aman cnm kaçsada bişi olmaz zaten gec yatıom
Benim gözlerim kapanıyo valla. Sevgilüüm arasa da konuşsak bende uyusam
Yarını korku ve panikle bekliyorum tartı bana sürpriz yapıverse keşke
ben geldiiiimm
nöörüyonuz bakem
ay dedim yagördükce elisi yapmak istiyorum diye
örnek aradim nette canim dantel yapmak istiyo bulamadim ama
gerci nezaman örcem bilmiyorum amaolsun canim yapmak istiyo :26:
tugbis sen bitirdin kelebegimdün akşamki menü
lahanalı bulgur pilavı
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates)
yoğurt
sonrasında meyve
çilek
bu akşamı düşünüyorum dahaa
akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo
:18:selam canlarım nasılsınız
yarınki sonucu merak eden var mı benden başka
reglin bitsin haftaya da sen bomba gibi gelirsinBen hiç düşünmüyorum bile artı çıkcağım için
benim esimde az önce manti yedibayağıdır menumu yazmıyırum kızlar..kocişin yanındayım ara verdim de yazmaya ama diyete değil cok şükür...ama okuyorum sizi her zaman
menum
sabah limonlu su
kivi
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek
5 zeytin
yarım kk peynir
1 tatlı kasığı labne
1 kasık süzme yoğurt
yarım kasalrı yumurta
ara
sade türk kahvesi
2 kare bitter ciko
öğle saat 3 gibi
tavuk budu
salata
ara
elma
f10 fındık badem
yesil cay
aksam da eşime mantı bana da nesfit:84:
güle güle kulan canim cicileriniselam kızlar gec kaldım yıne yarın tartı gunu bugunku menumu paylasayım sonra yemegımı yıyecegım karnım cok acççççççççççççç...
bu arada dılekcım her hafta oldugu gıbı bu haftada 500 gr.ıle 1 arası olabılır..yavas yavas ama hızlanmam gerek ....çölememmmmmm.....aman nazarlar değmesin 65 kg ye geleyım hemen foto paylasıcam..çok özenırdım oncesi sonrası yapmak ıcın hem artık şişman değilim balık etliyim...veee dün 2 kot aldım bırı 30 dıgerı 29 beden..ayrıca lcw de pantalon dedim 38-k olduuu..dedim ya artık şişman degılım. balık etlıyım bennnnnn......yaşasıınnnnnnnnn .........
menu..
sabah
1 domates
1 salatalık
1 çarliston biber
5 dilim sucuk
1 yumurta
5 zeytın
ara yok kahvaltıyı gec yaptım cunku...
oğle
bugun mısafırım geldı tam ogle vaktı yemek yıyemedım gıttıgınde saat 5 tı.ıkramlıklardan yedım.
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde ve kalınlıgında ıspanaklı borek:26:
1 catal revani:26:
2 adet te cocugun cubuk krakerlerınden yedım...:26:
hıc olmadı ama bukadar azla atlattıgıma sukur edıyorum.su dıyet olayında mısafırı hıc sevmıyorum ben yaaa...
ara
1 elma
aksam
1 kase mercımek corba
3 yk.bakla
3 yk.yogurt
salata
ılaveler:3 lt su,2 kupa form cayı 2 kupa sutlu sekersız nescafe......
herkese ıyı aksamlar yarın tartı gununde gorusmek uzere....
siddete hayiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr
senin varya kafani kirarimbi siddet uygula yolarim sacini basiniiiii
hosgeldin
sana diyo suziii duydunmuu
cok cok gecmis olsun canimrabbim kizina bagislasin isallah...
boyun kac canim:26:herkesin boyuna gore kilosunu yorumlamak daha saglikli olur diye dusunuyorumm
sabahlar olmasin,bademler bitmesin
keyfe gelmistir kocan
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
sen yapmazsan napcaklarselam kiscelernapiyosunuz?
