- 30 Aralık 2011
- 5.328
- 9
aman devam etde gitsin artik su kilolar suziminsallah ballimmmm
kafamizda sac kalmadidilegin sayesinde ama sonunda otuturuyorum bende herhalde
dün benim oglis diyor anne senin kalbin büyümüsannem o kalpim degil dedim kadinlarin memisleri olur dedim ozaman memisin büyümüs diyo
zamane cocuklari iste
ballimbenden al haberleri magazinden de sorabilirsin hersey takipimde
bi yediklerimi unutuyorum iste
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah başın
Evet canım nedense bugün öyle. Burası da sessiz olunca hayat daha zor oluyo
Koptum senin oğlişe... Valla pek aafacanlar oldu artık bu çocuklar ya.
5 inci ayda kadindoktorunda randevum var canim isallah gitmisdir :26: ama ben söyle 3-4 kilo ile birlikde gider saniyordum sonucda nerdeyse 4 ay regl olmadimaman devam etde gitsin artik su kilolar suzim
suzim senin kist ne oldu :26:
oooy yerim onuuu
tamam suziim arda yaz bana ne oluyo ne bitiyo
gercekmi gidcen gibende yarin doktora gideyim diyorum
yemek borumda delik var herhalde :44:
yediklerim baska biyerime gidiyor
mideme degil :26:dolmuyor bir türlü
5 inci ayda kadindoktorunda randevum var canim isallah gitmisdir :26: ama ben söyle 3-4 kilo ile birlikde gider saniyordum sonucda nerdeyse 4 ay regl olmadim
he aboneliyinizi haftada 1 keremi günlükmü yoksa aylik mi istersiniz
gercekmi gidcen gi
yoksa o problem bende de varbi oturusda inek koy onu bile yerim
5 inci ayda kadindoktorunda randevum var canim isallah gitmisdir :26: ama ben söyle 3-4 kilo ile birlikde gider saniyordum sonucda nerdeyse 4 ay regl olmadim
he aboneliyinizi haftada 1 keremi günlükmü yoksa aylik mi istersiniz
gercekmi gidcen gi
yoksa o problem bende de varbi oturusda inek koy onu bile yerim
cnm ben evde kendım boyuyorum sarıya cokta memnunun ama sacın koyu renkse ilk açman gerekır yoksa turunculasabılırsın tam olarak hangı rengı ıstıyorsan yardımcı olabılırım
cnm kıstın varsasoğan suyu iç bnm 5 cmdı soğan suyuyla 2 cm ındı ve bu ayda gectı allahıma sukur ama ben kıst varkende reglı oluyodum ha bıde adacayı cok ıı gelıo
ay bende düsündüm gecen onu nasil zayifliyolar yakizlar dilek haberiniz ola sabah randevum var egitim yeri ile oglis icinbildirimimi gecikmeli yapabilirim öglene dogru gelirim topike :18:
öglene kadar gelmezsem bilin ki arti cikdimdominik adalarina bilet alip survivordekilerin yanina gidecem
cnm kıstın varsasoğan suyu iç bnm 5 cmdı soğan suyuyla 2 cm ındı ve bu ayda gectı allahıma sukur ama ben kıst varkende reglı oluyodum ha bıde adacayı cok ıı gelıo
kız seker atma ıcıne ha bıde bana bı bardak fayda etmemıstı 2 bardak ust uste iiiçtiiiim saglık cnm ıı olacagını dusun içsogan suyumu :18: sagol seker icemedim ben onu nesquik sagolsun sacimi basimi yoldu yap diye yapmisdim bak göstereyim resimleri
Eki Görüntüle 400852
Eki Görüntüle 400853 icindeki sekeri görüyonmuyinede bi bardagi zor yuttum devam icemedim :78:
ay ne örsek ki
ben nekadar artı çıkacağımı merak ediyorumselam canlarım nasılsınız
yarınki sonucu merak eden var mı benden başka
boyun kaç canım seninselam kızlar gec kaldım yıne yarın tartı gunu bugunku menumu paylasayım sonra yemegımı yıyecegım karnım cok acççççççççççççç...
