70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba suzim su anda telden yazmaya çalışıyorum canım
Net çok yavaş ve telden yazmak zor oluyo
Alintimida yapamadım zaten okdr yazdım hala karekter sayısı
Yetersiz uyarısı veriyo
Çok gecmise dalamadim çıkamam diye
Tam girdim kocis aradı onla muhabbet ettik
Dondüm sen gitmissin
Gecmis olsun canım diş sıkıntın olmuş ben de dişçiye giderken
Epey düşünüyorum korkumdan

Henüz bursadayim haftaya donucem kayseriye
Yiyip icmemiş mesgulum burda
Tartı korkusu yavaş yavaş sarmaya başladı tabi
Burda herkes beni görünce şaşırdı ben tabi mutlu mesut
Çok güzel bı duygu Allah herkese nasip etsin
Gecen yıl buzamanlar yine gelmiştim Bursa'ya o zaman 77 kiloydum
Bende saldim kendimi bu kdr güzel tepki karşısında tabi
Ama dönünce toparlicam şimdi keyfini sürüyorum canım
Öpüyorum suzi

Liste şahane olmuş
Dilek sende öyle maşallah bravo sana

çıkıyo ama çok yağlı,bir tabağında 250 kalori kesin vardır

yarım tabak yersin:26: bilmiyorum bebeğim hazır çorbalar sağlıklı gelmiyor bana o yüzden dedim.. sen bilirsin kendin biliyorsun yurt ortamını ama düzenli bi şekilde az az yemeğe alışmak lazım.. sonuçta biz evlerimize de gidicez tatillerde ve orda bi sürü yemek, çorba her şey olcak.. o zaman da az yemek için tutmayı bilmemiz gerekiyor kendimizi. ben diyete ilk başladığım zaman ara tatile çıkmıştık zaten adam akıllı diyet yapamıyordum bi de o olunca tamamen saldım kendimi deli gibi yedim.. diyet gibi düşünmemek lazım aslında sağlıklı beslendiğini düşün vücut ihtiyaşlarını karşıladığı sürece fazlalıklarını atar

ceeeeeeöööööööööö :83::83: deyip bende kaçayım özldm hepinizi

nerdesin kız sen kaç gündür

günaydın canlarııım
sınav yok ve ben bugün erken kalktım
ne yapayım anladım ki düzenli bi hayatımız olmadan zayıflayamayacağız
o yüzden bugün namazdan sonra uyumadım kalktım kahvaltımı yapıyorum..
mideme bişeyler girdi, ben mutluyum, midem mutlu
bugün alışveriş merkezine gidicez sevdüğümle
biliyorum oraya gidince iskender yemek isticek ama baktım 1 porsiyon iskender 800 kaloriymiş
bi anlık zevk neler getiriyor yaa
ikna edebilirsem daha hafif şeylerle kurtulabilirim inşallah
aslında ben de isterim iskender de.....
dün benimle birlikte salata yemek zorunda kaldı zaten
onu da alıştırıyorum diyete...

hepinize güzel bi gün diliyorum canlarım

Aynen canm...
Ben yanliz 71 le hamile kaldim
En son 98 fim son haftalarda tartimadim bile ve yagiz 41 haftalikken cebren hile ile dogdu. adamin dogmaya hic niyeti yoktu da...
6 aydan sonra diyete basladigimda 92 idim hatta . emzirirken de diyet yapmadim ben.
Simdi 79 kgim 2 yildir savasiyorum kg la ama yavrumun bi gulucugunedunyalari degismem.

Gu nayyyy diiiiiiinnnnn

1.5 mu 2 lt mi oldugunu bilmedigim surahimi dolduruciiim veee
Hatunlar birazdan kahvalti yapiciiiiiim
Bi uno dengeli 1 kk beyaz peynirli tost
Bi kupa az sutlu kahve
3 zeytin
1 koz biber

