70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canimm aminn
cok sagol canim aminn

sagol canim insallah
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:

canım inan bu konuda iyi bi pataklanmayı hakediyorum,,şöyle kulağımdan çekip duvara yapıştırcak eleman aranıyo diye ilan ascam cama,,ne diyim dediklerinde haklısın,bende düşünce tasa yok oh onu al bunu al demesi kolay ,gelde onu adama anlat
ben anlıyorum beynime hükmedemiyorum sinir ediyo beynim beni,hep iste iste boşver diyo:26:salakça bi durum biliyorum ama öyle canım yaaa
benim elimin altında herşey çocuk bakmaya ne var diyorum,yeterki maması bezi hep bulunsun,eşimde sağolsun olmasada alıyo,zorundada zaten,ama benim isteklerim fazla ağır geliyo,çünkü maddiyaten ağır şeyler,olmasa olmazmı olur tabi,ama gelde anlat kafama
canım sıkılıyo olsun diyorum,mesela aylar oldu alıcam diye ertelediği şeyler hala bekliyorum,demekki bekleyince insan ölmüyomuş
kafanı ağrıttım uzun olmuş kusura bakma,inan doluyum bu konulardaaa

s.a. kizlarr

herkes iyi umarim

dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:

Regl bahane etme leynnnn gene de verebildiğin kadar ver

Anaaa bayıldımmmmmmmm
O kadar yediğine değmiş homini gırtlak bal

ihihihihi valla gidiyo saç bakım ürünleri, kozmetik, kıyafet vs derken puff bişi kalmıyo.

Eşine destek ol valla bide 2 çocuk o maaşa iyi dayanıyor o düşünmesin de kim düşünsün yani.
Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısıyla kendi evinizi alırsınız insaallah.

Accıkk ucundan değil hepsini verebilirim.
Çok pis hırslandım göbeğim çıkıverince.
Tartıyı saklatıcam anneme Cuma günü görürüm artık.
Hoş benim için artık önemli olan rakam değil ayna da ki görüntüm olacak sanırım
Tartıda 55i bile görsem aynada tırtsam memnun olmuyorum.

kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim
belli müddet leblebi yemem artık

Ufuuuu iyi yapmışsın
Leblebi candır
Sarıysa kabızlık yapabilir ama dikkat et

İyi bari canımmm salı günündne sonra tam gaz devam

sagol canimm aminn
cok sagol canim aminn

sagol canim insallah
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:

yatak odasına neoldu anlamadım benyaaa:26:su falan gircek biyerde yokolmuş ne olmuşsa,ama oturma odasını duvarlarından sızdıydı boydan boya enden ene böyle,oda karsuları eriyince üst katım taras benim ondan eriyenler çatlaktan sızıp benim duvarlaraa hoopöyle bişeyler oluyo işteee amaaaanntakmıyorum artık,gitcezyaaev sahibi kayırsın napiyim

haklisin dilekim ya toparlanmam lazim yediklerimi bir yazsam gercekden inanamazsin ben bile inanamiyorum
cok berbat oluyorum regl öncesi ben :26:

deymis dimi ama dilekim

aa dogru ev alicaktiniz demi siz yanlis hatirlamiyorsam :26:
aldinizmi canim

aa dogru ev alicaktiniz demi siz yanlis hatirlamiyorsam :26:
aldinizmi canim

o iş yattı canımyaa bikaç mj önceki yazımdada yazdım,başka bahara inşallah,birikim olmayınca tek krediye güvenerek olmuyomuş bu işlerneyse üzülmüyorum benyaa,daha genciz erken henüzdaha ne fırsatlar geçer elimize bakalım,şimdilik kiralarda sürünmeye devam

Son düzenleme:
Ben çıkar canlar.
Yarın çalışıcam maalesef
Özel sektörün gözü kör olsunn uleynnnnn

Balkaymağım cidden çok beğendim uğraştığınıza değmiş.
Öptüm seni de

İyi geceler

inşallah gönlüne göre bir evinde olur tubacım. zaman neler getirir bilinmez.
iyi geceler

ben yatıyorum arkadişler ben baya çene çaldım bugün,maşallah yanii,,valla bidaha bukadar laf edemem heralde,ev taşınmak zor zanaaatkimbilir nezaman böyle sohbet ederim sizle bilmem kendinize iyi bakın,ve zayıflayın anacıklarımyaa,hayat zayıfken çok güzeeeelllllll

:98:sizleri seviyorum allaha emanet olun,,görüşmek üzereeeeeeeeeee:92:

