- 30 Aralık 2011
- 5.328
- 9
sagol canimm aminnyok canım yemedik yapmadıksalı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem
ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit
iyi geceler
cok sagol canimcanim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz
gel yawrum gell
Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafetcok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus
Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek olisallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..
sagol canim
inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen
valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlıçok tok tutuyoo sen devam eett
kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım,güle güle yatın kalkın inşallaaahhEki Görüntüle 397833
iyi geceler sanada canııım
canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz
gel yawrum gell
Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafetcok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus
Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek olisallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..
s.a. kizlarr
herkes iyi umarim
dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:
kız napiyon okadar parayı neyine harcıyonazcık banada verseydin nolurduuuuuEki Görüntüle 397827
şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahatbence kıytmetini bil valla şu günlerin
57miiiiii
naptın kuzum sen yaaaa
aman allahım
şu azmin accık ucundan banada ver yarabbiiim
amin
koşu bandı çocuk odasında
bilgisayarla ilgileniyorum son sürat yürürken zor oluyor tutmak dahada terletiyor
ama yinede sıkılıyorum
sende öylesindir gerçi ama iş çıkışı yapıyorum genelde
daha dinlenmemiş olduğum için çabuk yoruluyorum bazen 10 dk yürüyüp bırakıyorum
benim kızım daha 18 aylık onunla gidemem
evde yürürken bile odanın kapısını kapatıyorum
bilmiyor oda çıkmak istiyor
kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim
belli müddet leblebi yemem artık
yok canım yemedik yapmadıksalı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem
ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit
iyi geceler
sagol canimm aminn
cok sagol canimaminn
sagol caniminsallah
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:
Regl bahane etme leynnnn gene de verebildiğin kadar ver
Anaaa bayıldımmmmmmmm
O kadar yediğine değmiş homini gırtlak bal
ihihihihi valla gidiyo saç bakım ürünleri, kozmetik, kıyafet vs derken puff bişi kalmıyo.
Eşine destek ol valla bide 2 çocuk o maaşa iyi dayanıyor o düşünmesin de kim düşünsün yani.
Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısıyla kendi evinizi alırsınız insaallah.
Accıkk ucundan değil hepsini verebilirim.
Çok pis hırslandım göbeğim çıkıverince.
Tartıyı saklatıcam anneme Cuma günü görürüm artık.
Hoş benim için artık önemli olan rakam değil ayna da ki görüntüm olacak sanırım
Tartıda 55i bile görsem aynada tırtsam memnun olmuyorum.
Ufuuuu iyi yapmışsın
Leblebi candır
Sarıysa kabızlık yapabilir ama dikkat et
İyi bari canımmm salı günündne sonra tam gaz devam
yatak odasına neoldu anlamadım benyaaa:26:su falan gircek biyerde yokolmuş ne olmuşsa,ama oturma odasını duvarlarından sızdıydı boydan boya enden ene böyle,oda karsuları eriyince üst katım taras benim ondan eriyenler çatlaktan sızıp benim duvarlaraa hoop öyle bişeyler oluyo işteee amaaaann takmıyorum artık,gitcezyaa ev sahibi kayırsın napiyim
aa dogru ev alicaktiniz demi siz yanlis hatirlamiyorsam :26:
aldinizmi canim
inşallah gönlüne göre bir evinde olur tubacım. zaman neler getirir bilinmez.o iş yattı canımyaa bikaç mj önceki yazımdada yazdım,başka bahara inşallah,birikim olmayınca tek krediye güvenerek olmuyomuş bu işlerneyse üzülmüyorum benyaa,daha genciz erken henüz daha ne fırsatlar geçer elimize bakalım,şimdilik kiralarda sürünmeye devam
iyi gecelerBen çıkar canlar.
Yarın çalışıcam maalesef
Özel sektörün gözü kör olsunn uleynnnnn
Balkaymağım cidden çok beğendim uğraştığınıza değmiş.
Öptüm seni de
İyi geceler
herseyin hayirlisi canim bencede hic üzülmeo iş yattı canımyaa bikaç mj önceki yazımdada yazdım,başka bahara inşallah,birikim olmayınca tek krediye güvenerek olmuyomuş bu işlerneyse üzülmüyorum benyaa,daha genciz erken henüz daha ne fırsatlar geçer elimize bakalım,şimdilik kiralarda sürünmeye devam
sagol canimBen çıkar canlar.