bu arada dılekcım her hafta oldugu gıbı bu haftada 500 gr.ıle 1 arası olabılır..yavas yavas ama hızlanmam gerek ....çölememmmmmm.....aman nazarlar değmesin 65 kg ye geleyım hemen foto paylasıcam..çok özenırdım oncesi sonrası yapmak ıcın hem artık şişman değilim balık etliyim...veee dün 2 kot aldım bırı 30 dıgerı 29 beden..ayrıca lcw de pantalon dedim 38-k olduuu..dedim ya artık şişman degılım. balık etlıyım bennnnnn......yaşasıınnnnnnnnn .........
bende kilolu olmadığımı düşünüyordum ama fotoda kendimi dana gibi görünceumaycım benim hedefim 65,ama keşke senin gibi 62 olabilsem...
belki fotonun açısı öyle göstermiştir,62 aşırı bi kilo değil bence
sen kendini bu kiloyla böyle görüyosan ben öldüreyim kendimi 78...
şaka bi yana da yuh diyorum artık kendime,çok taktım bu aralar şu kilo işini
kıııız o göbek neeebende sisim ama niye bilmiyorum 2 gündür dün sisligimi sana gösterecekdim bak blackimEki Görüntüle 400839 annemde bana acitiva uzatiyo sisginligim icin
bende yarin doktora gideyim diyorum
yemek borumda delik var herhalde :44:
yediklerim baska biyerime gidiyor
mideme degil :26:dolmuyor bir türlü
ay bende düsündüm gecen onu nasil zayifliyolar yaben orda olsam bisey bulamasam agaclari kemirirdim
canim nasil yaptin sen onu
bak sana yine yeni haberoldunmu yani regl :26:
delüüü
inekmiiii hani nerde
doymuyom suziiiimm doymuyooom
bugün yine yedim yedim ve yedim
bu regl öncesi mahvoluyorum ben ya
tugbis bana niye pas vermiyoncanımya yorumunu yeni gördüm,saç rengiyle ilgili,ben açık kumral renk almıştım köpük boya,ama açıcı kullanmadan direk sürmüştüm,yine kara bişey girdi,illaki açıcımı yapıcam,gerçi açıcıda denediğim zamanlarda pek sarıya açılmamıştı renk anlamadım kutumu yetmedi noldu(
nasıl yapabilirim bi akıl ver bakalım banaya ben çok sarı istemiyorum,gitmezde zaten bana,hani deniz yıldızında banu varya işte onun saç rengini çok beğeniyorum olurmuki benim yüzüme gidermi:26:
canımya yorumunu yeni gördüm,saç rengiyle ilgili,ben açık kumral renk almıştım köpük boya,ama açıcı kullanmadan direk sürmüştüm,yine kara bişey girdi,illaki açıcımı yapıcam,gerçi açıcıda denediğim zamanlarda pek sarıya açılmamıştı renk anlamadım kutumu yetmedi noldu(
nasıl yapabilirim bi akıl ver bakalım banaya ben çok sarı istemiyorum,gitmezde zaten bana,hani deniz yıldızında banu varya işte onun saç rengini çok beğeniyorum olurmuki benim yüzüme gidermi:26:
bugün birde isarkadasi grilltavugu yiyelim dedi ama hepsini yiyemem bölüsek dedi iyi dedim sevindim yarim tavuk yiycem diye oda yarimin yarisini diyormusay bende düsündüm gecen onu nasil zayifliyolar yaben orda olsam bisey bulamasam agaclari kemirirdim
canim nasil yaptin sen onu
portakal suyu ile yapmayi düsünüyordumkız seker atma ıcıne ha bıde bana bı bardak fayda etmemıstı 2 bardak ust uste iiiçtiiiim saglık cnm ıı olacagını dusun iç
ben nekadar artı çıkacağımı merak ediyorum
boyun kaç canım senin
bende 38k giyiyorumda
spor yapmadığım içinmi acaba
bende kilolu olmadığımı düşünüyordum ama fotoda kendimi dana gibi görünceoldum
kıııız o göbek neee
valla suzi neden öyle şişmişsin
ay bu teyzem kadar olamadikbolero örelim dicem de
örebilirmiyim onu bilemiyorum
o anlamda demedim canim yani nasil yaptin anlsmindavalla cnm ıı olacagımı dusunup yaptım zaten tadı pırasa gıbı geldı bana
bak sana yine yeni haberevet oldum hersey sen mobilya tasinirken oldu bitti
sagliksiz seyler yiyince insan yedikce yiyesi geliyor ballim sende biliyorsunhaftasonu yarim pide cökelekle yuttum ve doymamisdim düsün yani
tugbis bana niye pas vermiyon