:119:ben herşeye rağmen mutluyum yaaa:119::119::119:sizde mutlu olun,hiçbişey kendimizi yıpratmaya değmeezz:118::119::119::119:baş baş hepinizeeee:115:

Son düzenleme:
herseyin hayirlisi canim bencede hic üzülme
bencede sadece krediye güvenmek dogru degil

Ben çıkar canlar.
Yarın çalışıcam maalesef
Özel sektörün gözü kör olsunn uleynnnnn

Balkaymağım cidden çok beğendim uğraştığınıza değmiş.
Öptüm seni de

İyi geceler
sagol canim
iyi geceler

inşallah gönlüne göre bir evinde olur tubacım. zaman neler getirir bilinmez.

iyi geceler

cevap vermeden gitmek istemedim karapisimyaa
çok sağolasın evet öylee,,iyi düşün iyi olsun bu lafı hep söylerim

cevap veremediğim arkadaşlarım kusura bakmayın emi,

Son düzenleme:
sagol canim öyle diyolar

cok ugrastim canim ya ama deydi galiba
diger odalari da gorelimmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
olsun canim sen de haklisin,cocuklarin buyuyunce esine destek olmak icin bi is bulursun..istediklerini alirsin rahat rahat

süpersin
iyi geceleer

yatmadan gecmise bakayim dedim pek cok konusmussunuz hizli gectim yatayim bende sabah daha dus alacam mor yanagima alik sürecem sisligi indiremiyorum bagri morlugu kapatayim

gitme zerram ben ettim sen etme gitme disciye misciye biliyordum bak 1 haftan daha var diye hesapliyordum ooo neler demislerdin kuzum noldun sen kus gibi hafiflemissin demislerdir cok güzel yaa ay 7inci aya kadar bi kac kiloda ben versem türkiyeye gelmeden offf isallah
bende seni cok öpüyorum zerram kendinize dikkat ettin oglisle birlikde gelince fazlaliklari atarsin artik keyfini cikart cok öptüm canimmm
y-o-r-u-l-d-u-mmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi densiz yüzünden hic canini sIkma canim patavatsiz insan demekki evli barlikli adamla öyle mi konusulurmus
Nabıyonuz leen

Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..

Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii

Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen
gecmis olsun canim yaaa :26:
gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!

tebrik ederim tatlim ne güzelll darisi bana
Allahimmm inanamiyorumm 68 oldum Sevinc gozyaslarim pardon.. Ulan kilolar siz beni süründürdünüz bende sizi srndrcem
tebrik ederim canim

Selam kızlarrr benimdee zayıflamamm gerekiyorrr hemde birann öncee siz nasıl verdiniz yada veriyorsunuz pko olduğum için zor gidiyor kilolar 2 kilo almışım yinee offff böyle gidersee kurtulamicam bu hastalıktann
hosgeldin canim
ayy erik canim cekti bak affiyet olsun canim eksi eksi yesil yesil icim bi sekil oldu düsününce
Son 17 gün kaldı canım.
Zaman su gibi akıp geçiyo cidden.
vay bee dilek ya senlen birlikde asker yolu bekledik zaman geldi catti görüyonmu ben naptim ayni yerdeyim
yarin toparlarsin canim haftasonunu unutalim
ay akrabami bulduuuuumm

ayni benn nasilda yuttu löp diye

Tek Seferde Hepsini Yuttu!.. - Video - SacitAslan.com

hadi isallah istedigin gibi olur yine yakinda mi canim yani ablan ve annenlere :26:
kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir
tebrikler canim
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
affiyet olsun neslim
bende diyorum abla kardes negüzel ayni binada oturuyorlar niye gidiyor bu kiz diye isallah istedigin gibi uygun güzel bi ev bulursunuz tugbis
kızlar dıyet seklımı deıştırdım ve bu sefer zayıflıcam azımlıyım bugun sabah 69dum iinş 59iinicem
hadi isallah canim
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği
he noliii baskin mi var
ayy cidden cok güzel olmus güle güle kullan tatlim

iyi geceler kiscelerrr,ruyanizda kosun bos durmayinn
rüyamda kosarsam fayda edermi ki
güzel canım ama gitcekler ya...
bu sıralar bunalım takılıyom. bahar deprosyonuna girdim sanırımne okuyacak ne yazacak halim var pek bi üşengecim. gidip yatayım ben kızlar öptüm hepinizi
haberlerde dediler bahar depresyonu varmis bu aralar normal diye bende depresyon depresyon takiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…