70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napcaz biz pisii yaaaa :KK14::KK14::KK14:
millet zayıflıyor çıtır oluyor

aaaaaaaaa kıskanç :KK52::KK52:
dişin ne durumda şimdi, şikayet edecektin bide gitmiş altına yatmış yine

canım sen nerede ise 10 kilo vermişin acık durması normal takma başlarsın tekrar vermeye. ben batık durumdayım 5 kilo verdim yapıştım 71 e kaldım burada.

:13::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:tamam hadi çok sarıldık fazla sıkıntıya gelemem ben :KK1::KK1::KK1:şaka şaka sarıl canımın içi seviyom seni ben burçlar aynı kafa aynı çatlaklık desen aynı :KK1::KK1::KK1:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:anam ablacım biz seni fotolarda güzel gördük diye saldın kendini sen hemen acilen toparlanma şart sana dur bakıyım göbişinde bir artış var bakkkk ıı-ıh bu yaz o göbiş denizi taşırır haberin olsun :KK34:en azından böyle diyelimde sen kendine gel ablacım :18::18:

günaydın kızçeler bu arada
regl oldum ama bir görün halimi göbiş acayip şiş,su tüketimimi şu sıralar azalttım,wc sorunu var aacayippp patlama evresi geçiriyorum ,sancılarım çok fazla ki hiç böyle olmazdım bu ay çok kötüyümmm :KK14::KK14::KK14::KK14:bir türlü hafif hissedemiyorum kendimi:KK14::KK14:
geçmiş olsun gelmiş gene regl canavarı topiğe
bahar temizligi yaptik kocisle :KK1: yükseklik korkum var perdeleri indirtim camlari sildirdim ona :KK1:
:KK1: kontrolüm vardin kadin nasilsin dedi nasil olayim baksana dedim söz birdaha dikkat edecem birde sana beyaz dolgu yapacam bendensin dedi :KK1: igne vurcagi sira dedim korkuyorum korkma dedi beni hypnos etti sanirsam :KK53:
morluk var biraz minecim sokakdaki millet herhalde diyordur bu kocasindan dayak yedi diye :KK52:
geçmiş olsun suzi

:13::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:tamam hadi çok sarıldık fazla sıkıntıya gelemem ben :KK1::KK1::KK1:şaka şaka sarıl canımın içi seviyom seni ben burçlar aynı kafa aynı çatlaklık desen aynı :KK1::KK1::KK1:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:anam ablacım biz seni fotolarda güzel gördük diye saldın kendini sen hemen acilen toparlanma şart sana dur bakıyım göbişinde bir artış var bakkkk ıı-ıh bu yaz o göbiş denizi taşırır haberin olsun :KK34:en azından böyle diyelimde sen kendine gel ablacım :18::18:

günaydın kızçeler bu arada
regl oldum ama bir görün halimi göbiş acayip şiş,su tüketimimi şu sıralar azalttım,wc sorunu var aacayippp patlama evresi geçiriyorum ,sancılarım çok fazla ki hiç böyle olmazdım bu ay çok kötüyümmm :KK14::KK14::KK14::KK14:bir türlü hafif hissedemiyorum kendimi:KK14::KK14:
gecmis olsun canim :26: papatya cayi yap istersen rahatlatir karnini :KK19:

bizim sapıtmalarımıza göre seninki hiiiç
üsturuplu sapıtıyorsun yani
ben battı balık misali
2 haftadır toparlayamadım
+700 çıktım ondan sonra olan olduuuu
bidaha yaşamazsın canım yavaş yavaş verdin kiloları hem bilinçlisin
baktın kilo alıyorsun toparlarsın, salmazsın kendini
biliyorum ben seniii:KK9:

İnşaallahh inşaallahh:KK16:
Yesem bile rahatsız oluyorum yürümek istiyorum.:KK9:

günaydin kizlar :KK3:
dün izinliydim mine tatil yaparda ben yapamammi :KK1:

dün alintilarim yari da kaldi oglis kolunu vurdu aglayinca kapattim :KK30:ondan sonra da yatmaya gittim :KK31:
aksam bakabilirsem devam ederim gecmisle :KK1:

esim pazartesi günü beni isden almaya geldi arabaya bindim dur senin sevdigin müzigi acayim dedi :KK53:
gecenlerde kizcelerden biri xxfildiyeti diye müzik linki eklemisdin :KK1:esimde onu cekip bana dinletiriyor arabada :KK22:

dün disciye gittim öbür yanagimada bi igne yedim biri mor ve sis halen tekide sarkiyordun :KK52:
disci doktor kadin dün benden özür dileyince yine altina yattim :KK37:

dünkü menüm:

sabah yok öglene dogru kalkdik :KK1:

öglen: 3 dilim kara ekmek domates,turp,maydonoz,zeytin,peynir salam
ara: 1 kiwi
aksam: 1.5 balik izgara yaninda domates maydonoz

aksamda gec yedigimizden ara yapmadim

annem yine börek türü yapmis yeni tarif bulup ille bak tadina dedi dün inat ettim yemedim
is e gelmeden kücük bir dilim yedim sabah gönlü kalmasin diye :26:

benden böyle kizceler :KK16:

