70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaciyorum kizlaar

ortaligi toparlayayim

ay is yapmak hic bukadar zevkli degildi yatak odami toparlamak zevk veriyor bana bakalim nekadar sürer

sahi ballıkaymağım o duvarın rengini bicik söle bana çok beğendim şahsen yaptırıciimmm yeni evlerimize çok zevklisin valla ben çok beğendim yatak odasını beyaz çabuk kirlenmezmiki acep bendemi beyaz alsam diyorum ama şu lanet olasıca sigaralar evleri resmen batırıolar :18::18:

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH:
4 y.k yulaf ezmesi 10 ad.fındık 1 bardak yarım yağlı süt

ARA:
1 elma

ÖĞLE:
1 ad.piliç köfte
5 y.k. fırında mücver

ARA:
1 elma

AKŞAM:
4 y.k ıspanak yemeği
4 y.k yoğurt

ara:
Allah ne verdiyse artık

kızlar merhaba muhabbetiniz bol olsun
bugünk menümü paylaşıyorum.

sabah
1 dilim uno lıght ekmek
1 dilim lıght peynır
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı t.yağ
5 zeytin
domates salatalık çarliston kekik ve biraz z.yağ ıle yapılmış salata
1 bardak sekersız nescafe

ara
1 elma
1 yk.çorba (bebek ıcın yapmıştım tadı nasıl olmus dıye bakarken 1 kasık yemısım :26::26::26:)

öğle
1 sb. nesfit
1 sb.süt

ara
bir avuç leblebi
1 elma

akşam
*nesfıt + süt
ya da
*3 yk.bakla
3 yk.yoğurt
salata

ilavelerim:3 lt su,2 bardak nescafe,2 bardak form cayı,,,

topikte sayemde neler neler çıktı eski olaylar dökülüyor ortaya aman kızlar takmayın sonuçta kocişler kimin elini tutuyor bizim ben eşime güveniyorum,seviyorum, takipteyim,bunatlmak yok ,eğer daha fazla sıkarsak zaten yapmıyacağı varsada yapar en iyisi susmak ve anı yaşamak o kızlarda naaa :18::18::18::18:böle kalsınlar tırnaklarını yiye yie oje süremesinler bütün güzellikleri gitsin inş.

yak canım yakkkkkkkkkkkkkkkkkk hemen yollarım sanaaaaa keşke bu memlekette olaydınn direk yönlendirirdim azcık bir taraflarınıda yolardın ısıyı fazla tuttumu azgınlıkları gider belki töbe töbe günahına girmiyim yine hadii belki kötü niyeti yoktur kızçenin deyip kendimi kandırayımmm

Allah cezasını verecek onun

SELAAAAM DOBİÇKOOLAAAARRR

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
gell bakemm azcıkkkk nerlerdesin görüşemşiyozz hiçççç özledimm seniii çatlak kızçem
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:sevgilin bile böle çiçek almamıştır sana kıymetimi bil bak ben yolluyom sana burdan

Kız almaaaz mıı hemde ben lale manyağıyım hep lale alır romantik deve

Bende özledim yaa, hastayım şekerim işe fln gitmedim bugün de yatışlardayım ama sevgilimden çok forumda aklım kaldı haha

Sen nasılsın beybi, geçmişte biraz birşey okudum ama

Gidek dövek istiyosan

menun guzlde sekerm nescafeler sekersz dmı

allah ne werdıyseyı gormuorum begendıgımı soluorum

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nasıl becerdin onu gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee

Regl fln durumları mı

yok bacım ne regli bildiğin saf kan kilo benimki
cmt doktorda tartıldım 1 kilo yağdan vermişim fakat vücudumda çok fazla şişlik ve ödem varmış
onun için dahada kilo almış görünüyorum
ne yapacam ben bu ödemleri bilmiyorum.okadarda yeşil çay bitki çayları falan içiyorum banamısın demiyor...
sanada geçmiş olsun bebem bu havalar fena çarpıyor bizim iş yerindekilerde döküldüler hastalıktan...

