kız noraaaaaaaaaaaaa
hu huuuuuuu Allahım ya kız ne tatlı yazmısın öyle canım hahaha ilehi güldürdün beni. Cok tatlısın hadi bakalım gitsin kilolar takipteyim elimden geldiğince
-100 verdim şeker berbat bir hafta reglden dolayı ,olduğum halde hala atamadım üzerimden şişliği falan :18::18:bu ay çok stresli şeyler yaşadımya ondan sanırım böyle şiş kaldım
Ay yok bebeğim yaa tartıda neyse odur yani şu anda 70 olup böyle olsaydım daha mutlu olurdum
Napıyorsun sen bakiiim
Nasıl geçti haftan
bende seni takipteyim kuzu madem cıss yiceksin mesela şöyle bi kural koy..
Herşeyden (yediklerinden) en fazla 1 tane ye
-100 verdim şeker berbat bir hafta reglden dolayı ,olduğum halde hala atamadım üzerimden şişliği falan :18::18:bu ay çok stresli şeyler yaşadımya ondan sanırım böyle şiş kaldım
bideeeee sizin menüme yorum yapmanızı bekliom daha öğlen yemeğimi yiyemedim ve çok açımm
ama gerçekten şimdi fotolarına tekrar baktım hiç göstermiyorsun o kadar yaaa sadece üst var sende, benim toto falan çıkık durumda göbek desen ayrı zaten inş. haftaya 6 lı rakamları görürüm benim acilen bitki çayı içmem gerekiyor sanırım birde spor + bol bol su içmeliyim bu 3 lüyü bu hafta hayatıma sokmadım gibi bişi oldu resmen :18::18::18:
ah tatlım öyle yapıcam irade sart! iradesiz kesinlikle hedefe ulaşılmaz! ulaşılan sey hedef olmaz ay ne konusuyorum ben yaaa :) neyse öpüldünüz size konyadan ne getireyim seker :) cawwwwwww
yeni üye
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:75.3
fark:+500
hedef:58
kızlar bide bişi soriyim her gün yediklerimizi paylaşmak zorundamıyız ?
ewet bende bi kaç gündür siteye girip bakamadım benim için cokkkk yoğun bir hafta oldu.bu hafta 4gün 71 lerde takılıp kaldım bi spor hocamız daha öncede kilo verirken zorlandığın bir kilo olduğunda beyin onu kaydediyormus.o kiloya geldiğin zaman vermen cokkk zor oluyo dedi.bu da aynı kiloda kalan arkadaşlara bi ayrıntı olur diye düşündm.neyse kısa kesiyorum
başlangıç kilom:84.4
gecen hafta.72.1
bu hafta:70.4
yani giden kilom 1.700
bakalım 71i zar zor atlatıp 70 i gördüm bundan sonra inşallah hızlanırım
şimdi bi geçmişe bakıyım kim ne kadar kilo vermiş öpüldünüz
yeni üye
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:75.3
fark:+500
hedef:58
kızlar bide bişi soriyim her gün yediklerimizi paylaşmak zorundamıyız ?
biliyorum canım benim sıksam kesin olacak zaten birde düzenli spor yapsam kesin gider eminim ,dün eve temizlik yaptım bugün yatağın içinden çıkamadım o kadar hamlamışım düşün yani neyse ben yemek yiyip geleyim önce dileğede sorayımda azaltılcak bişi varsa yemiyim zor tutuom kendimi
Sen kendini sıksan haftaya 6ları bile görürsün biliyorsun di mi... :13:
Canım kilolar sonradan geldi ve kısa sürede geldi, sanırım çok yağ bağlamadım, 1 yıl daha yaysam ne olurdu bilmem
Sen bize cuma günü artılarda olmayacak olan bi aperpil getir
her türlü kitabı severim ama kendimi anlamak için zorlamak istemiyorumumay polisiye seversen harlan coben öneririm cnm. Agatha kristi bakabilirsin cok severim onun yazdıgı mekan ve zamanları karakterleri ingiliz edebiyatını. beyazkitaplık.blogspotta birkaç kitap yorumu var bak istersen onlar güzel yorum yazıyor
minecim suda varki anneler kendi cocuklarinda anne olduklarini hissedemiyor torunda daha iyi anliyorlar ve bizler onlarin gözünde hep cocuguz onun icin dogruyu hep onlar bilir ben ailenin ilk torunuyum anneannemin beni simartmasina annen ve babam söylenirdi zaman gecdi onlarda ogluma aynisini yaptilar oglumda ilk torun bu kisirdöngü hep devam edecek sende torununu büyütürken ayni seyleri yasayacaksin cnm