Menün güzel şekerim aferim düzelmeye doğru ilk adım:KK9::KK9::KK9:

Gunaydin kizlar
bugun bi suru isim var :/

Menumu yazip kacayim

Kahvalti
İki dlm uno light 1 kk byaz peynirden tost
1 badem hiyar
1 koz biber
3 zeytin

Ara
1 ufak yerli muz
1 omega 3

Oglen
tavuklu salata
3 yk yogurt, 1 tk keten tohumu, corek otu
1 br light kola

Ara
2 gun kurusu
2 cig badem

Aksam
Light ton balkli salata
1 br light kola

Degismezse boyle dusunuyorum

Kolay gelsin deyin kizlar bİ suru isim var :KK23:

Güzelmiş Red'imm:KK9::KK9::KK9:

çıtır çerez yazısını gördüm ya direk aklıma ne geldi bil ?

gel gel hem sevdiceğine süpriz yaparsın :KK53:ben bir fırsat bulup istanbula kaçabilirsem seninle tanışmayı çok isterim :KK54:

evet çok basit bir tarifim var birazdan ayrıntılı yazayım canım hem kolay hemde leziz:KK56:

bende de yok diet miet sorma ya:KK14::KK14::KK14:

ilaçlar geciktirebiliyo canım:26:

Tabi ki gel canım:KK34:
Göbeklerimizi tokuştururuz hem:KK60:

günaydın 0 kalorili türk gayfelerim! :KK16::KK16::KK16:
kendimi acaip şiş hissediyorum yaaa:KK43::KK43::KK43:

Minderrr günaydın yawrum.:KK19:

günaydın kızlar
reglim bayağı gecikti yani 3 gün gecikti:KK9:
pazar olmam gerekiyordu ve bugün çarşamba ne gelen var ne giden
benm geçen haftadan beri yaşadığım gerginlikpsikolojikmi acaba:26::KK9:
bide tatildeyken antibiyotik falan içmiştim acaba ondanmı gecikti diyorum
bilemiyorum

Gergin oldugun zamanda geri atabilir canım ya.
Sakin olmaya çalış:KK34:

bahar temizligi yaptik kocisle :KK1: yükseklik korkum var perdeleri indirtim camlari sildirdim ona :KK1:
:KK1: kontrolüm vardin kadin nasilsin dedi nasil olayim baksana dedim söz birdaha dikkat edecem birde sana beyaz dolgu yapacam bendensin dedi :KK1: igne vurcagi sira dedim korkuyorum korkma dedi beni hypnos etti sanirsam :KK53:
morluk var biraz minecim sokakdaki millet herhalde diyordur bu kocasindan dayak yedi diye :KK52:
bidaha dikkat edecemmiii
allahın belası kadın ne iş yapıyorsa ordaaa
can sonuçtaaa
allah allah sinirlendim bak şimdi
morlukta geçer canım farkedilmiyordur belkide
ağrın olmasında
Geldi. Kizlaaarrrrr
30 dk hızlı tempolu yürüdüm kosu bandımda ayarı 7.2deydi yüksekti baya yani...
195 kalori yaktimmmm duş aldimmmm şimdide kahvemi iciyorum:))) sekersiz turk kahvesi:)
Dilegimmmm sagolasin Torbayı yatarken koyuyorum zatende gündüz koymama cok zor sürekli hareket içindeyim belime bağlasammi:KK34:
7,2ile kaç km yürüdün canım
ben 6,5la yürüyorum 3 km ediyor 30 dkda
canım sen nerede ise 10 kilo vermişin acık durması normal takma başlarsın tekrar vermeye. ben batık durumdayım 5 kilo verdim yapıştım 71 e kaldım burada.
durmasından ziyade ben salıvermiş durumdayım
hani dikkat etsemde dursa anlayacağım
tek yaptığım burayı takip etmek motivasyon falan kalmadı

İnşaallahh inşaallahh:KK16:
Yesem bile rahatsız oluyorum yürümek istiyorum.:KK9:

Menün güzel şekerim aferim düzelmeye doğru ilk adım:KK9::KK9::KK9:
dün kocisle alisverise cikdik oda dedi tamam saglikli beslenelim diye kanat aldim sosis salata vs. hep saglikli alisverisler yaptik :KK1:
isallah düzeltirim artik dilegim :KK16:

bidaha dikkat edecemmiii
can sonuçtaaa
ağrın olmasında

7,2ile kaç km yürüdün canım
ben 6,5la yürüyorum 3 km ediyor 30 dkda

durmasından ziyade ben salıvermiş durumdayım
hani dikkat etsemde dursa anlayacağım
tek yaptığım burayı takip etmek motivasyon falan kalmadı

Canım tam bakamadım ben zamana bakıyorum ve yaktığım kaloriye ...zannedersem 4 km civarı.....
Başlamak icin 6.5 kullanıyorum bende sonra hızlanıyorum fazla zorlanmadan arada koşuyorummmm....

