70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayaller süper:KK52::KK52:
Sağlıklı beslenmeyi kavradın zaten bundan sonra da öyle devam edersen bi şekilde gider kilolar.
Acelemiz yok nihayetinde yavaş yavaş olsun bizim olsun.:KK19:

Birden kilo vermek isteyenleri anlamıyorum artık ben.
Sağlıksız beslenenleri bide.
Bazen diyorum eskiden nasıl yemeden durabiliyormuşum yok yani şimdi belli saatlerim var
o saatlerde kesinlikle yemek yemem lazım benim.
sen olmasan dileğim valla sağlıklı beslenmenin yanından bile geçemeyecektim ,şimdi aklıma asla kuru fasulya makarna pilav pattaes kızartma gelmiyor

bu arada farkettiğim bişi var evde çok yemek artığı olmaya başladı eskiden olmuyordu neden çünkü ben onları akşama kadar mutfağa girip çıkıp girip çıkıp homini gırtlark mideye götürüodum anladımki bu evde en çok yemek yiyen benmişim meğerde haberim yokmuş hiçbir şey ziyan olmasın diye hep yiyordum ben ama şimdi yemiyorum kedilere köpeklere ve tavuklara gidiyor :KK34:

gördün mü dilekçim 100 u doldurcam diye her lafa atlamaya başladım:) kusura bakmayın valla ya :):KK37:
ayyy kızz bıktılarsa cidden benden bıkmıştır bu topik kesin yakında kavalaycacakalr beni burdan kızlar zayıflayemde öle kovalayın beni :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yok bacım ne regli bildiğin saf kan kilo benimki :KK9::KK9::KK9:
cmt doktorda tartıldım 1 kilo yağdan vermişim fakat vücudumda çok fazla şişlik ve ödem varmış
onun için dahada kilo almış görünüyorum:KK9:
ne yapacam ben bu ödemleri bilmiyorum.okadarda yeşil çay bitki çayları falan içiyorum banamısın demiyor...:KK50:
sanada geçmiş olsun bebem bu havalar fena çarpıyor bizim iş yerindekilerde döküldüler hastalıktan...

Ödemler hepimizin başında bela canım takma o kadar :KK23:

hadi leynn ordan benim çiçeklerim kadar güzel olamazz :KK19::KK19::KK19:küserim şimcik haaaaaa:KK30:

şaka bir yana sevgilinle aranızın iyi olmasına sevindim canım ,bütün sevgililer iyi olsun bütün evlilerde iyi olsun hiç kavga olmasınnn mutlu mesut yaşayıp gidelim :KK1::KK1::KK1:

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine :KK34:
bana gelirsen okuyorsundur canım yazdıklarımı yani gördüğünn gibi değişik hallerdeyim ikizler olarak bir sevinirken bir bakmışsın üzülüveriyorum değişken bir yapım var ,sevgi yoksunu kız alt üst etti evliliğimi ama kociş tırstı yanlız bırakıp gitçem deyince ben sevmiomki dio saf kocam benim ne suçum var olayla diyor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:delü ya ne kadar düz mantıkk bu erkekler görüonuzz dimii

o yüzden çektirin anammm sevgililerinize hemide en büyüğündenn seviyorsa bırakmazzzzz kapatın telleri yüzlerine muhakkak haksız olacağı bir durum çıkarın ortaya suçluluk duygusu hisseden erkek en iyi erkekmiş derler :KK1::KK1::KK1::KK1:

zaten benim kocamda elbet bir gün gelicek sözüme şimdilik ssusup takipe alıcam böyle giderse çıkar bacım kokusu zatenn o zaman gider döverik çarpık bacaklı kızı :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Bende ikizlerim kız benim deli yönüm çok pistir :KK9::KK9:

Çekirge dobiççç geçmiş olsunn çok öperimmm:KK54::KK54:

sağol dilom bebeğim :KK16:

