- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
yakın canım evet bikaç alt sokakta ,hemde orası dahada kestirme annemlere ,anlıycan şimdiki evle yani ablamın eviyle annemin evinin tam oratsında olucaktık,o ev olsaydı,ama fiyatı azaltıcana dünkü kişinin verdiği fiyatın çok üstünde fiyat verdi evsahibinin kızıymış,,hadi isallah istedigin gibi olur yine yakinda mi canim yani ablan ve annenlere :26:
bende diyorum abla kardes negüzel ayni binada oturuyorlar niye gidiyor bu kiz diye isallah istedigin gibi uygun güzel bi ev bulursunuz tugbis
bu arada ablamla oturmaktan son derece mutluydum fakat hal malum,bu evde durulcak gibi olmadıki be suzim gördün duvarlarııı
:26::26:bende bu durumlarda hasta olurum deli olurum sinir küpü olurum,hırsımdan ağlarımof bende tartıstım sewdıcmle
cmrtesı aksmı dısarya cıkartcaktı benı tawla felan yapcktık cumrtesı ısten cıktım ewe gıttım hazırlanıorum felna dısarıya cıkcaz dıe bı heweslıyım
sonra aradı benı bıtanem kameracılar gelcek 1 saatte bıtıreckler ıslerını ben bıraz gec felcem ama yınede cıkcaz dedı
dedım kı bak 1 saatte bıtmez ısınız sen baska adam koy onların basına yok bıtıck 1 saatte dedı
saat 8 oldu yok 9 oldu yoookk
sonra bır aradı ıs uzadı dıo
ben basladım aglamaya o gelınceye kadr agladım hep arkds geldı sonra hem anlattım hem agladım
11 bucukda geldı ewe
nese 10 15 dakıka sonra barıstık bız
dun aksm ıgnem wardı ıgneden sonrada bıyerlere gıtcktık gıttım ben dun aksam ustu yanına dedım kacta cıkcan
cıkarız 6 gıbı dedı
elemanlrdan tekınıde ewe gondermıs dınlensın dıe
saat 5 oldu 5 bucuk oldu hala eleman yok ortalıkta demez mı bana o gelınce cıkarız dıe
dıorum kı arasana ozamn gelsın tamm dııp duruo aramıo
bende sınırlendım cektım gıttım ewe yıne agladım yıne agladım
ewe geldı ben haksızmısım gıbı muamele yapıo bana yarım saat ıcın bunlar yapılmaz dıo
dedım kı problm yarm saat deıl senn ısın gucun ıs ben 2. sıradayım
olursun canım dikkat etmeye başla senGünaydın kızlarrrrr,
Bu sabah tartı bana çok fena tokat attı
Birkaç gün kaçamak yaptım, sinirlendim veremiyorum kilo diye.
Magnum yedim, bira içtim, mantı yedim, çiko yedim.
Madem veremiyorum ben de yerim dedim, demez olaydım.
Bir tartıldım az önce +1.3 çıktım
Ne kadar dikkat edersem edeyim veremiyorum, 2 gün yesem kilo alıyorum.
Ben bu bünyeyle ne yapacağım ?
Şimdi güzel bir kahvaltı yapayım, öğlen et yiyeyim akşam da sadece kapuska ve çorba salata yoğurt.
Aralara meyve sokuşturdum mu cumaya kadar 67.9 a dönerim yine inşallah
ne dertliymişiz be topikçenek erkeklerden yana
ben de dün kavga ettim sonra barıştık bu kadar
kızlaarrr kızlarr üzmeyin kendinizi onlar bizi anlamaz
neyseki barışmalarımız kısa sürüyo
kız suziii sende az değilsin haa,ne bu tüyolar böyle helal vallaa,,sen onu umursadikca havalar giriyordur osinir olursan yaninda sinir oldugunu belli etmemeye calis esinin yanindada umursamiyormus gibi davran laf etme kavga cikartma aglama onun da istedii bu msjlarini sen kapmaya calis sen geri yaz ahmetim mehmetim suan dusda birseymi diycekdin gibi yok ben yine ararim dediginde esiyim banada diyebilirsin seker gibi
mesela aradiginda esini gidiklayada sen tel. kaldirdiginda dur bi mehmet yapma gibi al sey ariyor diye verirsin sonrada hayatim bugün sinema ya gidiyoruz dimi biletleri aldim o seni kizkandirmaya calisiyor ya sende esinle cilveles ki rahatsiz olsun
ptty canımyaa,ben konuya uzak kaldım sanırım,pek anlamadım okuduklarımdan azcık bişeyler çıkardım,fakat merak ettiğim şey o işyerindeki kadın eşine ne dedide bu kadar kızgınsın,,veya sen nerden tanışıyosun o kadınla,nasıl şeyler yaşandı pek meraktayım anlamadımdaa:26:
ya biri beni aydınlatsıııııınnnnnnnnnnnnn
Son düzenleme: