Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelll 5 geeeeeeeeel
gelde bıtsın bu ıskence cok sıkldm bennnn:2::2::2::2::2:
gelll 5 geeeeeeeeel
Olur tabi öğlen çok az yemişsin zaten.
Akşam dediğim şekilde ye acıkmazsın emin ol
Güzelmiş şekerim afiyet olsun
Senin bıdıklar kaç yasındaki?/QUOTE]Biri 6, biri de 12 yaşında canım.
Slm canım aramıza tekrardan hoşgeldin. Yatak odanı güle güle kullan canım, darısı bizlerin başına inşallah. Bu sefer rakip olmuyon mu kız kimseyle, birileriyle yarışa gir de biz de takip edekkizlaaarr
ne örüyonuz ay ben bunu gördükce elisi yapmak istegi doguyor icimde nasilda hamarat hamarat örüyo
Kizlar ben bu aralar doymuyorummmmmm yaaa hep acimmmm niye????
Yarin regl olcam bu hafa + yada sabitim yine.......
Aç karnına daha faydalı olduğunu biliyorum da, tok karnına yapılınca kilo aldırır diye de duymadım ama. Googlden araştır istersen.Kızlar yemeğimi saat 1 buçuğu geçiyordu yedim..
Spor yapıcam bekliyorum. Ne kadar zaman geçmeli. Spor için yemekten sonra. Yemekten hemen sonra yapınca kilo yapıyormuş
Olur tabi öğlen çok az yemişsin zaten.
Akşam dediğim şekilde ye acıkmazsın emin ol
Güzelmiş şekerim afiyet olsun
Senin bıdıklar kaç yasındaki?/QUOTE]Biri 6, biri de 12 yaşında canım.
Slm canım aramıza tekrardan hoşgeldin. Yatak odanı güle güle kullan canım, darısı bizlerin başına inşallah. Bu sefer rakip olmuyon mu kız kimseyle, birileriyle yarışa gir de biz de takip edek
Kanal d'deki diyeti yapan sen miydin canım? Karıştırıyorum bir de barerse var da.
Biri 6, biri de 12 yaşında canım.
Slm canım aramıza tekrardan hoşgeldin. Yatak odanı güle güle kullan canım, darısı bizlerin başına inşallah. Bu sefer rakip olmuyon mu kız kimseyle, birileriyle yarışa gir de biz de takip edek
gelll 5 geeeeeeeeel
slm dilek nasılsın
bende cumartesiye 67 yi görmeyi hedeflemiyorum çünkü görücem
inşllah yazın sonuna doğru 5 li rakamlarıda görürüm senin gibi
Selam çıtırlar naber
Ben gene bişey yaptım reglinde vermiş olduğu bir boşlukla öğle yemeğimin yanında zero kaçırdım ama teneke kutunun tamamını değil. Küçük bi bardak
Yarısınıda anneme verdim ki sonra içmeyim diye
Yemeğimi daha yeni yedim üstünden zaman geçsin spora başlayacağım kimsecikler gelmezse inşallah
Kizlar ben bu aralar doymuyorummmmmm yaaa hep acimmmm niye????
30dK yurudummmm 195kal yaktimmmmm üstünede bir salatalık yedim...
...
Puccaammm kaynanam iyi cok şükür bişeyi kalmadi:) bu aksam gidicez yine ziyaretine
slm dileğim olayımda cumaya birazcık eksii çıkayım
kizlaaarr
ne örüyonuz ay ben bunu gördükce elisi yapmak istegi doguyor icimde nasilda hamarat hamarat örüyo
napoorsunuzz
1 hafta sıkabilseydin dişini, sonucunu görürdük. Badem veya cevizin yok mu, onlardan yesen problem olmaz sanırım.Evetttt bendimmmm bu sabah listede yazan kahvaltıyı yapamadım acelem vardı nesfit yedim çıktım evden... Diğer herseye devam ediyorummm Yarin regl olucammmm cok acikiyorummmm canım hersey istiyoooo ama yemedim daha..
Gecen hafta başladım ben bu adar acıkmadım normaldi yani....ama Reglden olsa gerek tatlı krizim tuttu resmen....
Allah bağışlasın canım
Aman 5 gelince de mutlu olmuyosun ki ya
iyidir canım seni sormalı.
Çizelgen yok yapsana çizelge
Selam şeker zerodan bişi olmazki kalorisi çok az zaten
Ben son zamanlarımda hep içiyorum.
Reglden dolayı hep aç hissediorsundur ellerinde bişilere gider zaten.
Geçmiş olsun tatlım tekrar.
Topiğin gene regl günü gelmiş
İnsaallah olursun ya Cuma'ya kadar.
Selammm kaymakk.
Sıkılıyorum ben
İş bitse de gitsem pef
Selam şeker çalışmaca
Sen naban_?
1 hafta sıkabilseydin dişini, sonucunu görürdük. Badem veya cevizin yok mu, onlardan yesen problem olmaz sanırım.
Fevkalade nin fevkinde:))))Sabah:
Salata ( Göbek, peynir, domates, salatalık),
Ihlamur
Ara:
Beyaz leblebi
Öğlen:
Kapuska,
Yoğurt
Ara:
10 tane fındık,
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam:
Yağsız süt ve nesfit
Plan bu değişmezse tabi
bende arti gördüm bugün sIkkI basladim hayirlisiyla cumaya birsey kalmaz isallahKızlar selaaam
Ya ben artıda gözüküyorum. Neyse bugünden itibaren kendime geldim ve cumaya çok iyi bir sonucum olmasa da artıda olmamak için çabalıcam.
