70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yavrular ben kaçıyorum bu arada tartıyla arama mesafe koydum artık cuma günleri dışında yakınından geçmiyorum...
:KK19:
Ben şimdi kaçar yarın görüşürüz beybiler :KK23::KK23:

Hadi babaaaay :KK55::KK55::KK55:

Sabah:
Salata ( Göbek, peynir, domates, salatalık),
Ihlamur

Ara:
Beyaz leblebi

Öğlen:
Kapuska,
Yoğurt

Ara:
10 tane fındık,
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
Yağsız süt ve nesfit :KK56:

Plan bu değişmezse tabi :KK14:
dileeek sen nasil doyuyon bunlarla yaa :KK31:
ay senin yediklerine bakiyorum bide benim YUTTUKLARIM a ooooooooff oooooooff :KK14::KK14::KK14:

bende arti gördüm bugün sIkkI basladim hayirlisiyla cumaya birsey kalmaz isallah :KK17:

isallah basinizdan defolup gider ögretmendin herhalde belki baska yere cikar birsey olur allah büyük :KK31:

benimde canim tavuk istiyor :KK56: olmazsa salata yogurt corba yerim :KK56:

ayy lafimi olur canim tabii yiyecen affiyet bal seker olsun tatlim :KK19: oo ona bakarsan survivorda makarna yediler onda bile gözüm kaldi bana bakma sen herseyde canim ceker benim :KK9::KK16:

cok sagol canim:KK19: sis yanagim arada sizi yapiyor ama azaldi sanki sisligi :KK54:

aslim eskisi gibi denk gelmiyoruz seker :KK19: isallah reglin gelirde rahatlarsin canisi :KK16:

:KK53: sen napiyon :KK1:

:KK9::KK9: güzel fikir benimde hosuma gitti :KK9::KK9:

:KK53: ya aslinda bende hep acim niye ki yesemde doymuyorum :KK43:

zerodan birsey olmaz canim :nazar: dilekde iciyor :KK1:

gelllinn 6li rakamlar gelinnnn :84::84::84::84:
bencede canim kudursun kizda :21:
:KK53: kiz ballii :KK22: önceden süyle ona göre haftasonu dikkat edeyim :18:disli rakipsin tökeslemeyim yine :KK15:

bende sus diye canavarin kafasina vurup duruyom :KK22::KK1:

:80:
ahh suzim verdimde ne oldu aldim yine :KK14:

Kız sen ağzının payını almadın mı daha anam, bir de geçmiş konuşuyon:KK52::KK52:
Balkaymak ezer geçer seni demedi deme.
yok canim ya aldim hep verdigim kiloyu :KK14:
iyi akşamlar balık etli hatunlar

kilom 74

amacım hamilelikte almış olduğum kiloları vermek . ilk hedefim 64 daha sora 58 başarılı olacağıma inanıyorum
hos geldiin :KK34:

benden çok yiyip kilo almayan kızlara gıcık oluyorum:KK47::KK47:47:
bendeeeeeeeeeeee :KK4::KK4:
bide böyle 50 kilo olup

ayyy ben kilo aldim diyenler yokmuuuu :KK57: :KK57:

Yavrular ben kaçıyorum bu arada tartıyla arama mesafe koydum artık cuma günleri dışında yakınından geçmiyorum...
:KK19:
Ben şimdi kaçar yarın görüşürüz beybiler :KK23::KK23:

Hadi babaaaay :KK55::KK55::KK55:
ay tarti ne sevinmistiiir :KK52:üzerinden büyük bi yük kalkmis zavallinin :KK60::KK60::KK60::KK60:

trendy :KK52:
hosgeldin azimli baciimm :KK16:
canim sey dicektim o azminden acik bana yolla nnnnneeeeeeoooooooolllllllllluuuuuuuurrrr :KK14:

bugun cok cısss yedım ben yaaaaaa utanıyorum kendımdennnnn neler yedım nelerrrrrr resmen dıyetın ıcıne ettım yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
offfff nefret edıyrum su regl oncesınden yaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
he bu arada tarcın cok acıktırıyormus onud ogrendımmmmm

İki hafta olcak nerdeyse ben geleli :KK1:

İyi valla Special K mı yedim mutluyum. Bi elme indirip indirmemek arasında gidip geliyorum :KK1:

Senden naber?
bende hemen hemen 2 haftadir girmiyorum düzenli :KK34:
:nazar::nazar::nazar: doyuyormusun canim onunla ya :26:
bende ne olsun canim regl öncesi
yiyoruum yiyiyooruum yiyiiyooruum :KK49: :KK14::KK14:

bugun cok cısss yedım ben yaaaaaa utanıyorum kendımdennnnn neler yedım nelerrrrrr resmen dıyetın ıcıne ettım yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
offfff nefret edıyrum su regl oncesınden yaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
he bu arada tarcın cok acıktırıyormus onud ogrendımmmmm

cak bacim :nazar::nazar::KK14:
yakinda dilekde cakar bize :KK57:

ya ısın enteresan tarafı 2 l su ıctım 30 dk yurudum ıbı o kadar yedımmmm ah ahhhh e vardıkı şu bogazımı tutsaydım yaaaaa.....:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

bende hemen hemen 2 haftadir girmiyorum düzenli :KK34:
:nazar::nazar::nazar: doyuyormusun canim onunla ya :26:
bende ne olsun canim regl öncesi
yiyoruum yiyiyooruum yiyiiyooruum :KK49: :KK14::KK14:

cak bacim :nazar::nazar::KK14:
yakinda dilekde cakar bize :KK57:

Aslında doymuyordum kızlarda sonrasında meyve ye dediler bana ama bugün yedim şuan tok hissediyorum meyve yemedim. Kararsızım yesem mi diye gece acıkırım diye korkuyorum :KK50:

Benimde öyle biraz düzensiz olduğu için dün bi kendini gsterdi şimdi bişey yok ama regl sıkıntılarını yaşıyorum nasılsa. Kaçırdım biraz bende regl yüzünden yalnız değilsin yani :KK1:

hahaha ay sormaaaa yaaaaa cok fena cakacak hemde surukluye surukleyeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
:KK14::KK14:

Aslında doymuyordum kızlarda sonrasında meyve ye dediler bana ama bugün yedim şuan tok hissediyorum meyve yemedim. Kararsızım yesem mi diye gece acıkırım diye korkuyorum :KK50:

Benimde öyle biraz düzensiz olduğu için dün bi kendini gsterdi şimdi bişey yok ama regl sıkıntılarını yaşıyorum nasılsa. Kaçırdım biraz bende regl yüzünden yalnız değilsin yani :KK1:
dene bakalim canim beni doyurmuyor :26:

kızlar yenı resım ekledımmmm....

hani nerde nerde :KK52:

X