70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yaa öyle deme anlıyorum kolay değil,ben de çok sıkıntı yaşadım evimde üniversiteyi kazanıp geldim ve uzaktayım.Ama şu var ki içim yine acıyo bana bunları yaşattıkları için,evlensen belki bu sıkıntıları yaşamayacaksın evet ama yine canını sıkacak..:96:

Bende şehir dışında okumuştum dayanamadım bıraktım... Ama gerçekten son zamanlarda ben artık dayanamıyorum. Ben çok sevmem öyle bıcır bıcır misafiri falan. Sevgilimle bi evleneyim başbaşa takılcam öyleee.. Sıkılcağımı sanmıyorum ya evlenince. Müstakbel kocişim çok eğlenceli :KK16:

Özledim zaten gelse de beni kurtarsa o burdayken gene çıkıyoduk sürekli kafam dağılıyo şimdi hep evdeyim. Tahammül edemiyorum.

550 kalori süper :KK9:
spor salonunda kaç saat kalıyosun merak ettim hangi aletleri kullanıyosun :44:
ben 1 saat kalıyorum en fazla 350 kalori yakıyorumda :26:

canim ben kosu bandina asigimmm,bilmiyorum neden hic inesim gelmiyor:KK16::KK16::KK16: bugun kimse de yoktu salonda:KK76::KK76::KK76:45 dakika kosu bandindaydim..ilk 5 dk yurudum..sonraki 10 dakika tempolu yurudum.tabi bu arada nabzim yukseldi,nabzimi da kontrol ediyorum aletten..cunku nabiz yukselmeyince yeteri kadar vucut enerji tuketmiyo..nabzim 150 falan olunca kosmaya basladim,20 dakika 7-8 hizi arasi kostum,son 10 dakika hizimi azaltarak yurudum..bu sekilde 380 kalori yaktim(yag yakma ozelligini aktif hale getiriyorum)
sonra eliptik aleti kullandim yaklasik 20 dakika onda da hizimi 65 in altina dusurmemeye calisiyorum,120 kalori yaktim..en son da bisiklet kullandim 50 kalori zorlandigimi hissettim,biraktim..sonra da bacaklara yonelik 2 alette egzersiz yaptim..tum aletleri yag yakma butonuna bastiktan sonra kullaniyorum..yag yakma butonundayken aletler biraz daha agir oluyo hissettigim kadariyla,fazla efor harcadigin icin normale gore daha cok kalori kaybediyosun..ben kullandigim aletlerin hizlarini yazdim ama diger aletlerde nasil oluyo bilmiyorum canimm:KK31:

Son düzenleme:
Bende şehir dışında okumuştum dayanamadım bıraktım... Ama gerçekten son zamanlarda ben artık dayanamıyorum. Ben çok sevmem öyle bıcır bıcır misafiri falan. Sevgilimle bi evleneyim başbaşa takılcam öyleee.. Sıkılcağımı sanmıyorum ya evlenince. Müstakbel kocişim çok eğlenceli :KK16:

Özledim zaten gelse de beni kurtarsa o burdayken gene çıkıyoduk sürekli kafam dağılıyo şimdi hep evdeyim. Tahammül edemiyorum.

Canım öyle deme..çok iyi anlıyorum seni ama insan olmadığı heryere bir süre sonra özlem duyuyor:KK31:

bende sevmezdim bekarken annemin evindeyken misafiri falan,hoş hala sevmiyorum ama,nasılsa kırk yılda bi geliyolar misafirler oyüzden çokta rahatım yani,,ama şu varki yalnızlıkta zor canımyaa,şuan misafilerden kafana göre biri yoksa sıkar seni tabi,,ama kendi evine elbetki kafana denk insanlar gelicek oda güzel olur yani,,ama hergün değil haftada bir 2 kafi dimi,,ama fazla düşünme bunları sonra ararsın nemelazım:26:relax ol dicemde davulun sesi uzaktan hoş tabi diceksin haklısın ne diyim allahım muradına erdirsin tez zamandaa:123::KK49::emir_bebek::nazar::KK9:

