Anammm amma düşük bi cümle kurmuşum.
Anla leynn beniii kelimeler kifayetsiz kalmış aç gözüm salatayı görünce.
Öğlen bi tek salatayla doydun mu demek istemiştim yawrum ya.
İş içinde hayırlısı olsun tatlım insaallah hayrlısısıysa olurr
hayırlısı ise olsun canım hayırlı değilse hiç uğramasın yakınına bilebütün dualarım hep böyledir benim
Uyanınca:
Akşamdan 2 tane kayısı suya koymuştu annem onu yedim.
Sabah:
Kaşarlı, 2 dil sucuklu çavdar ekmeğine yapılmış tost,
Ihlamur
Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) ( Yavaş vurun yolarım yoksa en ufak hatanızda)
Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt
Ara:
3 tane kayısı kurusu
Akşam:
Belirsiz bebikler.
Uyanınca:
Sabah:
Ihlamur
Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) ( Yavaş vurun yolarım yoksa en ufak hatanızda)
Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt
Ara:
3 tane kayısı kurusu
Akşam:
Belirsiz bebikler.
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) MAŞALLAHHHHHHHHH
bnm bitter çikolata 49 kaloriydi
afiyet bal şeker olsun cnm hiç pişman olma
mılkaaaaaaaaaaaaa nerdesın gel bende yıcem senıUyanınca:
Sabah:
Ihlamur
Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt
Ara:
3 tane kayısı kurusu
Akşam:
Belirsiz bebikler.
Sevgilii urkeeeeeeeeeee seviorum seni menüleri de nesfitlere alıştırma kendini sebze tüket cancazım onun yerine
Ayrıca o kadan zayıflatıozz resim isterim ben
Güzel şekeriim
Çekirge dobiççç geçmiş olsunn çok öperimmm
ahahahha çok güldüm yaaa
İstanbul'da olsan eminim ki bu yöntemle sana göndereceğim bi kız olurdu.
Yiyerimmm leynnnnn seniiiiii 400 tl lik yemek yiyen hatun.
Masaları falan da yedin herhalde o kadar hesap çıkardılar sana
Yawrum muhabbet hızlı akıo bide ben fenalardayım.
Dün ki yediğim kapuskalar bugün midemi tırmalıolar wc yok bol bol gaz var.
Zor oturuorum anam ya.
1 yazıom 2 dolanıyorum ortalarda.
Yirimm seniii
Salatayla cezalandırdın mı mar kendini kısçee..
ahahahha bu dönemlerde nefes alması bile insanın kanına dokunuyor.
Seni çok iyi anlıyorumm.
Ya canım resimlerde ne kadan iyi çıksa da insana yetmio ki ben istiom bi filinta gibi olayım.
Ben 50 olayım istiorumm.
Döt, bacak, göbek kalmasın
Seni seviorummm amaaaaaaaaaaa
Gördüm şekerim yazdım bende
Bi parça çiko dişimin kovuguna yetmio benim.
kızlar bı arkdsımın ıs yerıne eleman alcklarmıs bu kısı ben olabılırım
nolur dua edın olsun bu ıs sartları herseyı cok ıı
Zayıflamama takık bi arkadaş göndermiş tam ara vaktiydi yemedim resmen yuttum.
ohooo şekerrr tanm sevdicek geliyor sen napıyorsunnn yeme bir daha yok sana yemek şu kapuska yemeğiini akşama bende yapıyım bari dicem ama daha salıymış günlerdencumaya yakın yiyimde eksilerde çıkayımm moralim yerine gelsin ne uyanık çıktım valllaaa akşama şu kabak köftesinden yapem ben içine kendikiminde azcık ıspanak ekliyeyim güzel olur öle inş. bol yoğurtluu ohh misss gibi öğle yemeği vaktim geldi sanırım ağzımın suları akmaya başladı
Uyanınca:
Sabah:
Ihlamur
Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt
Ara:
3 tane kayısı kurusu
Akşam:
Belirsiz bebikler.
Zayıflamama takık bi arkadaş göndermiş tam ara vaktiydi yemedim resmen yuttum.
Günaydın yawrular.:82:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah
dolu yemek kaşığı ile 2-2,5 yemek kaşığı kadar canımyani çok az ya benim onunla dişimin kovuğu doymaz
günaydın kızlaaaaaaaaaar bugün annemler gidiyorçok alışmıştım gitmesin yaaa:84:
b arada hala diet modundan çok uzaktayım. dilekçim zahmet olmazsa sabah öğle akşam ve 2 ara olmak üzere günde 5 kerecik saçımdan sürüsen belki akıllanırım.
geçen akşam nişan fotolarıma baktımoldum. o zamanlar 62-63 falandım ama şuan ki halimle karşılaştırınca fıstık gibiyim. 38 beden takımımla incecik hoş bir hatunum. sonra üniversite fotolarına baktım onlarda 55 falanım ve kol falan yok incecik. şimdiki kolumun 1/3 eder ancak.
sonra lise fotolarına baktım.duba gibiyim bir elbise giymişim. o ne hal kocaman toto göbek falan lisede ne kadar şişkoymuşum ya. onları size göstermeyi isterdim ne yazık ki kağıt üstündeler. tanıyamazsınız...15 yaşlarında iken 35 falan gösteriyo muşum o kilo ile yaa
ha birde anlatmazsam çatlarım. gece yatarken rüyamda yemek yiyim falan diyordum ya. rüyamda restorandayım. ne yemek yedim bilmiyorum ama hesabı gördüm 400 tlne yedi isem artıkın
Allah korusun etkisinde kalınmazmıGünaydın kizlarrrrrrr
Ayyyy saçma sapan bir rüya gordummmm tövbe tövbe....
