- 6 Ağustos 2010
- 587
- 1
Ihhhh hala dobicim hala dobicim.
Ver ver bitmiyo anam yaa
Ben hala kendimi tosun gibi görüorum.
Ihhhh hala dobicim hala dobicim.
Ver ver bitmiyo anam yaa
bende hala tosun gibi görüyom kendimi ha
ha benim tosunumaa maşşallah diom kendime
sen pek tosun durmuyon güzelim ya iyisin iyisin
bebegim 50 cok az 55 ol ve sabitle cok zayiflayinca insan yaslida görünüyor benim fikrim bu tabi sen bilirsinde
kız ablam sence bende zorluk çıkarmıcak göz varmı lafın gelişi öyle söylüyom ben ama gözüm döndümü donsuz bırakırım onu varyaaa
Allah korusun etkisinde kalınmazmı
ömrünü uzatmışsın derler içini ferah tut
herzaman diyorsa yoktur bişey
hemen olumsuz düşünme canım
alemsin kız bende diyeyim bunu benim kocişe korksun benden
benim hiç aklıma gelmez öyle aldatacağı falan erkek milleti güven olmaz ama nebileyim işte
canım bence bu konuyu fazla dallandırma
bişey varsa ben çekilirim aradan falanda deme
neden çekilecekmişsin gelsin paşa paşa söylesin öyle bişey varsa
sen öyle dersen zemin hazırlamış olursun aldatırsan zorluk çıkarmam sana diyorsun
evde huzurlu olan adam aldatmaz bence onun için çok fazla huzurunu bozma
güzellik bakım çokta önemli değil bence erkekler için
onlar doğallığı seviyorlar
akıllarının çalıştığı konuda yetersen, mutlu edersen aklı başka kadına gitmez
sen işveli cilveli olacaksın eşin öyle şeyleri seviyorsa
birde seni kıskandırmak içinde anlatabilir eşin biraz rahat olki bunu kullanmasın
ay neler diyorum işve cilve hiç bende yoktur sen yapabiliyorsan ne alaaa
Evet canım adım Dilek
Sizi bırakmamak için hedefimi 50 yaptım daha nolsun canım benim.
hakket kız neden öyle çıkmışki :44:Bu arada avatardaki resimde kolum ne kadan ince çıkmış.
Keşke reelde de o kadar olsa.
kızz nereye dobiçsin sen görmüyon galiba eski fotolarını gir bak bir albümeee ne halden ne hale geldin bakalım bizler senin kadar azimle gelebilecekmiyiz o yollaraIhhhh hala dobicim hala dobicim.
Ver ver bitmiyo anam yaa
Bende senden resim isterim.
Sana öyle geliyordur 1.70 boyla çok çok fark eder canım ya.
Yaa bi 55 olayım da o halime bi bakayım ondan sonra ben çıtır olmak istiyorum tam ya.
Hiç zayıf olamadım hayatımda
bakayım canım foto koyabilirsem
bende hayatımda hiç zayıf olmadım biliomusun tatlım ya
seviyoruz seni dileğim bırakma bizi dobiç kalmak istemiyoruz
hakket kız neden öyle çıkmışki :44:
kızz nereye dobiçsin sen görmüyon galiba eski fotolarını gir bak bir albümeee ne halden ne hale geldin bakalım bizler senin kadar azimle gelebilecekmiyiz o yollara
bakayım canım foto koyabilirsem
bende hayatımda hiç zayıf olmadım biliomusun tatlım ya
kız ablam sence bende zorluk çıkarmıcak göz varmı lafın gelişi öyle söylüyom ben ama gözüm döndümü donsuz bırakırım onu varyaaasusar susar baktı bende zaten kolaylaştırcam işleri aldatmaya başlar beni o öle zannede koysun bir ispatlarım herşeyi avukat vardı aramızda kocası aldatan kadınlar tazminat falan alamıyormu bacım bicik söyleyin bakem töbe töbe bak neleri neleri düşünüyorum düşün artık ablam halimi,ama şaka bir yana dediğin konularda çok şaşırttın ablacım senden bu sözleri duymakkkk ama doğanın kanunu yani bu da sülemem gizli kalsın özel hayatım o kıza bin basarım o kesin de töbe töbe eşimin bir sözünü daha sölicektim ama yok ıı-ıh olmaz
Ya bakıyorum eski resimlerime de yetmiyor sanırım.