hadi leynn ordan benim çiçeklerim kadar güzel olamazz küserim şimcik haaaaaa

şaka bir yana sevgilinle aranızın iyi olmasına sevindim canım ,bütün sevgililer iyi olsun bütün evlilerde iyi olsun hiç kavga olmasınnn mutlu mesut yaşayıp gidelim

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
bana gelirsen okuyorsundur canım yazdıklarımı yani gördüğünn gibi değişik hallerdeyim ikizler olarak bir sevinirken bir bakmışsın üzülüveriyorum değişken bir yapım var ,sevgi yoksunu kız alt üst etti evliliğimi ama kociş tırstı yanlız bırakıp gitçem deyince ben sevmiomki dio saf kocam benim ne suçum var olayla diyor delü ya ne kadar düz mantıkk bu erkekler görüonuzz dimii

o yüzden çektirin anammm sevgililerinize hemide en büyüğündenn seviyorsa bırakmazzzzz kapatın telleri yüzlerine muhakkak haksız olacağı bir durum çıkarın ortaya suçluluk duygusu hisseden erkek en iyi erkekmiş derler

zaten benim kocamda elbet bir gün gelicek sözüme şimdilik ssusup takipe alıcam böyle giderse çıkar bacım kokusu zatenn o zaman gider döverik çarpık bacaklı kızı

Sevgilii urkeeeeeeeeeee seviorum seni menüleri de nesfitlere alıştırma kendini sebze tüket cancazım onun yerine
Ayrıca o kadan zayıflatıozz resim isterim ben

Güzel şekeriim

Allah cezasını verecek onun

SELAAAAM DOBİÇKOOLAAAARRR

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Çekirge dobiççç geçmiş olsunn çok öperimmm

ahahahha çok güldüm yaaa
İstanbul'da olsan eminim ki bu yöntemle sana göndereceğim bi kız olurdu.

Yiyerimmm leynnnnn seniiiiii 400 tl lik yemek yiyen hatun.
Masaları falan da yedin herhalde o kadar hesap çıkardılar sana
Yawrum muhabbet hızlı akıo bide ben fenalardayım.
Dün ki yediğim kapuskalar bugün midemi tırmalıolar wc yok bol bol gaz var.
Zor oturuorum anam ya.
1 yazıom 2 dolanıyorum ortalarda.

Yirimm seniii

Salatayla cezalandırdın mı mar kendini kısçee..

ahahahha bu dönemlerde nefes alması bile insanın kanına dokunuyor.
Seni çok iyi anlıyorumm.

Valla gitmiyo bu göbek bütün sporu onun için yapıyorum ama değişiklik hissedemiyorum

Sende hala göbek mi var fotoğraflarda yok gibiydi kilo verince her yerden gidiyo da bu göbek kıpırdamaz mı yaa

Ya canım resimlerde ne kadan iyi çıksa da insana yetmio ki ben istiom bi filinta gibi olayım.
Ben 50 olayım istiorumm.
Döt, bacak, göbek kalmasın

sen at saplagi aaat sünnetci pisi elbet yakalar seni bir yerlerde

Seni seviorummm amaaaaaaaaaaa

hahahaha dobiçim ben dobiççççççç.....
ama doktor haftada 2 defa olmak kaydıyla izin verdi bi parça bitter çikolataya
dilek özelden msj yazdım cnm gördünmü???

Gördüm şekerim yazdım bende
Bi parça çiko dişimin kovuguna yetmio benim.

kızlar bı arkdsımın ıs yerıne eleman alcklarmıs bu kısı ben olabılırım
nolur dua edın olsun bu ıs sartları herseyı cok ıı

valla bitter olunca bana yetti cnm
gaz için 1 y.k. kuru türk kahvesini at ağzına çiğne iyice sonra yut üstündende 1 bardak soğuk su iç çok iyi geliyor.
bulabilirsen kahve yerine kimyonda kullanabilirsin o dahada etkili.

kızlar bı arkdsımın ıs yerıne eleman alcklarmıs bu kısı ben olabılırım
nolur dua edın olsun bu ıs sartları herseyı cok ıı

hayırlısı ise olsun canım hayırlı değilse hiç uğramasın yakınına bile bütün dualarım hep böyledir benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…