70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek zaman nasilda gecmis yaa 2 hafta 4 gün mü kaldi cizelgende öyle yaziyo sevdicegin askerligide bitti sonunda vay be zaman nasilda gecti hadi az kaldi fistik

Son 17 gün kaldı canım.
Zaman su gibi akıp geçiyo cidden.

Woowwww ablacımm süpersin uğramışsın buralaraa.
Gelince eğer kilo aldıysan halledersin sen zaten
Gelmeni 4 gözle bekliyoruz

Nabıyonuz leen

Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..

Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii

Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen

Geçmiş olsun çekirgee

Selam canım.
Kuzeninin gittiği diyetisyene mi gideceksin?
Bi diyetisyen kontrolunda olmak en mantıklısı sen yavaş veriyorum diyordun zaten

Beğenmedim tatlım..
Sabahları bol yeşillikli 2 dilim ekmekli güzel bi kahvaltı yap.
Çay olarakta ıhlamur veya diğer bitki çaylarından iç.
Öğlen tavuk yemeklerinden ye salata ve yoğurtla.
Akşam k-fleksini yiyebilirsin

günaydiiiiiiiiiinn

nehabersiniz bakemm

ay yeni yeni kalin citirlar var hos geldiniiizz

Oooo balım kaymağım gel de bi saçından yolıyım sen yokken kimsenin saçından yolamıyorum.

Güzelmiş şekerim afiyet olsun
İnşaallah bol eksileri görürsün.

gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!

Sosyete!!!
Yerimmm leynnnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tebrik ediyorum cancazım benim

Görüşürüz canım bol bol gezersiniz artık

annemler salı gidecek canım. un helvası yapalım mı diyor akşama

slm baaaaaaaaaaal nasılsın

slm kızlar nasılsınızzzz

İyiyiz canım seni sormalı sana da bişey diyemicem bende cozuttum çünkü

Selam kızlar
Ben abarttım siz abartmayın
P.tesinden itibaren gene eski moda dönücem.
Bu sefer bünyeyi şaşırtmak için k-flekse başlıyorum.
Bakalım sonuçları nasıl olacak.

bencede yaa yokmu diyet yapıp kilo verenn :))

burdaki herkesssss başta pucca olmak üzere sğlıklı bir şekilde zayıflıyoruzz canımmmmmmm okudukça takıldıkça buraya merak etme sende veririsin kilo ki bende 1 ayda 4kg verdim sırf buradaki menüleri okuyarak

Selam kızlar
naptın dileğimmmm neden abarttın şimcikk:26: inşallah k-flekse yarar işe canım benim

darısıı banaa canıım yaa çok kilo aldım ben bu kışş vermem gerekiyor pko çıktı birde bende 4 aya kadar muayeneye gidicem en az 5 6 kilo vermiş olmam gerekk sen çokk iyi vermişsin amaa masAllah

Bilmem herkes yiyodu bende yedim.
Çokta abartmadım ama yedim gene de yani.
ayyy yemek yok artıkk topikten bir gittim bende başlamıştım ama döndüm geriye yemek yok artık herkes sabretsin boğazına bakayım, birde zaten şu sıralar tatlı çekiyor malum durum geliyor sanırım sinirlerde tepemde belirtilr tutuyor karnımda şiş iyicee pöffffff neysee bakalaım atlatırız inş ağrısız ve kaçamksız:26:

hee bu arada sevdiceğini düşün kız kavuşçan artık ona sağ selamet çıtır hatunla karşılaşsıın enişte böle kalakalsın

hayırlı pazarlar bayanlar, şöle bir önceki sayfaları okuyum dedim :)) herkes iyi maşallah, pitty kafana takma bence, ama takibide sakın bırakma, bence sende sorun yok şayet benim eşime biri böyle bir hitapta bulunsa, bende aynı şeyleri düşünürdüm, en birincisi buna hakkı yok :) o kim ki?
ama sen gizli takibe sakin olmak koşuluyla devam :)))

