70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm özledim sanirsam sizleri:KK34: bir derdim var kizlar ben son 1 haftadir su icemiyorum 1 bardak zorla ve bu bana siskinlik yapiyor resmen pompayla sisirilmis gibi oluyorum bel falan belli degil resmen küp oluyorum günde 3 litreye yakin su icen bana ne olduuuuu:KK50::KK50::KK50:

Selam şeker bende saana mesaj atacaktım nerelerdesin diye.
Hayrola niye kaçtın buralardan?

Su için bişey diyemicem bünye meselesi sonuçta :26:
Arada bana da öyle oluyor dişlerimi fırçalıyorum tekrar tekrar yada leblebi falan yiyorum yeşilçy içince de susuyorum öyle devam ediyorum.:KK34:

Sabah bizim servis tekerlekli pastane gibi valla.
Simit, poğaça falan mis gibi kokuyor:KK52::KK52:

Ne kadar kilo verirsen ver takıcak bi yer buluyorsun canım demişti dersin.:KK52:

Ben yedim sen yemee ya da Cuma yee biraz daha bekle:KK9:

Bakalım düzelicek insaallah hersey:119:

Evet şekerim 50 olunca kendimi mutlu hissedicem sanırım.:KK9:
Ben zayıf olmak istiorum ve o halimi çok merak ediyorum.
Lise 2 den beri tombiğim çünkü:KK14:

Valla diğerlerini bilemeyiz ama bugünkü güzel Elüf:KK52:

Anamm tatlıcım benim, hiç yazmayayım yediklerimi piskolojim batıktı ama ya :KK43:
yedim ama yedikten sonra yürüyüş yaptım saatlerce bisklete bindim saatlerce canım cezlandırdım kendimi
ama yedim mi yedim tatlım ya walla :KK50:
mesela dürüm arası çiğ köfte bunlardan birisi
mesela 250 kalorilik dondurma yedim, ismi lazım diil aşırı güzeldi, ama yedim bitti aramızdaki herşey bitti sadece geçici bi hewesti o dondurma :KK14:
tatlı krizindeydim resmen salak elüf ben :KK4:

Selam şeker bende saana mesaj atacaktım nerelerdesin diye.
Hayrola niye kaçtın buralardan?

Su için bişey diyemicem bünye meselesi sonuçta :26:
Arada bana da öyle oluyor dişlerimi fırçalıyorum tekrar tekrar yada leblebi falan yiyorum yeşilçy içince de susuyorum öyle devam ediyorum.:KK34:

slm bebek kaybolmadim dilegim oglum türkiyeye gitti onun hazirligi vardi zaman bulamadim.songünlerde vallahi ne yedigime icdigimede bakmiyorum bugünden sonra normale dönücem ins.dilekkkk benim cizelge neden düzeltilmemis kiz sacini basini yolarim senin:KK19:

slm bebek kaybolmadim dilegim oglum türkiyeye gitti onun hazirligi vardi zaman bulamadim.songünlerde vallahi ne yedigime icdigimede bakmiyorum bugünden sonra normale dönücem ins.dilekkkk benim cizelge neden düzeltilmemis kiz sacini basini yolarim senin:KK19:

Aaa Allah kavuştursun diyeyim.:KK9:
Ne biliyim sen gelmeyince bende bakmadım açıkcası:26:

Anamm tatlıcım benim, hiç yazmayayım yediklerimi piskolojim batıktı ama ya :KK43:
yedim ama yedikten sonra yürüyüş yaptım saatlerce bisklete bindim saatlerce canım cezlandırdım kendimi
ama yedim mi yedim tatlım ya walla :KK50:
mesela dürüm arası çiğ köfte bunlardan birisi
mesela 250 kalorilik dondurma yedim, ismi lazım diil aşırı güzeldi, ama yedim bitti aramızdaki herşey bitti sadece geçici bi hewesti o dondurma :KK14:
tatlı krizindeydim resmen salak elüf ben :KK4:

Neyse boşver yenmiş bitmiş gitmiş önümüzdeki günlere bakıcaz biz:119::119:
Kürkçü dükkanına geri döndüysen sorun yok.:KK53:

Aaa Allah kavuştursun diyeyim.:KK9:
Ne biliyim sen gelmeyince bende bakmadım açıkcası:26:

Neyse boşver yenmiş bitmiş gitmiş önümüzdeki günlere bakıcaz biz:119::119:
Kürkçü dükkanına geri döndüysen sorun yok.:KK53:

dödüm bebeim kesinlikle wermem gerek geri kalanını
başa dönmek istemiyom güzelim :KK20:

puccaaaa duy beni :) adın dilek dimi:) dilekleri çok seviyorum nedense en yakın arkadaşım dilek belkide ondan:) sen zayıflayınca burdan gitmicen bizi bırakmıcan dimi:26: ağlarız inan:KK43: fıstık gibi olunca bırakmak yok dimi:)

Kızlarr nestle nesfiti nasıl tüketiyorsunuz ?? Bir kase dolusu mu yarısı falan mı.. Ve hangi öğünler..:KK56:

X