70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ii cnm bende spor yaptım oturuorum karnım çok acıktı bugun:KK17::KK17:

Canım menünü yazmayı unutuyo musun ben hiç göremedim de . Menünü yazsan yorumlayabiliriz belki az yiyosundur boşuna. Ara öğünlerine dikkat edersen çok acıkıcağını sanmıyorum. En fazla 3 saat aç kalmaya çalış.:KK50: Çok aç kalınca sonra yediğin zaman vücut depolama yapabiliyo.

Canım menünü yazmayı unutuyo musun ben hiç göremedim de . Menünü yazsan yorumlayabiliriz belki az yiyosundur boşuna. Ara öğünlerine dikkat edersen çok acıkıcağını sanmıyorum. En fazla 3 saat aç kalmaya çalış.:KK50: Çok aç kalınca sonra yediğin zaman vücut depolama yapabiliyo.

dıyet menumu deıştırdım cnm onceden kahvaltı yapmıyordum bugun 8de kaldım specıkal k ve süt 10da 1kıvı 12.de 2bardak yesıl cay 1 dılım ekmek 5 zeytın kıymalı yumurta 6.7 catal 3de bı kase yogurt bugun 6ogun yapmaya calısıyorum normalde 2 ogun beslenıodum

anammm kızzz sen ne fenamışsınnnn

ama o gün eşiminde şöyle bir tepkisi olduu bak o konuda hakkını yiyemem

benim öyle kızıştığımı görünceee işte muhabbet ettiler bayaa sonra dedi sevgilim bilgisayarı istiyor vermek zorundayım dedi son ra görüşürüz falan dedi kız da :sevgiline selam söle öpüyorum onu çok dedi o da seni öpüyor yazdı eşimde sonra zaten biz konuştuk ama benim netten işte tel no m var eşinde ararsın beni falan bir konu hakkında ona danışmıştım o yüzden böle dedi bende direk eevet biliyorum fikrim değişirse ararım seni canım ben falan yazdım bildiğimi bilsin diye ki zaten her gece eşimin teli elimde oluyor geçenlerdede yine aradı eşimi ben çıktım tele bizimkide uyuyordu tele uyandı ama ben açayımmı deyiince sen aç tmm konuş ben konuşamıcam dedi bende konuştum falan kız sen sölersin arara o yine beni falan dedi ama bizimkinede söledim aramadı tabikiiiii hehehehe kolaymıı öleeee aramakkkkk eşimde tmm ben idare ederim aramaya gerek yok artık dedi konu öle kapandııı accık sanki ben çıkınca tele morali bozuldu sankimm KIZIN :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:tühh keşke şu an müsait değil deseydimm töbe töbeee ay ballıkaymak neler neelr soktun aklımaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
:KK53: valla yazdikda sonra bende anladim fena oldugumu :KK53:
ee öyle olmaz böyle olur :KK34:
de tabi daha neler neler de :KK51:

Selam kızlarrr benimdee zayıflamamm gerekiyorrr hemde birann öncee:KK14: siz nasıl verdiniz yada veriyorsunuz pko olduğum için zor gidiyor kilolar 2 kilo almışım yinee offff böyle gidersee kurtulamicam bu hastalıktann :KK14:
hosgeldin :KK34: buraya takil canim :KK31:

Son 17 gün kaldı canım.
Zaman su gibi akıp geçiyo cidden.:KK69:

Woowwww ablacımm süpersin uğramışsın buralaraa.:KK52:
Gelince eğer kilo aldıysan halledersin sen zaten:KK54:
Gelmeni 4 gözle bekliyoruz:KK16:

Geçmiş olsun çekirgee

Selam canım.:KK3:
Kuzeninin gittiği diyetisyene mi gideceksin?
Bi diyetisyen kontrolunda olmak en mantıklısı sen yavaş veriyorum diyordun zaten:KK34:

Beğenmedim tatlım..
Sabahları bol yeşillikli 2 dilim ekmekli güzel bi kahvaltı yap.
Çay olarakta ıhlamur veya diğer bitki çaylarından iç.
Öğlen tavuk yemeklerinden ye salata ve yoğurtla.
Akşam k-fleksini yiyebilirsin:KK34:

Oooo balım kaymağım gel de bi saçından yolıyım sen yokken kimsenin saçından yolamıyorum.:KK9:

Güzelmiş şekerim afiyet olsun:KK9:
İnşaallah bol eksileri görürsün.

