70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah ballimmmm
kafamizda sac kalmadi dilegin sayesinde ama sonunda otuturuyorum bende herhalde
aman devam etde gitsin artik su kilolar suzim
suzim senin kist ne oldu :26:

dün benim oglis diyor anne senin kalbin büyümüs annem o kalpim degil dedim kadinlarin memisleri olur dedim ozaman memisin büyümüs diyo
zamane cocuklari iste

oooy yerim onuuu

bende yarin doktora gideyim diyorum
yemek borumda delik var herhalde :44:
yediklerim baska biyerime gidiyor
mideme degil :26:dolmuyor bir türlü

evet ya bazen öyle seyler söyliyor böyle bakakaliyorum diyorum nerden buluyor bu laflari ay dur bende masallah diyeyim kendim nazar degdirmeyeyim
bi kac ay öncede anne bu hic adil degil dedi bana sorsan o söyliyene kadar adil kelimesini duymus kulanmis degildim
ay zaman nasil geciyor 5 yasina gircek 6inci ayda bende yaslaniyorum 31 olcam gerci cocuk ruhluyum ben biraz onlan birlikde yatakda ziplariz saklanmacda oynariz ama koca bedenimi nereye sakliycam 50 metre karelik eve :111: kaydirakda kayarim sanlincak salanmayida severimde parkdaki cocuklardan firsat kalirsa bana

aman devam etde gitsin artik su kilolar suzim
suzim senin kist ne oldu :26:

oooy yerim onuuu
5 inci ayda kadindoktorunda randevum var canim isallah gitmisdir :26: ama ben söyle 3-4 kilo ile birlikde gider saniyordum sonucda nerdeyse 4 ay regl olmadim

tamam suziim arda yaz bana ne oluyo ne bitiyo
he aboneliyinizi haftada 1 keremi günlükmü yoksa aylik mi istersiniz
gercekmi gidcen gi
yoksa o problem bende de var bi oturusda inek koy onu bile yerim

kizlar dilek haberiniz ola sabah randevum var egitim yeri ile oglis icin bildirimimi gecikmeli yapabilirim öglene dogru gelirim topike :18:

öglene kadar gelmezsem bilin ki arti cikdim dominik adalarina bilet alip survivordekilerin yanina gidecem

cnm kıstın varsasoğan suyu iç bnm 5 cmdı soğan suyuyla 2 cm ındı ve bu ayda gectı allahıma sukur ama ben kıst varkende reglı oluyodum ha bıde adacayı cok ıı gelıo

oldunmu yani regl :26:

delüüü

inekmiiii hani nerde

doymuyom suziiiimm doymuyooom

bugün yine yedim yedim ve yedim

bu regl öncesi mahvoluyorum ben ya

cnm ben evde kendım boyuyorum sarıya cokta memnunun ama sacın koyu renkse ilk açman gerekır yoksa turunculasabılırsın tam olarak hangı rengı ıstıyorsan yardımcı olabılırım

canımya yorumunu yeni gördüm,saç rengiyle ilgili,ben açık kumral renk almıştım köpük boya,ama açıcı kullanmadan direk sürmüştüm,yine kara bişey girdi,illaki açıcımı yapıcam,gerçi açıcıda denediğim zamanlarda pek sarıya açılmamıştı renk anlamadım kutumu yetmedi noldu(
nasıl yapabilirim bi akıl ver bakalım banaya ben çok sarı istemiyorum,gitmezde zaten bana,hani deniz yıldızında banu varya işte onun saç rengini çok beğeniyorum olurmuki benim yüzüme gidermi:26:

cnm kıstın varsasoğan suyu iç bnm 5 cmdı soğan suyuyla 2 cm ındı ve bu ayda gectı allahıma sukur ama ben kıst varkende reglı oluyodum ha bıde adacayı cok ıı gelıo

sogan suyumu :18: sagol seker icemedim ben onu nesquik sagolsun sacimi basimi yoldu yap diye yapmisdim bak göstereyim resimleri

icindeki sekeri görüyonmu yinede bi bardagi zor yuttum devam icemedim :78:

ay bende düsündüm gecen onu nasil zayifliyolar ya ben orda olsam bisey bulamasam agaclari kemirirdim

canim nasil yaptin sen onu

selam canlarım nasılsınız
yarınki sonucu merak eden var mı benden başka
ben nekadar artı çıkacağımı merak ediyorum

boyun kaç canım senin
bende 38k giyiyorumda
spor yapmadığım içinmi acaba
bende kilolu olmadığımı düşünüyordum ama fotoda kendimi dana gibi görünce oldum

bende sisim ama niye bilmiyorum 2 gündür dün sisligimi sana gösterecekdim bak blackim Eki Görüntüle 400839 annemde bana acitiva uzatiyo sisginligim icin
kıııız o göbek neee
valla suzi neden öyle şişmişsin

oldunmu yani regl :26:

delüüü

inekmiiii hani nerde

doymuyom suziiiimm doymuyooom

bugün yine yedim yedim ve yedim

bu regl öncesi mahvoluyorum ben ya
bak sana yine yeni haber evet oldum hersey sen mobilya tasinirken oldu bitti
sagliksiz seyler yiyince insan yedikce yiyesi geliyor ballim sende biliyorsun haftasonu yarim pide cökelekle yuttum ve doymamisdim düsün yani
tugbis bana niye pas vermiyon

cnm sacın sıyahsa dırek acamazsın zaten mecbur açman lazım açıcıdan sonra bence koleston 9.1 boyayabılırsın ozaman kumral olur daha acık ıstıyorsan 11.1 boyamalısın

ay bende düsündüm gecen onu nasil zayifliyolar ya ben orda olsam bisey bulamasam agaclari kemirirdim

canim nasil yaptin sen onu
bugün birde isarkadasi grilltavugu yiyelim dedi ama hepsini yiyemem bölüsek dedi iyi dedim sevindim yarim tavuk yiycem diye oda yarimin yarisini diyormus ceyrek benim disimin kovuguna yetmez :18: gerci doydum ama yinede yarim olsa daha mutlu olurdum
kız seker atma ıcıne ha bıde bana bı bardak fayda etmemıstı 2 bardak ust uste iiiçtiiiim saglık cnm ıı olacagını dusun iç
portakal suyu ile yapmayi düsünüyordum

valla minecim niye öyle sisiyor bende anlamiyorum :44:bazen heran doguracakmis gibi sisiyor böyle yaaa

kizlar ben ufakdan ufakdan kaciyorum:80: yarin erken kalkip randevuma gitcem birde az uyuyuncada tarti fazla gösteriyo söylemedi demeyin

bolero örelim dicem de
örebilirmiyim onu bilemiyorum
ay bu teyzem kadar olamadik

valla cnm ıı olacagımı dusunup yaptım zaten tadı pırasa gıbı geldı bana
o anlamda demedim canim yani nasil yaptin anlsminda

aman iyi gözün aydin
haklisin suzim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…