bulunduğum ilçede özel diyetisyon yok canım
devlette varmış ama oda kilolu bir bayanmış gidenlerde memnun değil
eşimde pek desteklemiyor diyetisyen konusunda bpğazını tut yeter diyor
il merkezide 1,5 saat devamlı gitmek zor olur öyle işte şimdilik kendi çapımda dikkat edmeye çalışıyorum
kaçamak yapmadan duramıyorum ben malesef
kendime hakim olmam lazım
anladim yawrucum o zaman,sehre indiginiz bi gun diyetisyeni aradan cikarmaya bak:KK34:
Selam kızlar , çok başım ağrıyor deli gibi:KK43:

Ev şuan benim kaldıramayacağım kadar kalabalık. Ve ben evde yalnız olamamaktan çok sıkıldım.

Bi huzur bulamıyorum ne rahat spor yapabiliyorum hergün nede bugün rahat rahat maç izleyebildim. İnsanın deliresi geliyo bazen. Artık kendi evim olsa ,

ben karar versem msafirine bilmem nesine süper olcak. Evlenmek istiyoruuuum arrtık!!:KK43:
kiyamam canim yaa,odana gir kapiyi kapat:KK1::KK1: ben oyle yapardim,bahanem de hazir ders caliscamm:KK9::KK9::KK9:saolsun misafirler sayesinde universiteyi kazandimmm:KK53::KK53::KK53:walla insanin kendi evi gibisi yok..annemlere gidiyorum 3-4 gun sonra kendi evimi,duzenimi ozluyorumm:KK31::KK31::KK31:hayirlisiyla evlenirsiniz isallah fistik:KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK62::KK62::KK62::62:
hadi canım senindemi adın tubiik:KK53::KK9:memnun oldum:KK19:
bu arada sağol canım inşallah:KK31::KK16:

zor olmazmıyaa:KK25:4yılda 6.cı evdi bu ,,dedik artık burası son olsun 6-7yıl dururuz:KK31:ama yok canımyaa olmadımı olmuyo,aha noldu 1sene dolmadan uçuyoruz başka eve çıkcaz:KK5:nşallah o ev son olur:KK51::KK52::KK52:bıktım taşınmaktaaaaaaannnn:KK37:

he yaa bende tubik,yumusak g de yohh:KK53::KK53::KK53:niye o kadar ev degistiriyonuz yaa?3.mu geliyo yohsamm:KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35::KK35:

kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir:KK52::KK52:

bende sevmezdim bekarken annemin evindeyken misafiri falan,hoş hala sevmiyorum ama,nasılsa kırk yılda bi geliyolar misafirler oyüzden çokta rahatım yani,,ama şu varki yalnızlıkta zor canımyaa,şuan misafilerden kafana göre biri yoksa sıkar seni tabi,,ama kendi evine elbetki kafana denk insanlar gelicek oda güzel olur yani,,ama hergün değil haftada bir 2 kafi dimi,,ama fazla düşünme bunları sonra ararsın nemelazım:26:relax ol dicemde davulun sesi uzaktan hoş tabi diceksin haklısın ne diyim allahım muradına erdirsin tez zamandaa:123::KK49::emir_bebek::nazar::KK9:

Amiiin inşallah bi sağ salim gelsin de hayatım. Gerisi hallolacak bi şekilde. Kafama göre olmasını bırak bizimkilerde bi okey takıntısı var alllaaah yani. Başım şişti şıkır şıkır. Sohbet falan da yok tabi haliyle. Çok sıkılıyorum çok. Hayır normalde de annemler çok çıkmıyo artık önceden sürekli giderlerdi şimdi hep evdeler. Huzur yok bana.

