70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız noraaaaaaaaaaaaa
hu huuuuuuu Allahım ya kız ne tatlı yazmısın öyle canım hahaha ilehi güldürdün beni. Cok tatlısın hadi bakalım gitsin kilolar takipteyim elimden geldiğince

bende seni takipteyim kuzu madem cıss yiceksin mesela şöyle bi kural koy..
Herşeyden (yediklerinden) en fazla 1 tane ye

Ay yok bebeğim yaa tartıda neyse odur yani şu anda 70 olup böyle olsaydım daha mutlu olurdum

Napıyorsun sen bakiiim

Nasıl geçti haftan

-100 verdim şeker berbat bir hafta reglden dolayı ,olduğum halde hala atamadım üzerimden şişliği falan :18::18:bu ay çok stresli şeyler yaşadımya ondan sanırım böyle şiş kaldım

bideeeee sizin menüme yorum yapmanızı bekliom daha öğlen yemeğimi yiyemedim ve çok açımm

ama gerçekten şimdi fotolarına tekrar baktım hiç göstermiyorsun o kadar yaaa sadece üst var sende, benim toto falan çıkık durumda göbek desen ayrı zaten inş. haftaya 6 lı rakamları görürüm benim acilen bitki çayı içmem gerekiyor sanırım birde spor + bol bol su içmeliyim bu 3 lüyü bu hafta hayatıma sokmadım gibi bişi oldu resmen :18::18::18:

bende seni takipteyim kuzu madem cıss yiceksin mesela şöyle bi kural koy..
Herşeyden (yediklerinden) en fazla 1 tane ye

ah tatlım öyle yapıcam irade sart! iradesiz kesinlikle hedefe ulaşılmaz! ulaşılan sey hedef olmaz ay ne konusuyorum ben yaaa :) neyse öpüldünüz size konyadan ne getireyim seker :) cawwwwwww

minecim suda varki anneler kendi cocuklarinda anne olduklarini hissedemiyor torunda daha iyi anliyorlar ve bizler onlarin gözünde hep cocuguz onun icin dogruyu hep onlar bilir ben ailenin ilk torunuyum anneannemin beni simartmasina annen ve babam söylenirdi zaman gecdi onlarda ogluma aynisini yaptilar oglumda ilk torun bu kisirdöngü hep devam edecek sende torununu büyütürken ayni seyleri yasayacaksin cnm

umay polisiye seversen harlan coben öneririm cnm. Agatha kristi bakabilirsin cok severim onun yazdıgı mekan ve zamanları karakterleri ingiliz edebiyatını. beyazkitaplık.blogspotta birkaç kitap yorumu var bak istersen onlar güzel yorum yazıyor

yeni üye

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:75.3
fark:+500
hedef:58

kızlar bide bişi soriyim her gün yediklerimizi paylaşmak zorundamıyız ?

Sen kendini sıksan haftaya 6ları bile görürsün biliyorsun di mi... :13:

Canım kilolar sonradan geldi ve kısa sürede geldi, sanırım çok yağ bağlamadım, 1 yıl daha yaysam ne olurdu bilmem

ah tatlım öyle yapıcam irade sart! iradesiz kesinlikle hedefe ulaşılmaz! ulaşılan sey hedef olmaz ay ne konusuyorum ben yaaa :) neyse öpüldünüz size konyadan ne getireyim seker :) cawwwwwww

Sen bize cuma günü artılarda olmayacak olan bi aperpil getir

sevdiceğim memlekete gidiyor yola çıktı
gitcek diye yemeğe gittik iskender yicektik yarısını bitiremedim çok fena şiştim
performanstan düşmüşüm

yeni üye

yazarsan canım hatalarını görürsün muhakkak çünkü yeni başlayanlar illaki menülerde hata olabiliyor ve burada hemen kızlar uyarıyor şöyle yersen daha iyi olur diye ve sen daha çabuk zayıflarsın o zaman şahsen benim bile doğru bildiğim şeylerin çoğu yanlışmış burda çok şey öğrendim miktar konusunda çeşit konusunda

alttan almak zor değil elbette
kırmak istermiyim istemem
ama orda 2 arada heba olan bir çocuk var
istediğim 2 tarafında dengeli olması
4-5 yaşına gelince annem bakmayacak çocuğa sadece gördüğünde sevecek falan
ama okula gittiğinde iyi-kötü bütün hallerini ben çekeceğim
onun için yapma dediğim şeyleri yapmasın istiyorum kötü niyetlemi söylyorum bunu hayır
yapmayacaksınmı diyorum emir verir gibi hayır
ben bide rehber öğretmenim onun psikolojisini anlarım anneliğime güvenmiyor hadi, mesleğimedemi güvenmiyor
[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

biz hala onlar için küçük kız çocuklarıyız,ne kadar iyi anne olsak da onların gözünde hep yanlış
ben senin dediklerini kayınvalidemde yaşadım
çok şükür 1 gün bile bakmadı kızıma ama birlikteyken hep bana aykırı şeyler yaptırıyo kızıma
bi keresinde su bardağını doldurup önüne koydu oynasın diye
kızım da elini sokup duruyo suya,hem de yemek masasındayken
elinden aldım,yapma deyince anne pis sen yap demeye başladı kayınvaldem
kızım da sen ne dersen de ben yapıyorum der gibi sırıtarak devam etti
neymiş efendim çocuk özgür büyüsün,ben herşeye hayır dersem pısırık olurmuş
şimdi kızım kreşe gidiyo ve terbiyesini,hanımlığını öğretmeni takdir ediyo
bi yere gidince hareketleri herkesin dikkatini çekiyo
anladım ki annenin terbiyesiyle anane ve babanneninki bir olmuyo
biz daha objektif yaklaşıyoruz ama onlar aşırı sevgiden şımartmaya kadar götürüyolar işi