sonra mine herşeyi tersliyor oluyor şakayla sölediğinde yanlış anlaşılıyor
sıkıldım böyle tetikte olmaktan
rahat insanlar olsun etrafımda, düşünmeyeyim öyle alınırmı diye
tamam kızıma bakıyor ama müdahale edemiyorum
sanki o anneside ben öylesine biriyim
bişeyi yaptığında niye öyle yaptın dedimmi hemen küsüyor
biseferinde bizim kız masalarda geziyor
anne izin verme dedim bak bizde hiç öyle şeyler istemiyor dedim
tamam döveyim ozaman dedi, beğenmiyorsan bakıcı bul dedi
kaldım öyle
kız bağır demiyorum ama çocuk bilsin nelerin yapılmaması gerektiğini
buseferde kızım onu kullanmaya başlıyor
geçenlerdede dedim ben araştırıyorum okuyorum heryönüyle iyi bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum
sen bütün herşeyi bozuyorsun, anaokuluna gidince ben şikayet duyacak diye
babamda evet doğru dedi, destekledi beni
beni hep yanlış anlıyor çok üzülüyorum
inan bunaldım artık
Tebrik ederim canimmmsimcik gelelim fasulyenin faydalarina
bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo
toplamda giden: 3.2
folyeli bademlerimi yiyorum suan
Kiz sen ne diyti yapiyosun 2 ser gidiyoBaşlangıç kilo: 76.8
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.1
Giden: 300 gr.
Toplamda giden: 2700 gr.
Hedef: 55
bu hafta o kadar boşladım ki bu bile mucize bence.
evet yaa nasıl olacak bilmiyorumbiz hala onlar için küçük kız çocuklarıyız,ne kadar iyi anne olsak da onların gözünde hep yanlış
ben senin dediklerini kayınvalidemde yaşadım
çok şükür 1 gün bile bakmadı kızıma ama birlikteyken hep bana aykırı şeyler yaptırıyo kızıma
bi keresinde su bardağını doldurup önüne koydu oynasın diye
kızım da elini sokup duruyo suya,hem de yemek masasındayken
elinden aldım,yapma deyince anne pis sen yap demeye başladı kayınvaldem
kızım da sen ne dersen de ben yapıyorum der gibi sırıtarak devam etti
neymiş efendim çocuk özgür büyüsün,ben herşeye hayır dersem pısırık olurmuş
şimdi kızım kreşe gidiyo ve terbiyesini,hanımlığını öğretmeni takdir ediyo
bi yere gidince hareketleri herkesin dikkatini çekiyo
anladım ki annenin terbiyesiyle anane ve babanneninki bir olmuyo
biz daha objektif yaklaşıyoruz ama onlar aşırı sevgiden şımartmaya kadar götürüyolar işi
annemden yana bu konu dışında şikayetim yokçok iyi anlıyorum canım seni. kuşak çatışması denen durum. anneler kendi yaptıklarının doğru olduğuna inanıyor ve yenilikleri kabul etmiyor.
yine iyi annen bakıyo. ya kaynana olsa. laf etsen suçlu olrsun etmesen için cız eder.arkadaşımın çocuğuna da kaynanası bakıyor. kız çalışmasına rağmen bir gün önceden çocuğa sebze yemeği falan hazırlar mesela. ama kaynana onları yedirmeyip çikolata bisküvi veriyormuş çocuğun eline düşün. arkadaşım alışmasın diye eve hazır meyve suyu kola falan almıyor mesela. ama kayınpeder dışarı çıkarıp orada bunlardan veriyormuş. çok zor canım annelik ben seni anlıyorum ama annelerimiz bizi anlamaz. dil döktüğünle kalırsın. eğer bakıcı tutacak durumun yoksa yada istemiyorsan bakıcı. ne yazık ki anneyi çakacaksin. sen ne dersen de o anlamaz. oda sonuçta kendi doğru bildiklerini yapıyor.
ben lise de falandım. dayımın kızı olmuştu. anneannem bebeğin altına kum bağlıyordu. konya da yaparlar bilmem bilirmisiniz. ince kumu kavurup ılıkken çocuğu sıcak tutsun diye bezin altına döker üstüne bez bağlarlar. ben tabii atladım" ama tetanoz falan olabilir bebek " diye. bir azar işittim sorma sen ne bilirsin ne anlarsın diye.
bu olay geldi aklıma senin yazdıklarını okuyunca