anladim yawrucum o zaman,sehre indiginiz bi gun diyetisyeni aradan cikarmaya bak:KK34:

kiyamam canim yaa,odana gir kapiyi kapat:KK1::KK1: ben oyle yapardim,bahanem de hazir ders caliscamm:KK9::KK9::KK9:saolsun misafirler sayesinde universiteyi kazandimmm:KK53::KK53::KK53:walla insanin kendi evi gibisi yok..annemlere gidiyorum 3-4 gun sonra kendi evimi,duzenimi ozluyorumm:KK31::KK31::KK31:hayirlisiyla evlenirsiniz isallah fistik:KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK62::KK62::KK62::62:

he yaa bende tubik,yumusak g de yohh:KK53::KK53::KK53:niye o kadar ev degistiriyonuz yaa?3.mu geliyo yohsamm:KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35::KK35:

Haklısın ders çalışmayı düşünebilirim zaten sınavlara şurda ne kaldı...Bi buçuk ay falan var. İyi aklıma soktun haaa :KK19: Saol canım güzel duaların için. İnşallah olur hayırlısıyla. Üniversitedeyken şehirden mutsuzdum ama gerçekten öğrenci evi bile olsa kendi evin gibisi yok diyebilirim. Artık benimde evim olsun yaa :KK43:

:KK53: valla yazdikda sonra bende anladim fena oldugumu :KK53:
ee öyle olmaz böyle olur :KK34:
de tabi daha neler neler de :KK51:

hosgeldin :KK34: buraya takil canim :KK31:

döv beni dilekiimm:KK23:
tut saclarimdan:KK23:
parcala beni :KK23:
hele bi cek baskalarinin sacini :KK20:üzerime gül koklamak yooooookk :KK19: :KK9::KK9::KK9:
yok dilekim ben abartmadim
kahvaltida 5 6 dilim ekmek peynir tere yagi salam.........yedim
az öncede 3 tane cikolu bisküvü götürdüm
simdilik okadan

hazirim hadi basla :KK14::KK14::KK14:

canim ben denedim ama beni doyurmdi :26:

a.s canim bugün pazar ya fazla kise olmaz :KK34:sende yenisin galiba hosgeldin :KK34:
hoşbuldum cnmm sağolll:KK16:

zor olmazmıyaa:KK25:4yılda 6.cı evdi bu ,,dedik artık burası son olsun 6-7yıl dururuz:KK31:ama yok canımyaa olmadımı olmuyo,aha noldu 1sene dolmadan uçuyoruz başka eve çıkcaz:KK5:nşallah o ev son olur:KK51::KK52::KK52:bıktım taşınmaktaaaaaaannnn:KK37:
bizde 3,5 yılda 4 ev değiştirdik en son evimizde kalırdık tayinimiz buraya çıktı
kiracılıkla uğraşmayalım diye ev aldık
şimdi öyle bir derdimiz kalmadı
darısı başınıza inşallah
hayırlısıyla güzel bir ev versin rabbim
kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir:KK52::KK52:
oy oy maşallah
benim 3 ayda veremediğimi sen 1 ayda nasıl verdin yaaaa
canim ben kosu bandina asigimmm,bilmiyorum neden hic inesim gelmiyor:KK16::KK16::KK16: bugun kimse de yoktu salonda:KK76::KK76::KK76:45 dakika kosu bandindaydim..ilk 5 dk yurudum..sonraki 10 dakika tempolu yurudum.tabi bu arada nabzim yukseldi,nabzimi da kontrol ediyorum aletten..cunku nabiz yukselmeyince yeteri kadar vucut enerji tuketmiyo..nabzim 150 falan olunca kosmaya basladim,20 dakika 7-8 hizi arasi kostum,son 10 dakika hizimi azaltarak yurudum..bu sekilde 380 kalori yaktim(yag yakma ozelligini aktif hale getiriyorum)
sonra eliptik aleti kullandim yaklasik 20 dakika onda da hizimi 65 in altina dusurmemeye calisiyorum,120 kalori yaktim..en son da bisiklet kullandim 50 kalori zorlandigimi hissettim,biraktim..sonra da bacaklara yonelik 2 alette egzersiz yaptim..tum aletleri yag yakma butonuna bastiktan sonra kullaniyorum..yag yakma butonundayken aletler biraz daha agir oluyo hissettigim kadariyla,fazla efor harcadigin icin normale gore daha cok kalori kaybediyosun..ben kullandigim aletlerin hizlarini yazdim ama diger aletlerde nasil oluyo bilmiyorum canimm:KK31:
bendede var koşu bandı ama ben çook sıkılıyorum onda yaaa
yarım saat dayanamadığım oluyor bazen
ben 6,5 ta falan yürüyorum bazende 7de ama koşamıyorum
çok yoruluyorum koştuğum zaman
bizamanlar bende gidiyordum spora
gençtim tabii ozaman sadece sporla 6 kilo vermiştim
insan rahatlamış oluyor spordan çıkıyor şimdi kızım sağolsun vakit bulamıyorum salona gitmeye