kızlar bugün bende bişeyler var ben anlamadım baslangıc kilomu yanlış yazmısıım tövbe tövbeBaşlangıç kilom 85.4

yeni üye

yazcaksın tabiii eğer cııss yersen de şaplağı yiceksin

Neden artılarda oldun bu hafta :26:

biliyorum canım benim sıksam kesin olacak zaten birde düzenli spor yapsam kesin gider eminim ,dün eve temizlik yaptım bugün yatağın içinden çıkamadım o kadar hamlamışım düşün yani neyse ben yemek yiyip geleyim önce dileğede sorayımda azaltılcak bişi varsa yemiyim zor tutuom kendimi

her türlü kitabı severim ama kendimi anlamak için zorlamak istemiyorum
elimde iskender palanın 3 kitabı var dili çok ağır onları anlamak için çok sessiz bir ortam olmalı
ilk dediğiniz kitab dahil bikaç alıyordumkiii bişey farkettim bihaftalığına erteledim
ayın 14ünde almışım önceki aldıklarımı, hepsiburadadan alıyorum yorumlarada oradan bakıyorum
kartım kesilsin öyle alacam bu sefer, aynı kart dönemine yığılmasın borçlar
bilmiyorum nasıl olacak

imdattttttttt diye bagirmak istiyorum nedenmi esim 1aydir baklava istiyordu ve dün yaptim 2 tadepsi öylede güzel olmuski gelde irade deyin arkadaslar adamda oglanda nasil yiyorlar karsimda zaten 1 hafta önce 1 kilo lokumu gümlettim simdide baklava olursa varya degil sac yolmak direk falakalik durumdayim

çok iyi anlıyorum canım seni. kuşak çatışması denen durum. anneler kendi yaptıklarının doğru olduğuna inanıyor ve yenilikleri kabul etmiyor.
yine iyi annen bakıyo. ya kaynana olsa. laf etsen suçlu olrsun etmesen için cız eder.arkadaşımın çocuğuna da kaynanası bakıyor. kız çalışmasına rağmen bir gün önceden çocuğa sebze yemeği falan hazırlar mesela. ama kaynana onları yedirmeyip çikolata bisküvi veriyormuş çocuğun eline düşün. arkadaşım alışmasın diye eve hazır meyve suyu kola falan almıyor mesela. ama kayınpeder dışarı çıkarıp orada bunlardan veriyormuş. çok zor canım annelik ben seni anlıyorum ama annelerimiz bizi anlamaz. dil döktüğünle kalırsın. eğer bakıcı tutacak durumun yoksa yada istemiyorsan bakıcı. ne yazık ki anneyi çakacaksin. sen ne dersen de o anlamaz. oda sonuçta kendi doğru bildiklerini yapıyor.
ben lise de falandım. dayımın kızı olmuştu. anneannem bebeğin altına kum bağlıyordu. konya da yaparlar bilmem bilirmisiniz. ince kumu kavurup ılıkken çocuğu sıcak tutsun diye bezin altına döker üstüne bez bağlarlar. ben tabii atladım" ama tetanoz falan olabilir bebek " diye. bir azar işittim sorma sen ne bilirsin ne anlarsın diye.
bu olay geldi aklıma senin yazdıklarını okuyunca

simcik gelelim fasulyenin faydalarina

bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo
toplamda giden: 3.2

folyeli bademlerimi yiyorum suan
Tebrik ederim canimmm
100 gr ile gectim seni
Başlangıç kilo: 76.8
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.1
Giden: 300 gr.
Toplamda giden: 2700 gr.
Hedef: 55

bu hafta o kadar boşladım ki bu bile mucize bence.
Kiz sen ne diyti yapiyosun 2 ser gidiyo
Tek yonlu diyet mi protein karbonhidrat falan mi

evet yaa nasıl olacak bilmiyorum
çok şımartıyorlar
benim mutfak masasının üzerine boncuklar var annem bigün baktım yemek yemiyor oynasın diye vermiş eline
dedim sen şimdi verirsen hep ister ilk defa verdim dedi
devamıda gelir elbet
evime gelen herkeste soruyor kızın nasıl durduruyor onu orda diye
kızım istemiyorki ne işi var masanın üzerinde diyorum
geçen akşamda baktım benim meleğim istiyor annemden boncukları
annemde aldı salona götürdü
dediğime geldi
annemden yana bu konu dışında şikayetim yok
aklım arkada kalmıyor
ama çok fazla sahipleniyor
banada annesi değilmişim gibi davranıyor
hasta olsa düşse beni suçluyor
daha 1 kere bile annem baktığı halde ben annemi hiç suçlamadım, terledidemi hasta oldu demedim
ama o hep diyor
kendimi kapana sıkışmış hissediyorum ona karşı sorumlu hissediyorum kendimi buda beni rahatsız ediyor
kayınvalidemde ayrı zaten
biara baktı kızıma dedim şekilde yedirmiyordu hiç, kaç kere ağlayarak gittim okula
bikeresindede dedi 4 tane çocuk büyüttüm aslanlar gibi diye, bende sokağa atsan yine büyürlerdi dedim
çok iyidir problemimiz yok ama çok rahat bir akdındır oda sadece sever, haftasonu kayınvalidemdeydik kızımla mutfaktaydı
bigeldiler kzımın saçı sırılsıklam terden, hiçmi görmüyor o 4 çocuk büyüten kadın
ona hiç bırakamam zaten allahtan annem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…