Sosyete!!!
Yerimmm leynnnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK70:
Tebrik ediyorum cancazım benim:KK9::KK9::KK9:

Görüşürüz canım bol bol gezersiniz artık:KK54:

İyiyiz canım seni sormalı sana da bişey diyemicem bende cozuttum çünkü :KK9:
döv beni dilekiimm:KK23:
tut saclarimdan:KK23:
parcala beni :KK23:
hele bi cek baskalarinin sacini :KK20:üzerime gül koklamak yooooookk :KK19: :KK9::KK9::KK9:
Selam kızlar:KK3:
Ben abarttım siz abartmayın:KK9:
P.tesinden itibaren gene eski moda dönücem.
Bu sefer bünyeyi şaşırtmak için k-flekse başlıyorum.
Bakalım sonuçları nasıl olacak.:KK37:
yok dilekim ben abartmadim
kahvaltida 5 6 dilim ekmek peynir tere yagi salam.........yedim
az öncede 3 tane cikolu bisküvü götürdüm
simdilik okadan

hazirim hadi basla :KK14::KK14::KK14:

kızzzlarr k special doyuruyor mu :KK6::KK56:
canim ben denedim ama beni doyurmdi :26:

slm kızlar kımse yokmu bugun yaw nerelerdesınız bakım
a.s canim bugün pazar ya fazla kise olmaz :KK34:sende yenisin galiba hosgeldin :KK34:

:KK12:
dıyet menumu deıştırdım cnm onceden kahvaltı yapmıyordum bugun 8de kaldım specıkal k ve süt 10da 1kıvı 12.de 2bardak yesıl cay 1 dılım ekmek 5 zeytın kıymalı yumurta 6.7 catal 3de bı kase yogurt bugun 6ogun yapmaya calısıyorum normalde 2 ogun beslenıodum

Hiiiiiiiiiii 2 öğün olur mu hiç :KK20::KK20:

İyi ki değiştirmişsin. Sen artık bizim yazdığımız gibi hergün yaz menünü buraya. Diğer arkadaşlardan görmüşsündür.

Kızlar hani bebeklere dişleri çıktığında diş buğdayı yapılır ya, biliyorsunuzdur belki. Ben ondan yesem sizce ağır mı olur? İçinde yağ, şeker vs. yok. Tek korkum buğday. Buğday, nohut ve kuru fasulye haşlaması. Sizce olur mu? :44:

Resmi de şu:

Eki Görüntüle 397544
canim nohut ve kuru fasulye protein agirlikli ve lifli gidalar, o yuzden tok tutar seni..diyette tuketeblirsin ama bugday karbonhidrat agirlikli..ekmek niyetine dusunursen 4-5 kasik tuketebilirsin diye dusunuyorum..ya da bugdayi az koy icine..yanlissam uyarir arkadaslar:KK34::KK34::KK34:
ay akrabami bulduuuuumm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayni benn nasilda yuttu löp diye :KK31:

Tek Seferde Hepsini Yuttu!.. - Video - SacitAslan.com
deluuuuu :KK53::KK53::KK53::KK53:
kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz ben sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyorum yeterli mi acaba
canim bolgesel kilolarin var mi bilmiyorum..yuruyus her zaman iyidir ama eger kalca gobek varsa bolgesel zayiflama hareketlerine yonel derimm:21::21::21:ben de kosu bandi,eliptik ve bisiklet kullaniyorum ama bu hafta platese baslamayi dusunuyorum..annem kopardi beni bugun yaa:KK1::KK1::KK1:kizim kilo verceksen g.te calis dedi,anneannende de ben de de sende de g.t buyuk dedi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
pucccaaa beni duyabiliryomusun canımmm,
flakesi ne zaman tüketiyorsun akşam mı sabah mı?

