70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaar dileeeeeeeeeek
yaptımyaptım en sonunda sayfa numarası eklemeyi başardım
çok mutluyum he he çözdüm olayıbilgi işlemci bile yapamadı ama ben yaptım
önce sonnot ekle dedim sonra da o son notu sayfa numarasına dönüştürdüm he he he çok mutluyummmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Canım Dilek'im valla menüye sadık kalıcam da saatlerinden emin değilim işte...

Zaten bugün canım hiç bişey istemiyor. Kahvaltıyıda zor yaptım.

akşam spordan sonra 3 yk nesfit yiyebilirsin bence ya da 4-5 yk sebze 2 yk yogurt

Süper başlamışsın
Hoşgeldin aramıza.

cek göbegini icine deseydin kamuflas yapardim

benim üsteki aksesuarimi senin aksesuar gecemez
bülent ersoyunku sahte bizimki hakkiki aksesuar

Aklıma gelmedi soğan suyuna şeker atan suzi

Senin keyfin yok ondan etkilememiştir.
Bide vücuduna alıstın sanırım o yüzden.

hosgeldiin

cek göbegini icine deseydin kamuflas yapardim

benim üsteki aksesuarimi senin aksesuar gecemez
bülent ersoyunku sahte bizimki hakkiki aksesuar

canim ne severler ki :26:

o islerden hic anlamam :26:ne yaptin bilmiyom pisim ama afferim sana

bu arada gunaydı kızlar sabah cnm bışı ıstemedı 1specıkal k yedım 12de bnm kocış uyanır oozaman 1 kase yogurt corbası arada yesıl cay 2çiiilek arada karpuz aksamda pırasa yapcam

Hoşgeldiiin

Kahvaltıda ekmek yok mu ? Bi dilim tahıllı ekmek yemelisin bence.

canım ben ekmek yemiyorum bu diyette sadece ara öğünde galetayla 1 bardak ayran içiorum. pirinç,makarna,patates,bezelye,incir ve muz tüketmiyorum.böylelikle 10 kilo vermiştim 2 ayda,şimdide geri kalan 10 kiloyu vericem... :)))

ay ne güzel vermıssın yaaa (( benımde bayagı vermem gereken kılomm varrr14:

mektupuma baslamadan önce macakizi seni hep altlarda görüyorum ama hic yazmiyorsun cok gizemlisin dikkatimi cekdin

hosgeldin canim
bi tüyo ver minem benimde aklima birsey gelmiyor birde 29unda dogum günü var annemin bu ay beni iflasa götürecekler
29.4 annemin dogum günü 10.5 babamin dogum günü 13.5 anneler günü 17.5 kardesimin
ama unutmusdum ben onu
neyi yaptin canim anlamadim hadi kutlayak
akşam spordan sonra 3 yk nesfit yiyebilirsin bence ya da 4-5 yk sebze 2 yk yogurt

Süper başlamışsın
Hoşgeldin aramıza.

Aklıma gelmedi soğan suyuna şeker atan suzi
düsünüyorumda sogan suyuna yine baslasammi bu sefer zero ile karistirsam nasil olur acep

ya benim de bi diyet listem var,hem tok tutuyo hem de sporla birlikte 15 günde 6,5 kilo vermiştim geçen sene
ama uygulayacak gücüm yok sanki,bişiler eksik bende
annemlerle yaşıyorum ama eşim haftasonları geliyo
o haftaiçi hep dışarıda yemek yiyo,evine gelmişken ben de bişiler yapayım da güzelce yesin diyorum
5 gün diyet 2 gün fire olmuyo işte...bi başlasam gitcek biliyorum
çok rahat kilo verebiliyorum ama ama ama....

bende pilatesi evde yapıyorum tabi spor salonun da hocayla yapınca daha iyi olur
biraz gittikden sonra artık tekniklerini senden öğreniriz

ya ağlattın beni yaaa
ben annemi anneler gününde kaybettim sabah hayaller kuruyordum
bütün çiçeklerden demet yapıp anneme götüreceğm diye
ama olmadı gecesi yoğun bakıma yattı
ellerim bomboştu hepbirboşluk halanda öyle
anne deyince içim sızlıyo yüreğim yanıyor

selam kızçeler nasılsız breeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh

bi tüyo ver minem benimde aklima birsey gelmiyor birde 29unda dogum günü var annemin bu ay beni iflasa götürecekler
29.4 annemin dogum günü 10.5 babamin dogum günü 13.5 anneler günü 17.5 kardesimin

aklımda hiç bişey yok suzim yaaa
bilmemki nealsak
benimde annemin doğumgünü 6 mayıs ama sen böyle sayınca babamın doğumgününü unuttuğumu farkettim
9 nisandı babalr gününe kaldı artık zaten biraz limoniyiz babamla iyi olurdu unutmasaydım

bu arada gunaydı kızlar sabah cnm bışı ıstemedı 1specıkal k yedım 12de bnm kocış uyanır oozaman 1 kase yogurt corbası arada yesıl cay 2çiiilek arada karpuz aksamda pırasa yapcam
günaydin
selam kızçeler nasılsız breeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
a.s. cene yapiyoruuz sen nasilsin

ay ne güzel vermıssın yaaa (( benımde bayagı vermem gereken kılomm varrr14:

bende ilk başlarken gözümde çok büyümüştü 20 kilo fazlalık. ama bak şimdi 10 kg kaldı. inş biticek buda . ben sabah aç karnına 3 kayısı üstüne 1 bardak suyun faydasını çok gördüm. tavsiye ederim.

kayısı benı etkılemıo ya ama 2 hafta once basladım bende dıyete 81,700 dum bugun 77,600 olmusum ınsallah gıdecek bu kılolalar alması cok kolayda verılmıyorlar yaaa

ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu canım??ben de bi 15 kilo versem süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…