Ay bu koz bibr ve patlicani pek bi seviyorum yahu

Arada 2 kuru kayisi 2 cig badem 1 kupa kayisili form cayi iciciiiim

Kocama da bugun uymiyciiim

Herkese bol iradli gunler olsun sekerler

sormaaa canımm yaa işlerim yoğun bu sıralar + birde nette sorun yaşıyorum sürekli bağlantı kopuyor girdiğim zamanlarda sizede yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum ,geçen hafta nasıl bir haftaydı hala anlamış değilim valla kızçem ama bu hafta daha düzenli olucak inş. çünkü kociş gündüz mesaisine geçti ,haaa bu arada bu sıralar ben yine bunalım takılıyorum noluyor böle bana anlamıyorummm

günaydın kızlarrrrrrr ve kaçamaksız güzel bir haftasonu olması dileğiyle

Son düzenleme:

niye bunalım takılıyosun bebeğm bak ne güzel bi ailen var zayıflıyosun her şey güzel..
sabah erken kalkman iyi olur canım daha düzenli yaparsın diyetini
ben de geçenhafta erken kalkıyordm ondan iyi kilo verdiğimi düşünüyorum.. bugün de zorladım kendimi uyumayayım diye hala dayanıyorum ama çok uykum vaaarrr

sabah(7:15)
domates,salatalık,kk peynir,4 siyah zeytin,simitin4/1 i ,1haşlanmış yumurta,bir bardak çay

ara(10:00)
1 portakal veya,salatalık

öğlen(13:00)
tarhana çorbası ve cacık,4-5 siyah zeytin

Ara(16:00)
1portakal veya salatalık

akşam(19:30)
fırında tavuk yemeği ve yanınada üşenmezsem salata ya da cacık yaparım bakalım ne gösterecek zaman

böyle işte varmıdır kusur :44::44:

sormaa canım yaa kociş kıskançlık duygularımı kabarttı bide bazı şeyler oluo hayatımızda sinir oluom o benim yanlış anladığımı düşünüo ama bilmiyorum ya kime hak vereceğimi artık

aynen sabah erken kalkınca düzenli oluyor canım +daha çabuk verebiliosun kilo hoş geçen hafta ben sağlıksız beslenmeme rağmen kilo verdim(1.100 kg)ama şöyle bir durumda oldu geçen hafta sırf kocişe kızdığım için birgün hiç yemek yemediğimi biliyorum

bu arada bendensin canım çünkü uyumamak için bende zor tutuom kendimi

neden kıskanıyosun ki yine o işyerindeki kızdan mı:26:
benim de bugünlerde kıskançlık duygularım pek kabardı neden bilmiyorum rüyamda bile beni aldattığını görüyorum ki benim kıskanmam için hiç sebep olmuyor nerdeyse.. sürekli yanımda ve öyle gözü dışarda olan biri değildir şükür de niye böyle oldum bilmiyorum

gunaydın kızlar haydı ılık suyumuzu içip spora baslayalım

spor muuu
dün 1 saat filan yürüdüm ve şu anda bacaklarımın üstü ağrıyor.. hımbıl diyorum bende spor yapmak benim neyime
normalde de hızlı yürürüm zaten de niye bu kadar etkilendim anlamıyorum

aynen eet işyerindeki kızdan

sizce biri sizin eşinize ne bileyyim isminin sonuna sahiplenme eki koysa örn:ahmetim mehmetim vs.gibi konuşurken hoş olurmu :44:benim eşime göre konuşma tarzı öylemiş yaa bıktımm valla artık bazen kendimden nefret eder oldum yaaaa hep benmi haksızım acaba o kızda hiçmi anormallik yok sırf kızın yüznde mesai saatleri değişti çünkü diğer bekar oğlanlar bu kıza aşık olmuşlar pehhhhh hadi ben kocama güveniyorum ama ya o kıza nasıl güveneyimmm gece sırf bu yüzden uyuyamadım nerdeyse ağlıyacaktım ,sabahta söledim dedim üstüme gelip durma kociş benim sonra tartışma çıkıo aramızda bu yüzden diom ben dio seni kızdırmak için yappıom dio sonra ben kızışıncada ama kavga çıkıo (kavga dediğimde yanlış anlaşılmasın ağız tartışması en fazla)

sakın takma canım kafana öle şeyleri benim takmamın sebebi bazı şeyler olduğu için sende olaylar olmadığına göre hiç kuruntu yapma kendine

sahiplenme eki mi ne münasebet kavga çıkar valla bi de ben senin gibi laf dalaşına girmem döverim sonra benim yüzümden mor çatı erkek evleri açılır
haklısın bence ben olsam bende kuruntu yapardım.. ama tabii ben de çok kıskancım o yüzden yangına körükle gitmek istemem
iyi olmuş mesaisi değişmiş artık o kızla çalışmıcak dimi?? gitsin diğer erkeklerle öyle konuşsun
sen de canını sıkma artık bak kurtulmuş işte