Son düzenleme:
slm kızlar :KK3:
nasılsınız :21:

ben su iç iç şişdim valla ama hala da içiyorum:KK9:

bugünkü menüm
spordan önce 1 greyfurt suyu,2 kuru kayısı
spordan sonra 2 kuru kayısı

öğlen
kepekli makarna(100 gr):KK23:
midem biraz karbonhidrat yüzü görsün dedim haftalardır protein protein :KK53:
yarım havuç
yarım salatalık,yarım domates
2 dilim light peynir

ara
1 avuç leblebi
12 tane çilek :KK52::KK52:

akşam
k-special+1 bardak light süt
bi arkadşın yazdığına göre 30 gr-special 2.5 kaşıkmış ben biraz aşırıyomuşum
bir kasenin biraz azını yiyodum artık 2.5 kaşık olucak :KK31:
acıkırsam 1 meyve

bu arada kızlar artık yediklerimi biraz değiştiriyim diyorum
uzun zamandır çorba ve sebze yemeği yemedim birazda onlara ağırlık vericem
sebze yemeği olarak önerileriniz alıyım :KK19:
birde sebze yemekelri kaç kaşık yenmeli :44:
en güzeli kapuska , zayıflamaya çok faydası var şahsen denedim +ıspanak yemeği ,karnıbahar haşlaması ,kabak haşlaması, benim sebzeler şu an bunlar tabi olmazsa olmazlarım marıul salatam 4-5 kaşık ideal demişti dilek ben öyle hatırlıyorum yemekler için:KK34:

sen olmasan dileğim valla sağlıklı beslenmenin yanından bile geçemeyecektim ,şimdi aklıma asla kuru fasulya makarna pilav pattaes kızartma gelmiyor

bu arada farkettiğim bişi var evde çok yemek artığı olmaya başladı eskiden olmuyordu neden çünkü ben onları akşama kadar mutfağa girip çıkıp girip çıkıp homini gırtlark mideye götürüodum anladımki bu evde en çok yemek yiyen benmişim meğerde haberim yokmuş hiçbir şey ziyan olmasın diye hep yiyordum ben ama şimdi yemiyorum kedilere köpeklere ve tavuklara gidiyor :KK34:

ayyy kızz bıktılarsa cidden benden bıkmıştır bu topik kesin yakında kavalaycacakalr beni burdan kızlar zayıflayemde öle kovalayın beni :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet eskiden herseyi yediğimiz için midemiz çöp tenekesine dönmüştü.
Boşver hayvanlar sebeplensin onlarada yazık hem.

gördün mü dilekçim 100 u doldurcam diye her lafa atlamaya başladım:) kusura bakmayın valla ya :):KK37:

Aferim aferim hem kızlarla kaynaşırsın iyi olur.:KK1:

slm kızlar :KK3:
nasılsınız :21:

ben su iç iç şişdim valla ama hala da içiyorum:KK9:

bugünkü menüm
spordan önce 1 greyfurt suyu,2 kuru kayısı
spordan sonra 2 kuru kayısı

öğlen
kepekli makarna(100 gr):KK23:
midem biraz karbonhidrat yüzü görsün dedim haftalardır protein protein :KK53:
yarım havuç
yarım salatalık,yarım domates
2 dilim light peynir

ara
1 avuç leblebi
12 tane çilek :KK52::KK52:

akşam
k-special+1 bardak light süt
bi arkadşın yazdığına göre 30 gr-special 2.5 kaşıkmış ben biraz aşırıyomuşum
bir kasenin biraz azını yiyodum artık 2.5 kaşık olucak :KK31:
acıkırsam 1 meyve

bu arada kızlar artık yediklerimi biraz değiştiriyim diyorum
uzun zamandır çorba ve sebze yemeği yemedim birazda onlara ağırlık vericem
sebze yemeği olarak önerileriniz alıyım :KK19:
birde sebze yemekelri kaç kaşık yenmeli :44:

