70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar balık etli hatunlar

kilom 74

amacım hamilelikte almış olduğum kiloları vermek . ilk hedefim 64 daha sora 58 başarılı olacağıma inanıyorum

İlk önce çorba-salata-su ile başla bari de, şişsin miden:KK53:

Amaaan ne olcek kız, 1 saatin lafı mı olur, koca günü bitirdik, geçer şimcik o da.:KK55::KK55:cuf cuflarız biz de.

Bekliyoruz bakalım geçsinn zamann bi an önceeee

Resmi tatilde çalışmanız çok saçma :KK20: Bende özel sektörde çalışmıştım. Bütün resmi dini bayramlar ve cumartesi pazar tatildi.

Saçmalamışlar :KK20:

Özel sektör de maalesef böyle adamlar işine geliyorsa diyo.
Bide mesai falan diye de geçmiyo bizim. Normal çalışma işte.

Ufff yine kaçamak yine kaçamak yaa:KK4::KK4:

İki adet köfte kaçırdım ya :KK17::KK17:

Ama ekmeksiz ve mangalda yapılmıştı yağda kızartılmadı... Acaba çok zarar verir mi diyetime ? :KK25::KK25:

Çok abartıyorsun şeker.
O kaçamak değil ki.
Köfteden bişey olmaz.:KK34:

Bi sakıncası olmaz canım, ekmek yememişin, pilav yememişin. Bol yeşilik-ayranla tamamlasaydın menünü.

Valla çoğu özel sektör böyle canım, çalışmayan çok az yer var. Onlara da biz denk gelemedik maalesef.:KK19::KK19:

Canım işte sorun o köftelerin ana öğün dışında yenmesi :KK43:

Öğle yemeğimi 13:30 da yemiştim , köfteleri de saat 4 gibi yedim... 7 de de akşam yemeğimi yicem...

Bekliyoruz bakalım geçsinn zamann bi an önceeee

Özel sektör de maalesef böyle adamlar işine geliyorsa diyo.
Bide mesai falan diye de geçmiyo bizim. Normal çalışma işte.

Çok abartıyorsun şeker.
O kaçamak değil ki.
Köfteden bişey olmaz.:KK34:

Yaşasın o zaman... Bişey olmasın zaten. Bu hafta ki hedefim çok fazla ama ben boğazımı tutamıyorum regl yüzünden.

Bu arada hangi sektör de çalışıyosun yani ne iş yapıyosun çok merak ettim :26:

Yaşasın o zaman... Bişey olmasın zaten. Bu hafta ki hedefim çok fazla ama ben boğazımı tutamıyorum regl yüzünden.

Bu arada hangi sektör de çalışıyosun yani ne iş yapıyosun çok merak ettim :26:

Ev tekstili ve perde canım.
Bilgi işlem yazılımdayım :)

Keşke regl oldugumda köfteyle geçiştirsem :KK52:
Nerde tatlı var yutuyorum ben.:KK56:

Selammm güzellerrrr nayyybersiniizz:KK16:
Benim canım sıkılıyorr canım tatlı istiyor her dakika zor tutuyorum kendimi
Sizde durumlar nasıl :nazar:

Ev tekstili ve perde canım.
Bilgi işlem yazılımdayım :)

Keşke regl oldugumda köfteyle geçiştirsem :KK52:
Nerde tatlı var yutuyorum ben.:KK56:

Hımm güzelmiş işin... Allah bozmasın canım :nazar:

Ben şanslıyım normalde hiç tatlı aramam çok nadir çikolata falan yerim...Regl döneminde de canım çok istemez ama kan şekerim çok düşüyo titremeler geliyo buz gibi oluyorum. Mecburen bi küp atıyorum falan. Anca öyle yerim yani.

Bu konuda senden daha tecrübeli değilim ama çok tatlı krizine girdiğinde illa yiceksen sütlü tatlılardan bişeyler olabilir sanki... Kedi diliyle falan yapılıyo byleee çok lezzetli şeyler :KK56:

Selam canım , iyidir benden senden naber ??

Bende bugün fazladan köfte yedim ama neyseki bişey olmazmış :KK1:

Çok krizdeysek light çikolotalar var ya k fleksin di sanırım ondan ye bi tane yada küçük bi parça bitter yiyeblirsin. Bitteri anneme önermişti doktor diyette.

Selam canım , iyidir benden senden naber ??

