Kızlar… bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum …
Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım…
Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti… 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum…
Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem ….
Hepinizden özür dilerim sadece aranıza katılmak için yaptım bunu ..
Tabi bu şekilde kabul etmezsenizde anlarım
evet ya bazen öyle seyler söyliyorböyle bakakaliyorum diyorum nerden buluyor bu laflari ay dur bende masallah diyeyim kendim nazar degdirmeyeyim
bi kac ay öncede anne bu hic adil degil dedibana sorsan o söyliyene kadar adil kelimesini duymus kulanmis degildim
ay zaman nasil geciyor 5 yasina gircek 6inci aydabende yaslaniyorum 31 olcam gerci cocuk ruhluyum ben biraz onlan birlikde yatakda ziplariz saklanmacda oynariz ama koca bedenimi nereye sakliycam 50 metre karelik eve :111: kaydirakda kayarim sanlincak salanmayida severimde parkdaki cocuklardan firsat kalirsa bana
yok bu hafta dikkat edeceğim inşallahÇokta abartma valla bünye bu birden bi alınır farketmezsin bile.:26:
Karbonhidrat yüklemişsin bu hafta kendine değişiklik olmuş vucuda
hemen bakıyorumben onu okumadım ama sürükleyici bişiler istiyosan john verdon-aklından bir sayı tut ve devamı olan gözlerini sımsıkı kapat'ı tavsiye ederim canım
o kadar heyecanlı ve sürükleyici ki bazen sesli sesli yorum bile yapıyorum okurken
sporun etkisi büyük evet boyunda uzunmuş benden 165im benselam kızlar nasılsınız
taze tartıldımda geldım.bakalım bu hafta kacıncı sıraya gerıleyecegım.reglım yaklastı neredeyse 2-3 gun sonra olacagım.belkı buna baglı bır sıskınlık olabılır umıdıyle moralımı bozmuyor ve kılo bıldırımı mı yapıyorum
baslangıc:76 kg
gecen hafta:69,4
bu hafta:68,7
giden :700 gr.
hedef:65 kg
kalan:3,7
toplamda gıden:7,300 gr.
umaycım bu arada benım boyum 1,67 ama herkes kalcamın popomun yok oldugunu bu yuzden sanslı oldugumu soyluyorlar. .ust ve kol var.bu arada ben yaklasık 2 aydan berı platese gıdıyorum,oncesındede spor tesıslerıne gıdıp alet falan calısıyordum.
hayırlı cumalar..
ayy 10 grı beğenmiyor yaaakilo bildirimim
başlangıç : 78
geçen hafta : 63.8
bu hafta : 63.7
giden : 100 gramcık
toplam giden :14.3 kg
hedef : 60
bunada şükür diyorum ve ben kaçıyorum kızlarcım öpüyorumm
şuan 83müsün yaniKızlar bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum
Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım
Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum
Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem .
Kızlar bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum
Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım
Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum
Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem .
bak senin yüzünden 1 kilo verecem şimdi tüüüüüü eriyecek boşuna yağlarımiyi iste canim cok almamissin
amiin canim amin
söylemiyom kiz pisi merak et belki erirsin kiz merakdan
gönder gönder bende onu çerçeveletip iş yerinin duvarına asarımSüpersin tebrikler
Dışardan bişeyler sipariş etme imkanın var mı peki:26:
Izgara falan buzdolabın varsa burger dan salata söyleyebilirsin.:26:
Brehh maşaallalh ne yedin kuzu sen böyle
Emin adımlarla eski formuna kavuscan sen bravo!!!!
Burda kilo ver senin adına bi belge düzenleyip göndercem adrese teslim.
oh kuzum naptın yaa simit falan yeseydin bari.:26:
Bisküvi tok tutmuyo ve fena halde acıktırıo
ahaha sorma buraya geldiğimde sürekli hedefimi 65 -60 falan yapıp duruyordum.
Nerden nereye :82:
Bende merak ediyorum tadı da güzelse bende alıp yapayım bari.