Akşama da kabak yemeği var ondan yicem biraz...
isallah basinizdan defolup gider ögretmendin herhalde belki baska yere cikar birsey olur allah büyükkız ballıkaymakda öle söledi ne fenasınız sizz valllaaaa aman sizin kocişlere musalalat olan gacılar yandı vallaa şaka bir yaana kimse musallat olmasın aman herkes iyi geçinsin eşiyle tek dileğim bu benim ,kıldığım namazların yüzü suyu hürmetinede Allah biliyorya kalbimi bugünkü ve dünkü akıttığım gözyaşlarını çıkarsın ondan dicem ama benim kalbim onunki kadar kirli değil ve o kadar gaddar değilim,ben iyi niyetli biriyim Allah ona akıl fikir versin diyorum zaten yuva yıkanın yuvası olmaz derlermiş aynen kendi başınada gelirse o zaman görsün bakaalım hayatın kaç bucak olduğunu türlü oyunları
canım yeni gördüm msjını çok güzel açıklamışsın herşeyi sakin olmam gerek sanırım ,kafamı azcık dağıtmam lazım kendime gelmem lazım
sanırım bana en iyi gelecek şeyy yüksek ses müzikkkkkk
benimde canim tavuk istiyor olmazsa salata yogurt corba yerimSElam kizlar...
Ay bi saat msj yazdim gitmemis foruma delirdm
Menumu yazaym
Sabah,
2 dilimuno denge 1 kk beyaz peynir tost
1 koz biber
1 omega 3 tablet
1 nescafe
Ogle ,
salata
3 yk yogurt
2 yk koz patlican
1 koz biber
1 tatli k keten tohumu
2 dilim uno denge
1 br fazla light kola
2 dilim uno
Ara cok az karpuz
Aksam tavuklu salata dusunuyorum
Optm hepinizi
Mutlu bayramlar
ayy lafimi olur canim tabii yiyecen affiyet bal seker olsun tatlim oo ona bakarsan survivorda makarna yediler onda bile gözüm kaldi bana bakma sen herseyde canim ceker benim
göbek kalça heryerden çıkıyor
aynaya bakıncada hiç mutlu olmuyorum
ama hırsımda yok
gücümde yok
kız sen daha regl olmadınmı
geçen ay aynı olmuştuk senle
ben geçtiğimiz perşembe oldum
ayy hakkını helal et canım yaa
canınızın çekeceğini düşünmedim
cok sagol canim sis yanagim arada sizi yapiyor ama azaldi sanki sisligiDişin nasıl oldu canım, geçmiş olsun.
aslim eskisi gibi denk gelmiyoruz seker isallah reglin gelirde rahatlarsin canisi
slm kızlar
23nisan bayramınız kutlu olsun
ben çalışıyorum
boşluk buldum yazayım dedim
adet olmadım dha dün olmam gerekiyordu olmadım
bugün olurum inşallah
çok şişim gögüslerim faln patlıcak gibi
dün çok kaçamağım oldu ama bugün kaçamksız devm ediyorum
ama regl olcam ya canım herşeyden istiyo
sen napiyonnapoorsunuzz
güzel fikir benimde hosuma gittibana baaaakk ne oluyo sanaa
ne öyle aglamalar felan hiiii
yapma canim yapma
bak önce toparla kendini aglama sizlanma caktirmadan takip et kimseye bisey deme ama kizada arada lafi sokustur
ayrica bak nasilda biliyo baskasi olsa sacinin basinin yolunucagini
aaaaa bulduuuuuuuuummmmmmmm
bak ona deki sen esime demissinki baskasi olsa benim sacimi basimi yolardi
ama ben o karekterde bir insan degilim
ayrica kocamin beni nasil sevdigini biliyorum
senin gibi cok gördüm ben ne konustugunun farkinda olmayan hepsini dövmeye kalksaam ohoo
kocamin bir lafi yeter bana
senin tirnagini degistirmem öyle kadinlara der hep askim benimm
neyse canim gideyim anca aksama hazirlik yapmam lazim söylemesi yip ( hafiftende bir gülümseme)
ay bayildim bu fikreeeeeeee
ya aslinda bende hep acim niye ki yesemde doymuyorumKizlar ben bu aralar doymuyorummmmmm yaaa hep acimmmm niye????
zerodan birsey olmaz canim dilekde iciyorSelam çıtırlar naber
Ben gene bişey yaptım reglinde vermiş olduğu bir boşlukla öğle yemeğimin yanında zero kaçırdım ama teneke kutunun tamamını değil. Küçük bi bardak
Yarısınıda anneme verdim ki sonra içmeyim diye
Yemeğimi daha yeni yedim üstünden zaman geçsin spora başlayacağım kimsecikler gelmezse inşallah
slm dilek nasılsın
bende cumartesiye 67 yi görmeyi hedeflemiyorum çünkü görücem
inşllah yazın sonuna doğru 5 li rakamlarıda görürüm senin gibi
gelll 5 geeeeeeeeel