70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

toton açıkta kalmış bebeemmm
Not: yogurda keten tohumunun yani sira corek ootu da dokuyorum hep yazmayi unutuyorum
Tavsiye ederim canlar
diyet yaparken nazar değmesin diye mi
geçmiş olsun canımm,Allah şifanı versinhoşgeldin aramızaa
günaydın kızlar
gelin kahvaltı yapalım
pek ağzınıza layık bişey yok ama
Eki Görüntüle 398601
oyy oyyy
uzun ömürlü olucak işallah
ay ben ona bakinca canim puding istiyo dileeeek
delüü yaaaa
hatun sen tam ilişki danışmanı oldun hee
ha kızlar bu arada belım 67.5 olmuş 1cm daha iiiincelmişim kalçada 94 cm az kaldı 90 60 90a

ah bu kocalar

nasıl dayanoyorsun artık canın istemiyormu

Börek ve simit alanların hepsi dobiç.
Alırsan bunlar gibi olursun diyorum.

dilek güzel şeker dedin ya
allahım şeker nerde diyorum
bugün pastanenin önünden geçtim zaten aklım kaldı heralde

Aklın fikrin şekerde be ben nabim.

Çorba varsa ekmek yememeye dikkat et canım.
Güzel ama.

ya bir de ben birşey daha sormak istiyorum, kızarmış ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz bayanlar :))bende şimdi araştırayım bişey bulursam yazayım buraya . benim canlarım :))

Kalorisi daha düşük çavdar ekmeğini kızartıorum ben süper oluyor

Allah kavuştursun Black'imm

cumadan berı evde yoktum nasılsınız bakalım...
kılolar yavasladı sanırım yada reglgunumdeyım ve gunum gecikti(hamışdegıldır ama)amann sıkntıda bırakıyor benı sıstım yaniii..hayırlısıbakalım devam dıkkatlıyemege yuruyuse ınsl.
bugun
sabah00 de 1brdk az sekerlı cay,azyufka ekmegi,azda sogan kavurması 2-3 kasık
sonra
2 st temıslık yaptım sonrada
yarım lt su,yarım yesılelma
öglen nıyetıne:1 kepce beyaz corba azdapatlıcan yedım(1-2 kasık)ekmekede bırazyufkayedım:))
aksamdagene az corba ıle 1-2 yapraksarması yerımınsl....ıstahım cokkkk cunku tutamıyorummm kendımı:)))

ınsl.duzenlıverırım gene...

senin doktorun nasıl birşey yaa

fıstık gibi bişey galiba çok güzel bi kız o da kiloluymuş.ama sonra zayıflamış.bana hep kendini örnek gösteriyor
o şimdi metabolizmamın hızlı çalıştığını kilo vermem durduğunda şok diyetlere başlayacağımı söledi.

güzel fikirmiş. doktor bu hafta bana akşamları 6 kaşık haşlanmış domates soslu makarna yiyebilirsin dedi yoğurtla yesemmi acep

Yoğurt ve makarna tehlikeli ikili.
Ben makarna yenilmesine karşıyım öğlen yenilebilir de akşam cıss yani.

Yediklerin az değil mi:26:
Tahıllı ekmekten 2 dilim yiyebilirsin.
Domates, peynir, haş. yumurta
Aralar yok.
Öğlen 4-5 kasık patlıcan yemeği de yiyebilirsin.
Ara gene yok.
Akşam salata veya yoğurt yok..

allah kavuştursun canım ya, anne gibisi yok, bende kızartıyorum tam buğday ekmeğimi her öğünde hemde süperrrr

güzel fikirmiş. doktor bu hafta bana akşamları 6 kaşık haşlanmış domates soslu makarna yiyebilirsin dedi yoğurtla yesemmi acep

bence bu sakıncalı birşey değil, çünkü ben diyetisyene gitmiyorum, kendi çabalarımla ve öğrendiklerimle sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum fakat troid problemimim olduğu için bu bayağı bir zor oluyordu şimdi bi doktorun televizyondan verdiği listeyi uyguluyorum (bu doktor, diyetisyen değil, obezite üzerine çalışmış biri, listede troid hastaları için ) ve benimde bir öğünümde domates soslu makarna var, ben yağsız haslanmış makarnanın üstüne domates sosu koyup yiyorum :)) demeye çalıştığım o ki, bence arada denenebilir, ben kepekli makarna yiyorum, tam durum buğdayından yapılmış olanını yani, ve de kendimi her hafta tarttığımda verdiğim kilonun sudan mı yağdan mı kastan mı gittiğine bakıyorum, şimdilik sadece yağ kaybediyorum, su ve kas kütlem her hafta artıyor, yavaş veriyorum ama sağlıklı olan bu diye düşünüyorum, saygılar

slm kızlar ben yine kendimi saldım acıl olarak iyi bir terbiyeye ihtiyacım var lütfen beni terbiye ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bence de makarna yoğurt ikilisi tehlikeli olabilir diyet sürecinde fakat domatesli makarna yenebilir diye düşünüyorum ben haftada bir kere tüketiyorumm

bende kepekli makarna yiyorum bide doktor haftada en fazla 2 defa ye dedi. inş zararı yoktur

Makarnanın yanında bide ekmek mi yicektin.

yok kız ani öğünümde ekmek yok demek istedim ekmek yerine yiyebilirmiyim demek istedim

akşam yerine öğlen yesen daha iyi olur

öğlende olabilirde iş yerine getirdiğim için buz gibi oluyor bide listemde akşam yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…