70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayağıdır menumu yazmıyırum kızlar..kocişin yanındayım ara verdim de yazmaya ama diyete değil cok şükür...ama okuyorum sizi her zaman
menum

sabah limonlu su
kivi

kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek
5 zeytin
yarım kk peynir
1 tatlı kasığı labne
1 kasık süzme yoğurt
yarım kasalrı yumurta

ara
sade türk kahvesi
2 kare bitter ciko

öğle saat 3 gibi
tavuk budu
salata

ara

elma

f10 fındık badem

yesil cay

aksam da eşime mantı bana da nesfit:84:

dün akşamki menü

lahanalı bulgur pilavı:KK56:
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu):KK56:
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates):KK56:
yoğurt

sonrasında meyve
çilek

bu akşamı düşünüyorum dahaa:KK31:

akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum:KK47::KK53:
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa:KK16::KK16:
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak:KK76:
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer:KK9:
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo:KK31::KK47:

ne güzel darısı başımıza :KK43:

bayağıdır menumu yazmıyırum kızlar..kocişin yanındayım ara verdim de yazmaya ama diyete değil cok şükür...ama okuyorum sizi her zaman
menum

sabah limonlu su
kivi

kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek
5 zeytin
yarım kk peynir
1 tatlı kasığı labne
1 kasık süzme yoğurt
yarım kasalrı yumurta

ara
sade türk kahvesi
2 kare bitter ciko

öğle saat 3 gibi
tavuk budu
salata

ara

elma

f10 fındık badem

yesil cay

aksam da eşime mantı bana da nesfit:84:

hayat çok zor kardeeşş:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

benim de umudum yok:KK31::KK31:
gece ders çalışmak için kalkarsam sabaha kadar bişi yemezsem belki birazcık eksi çıkabilirim:KK31::KK31:

Öyle yapıcana gece uyusan da öyle tartılsan olmaz mı ? Yani ders çalışman gerekiyorrsa o ayrı tabi. Ama sadece eksi çıkmak için öyle bişey yapmıyosundur inşallah. Sağlıklı bişey değil gece uyumamak. Ben okula gece uyumadan giderdim şişkinlik oluyodu bende.

Öyle yapıcana gece uyusan da öyle tartılsan olmaz mı ? Yani ders çalışman gerekiyorrsa o ayrı tabi. Ama sadece eksi çıkmak için öyle bişey yapmıyosundur inşallah. Sağlıklı bişey değil gece uyumamak. Ben okula gece uyumadan giderdim şişkinlik oluyodu bende.

yok ya ben bugünlerde erkenden uyuyorum 10 gibi filan da.. yarın da sınavım var yine erken uyursam gece kalkıp ders çalışmam gerekir o yüzden.. geçen hafta sınavdan önce öyle olmuştu aç aç beklemiştim tartılcaz diye bişey de yememiştim:KK14::KK14:

BADEM:

İçeriğinde bulunan yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar, ara öğünlerde 10-15 adet badem tüketilebilir. İspanya’da yapılan, Obesity dergisinde yayımlanan, 28 ay süren ve 8865 yetişkin erkek ve kadın üzerinde uygulanan bir çalışmada, haftada en az iki kez badem tüketen kişiler hiç tüketmeyenlere göre yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.

* Alıntı..

bugunde 5-6tane yemıstım hehehe gıtsın kılolar:)

selam kızlar gec kaldım yıne yarın tartı gunu bugunku menumu paylasayım sonra yemegımı yıyecegım karnım cok acççççççççççççç...

bu arada dılekcım her hafta oldugu gıbı bu haftada 500 gr.ıle 1 arası olabılır..yavas yavas ama hızlanmam gerek ....çölememmmmmm..:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:...aman nazarlar değmesin 65 kg ye geleyım hemen foto paylasıcam..çok özenırdım oncesi sonrası yapmak ıcın :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:hem artık şişman değilim balık etliyim...veee dün 2 kot aldım bırı 30 dıgerı 29 beden..ayrıca lcw de pantalon dedim 38-k olduuu..dedim ya artık şişman degılım. balık etlıyım bennnnnn......yaşasıınnnnnnnnn .........:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

menu..

sabah
1 domates
1 salatalık
1 çarliston biber
5 dilim sucuk
1 yumurta
5 zeytın

ara yok kahvaltıyı gec yaptım cunku...

oğle
bugun mısafırım geldı tam ogle vaktı yemek yıyemedım gıttıgınde saat 5 tı.ıkramlıklardan yedım.
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde ve kalınlıgında ıspanaklı borek:26::26::26::26:
1 catal revani:26::26::26::26:
2 adet te cocugun cubuk krakerlerınden yedım...:26::26::26::26:
hıc olmadı ama bukadar azla atlattıgıma sukur edıyorum.su dıyet olayında mısafırı hıc sevmıyorum ben yaaa...:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

ara
1 elma

aksam
1 kase mercımek corba
3 yk.bakla
3 yk.yogurt
salata

ılaveler:3 lt su,2 kupa form cayı 2 kupa sutlu sekersız nescafe......:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

herkese ıyı aksamlar yarın tartı gununde gorusmek uzere....

