- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
yarasın bacımaaaselam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
bende mersindeyim buralıyım ayrıcayarışmaya d.bakırdan katılıyorum görevdeyim burada ama mersinde oturuyoruz orada cok yaparlar künefe ama anladığım kadarıyla hataylısın sen çünkü künefe memlektidir orası ya baktım ben kalorisine 500 yarım porsu 205 falan kacamak için arada ideal haa bu arada ben de anlamadım nasıl verdim ama gal,ba hem emziriyorum yyaa onun da katkısı olabilir bir de metabolizamam cok calısıyor galiba bundan dolayı cnm ...baska tartıya cıkacam ben de inanmadım...
künefeyi sahiplenmiş durumdayım o biziiimmmmmmmmm
kaç yaşındasın buarada
meton hızlı demekki emzirmek dahada hızlandırıyordur
maşallah
bayaaa kötü görünüyorhehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerrtuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa
kız ne 3.ncüsüüben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduuyatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee
nem çocuklar içinde zararlı
oyyy sarsıldım yawHöytttt ayna da kendini beğenmiyorsan bitmiş sayılmaz daha diyet.
Yoksa alıştın mı sonlarda olmaya
Biz 55-58 i görcezz sen göremicek misin yoksaaa
sanırım kendime geldim