70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
yarasın bacımaaa
yarışmaya d.bakırdan katılıyorum görevdeyim burada ama mersinde oturuyoruz orada cok yaparlar künefe ama anladığım kadarıyla hataylısın sen çünkü künefe memlektidir orası ya baktım ben kalorisine 500 yarım porsu 205 falan kacamak için arada ideal haa bu arada ben de anlamadım nasıl verdim ama gal,ba hem emziriyorum yyaa onun da katkısı olabilir bir de metabolizamam cok calısıyor galiba bundan dolayı cnm ...baska tartıya cıkacam ben de inanmadım...:KK33:
bende mersindeyim buralıyım ayrıca
künefeyi sahiplenmiş durumdayım o biziiimmmmmmmmm :KK9:
kaç yaşındasın buarada
meton hızlı demekki emzirmek dahada hızlandırıyordur
maşallah
hehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerr:KK33:tuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa:KK12::KK1:
kız ne 3.ncüsüü:KK52::KK37:ben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan:KK53:
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduu:KK9:yatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww:KK19::KK47:
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee :KK37::KK52::KK52:
bayaaa kötü görünüyor
nem çocuklar içinde zararlı
Höytttt ayna da kendini beğenmiyorsan bitmiş sayılmaz daha diyet.
Yoksa alıştın mı sonlarda olmaya:KK35:
Biz 55-58 i görcezz sen göremicek misin yoksaaa:KK33::KK33:
oyyy sarsıldım yaw
sanırım kendime geldim
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

yarasın bacımaaa

bende mersindeyim buralıyım ayrıca
künefeyi sahiplenmiş durumdayım o biziiimmmmmmmmm :KK9:
kaç yaşındasın buarada
meton hızlı demekki emzirmek dahada hızlandırıyordur
maşallah

bayaaa kötü görünüyor
nem çocuklar içinde zararlı

oyyy sarsıldım yaw
sanırım kendime geldim

sormaa öyle biliyorum,ama oturma odasında yok allahtan valla devamlı o iğrenç tavanı görmek hiçte hoş olmazdı,yemek falan yiyoruz sonuçtaa:KK37:
odanın sadece yan duvarlarında ıslaklık var aşağı doğru süzülen boydan boya hemdee:KK31:neyse valla uyku muyku haram oluyo,hemde çok uyutuyo bu nem, hiç kalkmak zorunda olmasak bütün gün uyucez haaaa:KK25::KK53::KK5:

Son düzenleme:
inşallah canım gelsinde hallolsun inşallah:KK16:
okeyi ben çok severim yaa,okeydeyken sohbet çok daha kıyak oluyo bizim evdee:KK9::KK76:

amin canım versin inş. ama daha çok erken anladık ,geçen aylarda bi ev almaya niyetlendik,insanın birikimi olmayınca tek başına krediylede olcak iş değilmiş,neyse başka bahara kalmıştı,ve halada öyle gibi gözüküyo,borçlarımız bitince inşallah birikim yapıcaz ozaman ne zamana nasipse ozaman alırız artık:KK16::KK16:
allahım sizi ağız tadıyla evinizde oturmayı nasip etsin uzuuun ömürlerr:KK16::KK16:

dilekcim çok sağol sende:KK19: inşallah yarın dananın kuyruğu kopcak bakalım,azcık indirim yapsa yeticek bize,okadar krediye borcumuz varki,bide kira oluyo çok sıkışıyoruz:KK5: ebide 2çocuk masrafı var,,neyseya hayırlısı bakalım:KK24:ama ev çook güzelyaaa:26::KK23::KK53::KK53::KK76::KK9:

İyi yetiştiriyorsunuz gene de bir şekilde ama.
Ben bile evli olmadığım takdirde zor yetişiyorum kendi ihtiyaçlarıma:KK53:

oyyy sarsıldım yaw
sanırım kendime geldim

Böyle kendine getirirler.
Ben o kadan yedim ama hareketliydim bu hafta sonu.
4 günüm var daha önümde hilelerle 57i ucundan görmeyi planlıyorum.:KK23:
Hilemde şöyle yarın sabah içine peynir, zeytin atılmış kocaman bi göbekli salata, domates, salatalık ve olmazsa olmazım ıhlamur çayım.
Öğlene de kapuska pişirmekte annem:KK56:
Akşam da koca gırtlağımı tutabilirsem k-fleks:KK56:
Yediklerimi de deftere yazmaya karar verdim.:KK1:

Oy heyecan bastı haaa.:KK9:

kızlar dıyet seklımı deıştırdım ve bu sefer zayıflıcam azımlıyım bugun sabah 69dum iinş 59iinicem:nazar:

Hadi bakalım insaaallah göreceksin azimli olman yeter zaten.

kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir:KK52::KK52:
:KK53::KK53::KK53::KK53: abow,yeni bir hayattan mi geliyon bacimm
selam kızlar nasılsınız
bugunku menumu yazıyorum

sabah
1 domates
1 salatalık
dereotu,biber
1 çay kasıgı tereyağ
1 çay kasıgı bal
2 dilim peynır
1,5 dilim uno denge ekmeği
1 bardak sekersız cay

ara yok kahvaltıyı gec yapmıstım

öğle
4 yk.nohut yemeği
3 yk.yoğurt

ara 1 avuç leblebi

akşam

200 gr.uskumru
salata
3 yk.makarna
1 bardak zero
1 dilim ekmek

yemekten sonra bır avuç cekırdek 2 bardak sekersız cay içtim ve 1 çay kasıgı bal yedım...

bugun cok oldu yarın kaldıgım yerden devam edıcem.su 2 gunden berı motıvasyon dusuklugum var umarım yarından ıtıbaren eskı halıme donebılırım.........herkese ıyı geceler....

ilave:2,5 lt su,2 kupa form cayı,1 bardak nescafe..
ogle ile aksami degistireymissin iyiymis bacimm:KK30::KK30:makarnada cee yapmis ama ne yapalimm pazartesi zimba gibi ol:21::21::21::21:
hehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerr:KK33:tuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa:KK12::KK1:
kız ne 3.ncüsüü:KK52::KK37:ben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan:KK53:
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduu:KK9:yatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww:KK19::KK47:

Eki Görüntüle 397758 Eki Görüntüle 397759 Eki Görüntüle 397760
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee :KK37::KK52::KK52:
hakikaten canimm yaa cok kotu olmus:KK31: yarinki ev olur hayirlisiylaa isallahh:KK52::KK52::KK52:
Minderimmm biçiimmm biçimmmmm:KK24::KK24::KK24:
Ölürümmmm minderrr içinnnnn:KK24::KK24::KK24:
Yawrum kendimden tiksindirdin beni.
Utanayrummmmm bacım.:KK17:
Helaallll hatunaa:KK9:
dilom ben aslinda cumartesi gunu 4 dilim pizza yicektim,ama bu nora sipasi vaaa yaaaa..yok anam yiyemezsinn diye sacimi surudu,yumruk atti,heeeseey yapti banaa:KK5::KK5::KK5: cokk koyktum yiyemedimmm:18::18::18:
ama haftaya cumartesi beni tutmayin yicem iste:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Leyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK37::KK37::KK37:
Okurken ben kalori kaybetttimm hee nabzımmm 200 lerde atmaya başladı.:KK60::KK60:
Helal bacıma:KK9::KK9:
nabiz 200se yaglar su olur bacimmm:KK9::KK9::KK9::KK9:
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
:KK5::KK5::KK5::KK5:benim de bi iskenderim olsa benim de bi kolam olsa,anne bizde niye yohhhhhh:84::84::84::84::84::84:

bizde 3,5 yılda 4 ev değiştirdik en son evimizde kalırdık tayinimiz buraya çıktı
kiracılıkla uğraşmayalım diye ev aldık
şimdi öyle bir derdimiz kalmadı
darısı başınıza inşallah
hayırlısıyla güzel bir ev versin rabbim
Allahim herkese nasip etsin canimm yaa,ben de cok istiyorum ev sahibi almayi..bi esya almayi dusunurken..kiraya uygun bisey alalim diyoruz hep:KK31::KK31::KK31:tasinirken mahvoluyo hepsi:KK19::KK19:
oy oy maşallah
benim 3 ayda veremediğimi sen 1 ayda nasıl verdin yaaaa

bendede var koşu bandı ama ben çook sıkılıyorum onda yaaa
yarım saat dayanamadığım oluyor bazen
ben 6,5 ta falan yürüyorum bazende 7de ama koşamıyorum
çok yoruluyorum koştuğum zaman
bizamanlar bende gidiyordum spora
gençtim tabii ozaman sadece sporla 6 kilo vermiştim
insan rahatlamış oluyor spordan çıkıyor şimdi kızım sağolsun vakit bulamıyorum salona gitmeye
sevdigin bi programi,diziyi falan ac..oyle olunca guzel gidiyo canim..tabi ufaklik da rahat birakmiyodur seni..aslinda goruyorum bizim salonda cocuklarini getiren de var..yanlarinda dolasiyolar,bos yer olunca kosu bandinda kosuyolar sevimli bidiklarr:KK52:

umaycım 25 yasımdayım,mersinin olsun tamam cnm:KK34:evet galiba emzirdiğimden olsa gerek ama yediklerime de cok dikkat ediyorum kacamak sıfır bu künefe dısında bir de leslie sansone 3 mil apıorum her gün...