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
bugunku menumu yazıyorum

sabah
1 domates
1 salatalık
dereotu,biber
1 çay kasıgı tereyağ
1 çay kasıgı bal
2 dilim peynır
1,5 dilim uno denge ekmeği
1 bardak sekersız cay

ara yok kahvaltıyı gec yapmıstım

öğle
4 yk.nohut yemeği
3 yk.yoğurt

ara 1 avuç leblebi

akşam

200 gr.uskumru
salata
3 yk.makarna
1 bardak zero
1 dilim ekmek

yemekten sonra bır avuç cekırdek 2 bardak sekersız cay içtim ve 1 çay kasıgı bal yedım...

bugun cok oldu yarın kaldıgım yerden devam edıcem.su 2 gunden berı motıvasyon dusuklugum var umarım yarından ıtıbaren eskı halıme donebılırım.........herkese ıyı geceler....

ilave:2,5 lt su,2 kupa form cayı,1 bardak nescafe..

selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada

yarışmaya d.bakırdan katılıyorum görevdeyim burada ama mersinde oturuyoruz orada cok yaparlar künefe ama anladığım kadarıyla hataylısın sen çünkü künefe memlektidir orası ya baktım ben kalorisine 500 yarım porsu 205 falan kacamak için arada ideal haa bu arada ben de anlamadım nasıl verdim ama gal,ba hem emziriyorum yyaa onun da katkısı olabilir bir de metabolizamam cok calısıyor galiba bundan dolayı cnm ...baska tartıya cıkacam ben de inanmadım...:KK33:

hehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerr:KK33:tuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa:KK12::KK1:
kız ne 3.ncüsüü:KK52::KK37:ben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan:KK53:
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduu:KK9:yatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww:KK19::KK47:

$FILE0070.jpg $FILE0068.jpg $FILE0069.jpg
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee :KK37::KK52::KK52:

merhaba demeyi unuttummm:KK52:napiyosunuz yawrularim..bugun saat 12 de kalktik 1e dogru anca kahvalti yapabildik..

kahvalti
1 dilim salam
1 kk peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
domates,salatalik,maydonoz
1 tane zeytin

ara
1 elma
1 buyuk bardak yesil cay
3-4 findik,badem

sonra spora gittim,550 kalori yaktimmm:118::118::118::118::118::118::118:tabi eve gelene kadar aksam 8 oldu:KK31::KK31:

aksam
yemekten once 1 tatli kasigi keten tohumu
2 kepce pirasa yemegi
3-4 kasik yogurt
bol salataa:KK56::KK56::KK56::KK56:

simdi de 1 buyuk bardak yesilcayimi hupletiyorummm,iste boyle hatunlar..sizler napiyosunuzzzz?

