- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
selam canlarım nasılsınız
yarınki sonucu merak eden var mı benden başka
Ben hiç düşünmüyorum bile artı çıkcağım için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarım nasılsınız
yarınki sonucu merak eden var mı benden başka
dün akşamki menü
lahanalı bulgur pilavı
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates)
yoğurt
sonrasında meyve
çilek
bu akşamı düşünüyorum dahaa
akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo
Ben hiç düşünmüyorum bile artı çıkcağım için
bayağıdır menumu yazmıyırum kızlar..kocişin yanındayım ara verdim de yazmaya ama diyete değil cok şükür...ama okuyorum sizi her zaman
menum
sabah limonlu su
kivi
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmek
5 zeytin
yarım kk peynir
1 tatlı kasığı labne
1 kasık süzme yoğurt
yarım kasalrı yumurta
ara
sade türk kahvesi
2 kare bitter ciko
öğle saat 3 gibi
tavuk budu
salata
ara
elma
f10 fındık badem
yesil cay
aksam da eşime mantı bana da nesfit:84:
benim de umudum yok
gece ders çalışmak için kalkarsam sabaha kadar bişi yemezsem belki birazcık eksi çıkabilirim
Öyle yapıcana gece uyusan da öyle tartılsan olmaz mı ? Yani ders çalışman gerekiyorrsa o ayrı tabi. Ama sadece eksi çıkmak için öyle bişey yapmıyosundur inşallah. Sağlıklı bişey değil gece uyumamak. Ben okula gece uyumadan giderdim şişkinlik oluyodu bende.
Ben çıkar kızlar.
İyi akşamlar
Tartı öncesi akşam karnınızı çokta kalorili şeylerle doldurmayın.
Öpüldünüz.
BADEM:
İçeriğinde bulunan yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar, ara öğünlerde 10-15 adet badem tüketilebilir. İspanya’da yapılan, Obesity dergisinde yayımlanan, 28 ay süren ve 8865 yetişkin erkek ve kadın üzerinde uygulanan bir çalışmada, haftada en az iki kez badem tüketen kişiler hiç tüketmeyenlere göre yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.
* Alıntı..
siddete hayiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrGöstercem ben sana sopanın hasını hadi görüşürüz canım
hosgeldinDün saglikli beslenmeye ve spor yapmaya basladim. Kilom 75 , 177 cm boyum... :)).... 68 Kiloya düsmek istiyorum...Temmuza kadar...:)
sana diyo suziii duydunmuuKork suzii korkk yarın eksi çıkmazsan çekeceğin var elimden.
slm kızlar çok yorucu sıkıcı ve bayıcııııııııııı bir gündü. ne ettiniz ben bugün dağıldım iyice ne yaptığım meçhul
çıkış saati gelse de eve uçsamkarnım ağrıyooooooooo ama hala regl yok
yok ya ben bugünlerde erkenden uyuyorum 10 gibi filan da.. yarın da sınavım var yine erken uyursam gece kalkıp ders çalışmam gerekir o yüzden.. geçen hafta sınavdan önce öyle olmuştu aç aç beklemiştim tartılcaz diye bişey de yememiştim
kizlaar
ne haber
cok cok gecmis olsun canimrabbim kizina bagislasin isallah...Hoşbuldum şekerim
naparsınız bakalım iyimisiniz yarın cuma :)
arkadaşım trafik kazası geçirdi yoğun bakımda göremiyoruz
dua edin kızlar
son günlerde kötüydüm kendime bişey olcak diye bekliyodum
dün gece hastaneye gittim iyice sinirlerim bozuldu
bi kızı war Allah kızına bağışlasın inşallah
boyun kac canim:26:herkesin boyuna gore kilosunu yorumlamak daha saglikli olur diye dusunuyorummumaycım benim hedefim 65,ama keşke senin gibi 62 olabilsem...
belki fotonun açısı öyle göstermiştir,62 aşırı bi kilo değil bence
sen kendini bu kiloyla böyle görüyosan ben öldüreyim kendimi 78...
şaka bi yana da yuh diyorum artık kendime,çok taktım bu aralar şu kilo işini
sabahlar olmasin,bademler bitmesinBADEM:
İçeriğinde bulunan yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar, ara öğünlerde 10-15 adet badem tüketilebilir. İspanyada yapılan, Obesity dergisinde yayımlanan, 28 ay süren ve 8865 yetişkin erkek ve kadın üzerinde uygulanan bir çalışmada, haftada en az iki kez badem tüketen kişiler hiç tüketmeyenlere göre yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.
* Alıntı..
keyfe gelmistir kocansiz beni nekadar etkilemissiniz size seker canim diye diye esim aradi napiyon seker dedim
canim bence sabah domates,salatalik,peynir,zeytin vs. , ogle yemegine de sebze yemegi,salata ya da yogurt tuketsen aksama flakes yesen daha iyi olur diye dusunuyorumSabah: K- Flakes . Ihlamur çayı
Ara: 5 badem 1 sade kahve
Öğlen : K- Flakes ve Biberiye çayı
Ara: Bol yeşillikli salata Lokman hekim zayıflama çayı
Akşam : Kabak kavurma 2 dilim alman ekmeği yoğurt ve 3 bardak biberiyeli çay
Ara : Birkaç çilek ve bir dilim ananas.
İyimi sizce kızlarrr
gunun tum ogunlerini de 1 mesajda paylasirsan iyi olur canim,sabah bomba gibi olmus..aksam firar var mi gorekKahvaltı:
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Maydonoz
Yeşil soğan (çok çok az)
2 dilim ekmek
1 bardak su
real de falan var canim,buyuk marketlerde bulabilirsinKIZLAR YARIN kepeklı pogaca yapcamda
kepek marktlerde mı satrlar yoksa fırınlar da mı
ay masallah canim sana ya nasil doyuyorsun onunla :26: eminim haftaya baya vericen insallahAnladım canım o zaman kalk bakalım ders bu hiç bişeye benzemez. Şimdiden başarılar sınavın içinde inşallah güzel geçer
İyidir şeker senden nabeeeeeeeeeer? Yemek zamanı geldiiii. Gidip special k mı yicem şimdi. Sen neler yapıyosun bakalım ?
canim hergün tartilmaMerhabaa
Ayşe yerlerde tartıda artı çıktıım
gunun tum ogunlerini de 1 mesajda paylasirsan iyi olur canim,sabah bomba gibi olmus..aksam firar var mi gorek