Akşam tüketicem canım bayadır yemiyordum ben bünye şaşırsın diye yicem.
Normalde 4-5 kaşık sebze yemeği + 1 dil ekmek + salata + yogurt öneririm akşamları:KK34:

Kahvaltı gerçekten senin söylediğin daha cazip geliyo kulağa :KK1: Öğlen de biliyosunuz tavuk yiyodum ama tavuk butlarımın hepsi bozulmuuuş :KK43:

Birde ben akşam kahvaltılık gevrek yiyince doymuyorum ki hiç yaa... Bi çözüm bulmam lazım biran önce bu duruma. Kendim için alışverişe çıkayım düzelticem hepiciğini :KK1:

Kahvaltı da diğer bitki çayları demişsin ya canım...Bende şuan kayısılı form çay var ama içinde sinemeki otu var. Sen demiştin ya bağımlılık yapıyo diye. O yüzden içmeye cesaret edemedim. Birde ben henüz bu sıcak içecekleri şekersiz içemediğim için hiç ağzıma sürmüyorum. Alışamadım şekersiz içmeye.

Yukarıda da yazdım canım normalde k-fleks yemem ama bünye şaşsın maksat.:KK34:
2-3 günde form çayını içebilirsin.
7 otlu çay veya yeşilçayı 3 kupa tüketebilirsin:KK34:

ne yedin merak ettim :KK53:
ben 1.5 hafta boyunca bitter çiko bile yemicem :KK30:
sende kaçamak yapmasan iyi olur
cnm çektiği için demiyorum sırf seni düşündüğümden :KK52:

bu arada sevdiğine kavuşmanada az kalmış :KK31:

Dün mevlütten gelme pilav ve lokma vardı onları yedim.
Bugünde çikolata götürdüm.:KK1:

Evet canım o diyetisyene gideceğim, nasıl bir bünyem var bilmiyorummmm
Aç kaldığım diyetlere alışkın olduğum için sanırım, pek etkilenmiyorum diyetten
Konuşayım anlatayım derdimi, böyle kafama göre oluyor aslında.
Sonuçta bende kansızlık var, vitaminsizlik oluyor, belki başka bir diyet verir.
İnşallah işe yarar da yaz bitmeden 57 olurummm
Bugün de gaza geldim 17 dk eliptik bisiklet yaptım :KK1:

Hadi bakalım dr ne derse paylaşırsın canım bizimle de dr a gitmek çok etkili insaallah faydasını görürsün sende.

Ayyy bebeğim yemedim yedirdim içmedim içirdim :KK52:
:KK52:

Ne yedin len sen çekirge olarak bende yicem o zaman :KK19:
:KK19:

Ustan 26 kilo verdi bebişim verdiğin 6 kiloyla benim aşık atmaaa:KK35::KK35::KK35:

:KK53: valla yazdikda sonra bende anladim fena oldugumu :KK53:
ee öyle olmaz böyle olur :KK34:
de tabi daha neler neler de :KK51:

hosgeldin :KK34: buraya takil canim :KK31:

döv beni dilekiimm:KK23:
tut saclarimdan:KK23:
parcala beni :KK23:
hele bi cek baskalarinin sacini :KK20:üzerime gül koklamak yooooookk :KK19: :KK9::KK9::KK9:
yok dilekim ben abartmadim
kahvaltida 5 6 dilim ekmek peynir tere yagi salam.........yedim
az öncede 3 tane cikolu bisküvü götürdüm
simdilik okadan

hazirim hadi basla :KK14::KK14::KK14:

canim ben denedim ama beni doyurmdi :26:

a.s canim bugün pazar ya fazla kise olmaz :KK34:sende yenisin galiba hosgeldin :KK34:

Hobareyyyyyyyyyyyyyyyyy çekilin kenara kızlarrr yettimmm...
Nabıyon len sen ballıkaymakkk :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Çok pis şiddet uygularımmm bak sanaaa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
Yarından itibaren menülerini tam paylaş kaçamak yapma cuma günü eksi görücem anlaştık mı?:KK45:

X