geçmiş olsun gelmiş gene regl canavarı topiğe

geçmiş olsun suzi
sagol blackim :KK19: annenler gitmis canim üzülme tatlim onlar saglikli olsunda varsin uzakda olsunlar bebegim :KK16:
dünkü alintilarima aldim seni ama evde kaldi acil cikinca worda kaydetmisdim :KK19:

bidaha dikkat edecemmiii
can sonuçtaaa
ağrın olmasında

hic birsey yiyemiyordum minem agrim vardin mecbur kaldim tekrar ona gitmeye:KK25: burdaki disciler bi tuhaf zaten önceki discimde hissetiyordum yaptigini kendimi sIka sIka bi hal oluyordum buna geldim buda beni ayin oyun etti :KK25:

Güünaydın bebişleeeer
:KK23:

az kaldı cumaya kimse kaçamak yapmasıııınnn ....
:KK19:

Ayrıca mayısa giriyoruz resmen yaza giriyoruz artık dobiç kalmayalııım :21:

:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

günaydiiinn :KK16:

nasilsiniz ?

siko :KK49:ama zayiflamaya kesin kararli :KK15:kimi zaman umudunu yitirip homini girtlak yiyen:KK56:sonrada pisman olup burda agliyan :KK14:ve saci basi yolunan :KK4: kimi zamanda tam gaz diyete devam eden:KK8:

kizlaaaaaaaaaaaarrr :KK9:

Evde olunca bi şekilde yersin canım.
Izgara yap haşlama yanında da salata oh mis yani.
Izgaraya bayılıyorum özellikle ben:KK56:

baligida esim yapti o güzel yapiyor :KK56:aksam diyor sabah mercimek corbasi yapayim mi diye :KK1:
nolur yasin bi süre mercimek corbasi ben yemeyim dedim :KK9: dün 2 paket mercimek aldi yine :KK52:

dün kendimle savasdim annem böregi getirince ama yemedim yesem suclu hisedecekdim yine kendimi yiyince zaten mutlu olmuyorum ki :KK14:
birde söylerken cekiniyorum ama mati durumumuz biraz darda olunca alisverisde yapamiyorduk zor oluyor extradan birseyler almak :KK31:
et tavuk salata sosis salam peynir derken 150 euro 300tl sade alisverise gitti gecim sIkIntisi zor allah kimseyi darda birakmasin :KK31:

Güünaydın bebişleeeer
:KK23:

az kaldı cumaya kimse kaçamak yapmasıııınnn ....

Ayrıca mayısa giriyoruz resmen yaza giriyoruz artık dobiç kalmayalııım :21:

:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
nasil oldun canim gectimi hastaligin :KK16:
günaydiiinn :KK16:

nasilsiniz ?

siko :KK49:ama zayiflamaya kesin kararli :KK15:kimi zaman umudunu yitirip homini girtlak yiyen:KK56:sonrada pisman olup burda agliyan :KK14:ve saci basi yolunan :KK4: kimi zamanda tam gaz diyete devam eden:KK8:

kizlaaaaaaaaaaaarrr :KK9:
sen yokken dilege diyordum ballim gelsede onun sacini basini yolsan :KK1:dilek senin sacini yolunca benim hosuma gitiyor :KK9::KK9:

baligida esim yapti o güzel yapiyor :KK56:aksam diyor sabah mercimek corbasi yapayim mi diye :KK1:
nolur yasin bi süre mercimek corbasi ben yemeyim dedim :KK9: dün 2 paket mercimek aldi yine :KK52:

dün kendimle savasdim annem böregi getirince ama yemedim yesem suclu hisedecekdim yine kendimi yiyince zaten mutlu olmuyorum ki :KK14:
birde söylerken cekiniyorum ama mati durumumuz biraz darda olunca alisverisde yapamiyorduk zor oluyor extradan birseyler almak :KK31:
et tavuk salata sosis salam peynir derken 150 euro 300tl sade alisverise gitti gecim sIkIntisi zor allah kimseyi darda birakmasin :KK31:

amiiin suziim amiinn

nasilsin mor yanaklimmmm :KK19:

Son düzenleme:

Kesinlikle maddiyata dayanıyor iş.:KK14:
İnşaallah durumunuz daha iyi olur canım.
Mercimek çorbası içinde yorum yapamıcam:KK60:
Kaçabildiğin kadar kaç.:KK60:

amiiin suziim amiinn

nasilsin mor yanaklimmmm :KK19:
yanimdaki kadin okadar cok konusmassa daha iyi olacam ama iyiyim ballim :KK54:
Günaydın balıım dilooom :78:

Ayyyy suziiimm iyiyim iyiyim işe gelmek dışında bi sorunum yok beybi ...:111:

Sen nasılsın kıı :107:

1gün tatil banada yetmedi seker :KK14:
iyi olduguna sevindim cekirge :KK9::KK16:

X