Güzel şeker makarna da olsa:KK52:
Sebze yemeği eğer yanında 1 dil ekmek yiceksen 4-5 yk ideal.
Ekmek yemezsen 6-7 kaşık yiyebilirsin bence:KK34:

neyse kızlar ben kaçayım size bol muhabbetler gelirim yine başınızı ağrıtmaya ama bu sefer sağlıklı beslenme hakkında kesinlikle :KK16:akşamada nesfit yicem dolapta süt varmış unutmuştum onu ben :KK43: hadi öptüm görüşürz kızçeler

Son düzenleme:
en güzeli kapuska , zayıflamaya çok faydası var şahsen denedim +ıspanak yemeği ,karnıbahar haşlaması ,kabak haşlaması, benim sebzeler şu an bunlar tabi olmazsa olmazlarım marıul salatam 4-5 kaşık ideal demişti dilek ben öyle hatırlıyorum yemekler için:KK34:

kabak yapıcam internette güzel tariflerde var :KK51:

Evet eskiden herseyi yediğimiz için midemiz çöp tenekesine dönmüştü.
Boşver hayvanlar sebeplensin onlarada yazık hem.

Aferim aferim hem kızlarla kaynaşırsın iyi olur.:KK1:

Güzel şeker makarna da olsa:KK52:
Sebze yemeği eğer yanında 1 dil ekmek yiceksen 4-5 yk ideal.
Ekmek yemezsen 6-7 kaşık yiyebilirsin bence:KK34:

dilek güzel şeker dedin ya
allahım şeker nerde diyorum:KK52:
bugün pastanenin önünden geçtim zaten aklım kaldı heralde:KK1:

kabak yapıcam internette güzel tariflerde var :KK51:

patlıcanı,kabağı,domatesi,biberi,soğanı ne bulduysan alacan kapatacan bunları bi düdüklüye yağ fln dökmicen yada çok az dökcen,
sonra haşlıcan bi güzel dökücen üstüne yoğurdu maydonozu baharatı
tatsız tuzsuz yiyecen şekercim :KK39:

menumu de yazayım bugün:) 1 msj daha:)

sabah: 1 ince dilim beyaz peynir
1 dilim t.b. ekmeği
biraz roka
domates salatalık
şekersiz yeşil çay

ara: 1 adet elma

öğlen: 1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
2 tane küçük yağsız köfte
yağsız salata

ara: kahve veya meyva olabilir

akşam: 4-5 kaşık sebze yemeği ve 3 kaşık light yoğurt olacak

ara: yeşil çay ve 2 incir olabilir,

gün içinde sık sık bitki çayı, su ve sodalı su (sparkling water) içiyorummmm:KK16:

ya bir de ben birşey daha sormak istiyorum, kızarmış ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz bayanlar :))bende şimdi araştırayım bişey bulursam yazayım buraya . benim canlarım :))

al benden de o kadarrrr :KK14::KK14::KK14::KK14:
bende heç zayıf çıtır bir hatun olamadım ya. hep balık etliydim

yok kız çene de beni kimse geçemezde çok yoğunum giremiyom topiğe yoksa hepinize laf yetiştirirdim ben :KK52:
ya bir de ben birşey daha sormak istiyorum, kızarmış ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz bayanlar :))bende şimdi araştırayım bişey bulursam yazayım buraya . benim canlarım :))
kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmekten düşük canım. aslında kahvaltıda öyle yesek iyi olurda sabah sabah kim uğraşacak.
annemler gitti kızlar :KK5::KK5:şimdiden özledim ya. ne güzel eve gidince anneciğim oluyordu.
ben annemi istiyoooooooooooooom :84: :84: :84:

Gayett güzelll Mineee:KK9::KK9:
Bide motivasyonum yok dersin he :KK52:
bugün toparlanmaya çalışıyorum canım umarım bozmam
kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmekten düşük canım. aslında kahvaltıda öyle yesek iyi olurda sabah sabah kim uğraşacak.
annemler gitti kızlar :KK5::KK5:şimdiden özledim ya. ne güzel eve gidince anneciğim oluyordu.
ben annemi istiyoooooooooooooom :84: :84: :84:

allah kavuştursun canım

X