insallah dilegimKesinlikle maddiyata dayanıyor iş.
İnşaallah durumunuz daha iyi olur canım.
Mercimek çorbası içinde yorum yapamıcam
Kaçabildiğin kadar kaç.
Menümü yazayım kaçayım ben. Vücudumun her bir noktası ağrıyor
Spor yapabilir miyim ondan da emin değilim
Kahvaltı (10:00) : Bi dilim ekmek , kk peynir , 3 zeytin, bi küçük domates, bi tutam çeçil peyniri
Ara (11:30) : Salatalık , yeşilçay ( bu ara spor öncesi arası)
Öğlen ( 13:30) : tavuk göğsünden ızgara , bi dilim ekmek , yoğurt , salata ( salatadan emin değilim alışverişe gitmeye bağlı )
Ara (15:00) : 6 badem
Ara ( 16:30) : Elma
Akşam (18:00) : Special K ve belki spora gidersem dönüşte 6-7 badem yerim bilmiyorum şuan...
insallah dilegim
mercimekden elektrik alamiyorum
bana mercimek demezin ben saglikli beslenmeye raziyim gözüm makarna pasta falan görmez yeterki mercimek olmazsin artik
ayyyy kiyamam balimm sana
gel gel gel güzelim gel hic acimiycak
arada bende severim ama 3 gün arka arkaya yiyince bi süre yemeyim benGüzel şekerim menüne sadık kalırsan
Bol limonlu, pulbiberli, karabiberli güzel oluyor aslında.
Ben kıvamını koyu seviyorum biraz.
dileeekk
ama ben geldim günaydinn dediimm :26:
niye beni görmezden geliyon ay okadar zayifladimmiki benbak bu siskolarin arasinda görnmüyom
kiz suziiiiiiii cek su göbeeni
dileeekk
ama ben geldim günaydinn dediimm :26:
niye beni görmezden geliyon ay okadar zayifladimmiki benbak bu siskolarin arasinda görnmüyom
kiz suziiiiiiii cek su göbeeni
arada bende severim ama 3 gün arka arkaya yiyince bi süre yemeyim ben
bende corbalari koyu severim ama limon sIkmayi sevmiyorum sen deyince artik sIkIyorum ama
o göbis benim aksesuarim
Seni görmezden geliyorum bebeğim:82:
Dobiçlerle arkadaşlık kurmıcam artık.
Sabah sabah Suzi göbüşüyle gözlerimi kör etti ondan görememişim şekerim.
Naber nasılsınn canavarım sana yazdım dün için
Spor zaten yapıyorum ama göbek kısmında yoğunlamış durumdayım. Peki plates gerçekten bu kadar etkili mi yani. Eğer öyleyse normal sporumu yaparım. Sonraki saatlerdede plates yaparım artıkın.
Bademler ne yazık ki kavrulmuştu.. :26: Öyle bi yapım var ne yazık ki heyecan sinir vs bende yeme isteği oluşturuyor. Tabi reglin de etkisi büyük :18:
:26::26:
gördüm canim yazdiklarinialinti yapmistim ama :26:
sogan suyunu sekerle icn suziye gelincekapisicaz yine onunla
sagol canim iyiyim güzel güzel kahvaltimi yapiyorum
1 domates dogradim
salatalik
biraz peynir
dereotu
ve iki dilim kuru ekmek (biri 26 kal.)
1 bardak kefir
nasil amaaa
Güzel şekerim menüne sadık kalırsan
Bol limonlu, pulbiberli, karabiberli güzel oluyor aslında.
Ben kıvamını koyu seviyorum biraz.
3,5 km falan eder ozaman canım koşu bandı iyide ahh üşengeçlik olmasaCanım tam bakamadım ben zamana bakıyorum ve yaktığım kaloriye ...zannedersem 4 km civarı.....
Başlamak icin 6.5 kullanıyorum bende sonra hızlanıyorum fazla zorlanmadan arada koşuyorummmm....
dişçiler fena yaaa geneldede korkuyoruz onlardan :18::18:hic birsey yiyemiyordum minem agrim vardin mecbur kaldim tekrar ona gitmeyeburdaki disciler bi tuhaf zaten önceki discimde hissetiyordum yaptigini kendimi sIka sIka bi hal oluyordum buna geldim buda beni ayin oyun etti
Güünaydın bebişleeeer
az kaldı cumaya kimse kaçamak yapmasıııınnn ....
Ayrıca mayısa giriyoruz resmen yaza giriyoruz artık dobiç kalmayalııım
günaydın balllgünaydiiinn
nasilsiniz ?
sikoama zayiflamaya kesin kararli kimi zaman umudunu yitirip homini girtlak yiyen sonrada pisman olup burda agliyan ve saci basi yolunan kimi zamanda tam gaz diyete devam eden
kizlaaaaaaaaaaaarrr
amin canım aminbaligida esim yapti o güzel yapiyoraksam diyor sabah mercimek corbasi yapayim mi diye
nolur yasin bi süre mercimek corbasi ben yemeyim dedimdün 2 paket mercimek aldi yine
dün kendimle savasdim annem böregi getirince ama yemedim yesem suclu hisedecekdim yine kendimi yiyince zaten mutlu olmuyorum ki
birde söylerken cekiniyorum ama mati durumumuz biraz darda olunca alisverisde yapamiyorduk zor oluyor extradan birseyler almak
et tavuk salata sosis salam peynir derken 150 euro 300tl sade alisverise gitti gecim sIkIntisi zor allah kimseyi darda birakmasin
cek göbegini icine deseydin kamuflas yapardimSeni görmezden geliyorum bebeğim:82:
Dobiçlerle arkadaşlık kurmıcam artık.
Sabah sabah Suzi göbüşüyle gözlerimi kör etti ondan görememişim şekerim.
Naber nasılsınn canavarım sana yazdım dün için
ben senden daha zenginim senden daha cok aksesuarim var :82:
önümde arkamda üstteheryerimde aksesuar sorma bülent ersoy misali
bende katılıyorum aranızaaaa :) 175 boyundayım 78 kilodayım
sabah uyanınca 3 adet kuru kayısı 1 büyük bardak su
3 parmak kadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
yeşil biber
4 zeytin yiyerek başladım :))))
Süpersin canım benim tut kendini 1-2 gün zor geçicek ama sonra alışcan eskisi gibi.
Sonra eksilmeye başlayacaksın zaten
Hafiflemekten âlâ duygu yok bence.