Yarın çalışıcam maalesef
Özel sektörün gözü kör olsunn uleynnnnn
Balkaymağım cidden çok beğendim uğraştığınıza değmiş.
Öptüm seni de
İyi geceler
inşallah gönlüne göre bir evinde olur tubacım. zaman neler getirir bilinmez.
iyi geceler
diger odalari da gorelimmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:sagol canimöyle diyolar
cok ugrastim canim ya ama deydi galiba
olsun canim sen de haklisin,cocuklarin buyuyunce esine destek olmak icin bi is bulursun..istediklerini alirsin rahat rahatcanım inan bu konuda iyi bi pataklanmayı hakediyorum,,şöyle kulağımdan çekip duvara yapıştırcak eleman aranıyo diye ilan ascam cama, ,ne diyim dediklerinde haklısın,bende düşünce tasa yok oh onu al bunu al demesi kolay ,gelde onu adama anlat
ben anlıyorum beynime hükmedemiyorum sinir ediyo beynim beni,hep iste iste boşver diyo:26:salakça bi durum biliyorum ama öyle canım yaaa
benim elimin altında herşey çocuk bakmaya ne var diyorum,yeterki maması bezi hep bulunsun,eşimde sağolsun olmasada alıyo,zorundada zaten,ama benim isteklerim fazla ağır geliyo,çünkü maddiyaten ağır şeyler,olmasa olmazmı olur tabi,ama gelde anlat kafama
canım sıkılıyo olsun diyorum,mesela aylar oldu alıcam diye ertelediği şeyler hala bekliyorum,demekki bekleyince insan ölmüyomuş
kafanı ağrıttım uzun olmuş kusura bakma,inan doluyum bu konulardaaa
süpersinben yatıyorum arkadişler ben baya çene çaldım bugün,maşallah yanii,,valla bidaha bukadar laf edemem heralde,ev taşınmak zor zanaaatkimbilir nezaman böyle sohbet ederim sizle bilmem kendinize iyi bakın,ve zayıflayın anacıklarımyaa,hayat zayıfken çok güzeeeelllllll
:98:sizleri seviyorum allaha emanet olun,,görüşmek üzereeeeeeeeeee:92:
:119:ben herşeye rağmen mutluyum yaaa:119::119::119:sizde mutlu olun,hiçbişey kendimizi yıpratmaya değmeezz:118::119::119::119:baş baş hepinizeeee:115:
diger odalari da gorelimmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
olsun canim sen de haklisin,cocuklarin buyuyunce esine destek olmak icin bi is bulursun..istediklerini alirsin rahat rahat
pisiim pisiim
nasil gidiyo anneyle ayni evde olmak negüzeldir dimii
iyi geceler kiscelerrr,ruyanizda kosun bos durmayinn
evet canim gidince zor olur :26:güzel canım ama gitcekler ya...
bu sıralar bunalım takılıyom.bahar deprosyonuna girdim sanırım ne okuyacak ne yazacak halim var pek bi üşengecim. gidip yatayım ben kızlar öptüm hepinizi
gitme zerram ben ettim sen etme gitme disciye misciyeMerhaba suzim su anda telden yazmaya çalışıyorum canım
Net çok yavaş ve telden yazmak zor oluyo
Alintimida yapamadım zaten okdr yazdım hala karekter sayısı
Yetersiz uyarısı veriyo
Çok gecmise dalamadim çıkamam diye
Tam girdim kocis aradı onla muhabbet ettik
Dondüm sen gitmissin
Gecmis olsun canım diş sıkıntın olmuş ben de dişçiye giderken
Epey düşünüyorum korkumdan
Henüz bursadayim haftaya donucem kayseriye
Yiyip icmemiş mesgulum burda
Tartı korkusu yavaş yavaş sarmaya başladı tabi
Burda herkes beni görünce şaşırdı ben tabi mutlu mesut
Çok güzel bı duygu Allah herkese nasip etsin
Gecen yıl buzamanlar yine gelmiştim Bursa'ya o zaman 77 kiloydum
Bende saldim kendimi bu kdr güzel tepki karşısında tabi
Ama dönünce toparlicam şimdi keyfini sürüyorum canım
Öpüyorum suzi
Liste şahane olmuş
Dilek sende öyle maşallah bravo sana
bi densiz yüzünden hic canini sIkma canim patavatsiz insan demekki evli barlikli adamla öyle mi konusulurmusy-o-r-u-l-d-u-mmmmmmmmmmmmmmmmmm
gecmis olsun canim yaaa :26:Nabıyonuz leen
Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..
Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii
Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen
tebrik ederim tatlim ne güzelll darisi banagördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!
Allahimmm inanamiyorumm68 oldum Sevinc gozyaslarim pardon.. Ulan kilolar siz beni süründürdünüz bende sizi srndrcem
hosgeldin canimSelam kızlarrr benimdee zayıflamamm gerekiyorrr hemde birann önceesiz nasıl verdiniz yada veriyorsunuz pko olduğum için zor gidiyor kilolar 2 kilo almışım yinee offff böyle gidersee kurtulamicam bu hastalıktann
ayy erik canim cekti bakselam kızlar
geçmişi okuyayaım öyle geleyim dedim ama dışarı çıkmamız lazım okuyamadım
umarım iyisinizdir?
tatil yaa kendimizi gezmeye verdik
bugünde kızımı büyük dedesine götürcez
köye gidecez erik yiycez
akşama gelirim görüşürüz
vay beeSon 17 gün kaldı canım.
Zaman su gibi akıp geçiyo cidden.
yarin toparlarsin canim haftasonunu unutalimKizlar dun ve bugun berbat benim icin diyet acisindan cok kotu gecti bu hafta kesin artilarda olurum boledevam edersem kaynim dondurma getirmis bir kücçük magnum yedim nasil tekrar motivasyon elde ederim nasil tekrar diyete konsantre olurum bilemiyorum ama suan cok iradesizim bisey deyin kizlar bana napsam haftasonlari ve misafir geldigindediyet yapmak cok zorlasiyor
ay akrabami bulduuuuumm
ayni benn nasilda yuttu löp diye
Tek Seferde Hepsini Yuttu!.. - Video - SacitAslan.com
hadi isallah istedigin gibi olur yine yakinda mi canim yani ablan ve annenlere :26:kafam ağrımaya başladıpc vuruyo başıma sanırım oturana kadar bişiycik yoktu
bugün gezdik tozduk parklarda oturduk,ablamla yeğenlerle yavruşlarımla turladık,onlar parkta oynadı biz çene çaldık ablamla
e bide gelirken çok güzel bi ev buldum kiralıkbayıldım eve yarını iple çekiyorum,sabahtan konuşmaya gidicez,inşallah fiyatı indirirlerde tutarız,tam istediğim gibi bi ev,banyosu eşimin istediği gibi geniş ,mutfağıda tam benim istediğim gibi daha yeni yapılmış full ALLAAAAH düşündükçe dahada hevese giriyorum,inşallah olur
tebrikler canimkızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir
affiyet olsun neslimselam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
bende diyorum abla kardes negüzel ayni binada oturuyorlar niye gidiyor bu kiz diye isallah istedigin gibi uygun güzel bi ev bulursunuz tugbishehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerrtuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa
kız ne 3.ncüsüüben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduuyatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww
Eki Görüntüle 397758 Eki Görüntüle 397759 Eki Görüntüle 397760
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee
hadi isallah canimkızlar dıyet seklımı deıştırdım ve bu sefer zayıflıcam azımlıyım bugun sabah 69dum iinş 59iinicem
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği
ayy cidden cok güzel olmus güle güle kullan tatlim
iyi geceler kiscelerrr,ruyanizda kosun bos durmayinn
haberlerde dediler bahar depresyonu varmis bu aralar normal diye bende depresyon depresyon takiliyorumgüzel canım ama gitcekler ya...
bu sıralar bunalım takılıyom.bahar deprosyonuna girdim sanırım ne okuyacak ne yazacak halim var pek bi üşengecim. gidip yatayım ben kızlar öptüm hepinizi