- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
birde kapinin yaninda dolap var oraya koydum görmiyim diye kalkip alirim aralarda arkamdakine koysam sandelyeyle kayar dururum bademlerin yanina
saol bebişimmmm
köprüyü geçince birde koruma dönemi var o vermekten daha zormuş şekerim sen yinede dikkat et
bakliyat bana önermiyor doktor.
yemin edince hiç şansın kalmıyor ama dün ben pişman oldum yemin ettiğime dondurmayı yiyemedim diye
Arbi mi bea
Trakyammmmmm :)
Kork kiz benden
kolaysa basina gelsin deme ama :18:saol bebişimmmm
napim tatlimaboooowww aynı bennnnn
ama benim manzeredim var disci disimi oydu yumusak ekmek ici yedim haftasonuArbi mi bea
Trakyammmmmm :)
Kork kiz benden
uzak fistikuzak bi yere koy aklına da gelmesın aralar dısında abartma valla yag olarak geri dönr he
kolaysa basina gelsin deme ama :18:
napim tatlimfolyelemezsem 10-15 derken hepsini yutarim
ama benim manzeredim var disci disimi oydu yumusak ekmek ici yedim haftasonu
uzak fistikoturdugum yerden kalkmaga erinirim ben aralarda hep kalkip bi folye kaparim artik
Bakliyat evet önermiyorlar malum kb değerleri baya bi yüksek.
İşte sebze oldugunda yerim olmadıgında salata yerim bende
Bi kilo versem koruması daha kolay olacak sanırım benim için.
Neden dersen artık mantıgını çözdüm hazirandan bu yana en fazla tatillerde falan 1-2 kilo almısımdır o da regl falan denk gelince işte.
Uzun zamandır dikkat ettiğim icin ipin ucunu kaçırırsam rahtsız olurum diye düsünüorum bilincsiz değilim bukez
Gecmis olsun canimm
Ama bu mazeret degil zilliii
Sor neden ?? Benim agzim komple dolgu bi kere tutsaydin tumbagini anlamam ben
Saka bi yana sen de ayni benim gibi oldugun yerdesin artik mazeret uretmiyouz d mi tatlim
Artik kilo verme zamani gencligimi hantal yasamayacagiz degil mi canim????
haklısın ama geçen annemle konuştuk oda bi zamanlar 40 kilo vermişti şimdi tekrar aldı korumak çok zor der herzaman
kolaysa basina gelsin deme ama :18:
napim tatlimfolyelemezsem 10-15 derken hepsini yutarim
ama benim manzeredim var disci disimi oydu yumusak ekmek ici yedim haftasonu
uzak fistikoturdugum yerden kalkmaga erinirim ben aralarda hep kalkip bi folye kaparim artik
evet artik bizde yaz a güzel güzel ciciler alip gezcez isallah tatlim
bundan sonra manzeret yok
evet evet sen ballin sacini basini yolunca banada sira gelecek diye korkuyom :18:Tabi canım sen akşamları gene bir sürü yiyip yatarsan kısa zaman sonra verdiğin kiloyu alırsın.
Kilo verdikten sonra da haftada bir tartılmaya devam edicem ben.
Kilo aldıysam 2-3 gün sebze yemeği yesem gider zaten.
Sen diyet bitince tartılmamayı mı düsünüyosun yoksa.
Aferim aferim balkaymak olunca ikinizde gaza geliosunuz.
yok canim öyle olmuyor zaten 1 verip 2 geri aliyorsunEveeet
Bak madem rakipem oldun birbirimiz girtlagina mukayet oliciiiz
Sok diyet yok abuk subukbeslenmek yok hafif beslenerek vericez
Her gun yazalim buaya
Bundan sonra aksamlari menu yazicam cunku ister istemezdegisim oluyo
dün benim oglisde hadi anne spor yapak dediakşam olsa eve gitsek spor yapsak
Tabi canım sen akşamları gene bir sürü yiyip yatarsan kısa zaman sonra verdiğin kiloyu alırsın.
Kilo verdikten sonra da haftada bir tartılmaya devam edicem ben.
Kilo aldıysam 2-3 gün sebze yemeği yesem gider zaten.
Sen diyet bitince tartılmamayı mı düsünüyosun yoksa.
Aferim aferim balkaymak olunca ikinizde gaza geliosunuz.
birde kapinin yaninda dolap var oraya koydum görmiyim diye kalkip alirim aralarda arkamdakine koysam sandelyeyle kayar dururum bademlerin yanina
slm ben geldım
Bende bu durumdayım ya bende dolabıma sakladım masanın üstündeydi zırtbırt yediğimi farkettim bademleri sakladım valla. Bademe dayanamıyorum hiç ya..
iyi bari demek bi ben degilim dayanamayan hehe findiki da cok severim alirsam onuda folyeliycem
findikda birde indirim yapsalar burda findik cok pahali kücük bir poset 14 tl yapiyor türk lirasi olarak
biz hep türkiyeden alip getiriyoruz hem daha güzel oluyor tadi var burdakilerin tadi bile yokkokmuyor söyle güzel güzel
ben fındığı iç kabuğuyla seviyorum ya kahveringi ince kabuğu kalıyo ya kavrulmamış ohhh olsa da yesek. gerçekten pahalıymış oralarda. Sen artık türkiye den depola geldiğin zaman.
Bu diyet bitecek gibi değil
slm kızlar çok yorucu sıkıcı ve bayıcııııııııııı bir gündü. ne ettiniz ben bugün dağıldım iyice ne yaptığım meçhul
çıkış saati gelse de eve uçsamkarnım ağrıyooooooooo ama hala regl yok