70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kiscelernapiyosunuz?
bugunku menumu paylasayim

sabah
1 tk keten tohumu
4 dilim salam
1 domates
2 kk beyaz peynir

ara
yesilcay
3-4 badem

ogle
firinda tavuk gogsu (3 kk kadar olur sanirim:44:)
salata

ara
yesilcay

aksam
1 parca korili tavuk,1 parca kirmizi et (dunden kalan kocamin pisirdigi nefis et)
salata
2 kk peynir
yarim bardak light kola

bugun cok gergin,sinirliydim kizlar isyerinde yiginla is var,kimsenin umurunda degil zaten tuba yapiyo herseyi,o halleder..bugun yeter dedim artik..is birikince icim rahat etmiyor,bitiriyim istiyorum..o kadar ugrasiyorum,bi Allahin kulu da gelip cok yogunsun sana yardim edeyim mi demiyoren azindan icim rahat lak lak cene calmiyorum aksama kadar..bazen diyorum gecici gorevlendirmeyle baska yere gidiyim de tutusun hepiniz diyorum ama ya sabir...kamuda olmanin rahatligi var elemanlarda,ben haric

yemin ederim 2 saattir burnuma big king extra burgerinin kokusu geliyooo:44::44::44::44:yakinlarda burger king de yok,en yakini 1 km uzaktaayarin da cumaaane yapsam kiii:78::78::78::78:

cumartesi gunu arkadasim gelicek uzun bi sure bizde kalicak,temizlik yapmam lazimmmplates yerine cam silcem,yer silcemnerden basliyim bilmiyoomm:18::18:ev savas alani gibiiii

ay masallah canim sana ya nasil doyuyorsun onunla :26: eminim haftaya baya vericen insallah

canim hergün tartilma

Amin amin canım nazar değmesin sakın. Çok erken yiyince dayanamıyordum ama artık 6 da spora gidiyorum. 7 yi çeyrek geçe falan gelmiş oluyorum yiyorum yetiyo valla. Haftaya inşallah bu haftayı dikkate almıyorum.

yemin ederim 2 saattir burnuma big king extra burgerinin kokusu geliyooo:44::44::44::44:yakinlarda burger king de yok,en yakini 1 km uzaktaayarin da cumaaane yapsam kiii:78::78::78::78:

Yeme o zaman Valla artıları düşün. Dileği düşün yeme canım şimdi durduk yere neden bozuyosun diyetini ?

Son düzenleme:
Anladım canım o zaman kalk bakalım ders bu hiç bişeye benzemez. Şimdiden başarılar sınavın içinde inşallah güzel geçer
sağol canım bu sefer çok önemsemiyorum gerçi kolay bi sınav

Merhabaa
Ayşe yerlerde tartıda artı çıktıım

ben de artıdayım bebeğim
biz en iyisi kim daha fazla kilo alcak yarışı yapalım
bakalım belki ben yarın sabah eksi gelebilirim

Selam kizllaaaarrr bugün gelemedim yazamadim buraya....cam sildim perdelerimi yıkadım kanepelerin altını sildim banyoyu ovaladimmmm neler nelerYarin mutfak dolaplarını iç dis temizliğim cok yoruldum ama nasil guzel kokuyo evimmm gurur duydum kendimlennnn
Diyetten eser kalmadiii yiyoruz anam mm nereye böylece of of ne regl mis yaaaaa diyetimi alt üst ettii
Neyseki Cumartesi bitiyo bu hafta böyle oldu kesin Yarin artılarda olurum ki korkuyorum kantara binmekten.....
Toparlamam lazım bakalım nasil olcak.....

cumartesi gunu arkadasim gelicek uzun bi sure bizde kalicak,temizlik yapmam lazimmmplates yerine cam silcem,yer silcemnerden basliyim bilmiyoomm:18::18:ev savas alani gibiiii

ben de hiç sevmem yaa temizlik yapmayı
benim odam da çöplükten farksız belediyeyi çağırcam yakında

Aklıma ne geldi böyle kaçamak yapana yada artıda olana ceza Fln verilse nasil olur????yani nedense hep sallıyoruz yok regl yok cnm istedi yok arkadaşı. Yada eşim ısrar etti yok güne Mevlüt'de gittim orda yedim olmasın artık.....buna bir dur demeli....siz ne dusunuyorsunuzzzz?????
Neler yapabiliriz sizce?????

bugun gene coktum affedın kızlar ne olurrrr.....

regl gununden olsa gerek 5 undur yuruyuzte pek yapamıyorummm musaıt olmuyorum

sabah ıyıydı
öglende ıdare eder-turk kahvesı komsuda
aksam-171 brdk su ıle-1 kase karısıksalata-3 kasıkmantar sote-1dılım cavdar ekmegı-
18:001brdak sekersız form cy

sonra19:00-komsum tavuk etı ıle durum yapmıs getırdı taze yagsız bazlama ıle gelde yeme esım zorladı gene ben 1 ısırık yeter dedımama zorla durumu bıtıttırdı,affedın benı

bgun2,5 lt su ıctım, toplam yarım st yurudum,merdıven ınıp cıktım o kadar bekıvıdeodan harekette yaparımınsl....

ya o verdiğimin bir kısmı kalıcı kilo değildi, protein diyeti yaptım sadece 3 günde o kiloyu verdim ama cumartesi anında 1 kilo fazla çıktım, bir haftadır da çok dikkat etmeme rağmen neredeyse hiç veremedim:18:

bu arada protein diyetini her hafta yapınca işe yaramıyor sadece iki günde 300 gr verebildim, bakalım esas yarın ne kadar verdiğim ortaya çıkacak...

yani canım sonuç; bozma moralini, bir hafta az ya da artı, diğer bir hafta çok verilebiliyor, belki bu hafta da sıra sendedir, bana yetişirsin belli mi olur?

10-15 gündür sporu bıraktım o yüzden de gitmiyor kilolar, tekrar başlamam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum... :26:

çok acımasızsın be

ama bazen ne kadar uğraşsan da kilo takılabiliyor yazık değil mi öyle durumda olan birine?

Herkes nerede ya allaalla ??

Son gün diye yakabildiğiniz kadar kalori yakmaya mı çalışıyosunuz bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…