Kahvaltı gerçekten senin söylediğin daha cazip geliyo kulağa Öğlen de biliyosunuz tavuk yiyodum ama tavuk butlarımın hepsi bozulmuuuş

Birde ben akşam kahvaltılık gevrek yiyince doymuyorum ki hiç yaa... Bi çözüm bulmam lazım biran önce bu duruma. Kendim için alışverişe çıkayım düzelticem hepiciğini

Kahvaltı da diğer bitki çayları demişsin ya canım...Bende şuan kayısılı form çay var ama içinde sinemeki otu var. Sen demiştin ya bağımlılık yapıyo diye. O yüzden içmeye cesaret edemedim. Birde ben henüz bu sıcak içecekleri şekersiz içemediğim için hiç ağzıma sürmüyorum. Alışamadım şekersiz içmeye.

Selam kızlar

ne yedin merak ettim
ben 1.5 hafta boyunca bitter çiko bile yemicem
sende kaçamak yapmasan iyi olur
cnm çektiği için demiyorum sırf seni düşündüğümden

bu arada sevdiğine kavuşmanada az kalmış

Selam canım.
Kuzeninin gittiği diyetisyene mi gideceksin?
Bi diyetisyen kontrolunda olmak en mantıklısı sen yavaş veriyorum diyordun zaten

Evet canım o diyetisyene gideceğim, nasıl bir bünyem var bilmiyorummmm
Aç kaldığım diyetlere alışkın olduğum için sanırım, pek etkilenmiyorum diyetten
Konuşayım anlatayım derdimi, böyle kafama göre oluyor aslında.
Sonuçta bende kansızlık var, vitaminsizlik oluyor, belki başka bir diyet verir.
İnşallah işe yarar da yaz bitmeden 57 olurummm
Bugün de gaza geldim 17 dk eliptik bisiklet yaptım

pko ne ki canım :44:

polikistik over canım yani birden fazlacaa kist.. kilom 70 e çıktı adet göremediğim için 4 aydır. Çocuk olmasınada engel ayrıca.. Yani anlayacağınız canım çook sıkkın sürekli acı çekiyorum ağrılar dinmiyor en kısa sürede kilo vermem gerek..

ovvv çok geçmiş olsun canım doktorunla falan konuşsaydın keşke durumunu bilmiyorum yinede doktor gözetiminde zayıflaman gerek bence yanlışım varsa düzeltin kızlar:44:

Selam kızlarrr benimdee zayıflamamm gerekiyorrr hemde birann öncee siz nasıl verdiniz yada veriyorsunuz pko olduğum için zor gidiyor kilolar 2 kilo almışım yinee offff böyle gidersee kurtulamicam bu hastalıktann

merhaba canim ben de pco luyum ama verdim ilk baslarda zor oluyor fakat sonunda hem zayif goruncegni bilmek hemde pco dan kurtulabilme olasiligini dusunmek motive etti beni sende oyle yap beraber zayiflariz pcolular olarak senle:) gunde 3 litre su ic ve 20 dk lik egzersizlerle basla

ovvv çok geçmiş olsun canım doktorunla falan konuşsaydın keşke durumunu bilmiyorum yinede doktor gözetiminde zayıflaman gerek bence yanlışım varsa düzeltin kızlar:44:

sağol canım çok teşekkürler. Doktorumla görüştüm bu konuyu diyet yapmamda falan bir sakınca yok doktor gözetimi altında olmasına da. Yani öyle söyledi..

Bende 4 ayda bir regl oluyordum ustelik su an ilac kullanmama ragmen yinede verebildim 10 kilo tabi hemen olmadi 6 ayi bulmustur cunki ben yari biraktim yari devam ettim ama sonradan geri karar verdim ki zayifliycam gebelik icinde faydaliymis o yuzden canim. Uzulme stresten uzak dur birlikte ilerleyelim. Kac yasindasin ?

Evet canım gebelik içinde faydalı tabii.. Kilon kaç.. Yaşım 19

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…