Minderimmm biçiimmm biçimmmmm:KK24::KK24::KK24:
Ölürümmmm minderrr içinnnnn:KK24::KK24::KK24:
Yawrum kendimden tiksindirdin beni.
Utanayrummmmm bacım.:KK17:
Helaallll hatunaa:KK9:

Merhaba:KK3::KK3::KK3:

Sabah:

2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 biber
yarım haşlanmış yumurta

Öğlen:

1 kase sütlü speciel k
2 galeta

Akşam:

1 bardak çorba
1 tabak tavuk döner(tatlı tabağı ile )
2 tabak salata

Birazdan da 1 greyfurt ve 1 elma yiyeceğim:26:

Güzelmiş cancazımm:KK9:

selam kızlar
gezdim geldim bende
nasılsınız görüşmeyeli
eşim evde maç izliyor bide komşumuz var yanında
bende mutfakta kaldım arada servis yapıyorum onlara
sanırım biz yeneceğiz eşimin morali 0 olur :KK9:

kızlar banada biel atın yaaa
motivasyon falan yerlerdeeeee
çok fena durumdayım
diyetten eser kalmadı
yarın tekrar başlıyorumda diyemiyorum çünkü inancım kalmadı
eski kilomun altına indim yaa yeter diyemi bakıyorum neee
ama yetmez daha zayıf görünmüyorum
üüüüüffff çok üzülüyorum aslında ama icraatte yok
erik yiyorum şuan kütür kütür
annem tvde dinlemiş
sınırsız yeşil erik yiyebilirsiniz demiş bitane diyetisyen

Höytttt ayna da kendini beğenmiyorsan bitmiş sayılmaz daha diyet.
Yoksa alıştın mı sonlarda olmaya:KK35:
Biz 55-58 i görcezz sen göremicek misin yoksaaa:KK33::KK33:

pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları:KK54::KK16::KK16:,gerçi gün bitti amaaaa:KK53::KK53::KK53:

napıyonuz bakem:KK51:

Selam şeker iyidir seni sormalı?
Ev bulmuşsun hoşuna giden.
İnsaallah fiyatta anlaşırsınız şeker.

selam kızlar nasılsınız
bugunku menumu yazıyorum

sabah
1 domates
1 salatalık
dereotu,biber
1 çay kasıgı tereyağ
1 çay kasıgı bal
2 dilim peynır
1,5 dilim uno denge ekmeği
1 bardak sekersız cay

ara yok kahvaltıyı gec yapmıstım

öğle
4 yk.nohut yemeği
3 yk.yoğurt

ara 1 avuç leblebi

akşam

200 gr.uskumru
salata
3 yk.makarna
1 bardak zero
1 dilim ekmek

yemekten sonra bır avuç cekırdek 2 bardak sekersız cay içtim ve 1 çay kasıgı bal yedım...

bugun cok oldu yarın kaldıgım yerden devam edıcem.su 2 gunden berı motıvasyon dusuklugum var umarım yarından ıtıbaren eskı halıme donebılırım.........herkese ıyı geceler....

ilave:2,5 lt su,2 kupa form cayı,1 bardak nescafe..

Akşam ki makarna dışında gözüme çarpan bişey yok hayatım.
Güzel bence dert etme kendine:KK34:

Selam şekerim:KK3:

Leyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK37::KK37::KK37:
Okurken ben kalori kaybetttimm hee nabzımmm 200 lerde atmaya başladı.:KK60::KK60:
Helal bacıma:KK9::KK9:

Selam kızlar , çok başım ağrıyor deli gibi:KK43:

Ev şuan benim kaldıramayacağım kadar kalabalık. Ve ben evde yalnız olamamaktan çok sıkıldım.