bugunku menumu paylasayim
sabah
1 tk keten tohumu
4 dilim salam
1 domates
2 kk beyaz peynir
ara
yesilcay
3-4 badem
ogle
firinda tavuk gogsu (3 kk kadar olur sanirim:44:)
salata
ara
yesilcay
aksam
1 parca korili tavuk,1 parca kirmizi et (dunden kalan kocamin pisirdigi nefis et)
salata
2 kk peynir
yarim bardak light kola
bugun cok gergin,sinirliydim kizlarisyerinde yiginla is var,kimsenin umurunda degil zaten tuba yapiyo herseyi,o halleder..bugun yeter dedim artik..is birikince icim rahat etmiyor,bitiriyim istiyorum..o kadar ugrasiyorum,bi Allahin kulu da gelip cok yogunsun sana yardim edeyim mi demiyor en azindan icim rahat lak lak cene calmiyorum aksama kadar..bazen diyorum gecici gorevlendirmeyle baska yere gidiyim de tutusun hepiniz diyorum ama ya sabir...kamuda olmanin rahatligi var elemanlarda,ben haric
big kin extra derkenyemin ederim 2 saattir burnuma big king extra burgerinin kokusu geliyooo:44:yakinlarda burger king de yok,en yakini 1 km uzaktaayarin da cumaaa ne yapsam kiii:78:
benimde camasir derdim var hic camasir bitmesmicumartesi gunu arkadasim gelicek uzun bi sure bizde kalicak,temizlik yapmam lazimmmplates yerine cam silcem,yer silcem nerden basliyim bilmiyoomm:18:ev savas alani gibiiii
oh bahar temizligi yapilmisSelam kizllaaaarrr bugün gelemedim yazamadim buraya....cam sildim perdelerimi yıkadım kanepelerin altını sildim banyoyu ovaladimmmm neler nelerYarin mutfak dolaplarını iç dis temizliğim cok yoruldum ama nasil guzel kokuyo evimmm gurur duydum kendimlennnn
Diyetten eser kalmadiii yiyoruz anam mm nereye böylece of of ne regl mis yaaaaa diyetimi alt üst ettii
Neyseki Cumartesi bitiyo bu hafta böyle oldu kesin Yarin artılarda olurum ki korkuyorum kantara binmekten.....
Toparlamam lazım bakalım nasil olcak.....
reglin bitsin canim regli olurken insanin gözü dönüyo :111:bugun gene coktum affedın kızlar ne olurrrr.....
regl gununden olsa gerek 5 undur yuruyuzte pek yapamıyorummm musaıt olmuyorum
sabah ıyıydı
öglende ıdare eder-turk kahvesı komsuda
aksam-171 brdk su ıle-1 kase karısıksalata-3 kasıkmantar sote-1dılım cavdar ekmegı-
18:001brdak sekersız form cy
sonra19:00-komsum tavuk etı ıle durum yapmıs getırdı taze yagsız bazlama ıle gelde yeme esım zorladı gene ben 1 ısırık yeter dedımamazorla durumu bıtıttırdı,affedın benı
bgun2,5 lt su ıctım, toplam yarım st yurudum,merdıven ınıp cıktım o kadar bekıvıdeodan harekette yaparımınsl....
bende sisim ama niye bilmiyorum 2 gündür dün sisligimi sana gösterecekdim bak blackimslm çıtırlar hala karnim ağri ve hala regl olamadım ve de felaket şişiiiiiiiiiiiiiim
iyi bari canim ya dikis attimi :26:slm kızlarrr nasılsınızzz
bugün doktora gittim biraz daha iyiyim
belki yapüverirBenim gözlerim kapanıyo valla. Sevgilüüm arasa da konuşsak bende uyusam
Yarını korku ve panikle bekliyorum tartı bana sürpriz yapıverse keşke
inanamıyorum mesaj 4 kere takrar olmuş
gel konusak canimay nıye kımse konuşmuo bugun
bak şimdi benimde öresim geldi
zamanımda yok ama
suziiimmm
aman böyle devam et suzim iyi gidiyosunn
suzim 10 dk.da bi mesj.dan dolayi yollayamiyorum ama
oldum kardeslermiydi yaa ay ben bilmiyodum :26:
slm kızlarrr nasılsınızzz
bugün doktora gittim biraz daha iyiyim
bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim light peynir,3 zeytin,1 çay kaşığı pekmez
1 biber,1 domates
1 bardak yeşilçay
ara
3 tane light bisküvi
öğlen
çorba
yeşil fasulye
ara
maden suyu
akşama doğru
yarım porsiyon tavuk döner(ekmeksiz tabakta yedim)
sonra
1 avuç leblebi
12 tane çilek
su pek içemedim
1 bardak yeşil çay
ay nıye kımse konuşmuo bugun
dün benim oglis diyor anne senin kalbin büyümüsannem o kalpim degil dedim kadinlarin memisleri olur dedim ozaman memisin büyümüs diyo
zamane cocuklari iste