Çokta abartma valla bünye bu birden bi alınır farketmezsin bile.:26:
Karbonhidrat yüklemişsin bu hafta kendine değişiklik olmuş vucuda
aklından bir sayı tutu okudum çok güzel tavsiye ederim. kitabın sonuna kadar ama bu nasıl bildi nasıl yaptı diye düşünmüştüm :26:ben onu okumadım ama sürükleyici bişiler istiyosan john verdon-aklından bir sayı tut ve devamı olan gözlerini sımsıkı kapat'ı tavsiye ederim canım
o kadar heyecanlı ve sürükleyici ki bazen sesli sesli yorum bile yapıyorum okurken
Kızlar… bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum …
Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım…
Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti… 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum…
Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem ….
Tebrik ederim tatlım
Boyun bana göre uzunmuş plates cidden de inceltiyo zaten normal o vakit
Elüfffffffff sende ne yediğini ne ictiğini yazmamıştın bu haftaa
Cuma zaten bugün ama yarın dr kontrolun var dimi.
ooooooo masllah cnmmSelam hatunlar ben geldim..
İşde kilo bildirimim tabi bu iki haftalık kilo kaybım.
Başlangıç kilo: 74
İki Hafta önce: 69,700
Bu hafta:66,900
Giden:2,800
Toplam giden:7,100
Hedef: 57
Maşallah bana
Hepsi sizin sayenizde kızlar çok çok teşekkür ederim iyiki varsınızz:)
Devamıda gelicek inşallah.
Buda dünki menüm
Sabah
Bir domates,salatalık,bir tutam maydanoz,2 dilim kızartılmış kepek ekmeği
Bir bardak çay( Şekersiz) Artık şeker kullanmıyorum çaya:)
Ara
4 çilek
Öğlen
Döner,Salata
Zero Kola
Ara
Bir nescafe
Akşam
Soğuk ayran çorbası
3 kaşık fasulye pilaki
3 litre su
40 dk eliptik
40 dk yürüyüş
20 dk egzersiz
Kızlar bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum
yok bu hafta dikkat edeceğim inşallah
sporda yaparım belki
evet karbonhidrat değişik geldi
hemen bakıyorum
kitapsız kaldım tutuştum
sporun etkisi büyük evet boyunda uzunmuş benden 165im ben
bende başlasam spora süper olur yaaa
ayy 10 grı beğenmiyor yaaa
ben sabite razıydım canım
şuan 83müsün yani
fotolarında hiç öyle göstermiyordun
benden yana sorun yok dürüst olup açıkladığına göre affedildin
oyyyy cnm kıyamam sana....fotondada hiç öle görünmüyordun ama.
bence sen bizdensin ama dilek ne der bilemem.
şuan 83müsün yani
fotolarında hiç öyle göstermiyordun
benden yana sorun yok dürüst olup açıkladığına göre affedildin
bence bunu soelmen bıle cok guzl bısı canm
burda hepımız zayflamak ıcın warz senn kılonn fazla olması buraya gırememen demek degıl bence
kız çatlak kızçe gel gel hangi kiloda olursan ol gel
Selam hatunlar ben geldim..
İşde kilo bildirimim tabi bu iki haftalık kilo kaybım.
Başlangıç kilo: 74
İki Hafta önce: 69,700
Bu hafta:66,900
Giden:2,800
Toplam giden:7,100
Hedef: 57
Maşallah bana
Hepsi sizin sayenizde kızlar çok çok teşekkür ederim iyiki varsınızz:)
Devamıda gelicek inşallah.
Buda dünki menüm
Sabah
Bir domates,salatalık,bir tutam maydanoz,2 dilim kızartılmış kepek ekmeği
Bir bardak çay( Şekersiz) Artık şeker kullanmıyorum çaya:)
Ara
4 çilek
Öğlen
Döner,Salata
Zero Kola
Ara
Bir nescafe
Akşam
Soğuk ayran çorbası
3 kaşık fasulye pilaki
3 litre su
40 dk eliptik
40 dk yürüyüş
20 dk egzersiz
Deli misn ya....
Olur oyle seyler canim kafaya takilacak bisey yok.
Soylemene senin icin sevindim cunku kafanda kurup kaldirmissin.. İui olmus canim
Cizelgeni duzlt kaldigimiz yerden devam edelim..
İnsallah 73 oldugumuz gunleri de hep beraber gorucz insallah