:KK31:

$Fotoðraf0288.jpg $Fotoðraf0296.jpg $Fotoðraf0292.jpg $Fotoðraf0295.jpg $Fotoðraf0290.jpg $Fotoðraf0298.jpg

İyi yetiştiriyorsunuz gene de bir şekilde ama.
Ben bile evli olmadığım takdirde zor yetişiyorum kendi ihtiyaçlarıma:KK53:

kız napiyon okadar parayı neyine harcıyon:KK47:azcık banada verseydin nolurduuuuu $135536110084.gif

şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahat:KK34:bence kıytmetini bil valla şu günlerin:KK23::KK9:

Son düzenleme:
Böyle kendine getirirler.
Ben o kadan yedim ama hareketliydim bu hafta sonu.
4 günüm var daha önümde hilelerle 57i ucundan görmeyi planlıyorum.:KK23:
Hilemde şöyle yarın sabah içine peynir, zeytin atılmış kocaman bi göbekli salata, domates, salatalık ve olmazsa olmazım ıhlamur çayım.
Öğlene de kapuska pişirmekte annem:KK56:
Akşam da koca gırtlağımı tutabilirsem k-fleks:KK56:
Yediklerimi de deftere yazmaya karar verdim.:KK1:
57miiiiii :KK53::KK53::KK53:
naptın kuzum sen yaaaa
aman allahım
şu azmin accık ucundan banada ver yarabbiiim
amin :KK9::KK9:
sevdigin bi programi,diziyi falan ac..oyle olunca guzel gidiyo canim..tabi ufaklik da rahat birakmiyodur seni..aslinda goruyorum bizim salonda cocuklarini getiren de var..yanlarinda dolasiyolar,bos yer olunca kosu bandinda kosuyolar sevimli bidiklarr:KK52:
koşu bandı çocuk odasında
bilgisayarla ilgileniyorum son sürat yürürken zor oluyor tutmak dahada terletiyor
ama yinede sıkılıyorum
sende öylesindir gerçi ama iş çıkışı yapıyorum genelde
daha dinlenmemiş olduğum için çabuk yoruluyorum bazen 10 dk yürüyüp bırakıyorum
benim kızım daha 18 aylık onunla gidemem
evde yürürken bile odanın kapısını kapatıyorum
bilmiyor oda çıkmak istiyor

kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım :KK31:
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim :KK23:
belli müddet leblebi yemem artık :KK9:

kızlar ıı geceler benım kız uyudu sukur bende yatımda sabah erken kalkım hadı ıı gec incelere uyanmak dılegıyle:KK9:

İyidir Blackcazzımmm seni sormalı:KK52:
Yedin mi un helvanı?
Kaşı bakalım göbeğini.:KK9:
yok canım yemedik yapmadık :KK1::KK1::KK1: salı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem
s.a. kizlarr :KK16:

herkes iyi umarim :KK34:

dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:

ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit:nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar ıı geceler benım kız uyudu sukur bende yatımda sabah erken kalkım hadı ıı gec incelere uyanmak dılegıyle:KK9:
iyi geceler

sormaa öyle biliyorum,ama oturma odasında yok allahtan valla devamlı o iğrenç tavanı görmek hiçte hoş olmazdı,yemek falan yiyoruz sonuçtaa:KK37:
odanın sadece yan duvarlarında ıslaklık var aşağı doğru süzülen boydan boya hemdee:KK31:neyse valla uyku muyku haram oluyo,hemde çok uyutuyo bu nem, hiç kalkmak zorunda olmasak bütün gün uyucez haaaa:KK25::KK53::KK5:
canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz:KK34:
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği:KK76:
gel yawrum gell:KK42:

Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafet:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:cok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus:nazar::nazar::nazar:
kız napiyon okadar parayı neyine harcıyon:KK47:azcık banada verseydin nolurduuuuuEki Görüntüle 397827

şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahat:KK34:bence kıytmetini bil valla şu günlerin:KK23::KK9:

Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek ol:KK31::KK31:isallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..

hakikaten canimm yaa cok kotu olmus:KK31: yarinki ev olur hayirlisiylaa isallahh:KK52::KK52::KK52:

inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK52::KK52::KK16:

umaycım 25 yasımdayım,mersinin olsun tamam cnm:KK34:evet galiba emzirdiğimden olsa gerek ama yediklerime de cok dikkat ediyorum kacamak sıfır bu künefe dısında bir de leslie sansone 3 mil apıorum her gün...
canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen:KK34::KK31:
kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım :KK31:
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim :KK23:
belli müddet leblebi yemem artık :KK9:
valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlı:KK23: çok tok tutuyoo sen devam eett:KK9:
sagol canim :KK17: öyle diyolar :KK34:

cok ugrastim canim ya ama deydi galiba :KK16:
kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım:KK9:,güle güle yatın kalkın inşallaaahh $372.gif

iyi geceler sanada canııım:KK16:

inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK52::KK52::KK16:

canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen:KK34::KK31:

valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlı:KK23: çok tok tutuyoo sen devam eett:KK9:

kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım:KK9:,güle güle yatın kalkın inşallaaahhEki Görüntüle 397833

iyi geceler sanada canııım:KK16:

normalde leblebi 1 avuç yerim sırf sıkıntıdan 3 avuç yedim bide meyva doymak bilmedim ya:KK9:
yarın düzene giriyorum artık:KK55:

X