70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam şeker bende saana mesaj atacaktım nerelerdesin diye.
Hayrola niye kaçtın buralardan?

Su için bişey diyemicem bünye meselesi sonuçta :26:
Arada bana da öyle oluyor dişlerimi fırçalıyorum tekrar tekrar yada leblebi falan yiyorum yeşilçy içince de susuyorum öyle devam ediyorum.

Anamm tatlıcım benim, hiç yazmayayım yediklerimi piskolojim batıktı ama ya
yedim ama yedikten sonra yürüyüş yaptım saatlerce bisklete bindim saatlerce canım cezlandırdım kendimi
ama yedim mi yedim tatlım ya walla
mesela dürüm arası çiğ köfte bunlardan birisi
mesela 250 kalorilik dondurma yedim, ismi lazım diil aşırı güzeldi, ama yedim bitti aramızdaki herşey bitti sadece geçici bi hewesti o dondurma
tatlı krizindeydim resmen salak elüf ben

slm bebek kaybolmadim dilegim oglum türkiyeye gitti onun hazirligi vardi zaman bulamadim.songünlerde vallahi ne yedigime icdigimede bakmiyorum bugünden sonra normale dönücem ins.dilekkkk benim cizelge neden düzeltilmemis kiz sacini basini yolarim senin

Aaa Allah kavuştursun diyeyim.
Ne biliyim sen gelmeyince bende bakmadım açıkcası:26:

Neyse boşver yenmiş bitmiş gitmiş önümüzdeki günlere bakıcaz biz:119::119:
Kürkçü dükkanına geri döndüysen sorun yok.

dödüm bebeim kesinlikle wermem gerek geri kalanını
başa dönmek istemiyom güzelim

puccaaaa duy beni :) adın dilek dimi:) dilekleri çok seviyorum nedense en yakın arkadaşım dilek belkide ondan:) sen zayıflayınca burdan gitmicen bizi bırakmıcan dimi:26: ağlarız inan fıstık gibi olunca bırakmak yok dimi:)

Kızlarr nestle nesfiti nasıl tüketiyorsunuz ?? Bir kase dolusu mu yarısı falan mı.. Ve hangi öğünler..

hem sana bu cuma özelden msj atabileyim diye, msj yazmaya çalışıyorum ama galiba bu haftada olmıcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…