70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam topikte hep kocişler le kavga olayı var nazar değdi hani bizim diğer aşk bööcüğü nerdeki umarım ondada yoktur kötü durumlar o bari kocişinle iyi olsunn kızzzzlarr ay_nilll nerlerdesin canım benim

Son düzenleme:
evet cnm 68.6 cıkıyorum sabah kahvaltı yapmak işe yaradı meger yememekten kılo alıyormusum ben dengelı beslenınce hersey gıdıo bıde 2gundur lahana suyu ıcıyorum vucuttakı odemı atıormus

mezurayla olcuyorum cnm bel gogus kalca basen hepsını olcuphaftalık deısıme bakıyorum

Tabi ki öyle her zaman söylenir kahvaltısız kilo verilmez diye...Hadi bakalım nazar değmesin

Bende öyle ölçmeye çalıştım ama belimin arka kısmında boşluk kalıyo yanlış ölçüyormuşum gibi geliyor o yüzden. Bende bıraktım o işi pantolonlardan ölçecem bi ay sonra

İyidir şeker seni sormalı?

Ama nabiyim şaplak atmayı seviorum sana

Off aynen yaa fenalardayım hala

Güzel şeker

Valla gitmiyo bu göbek bütün sporu onun için yapıyorum ama değişiklik hissedemiyorum

Sende hala göbek mi var fotoğraflarda yok gibiydi kilo verince her yerden gidiyo da bu göbek kıpırdamaz mı yaa

birşey olmaz cnm o bel boslugu ölç sen doğrudur

anam topikte hep kocişler le kavga olayı var nazar değdi hani bizim diğer aşk bööcüğü nerdeki umarım ondada yoktur kötü durumlar o bari kocişinle iyi olsunn kızzzzlarr ay_nilll nerlerdesin canım benim

biz saçma sapan bi nedenden kavga ettik
arabayı ben sürüyordum sağda dur demiş duymamışım
ben onu dinlemiyormuşum
ondan kavga ettik
akşama kadar çalışmışım yorulmuşum
tabi benm regl geliyor
sinirler tavan

MENUM :
SABAH

1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen

salata

ara

portakal yesılcay

aksam

tawuk bol salata

ara belkı meywe

İyidir şeker seni sormalı?

Ama nabiyim şaplak atmayı seviorum sana

Off aynen yaa fenalardayım hala

Güzel şeker

dileeeeeeeeeeeek heç pas vermiyon bugün :26:
ptty içini ferah tut canım. işkillenme yine. sen tetikte ol yeter. çok sıkarsakta elimizde patlar kocişler
chosen kız o salatayı verde ben yiyem akşama ne güzel görünüyor avatarda
kızlar alıntıların hepsi çıkmıyo kusura kalmayın yoksa okuyorum hepinizin yazdıklarını.
o ölçü alma işini bende pek beceremiyorum ya. :26:

aman şekerrrrr taktığın şeyee bakkkk hiç takılmyaınnn bak benim başımda ne olaylar dönüo bende aldırış etmemek için sakinleştirmeye çalışıyorum resmen evin delisi ilan edicem kendimi ,çünkü kendi kendime konuşarak yatıştırmaya çalışıyorum duygularımı

Neyse kızlar ben şimdilik gidiyorum...

Ders çalışmak lazım sınavlara nerdeyse bi ay kaldı

Size iyi sohbetler haydi görüşürüz

anaaa öğlen bitek salatamııı ben doymazdım şahsen:18::18::18:

anam ne yidin öle pisimmmm
günaydın kızlar
gelin kahvaltı yapalım
pek ağzınıza layık bişey yok ama
Eki Görüntüle 398601
afiyet olsun canım güzelmişş
aynı şey benimde başıma geldi
eşimle evlenmeden önce eşimin halasının kızıyla bir gönül münasebeti olmuş yani lise yıllarında sonra askere gidince eşim
ayrılmışlar eşimi aldatmış askerdeyken söylenenlere göre
neyse aradan çok uzun zaman geçti biz tanıştık düğünümüz rizede oldu nikah istanbulda
biz düğüne gittik ailecek rizeye işte ev kalabalık halasının kızıda gelmiş
eşim anlatmıştı bana evlenmeden önce
o kızda ordaydı
bana alttan alttan bakıyor süzüyor böyle kıskanç kıskanç tavırlar sergiliyor
bide evli birde kızı olmuş yani neyse ben eşime onunla sakın konuşma o ortamda buluınma diye gitmeden uyarmıştım
eşim mutfağa gitti bende arkasından geldi mutfağa bide baktım arkamdan o cadolozda geldi
eşimin yanına gitti ooooo dayıoğlu napıyosun bi sarıldı öptü yanaklarından anam ben varya resmen kulaklarımdan ateş çıkıyor
hemen orayı terkettim odama gittim ağladım ağladım
sonra dedim ben evlenmicem gidiyorum burdan bitti herşey
sen nasıl onun elini tutarsın merabalaşırsın
uzaktan gülümseyip oralı olmasaydın falan dedim
oda dediki ben napayım zorla geldi elimi tutup tokalaşıp öptü dedi
bende dedim canına minnetmi oldu
aynı şeyi ben yapmış olsaydım sen beni boğardın dedim
neyse ben çıktım dışarı yürüyüş yaptım
sakinleştim
eşimde geldi birlikte yürüdük
işte ya sen onu nasıl kıskanırsın bir kendine bak birde ona o senin tırnağın olabilirmi
ben onu istemiş olsaydım onunla evli olurdum zaten dedi
askerden sonra bana çok yılıştı dedi ben evden onu kovdum dedi
sevsem evlenirdim dimi dedi
ben sustum öyle konuşmadım
sonra düğün oldu
düğün salonuna geldik içeri giriyoruz işte dans edeceğiz
biz dido nana parçasını çok severiz eşimle onu istemiştik
dans ediyoruz eşim gözlerimin içine bakıp o şarkıyı söylüyor kulağıma falan
bi baktım o cadoloz tam önümüze gelmiş
bize nasıl bakıyor bütün tırnaklarını yiyordu böyle kalmamıştı tırnak mırnak herhal
hala gözü eşimdeydi yani evli olduğu halde
aslında sevdiğinden değil çatladığından kıskandığından öyle yaptı

sağolasın kızçemm önerilerine dikkatle dinleyeceğim ama vallahi ben kendime cadı derdim siz benden daha cadı çıktınızzz nemişiniz öyleeeee

dileğim hakket dertlerimden kaç günden beri fazla sohbet ettiremiyorum topiğe napimm kızzzçem yaa accık benide aranızda böyle idare ediverin :18::18::18::18:

valla ölçüye gelince hakket bende beceremiyorum her seferinde bir başka çıkıyr bazen artıyor bazen azalıyor ama kilo hep veriyorummm

ben kaciyorum kizlaar

ortaligi toparlayayim

ay is yapmak hic bukadar zevkli degildi yatak odami toparlamak zevk veriyor bana bakalim nekadar sürer

canım bizimkisi her evde olan cinsten kavgalar
senn durumunada yorum yapamıcam çok geçmişe gidemedim
bi kız varmış yılışık anladıgım kadaryıla yolla bana itinayla yolarım
ben kuaförüm hatta bni tavsiye et
saçını yakayım onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…