Göstercem ben sana sopanın hasını hadi görüşürüz canım:KK54::KK54:
siddete hayiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr :KK20::KK20:
senin varya kafani kirarim :KK57: bi siddet uygula yolarim sacini basiniiiii :KK4:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Dün saglikli beslenmeye ve spor yapmaya basladim. Kilom 75 , 177 cm boyum... :)).... 68 Kiloya düsmek istiyorum...Temmuza kadar...:)
hosgeldin :KK34:
Kork suzii korkk yarın eksi çıkmazsan çekeceğin var elimden.:KK9:
sana diyo suziii duydunmuu :KK51:
slm kızlar çok yorucu sıkıcı ve bayıcııııııııııı bir gündü. ne ettiniz ben bugün dağıldım iyice ne yaptığım meçhul :KK51:
çıkış saati gelse de eve uçsam:KK55:karnım ağrıyooooooooo ama hala regl yok:KK14::KK14::KK14:

:nazar: :KK14::KK14:

yok ya ben bugünlerde erkenden uyuyorum 10 gibi filan da.. yarın da sınavım var yine erken uyursam gece kalkıp ders çalışmam gerekir o yüzden.. geçen hafta sınavdan önce öyle olmuştu aç aç beklemiştim tartılcaz diye bişey de yememiştim:KK14::KK14:

Anladım canım o zaman kalk bakalım ders bu hiç bişeye benzemez. :KK1: Şimdiden başarılar sınavın içinde inşallah güzel geçer :KK16:

kizlaar :KK3:
ne haber :KK14::KK14::KK14:

İyidir şeker senden nabeeeeeeeeeer? Yemek zamanı geldiiii. Gidip special k mı yicem şimdi. Sen neler yapıyosun bakalım ?

Hoşbuldum şekerim :KK54:
naparsınız bakalım iyimisiniz yarın cuma :)
arkadaşım trafik kazası geçirdi yoğun bakımda göremiyoruz :KK43:
dua edin kızlar
son günlerde kötüydüm kendime bişey olcak diye bekliyodum
dün gece hastaneye gittim iyice sinirlerim bozuldu
bi kızı war Allah kızına bağışlasın inşallah
cok cok gecmis olsun canim:KK31:rabbim kizina bagislasin isallah...
umaycım benim hedefim 65,ama keşke senin gibi 62 olabilsem...
belki fotonun açısı öyle göstermiştir,62 aşırı bi kilo değil bence
sen kendini bu kiloyla böyle görüyosan ben öldüreyim kendimi 78...
şaka bi yana da yuh diyorum artık kendime,çok taktım bu aralar şu kilo işini
boyun kac canim:26:herkesin boyuna gore kilosunu yorumlamak daha saglikli olur diye dusunuyorumm:KK34:
BADEM:

İçeriğinde bulunan yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar, ara öğünlerde 10-15 adet badem tüketilebilir. İspanya’da yapılan, Obesity dergisinde yayımlanan, 28 ay süren ve 8865 yetişkin erkek ve kadın üzerinde uygulanan bir çalışmada, haftada en az iki kez badem tüketen kişiler hiç tüketmeyenlere göre yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.

* Alıntı..
sabahlar olmasin,bademler bitmesin:KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9: siz beni nekadar etkilemissiniz size seker canim diye diye esim aradi napiyon seker dedim :KK9::KK9::KK9:
keyfe gelmistir kocan :KK53::KK53::KK53:
Sabah: K- Flakes . Ihlamur çayı

Ara: 5 badem 1 sade kahve

Öğlen : K- Flakes ve Biberiye çayı

Ara: Bol yeşillikli salata Lokman hekim zayıflama çayı

Akşam : Kabak kavurma 2 dilim alman ekmeği yoğurt ve 3 bardak biberiyeli çay

Ara : Birkaç çilek ve bir dilim ananas.

İyimi sizce kızlarrr :KK16:
canim bence sabah domates,salatalik,peynir,zeytin vs. , ogle yemegine de sebze yemegi,salata ya da yogurt tuketsen aksama flakes yesen daha iyi olur diye dusunuyorum:KK52::KK52:

Kahvaltı:
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Maydonoz
Yeşil soğan (çok çok az)
2 dilim ekmek
1 bardak su

gunun tum ogunlerini de 1 mesajda paylasirsan iyi olur canim,sabah bomba gibi olmus..aksam firar var mi gorek:KK1:

KIZLAR YARIN kepeklı pogaca yapcamda
kepek marktlerde mı satrlar yoksa fırınlar da mı
real de falan var canim,buyuk marketlerde bulabilirsin:KK34:

Anladım canım o zaman kalk bakalım ders bu hiç bişeye benzemez. :KK1: Şimdiden başarılar sınavın içinde inşallah güzel geçer :KK16:

İyidir şeker senden nabeeeeeeeeeer? Yemek zamanı geldiiii. Gidip special k mı yicem şimdi. Sen neler yapıyosun bakalım ?
ay masallah canim sana ya :nazar: nasil doyuyorsun onunla :26: eminim haftaya baya vericen insallah :KK34:

Merhabaa:KK3::KK3::KK3:
Ayşe yerlerde tartıda artı çıktıım:KK25::KK25::KK25:
canim hergün tartilma

X