Bende bugün fazladan köfte yedim ama neyseki bişey olmazmış :KK1:

Çok krizdeysek light çikolotalar var ya k fleksin di sanırım ondan ye bi tane yada küçük bi parça bitter yiyeblirsin. Bitteri anneme önermişti doktor diyette.
Bende iyiyim canım sağol ahh ahh ben bitter çikolata sevmem ki.. Aynen benimde annem babam sadece bitter yiyor evde ama ben açık çikolata birde ben şerbetli tatlılar istiyorum ne yazık ki normal birşey değil bendeki tatlı sevdası:KK1: Evet az önce okudum seninde yazını canım köfte yağdada pişmemiş madem zararı olmaz zaten işimiz zorr:KK56::KK1:

Hımm güzelmiş işin... Allah bozmasın canım :nazar:

Ben şanslıyım normalde hiç tatlı aramam çok nadir çikolata falan yerim...Regl döneminde de canım çok istemez ama kan şekerim çok düşüyo titremeler geliyo buz gibi oluyorum. Mecburen bi küp atıyorum falan. Anca öyle yerim yani.

Bu konuda senden daha tecrübeli değilim ama çok tatlı krizine girdiğinde illa yiceksen sütlü tatlılardan bişeyler olabilir sanki... Kedi diliyle falan yapılıyo byleee çok lezzetli şeyler :KK56:

Hurma işe yarıyor bende ondan yiyorum bazen de sırf ne de olsa kilo verdim diye yayıp yiyorum kendimi.:KK9:

Selam şeker iyidir seni sormalı?
Unut tatlıları boşver zayıflıcan sende:KK34:

Bende iyiyim canım sağol ahh ahh ben bitter çikolata sevmem ki.. Aynen benimde annem babam sadece bitter yiyor evde ama ben açık çikolata birde ben şerbetli tatlılar istiyorum ne yazık ki normal birşey değil bendeki tatlı sevdası:KK1: Evet az önce okudum seninde yazını canım köfte yağdada pişmemiş madem zararı olmaz zaten işimiz zorr:KK56::KK1:

Tatlı krizini önlemek için 1 bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin, çubuk yoksa toz tarçın da olur, yarım saat sonraya tatlı isteğini bastırıyor. Ya da kuru kayısı-incir türü 1 tane ara öğünlerde yiyebilirsin. Bu dönemlerde, fındık-fıstık-ceviz de tatlı isteğini giderirmiş.

1 hafta sıkabilseydin dişini, sonucunu görürdük. Badem veya cevizin yok mu, onlardan yesen problem olmaz sanırım.

Ben de okul tatil,odamda pinekliyorum:KK9::KK9:

ımmmh olsa da yesem:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39: dondurma da fena olmazdı:131::131::131::131:

bugünkü menüm :KK31:

sabah
spordan önce 1 greyfurt suyu, 2 kuru kayısı
spordan sonra 2 kuru kayısı,2 çay kaşığı pekmez,1 avuç leblebi

öğlen
200 gr tavuk eti :KK56:
bol salata

ara
12 tane çilekkkk :KK52:(bu senenin ilk çileğini yedim)
1 avuç leblebi

akşam
5 yemek kaşığı mısır gevreği
belki az light süt

ara
acıkmam gibime geliyo :KK9:

2.5 litre su
3 kupa yeşil çay

Tatlı krizini önlemek için 1 bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin, çubuk yoksa toz tarçın da olur, yarım saat sonraya tatlı isteğini bastırıyor. Ya da kuru kayısı-incir türü 1 tane ara öğünlerde yiyebilirsin. Bu dönemlerde, fındık-fıstık-ceviz de tatlı isteğini giderirmiş.
Teşekkür ederim canım biraz önce bir kayısı yedim şimdi daha iyiyim.. Sütü daha önce duymuştum birdahakine de onu yaparım :KK56:

bugünkü menüm :KK31:

sabah
spordan önce 1 greyfurt suyu, 2 kuru kayısı
spordan sonra 2 kuru kayısı,2 çay kaşığı pekmez,1 avuç leblebi

öğlen
200 gr tavuk eti :KK56:
bol salata

ara
12 tane çilekkkk :KK52:(bu senenin ilk çileğini yedim)
1 avuç leblebi

akşam
5 yemek kaşığı mısır gevreği
belki az light süt

ara
acıkmam gibime geliyo :KK9:

2.5 litre su
3 kupa yeşil çay

Afiyet olsun da kuzu doydun mu bunlarla.
Hepsi bol enerji verir de ne bilim ben doymazdım:KK52::KK52:

X