Hayalimde bi Dilek var o olmak istiyorum böyle.
Normalde 5 rakamını görmek bile benim için hayaldi.
Bi başlayınca bırakamıyo işte insan.
1.70 boy ve 63 kiloyla olmuşsundur herhalde.
1.70 boy ve 63 kiloyla olmuşsundur herhalde.
kızlar menümüde yazayım
sabah foto eklemiştim
görmediyseniz
1 kk kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 yumurta
ara
yarım kivi
öğlen
1 kase nesfit
ara
10 tane erik
1 fincan türk kahvesi
akşam
6 yemek kaşığı kabak kavurma
yoğurt, salata
bu gidişle sen 50lede kendini beğenmeyeceksin
fıstık olmuşsun genç kızsın
bizim gibi zayıfladıysanda göbeğin pörtlemiyor göğüsler sarktı biz napalım bacım yaaaa
doğum sonrası zayıflasanda eskisi gibi olunmuyor
yetmiyo işte zayıflamanın tadını alınca hrld
sen o zaman en yenileride çek en eski halinle yanyana yapıştır canım o zamanda yetmezse kızarımm haaaaa
ay ben o rakamı görsem varyaaaaaa offf kendimi hemen korumaya alırım ciddiyim
kız ben buraya geldiğimde 75,4 tüm ki bu tartı alındığında çekildiğim kilomdu. onun 2 hafta önceside var bende alışma dönemi diyet için başlamıştım kimbilir belki o ilk başladığımda diyete 78 falandım sanırım tahminen öyle diyorumçünkü o 2 hafta öncesi aşırı göbek vardı o süre zarfında göbeğimin eridiğini farketmişti eşim dahi
bugün tartıya çıktığımda ise 70 leri gördü gözüm birde 6 ları görürsem haftaya ohooo ben iyice diyet işinde ustası olmuş ilan ederim kendimi kesin ,ciddiyim hayatımda hiç bu kadar azimli ve deavmlı bir diyet yapmadım burası sayesinde hem yiyorum hemde zayıflıyorum yuppppiiiiiihazirana kadar tam balık etli halime geleceğim kociş o halimi sevgiliyken çok beğeniyordu hehehe o zaman varya ne kıyafetler aldırıciiimm içimde kaldıı hiç daha alışveriş yapamadım doğru dürüstt ,yeni evlerede çıtır hatun olarak girerim artık bir de iş hayatına atıldımmı sağlımız yerinde olsun başka daha ne isterim ki Allah tan 2 dak.da bir sürü hayal kurdum bak size
yakınlık konusunda resmen görmüonmu ablam topiğin aşk böcüğü ilan edildim ay_nil yok bu sıralar ondan aşk böcüklük halimi onsuz yapmak istemiyorum o gelsin bak biz kocişleri karşılıklı nasıl överiz ama ben bu hafta kocişi bayaa topikte dövdüm o ayrı konu
dediğin gibi doğanın kanunu
erkeklerin evlenmesinin önemli nedenlerinden biri
acı ama gerçek
ben yapamıyorum valla birazcık odunum
şaka biryana özel hayat dediğin gibi ama gerçeklerde var cilve dediysemde illa anladığım şekilde değil eşine yakın olmak maksatlı normal hayattada
ahanda dilek2 hoşgeldinnnyetmiyo işte zayıflamanın tadını alınca hrld
Ooo daha 3 günün var ha gayret başarabilirsin.
Hayaller süper
Sağlıklı beslenmeyi kavradın zaten bundan sonra da öyle devam edersen bi şekilde gider kilolar.
Acelemiz yok nihayetinde yavaş yavaş olsun bizim olsun.
Birden kilo vermek isteyenleri anlamıyorum artık ben.
Sağlıksız beslenenleri bide.
Bazen diyorum eskiden nasıl yemeden durabiliyormuşum yok yani şimdi belli saatlerim var
o saatlerde kesinlikle yemek yemem lazım benim.