yok kız kurtulsamm iyi işte kurtulamadım daha kocamın başına kaldı napçamm ben yaa bizim evliliğimizi çok fena etkiliyor

diğer oğlanlar öle aşık oldu diye rahtsız olmuş durumdan bir yandan hak veriyorum aama ya benim kocamla ilgilide böyle olursakocama güveniomda kızzz gözümü tutmadı hala bir acaba var kocişde inanmıyor bana tek duam şimdilik eğer öle bişi varsa bir an önce ortaya çıkması ve benim sözüme gelmesi kocamın

kocanın öyle bişey olduğunu hissetmemesi de güzel bişey değil mi:26:
yani aslında iş arkadaşı ile arasına sınır koymasını da bilse iyi olur eşin biraz mesafeli davransın o da öyle şeyler söylemesin eşine..
ben geçen ameliyata girdiğimde hemşirenin biri evli doktora ameliyatta hayatım canım filan diye konuşuyordu.. noluyo lan dedim kendi kendime adam onunla evli değil ki yani hiç hoşuma gitmedi.. o yüzden gıcık olurum böyle laubali davranışlara..
sen eşine rahatsız olduğunu ve biraz seviyeli davranmasını istediğini söyle, samimi bi şekilde söylersin o da senin için normalden daha fazla dikkat eder
ama ortada olmayan bi durum için birbirinizi kırmayın bence sonuçta böyle bişey düşünse bile o kız senin kocan da evde onu bekleyen mutlu bi ailesini biliyor olur aranızda sorunlara sebep olmasın canım

kocamdan yana zaten hiçbir şüphem yok hatta öle birşey olursa bile aşkım ilk gelip sana sölerim saklamam diyor o yönden rahatım o yüzden ona bu kadar bağlıyım ve seviyorumya zaten dediğin şeyide sakince konuşmayı sadece nette yine böle bir olay olduğunda sölemiştim ya biz seninle böyle her gece tartışacağız bu yüzden ya da sen bir mesafe koyacaksın bişiler yapacaksın başka çaresi yok dedim ua da en son çare beni boşarsın olan ikimize olur dedim herşeyin artık en rahatına ulaşacağımız zamanda herşey alt üst olur diye söledim ama tabi netten yazışşmayla yüz yüzede ayrıca konuşmam gerek sanırım

dediğin gibi tıpkı o doktora davranan kadın gibi bizim başımızdaki kızda ,bizimkide azcık modern zeki ,karizmatik geliveriyor birde dışardan bakıldığında ama öyle çok zor biridir dışı yumuşak içi sert biridir ayy sinirlerim bozuldu valla tüm olaylardannn inanki insan yoruluyor ama seninle konuşmak iyi geldi önerilerini dikkate alacağım hiç sevmiyorum bu tip kızları sen etrafından hareketlerinden dolayı yanlış anlaşılıosun şehrin bakış açısından dolyı dimi o zaman düzelt kardeşim hareketlerini bizde zamnında hahahahihihihohoho davranıyorduk ama bu şehre gelince kısıtlamalar getirdik çünkü zorundayızzz buna burası böyle bir şehir ama kızın buna beyni yetmiyorrrrr ,uyaran olsada aynı devam ,o zaman herkes sana askıntılıkta yapar her bir şeyi yapar başınada kötü birşey geldimi sorunu kendinde arasın önce ölee iştee bakalıım bekleyip göreceğiz sonuçlarını umarım evliliğimizi zedelemez bu çünkü hem eşim beni seviyor biliyiorum hem de ben onu seviyorummmmmmmmmmdinlediğin için ve birşeyler paylaştığın için sağol canım tekrardan

rica ederim canım ne demek
balıkesir edremitteydin dimi canım sen:26:
bizim oralara yakın da öyle mi bakış açısı var bilmiyorum hiç:44:
ama bence zaten o şekilde davranmaması için en geçerli sebep karşısındaki erkeğin evli olması... olur da yanlış anlar diye bile düşünüp dikkatli davranması lazım sen bi kızsın yani bu ne ya... sanki sana kızıyomuş gibi oldum bende
eşin seni seviyor sen onu seviyorsun hiç kimsenin bu mutluluğu bozmasına izin verme canım sonuçta ülkemizde ne evlilikler var ne eşler var onları düşün şükret sen yapman gerekeni yap eşine de güveniyorsun zaten o zaman biraz rahat olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…