70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anne de olsa insan idare etmek de zor tabi..
İsinin saatleri cok uygunmus dedigin gibi cok bi eksiklik duymuyodur bu sebepten

insallah haftaya verirsin
Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Porsiyon döner alaydın ekmeksiz yanına da ayran
5 mesajına cevap vermiyorum ceza sana
:84::84::84::84: ama kizceler genelde hep cuma ödül yapiyo fistik yaa
1 kilo verdim ama ben birde yaninda zero ictim normal cola icmedim

dilegin dedi gibi onlarda kendince kendilerini hakkli buluyorlar ama cocuk büyütükce iki tarafada alisiyor minem benim oglan 5 olacak bende biraz sIkI yönettim anneanne de baska kresde baska oldugunu ögrenip ortama uyum sagliyorlar cocuklar bende senin gibi hep cemkirirdim anneme ama simdi ona birakiyorum o bakinca düzelir minem fazla üstüne gitme küsmesin yazik anliyorum seni cünkü bende yasadim ayni sorunlari ama altdan alan biz olalim onlar büyüklerimiz idare edcez artik bitanem

yeni üye

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:75.3
fark:+500
hedef:58

kızlar bide bişi soriyim her gün yediklerimizi paylaşmak zorundamıyız ?
hosgeldin canim aramiza zorunluluk yok ama kendimizi frenlemek icin iyi bir yöntem bence
sevdiceğim memlekete gidiyor yola çıktı
gitcek diye yemeğe gittik iskender yicektik yarısını bitiremedim çok fena şiştim
performanstan düşmüşüm
affiyet olsun oh iskenderi cok özledim burdada yapiyorlar ama türkiyedeki gibi lezziz olmuyor ben 1.5 yerdim

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Len ben seni parçalarım

Sizde kalbimdesiniz yüzünüzü kara çıkarmicam gitcek kilolar

Yaa deme şu kıza şöyle şeyler valla 100 kilo olur.
Zor zaptediorum zaten

Lan!

:90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:

Oyy kızlarr raporumu bitirdim yine burdayım

Hava inanılmaz sıcak.Az önce terasdaydım insanın çalışası gelmiyi..

Nora hani sen benim tekniğim var dediydin ya artık yarışta değiliz ya açıklasana kız merak ettim.

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Len ben seni parçalarım

Sizde kalbimdesiniz yüzünüzü kara çıkarmicam gitcek kilolar

Lan!

:90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:
avatar tam senlik bak sonunda ruhunu bulmuşsun norammm

hoşgeldin aşk böcüğü ve ikiz kardeşim

sen asıl başklarından tüyo alacağına bicik söle bakem bu hafta o 3 kiloyu nasıl verdin ksıkandım seni

şaka bir yana o rakamı gördüğümde gözlerim na böle olduuu

Olmaz cnm 100kg ))) lafın gelisi o
Misafirim gelemicek aradı cocuğu kaydıraktan düşmüş yanağı delinmiş dikiş atmışlar.....
Bende spor yapam kizlar napimmmm:)))))

ay akşamları lahan çorbası içicektim olmadı bebeğim

Ama maydanoz suyu içiyorum ve yediklerimin hepsi wc de gidiyor hatta daha dün 81 küsürdüm ama içine ettim

avatar tam senlik bak sonunda ruhunu bulmuşsun norammm

ayy sorma çok sevdim bendeeeeeeee

iyiyim şekerim.
Kız o iki haftalık kilo veririm bana az bile geldi.
Ki spor pek yapamadım oturdum sürekli.
Ama şu var su tüketimimi arttırdım.3 litre içiyorum rahat.
Bir diğeri şekeri kesdim diyebilirim.Sadece akşamları 3 kaşık kadar dondurma yedim tatlı ihtiyacım görülsün diye.
Ekmek zatten kahvaltı dışında kullanmıyorum.Öğlen ton balıklı,tavuklu salata,ızgara köfte salata şeklinde beslendim.
Ara pek yapamadım eğitimdeydim.Akşamları kahve alışkanlığımı bırakdım onun yerine bitki çayı içtim.
Birde akşam sadece çorba içtim.Yoğurt çorbası.Diyet çorba gibi.
Yağ yok.Ayranın içine yeşil mercimek,bulgur,nohut haşladım.Üzerine nane döktüm.Ekstra tuz kullanmadım ayranı hazır kullandım.
Hem sıcak havada güzel oldu soğuk soğuk hemde inanılmaz tok tutuyor bir tek kase bile.
Birde uykusuz kaldım azcık yoğun tempolu hafta geçirdim.Sonuç böyle oldu.

mrblarrrr;
üstümü degsıtırıp dısarı cıktım 13:30 da 1,5 st boyunca yuruyus ve beledıyenın spor eltlerınde hareketler yaptımmm kosa kosa eve geldımmmm dogru dusa...tabı yuruyus arasındakan sekerım dusmesın dıyede(1 yesılelma1,5 salatalık 1 caglayedımmm yarım lt de su),sımdı komsumla ince bazlama arasına tavuk sote(2 dolu kasık),ve salatakoydum 1 bardak su eslıgınde onu yedımmm gene suya devammm

aksamıda yazarımınsl.agır yemem de 1 haftadır yapmadıgım formuma gerıgelırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…