Bi huzur bulamıyorum ne rahat spor yapabiliyorum hergün nede bugün rahat rahat maç izleyebildim. İnsanın deliresi geliyo bazen. Artık kendi evim olsa ,

ben karar versem msafirine bilmem nesine süper olcak. Evlenmek istiyoruuuum arrtık!!:KK43:

Arada bi kasıyolar misafirler gelip geçicek de boşver canım taktıkca daha cok takıyo insanevladı.:KK1:
Evlensen 2. bi ailen ve 2. bi akrabaların olucak bunu da unutma:KK23:
Ve hayır demen de çoookk çokkkkk zor olacak:KK37:

iyiakşamlar kızlar
bugünki menümü yazıyorum
sabah:domates salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tam bugday ekmeği maydonoz yeşilçay
ara:10 badem
2.ara 2 grisini 1 bardak ayran
akşam17:00 3 kaşık corba 4 kaşık ıspanak yemeği salata yoğurt 1 dilim ekmek
20:30da 1 elma
gün içinde 3 ltre su yemeklerden önce keten tohumu
bugüngün içinde 2 saat 45dk spor yaptım bunu sabah öğle ve akşam olarak yaydım
az sonrada kayısı cayı içicem:KK16::KK16:

Güzell şekerrimm süpersin haftanın birincisi :KK19:

Son düzenleme:
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada

Havaaa daaa tereyağlııııı iskenderrrr kokusuuuu varrrrrrr:KK24::KK24:
Fazlaaa bişeyyy istemeyizzzzz yeter kiiii kilooo yapmasınnnnn.:KK24::KK24::KK24:
Nesliiiiiiiiiiiii mutluuuu olsuunn...:KK24::KK24::KK24:

Yawrum yarın yeni bigün yedin bitti.
Hem yiyen de ölüyo yemiyende boşver.
Sefan olsun kuzummmm :21::21:

Dip not: yarın böyle demem bilmiş ol :KK57: :KK60:

Amiiin inşallah bi sağ salim gelsin de hayatım. Gerisi hallolacak bi şekilde. Kafama göre olmasını bırak bizimkilerde bi okey takıntısı var alllaaah yani. Başım şişti şıkır şıkır. Sohbet falan da yok tabi haliyle. Çok sıkılıyorum çok. Hayır normalde de annemler çok çıkmıyo artık önceden sürekli giderlerdi şimdi hep evdeler. Huzur yok bana.

Haklısın ders çalışmayı düşünebilirim zaten sınavlara şurda ne kaldı...Bi buçuk ay falan var. İyi aklıma soktun haaa :KK19: Saol canım güzel duaların için. İnşallah olur hayırlısıyla. Üniversitedeyken şehirden mutsuzdum ama gerçekten öğrenci evi bile olsa kendi evin gibisi yok diyebilirim. Artık benimde evim olsun yaa :KK43:
inşallah canım gelsinde hallolsun inşallah:KK16:
okeyi ben çok severim yaa,okeydeyken sohbet çok daha kıyak oluyo bizim evdee:KK9::KK76:

bizde 3,5 yılda 4 ev değiştirdik en son evimizde kalırdık tayinimiz buraya çıktı
kiracılıkla uğraşmayalım diye ev aldık
şimdi öyle bir derdimiz kalmadı
darısı başınıza inşallah
hayırlısıyla güzel bir ev versin rabbim

amin canım versin inş. ama daha çok erken anladık ,geçen aylarda bi ev almaya niyetlendik,insanın birikimi olmayınca tek başına krediylede olcak iş değilmiş,neyse başka bahara kalmıştı,ve halada öyle gibi gözüküyo,borçlarımız bitince inşallah birikim yapıcaz ozaman ne zamana nasipse ozaman alırız artık:KK16::KK16:
allahım sizi ağız tadıyla evinizde oturmayı nasip etsin uzuuun ömürlerr:KK16::KK16:

dilekcim çok sağol sende:KK19: inşallah yarın dananın kuyruğu kopcak bakalım,azcık indirim yapsa yeticek bize,okadar krediye borcumuz varki,bide kira oluyo çok sıkışıyoruz:KK5: ebide 2çocuk masrafı var,,neyseya hayırlısı bakalım:KK24:ama ev çook güzelyaaa:26::KK23::KK53::KK53::KK76::KK9:

X