Ufak oğlumu deprem de kaybettiğini gördüm(( heryer toz duman ortada kocaman bir çukur herkes var bı oğlum kayıp....ayyyy bı kalktimmm bişey yok hemen odasina gittim sarıldım ikisinde Ayyyy allahım rüyası bile kotuuuu...kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim.....
Ben halen bişey yemedimmmm o kadar kalmışım etkisinde.....
herzaman diyorsa yoktur bişeybilmem hiç böyle düşünmedimmm ama kötü amaçlı söylemez sürekli o bana bebeğim bitanem canım aşkım ,sevgilim der yazışmalarda hata şimdi baktım yazışmalara yenden çoğunlukla öle demiş yazışrken bana :44::44:ayyy bu bir şifremikiii yoksammmm
alemsin kız bende diyeyim bunu benim kocişe korksun bendensağol canım benim. işte yoğunum arada bakiiiiiiiim yazamadım cevap. birde gıcık bils arada alıntı yapmıyo sinir ediyor benii
tabii canım işi uzatmaya gerek yok. ama sen hep tetikte kal. sakın yanlış anlama ama bu erkek milletine güven olmaz. ben de eşimin beni aldatmayacağına güvenirim mesela . gözü dışarda değildir. ammaaaaaa bunların içinde şeytan var her daim tetikte olmak lazım
kalbini ferah tutu bol bol dua et ama aklının bir köşeside hep tetikte olsun. o kadar çok boşanma gördüm ki. bir müvekkilim vardı 40 lı yaşlarda hatun taş gibi. bakımlı hoş giyinmeyi bilen. kapalıydı ama çok güzel giyinirdi çok hoşuma giderdi. 2 tane kocaman kızları vardı. kocasıda hacı hoca takımından. dini bütün hani eşini aldatacak bir erkek demezsiz. adam sen git (mesleği küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın) AVM de tezgahtarlık yapan 23 yaşında bir kızla işi pişir birde ona ev aç oooooooooh kızı kadar kadınla aşk yaşave eşini ve kızlarını umursama.
birde çok samimi bir arkadaşım vardı. kız 7-8 aylık hamile iken eşinin mailinde bir akrabası ile hemde kadında evli samimi mesajlar görüyor ve öğreniyorki meğer ilişkileri varmış.ve ben bunun kocasını tanırdım hani eşini aldatacak dünyadaki son adam denecek biri. ama yapıyo pislikler o yüzden ben eşime güvenirim demiyom asla şeytana uyar korkarım. Eşime diyorumki bak böle bir nietin olursa söyle ayrıllalım bitsin ama yaparsan ve yakalarsam. benle yatma ve yemeğimi yeme valla sonun kötü olabilir keserim sen uyurkenee .....yı diyom bir daha kadın madın hepiciğini unutursun
canım bence bu konuyu fazla dallandırmaballıkaymak bu sendende delü çıktıı amaaao son dediklerine bende diyorum bazen valla eşime ne yalan söyliyimmm ayy biz kadınlardan korkulur ,Allah biliyor kızlar kalbimi bugüne kadar eşime sadakatim hep sonsuzdu aama eğer yapıcaksada Allah 'a havale ederim ,dünkü konuşmalardan sonra zanetmiyorum o kız onun tarzı değil ,yani dediği gibi benim öyle biri olmamı istemiyorsa demekki onada ters bunlar ,işte mesai değişimi için o da çabalıyor eee bana karşıda ilgisi çok yüksek yani ne diyim benden de çok memnun olduğunu söylüyor daha ne diyim ki bak şimcik böyle şeyler söyleiynce accık işkilleniyom ben :18::18:aslında tek duam ne biliomusunuz o kızın öyle bir olayının çıkması ,kocamın benim sözüme gelmesi,işte o zaman ben edeceklerimi biliyorumm ne diiym daha kızçelerimmmm ,kız milleti işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bunlarrı alacaksın tüm kk döveceksin o zaman görecekler dünyanın kaç bucak olduğunu
hep öyle yapıyorlar zaten bnm müdürde her sabah sıcak sıcak poaçaları götürüyor karşımda bide mis gibi kokuyorrrr
am asen pişman olmaz akşam ki arayı yapmazsın dengelersin.
Anladım bende o günleri görebilirsem daha fazlasını isticem inşallahBenim gördüğüm resimlerde dümdüz görünüyordun ama tabi vardır kafana takılan yerler
mılkaaaaaaaaaaaaa nerdesın gel bende yıcem senı
böylee oyunlara gelmee şekerrr sakınnn
canım ya sen hedefini yine mi geri çektin:)) inanmıyorum ya maşallah 58 i olmuşsun:))tebrikler ne diyim darısı başımıza:)
slm tatlı güzeller
ah ben neler yedim bi bilseniz çok canım sıkkındı ama kızlar ya
toparladım ama bomba gibi başladım tekrar
siz yinede saydırın bana, döwün, ayaklar altına alın beni ,nası yaparsın nası yersin deyin bana
menümü yazayım bugunkü
sabah
2 dilim denge ekmeğine kaşarlı tost
1 çay bardağı şekersiz çay
yeşilçay içtim
öğle
4 y.k. etli türlü
2 y.k. yoğurt
ara
3 fındık 3 badem
akşam bilmiyom