70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canım ne demek:KK34:
balıkesir edremitteydin dimi canım sen:26:
bizim oralara yakın da öyle mi bakış açısı var bilmiyorum hiç:44:
ama bence zaten o şekilde davranmaması için en geçerli sebep karşısındaki erkeğin evli olması... olur da yanlış anlar diye bile düşünüp dikkatli davranması lazım sen bi kızsın yani bu ne ya... sanki sana kızıyomuş gibi oldum bende:KK9:
eşin seni seviyor sen onu seviyorsun hiç kimsenin bu mutluluğu bozmasına izin verme canım sonuçta ülkemizde ne evlilikler var ne eşler var onları düşün şükret sen yapman gerekeni yap eşine de güveniyorsun zaten o zaman biraz rahat olmaya çalış:KK34:

SAĞOL CANIM HERŞEY İÇİN BEN AZCIK GİZLİ KALAYIM KİMLİK BİLGİLERİ AÇISINDAN :KK1::KK1::KK1:

DİMİ İSYAN EDİYOR İNSAN AYNEN SENİN ŞU BAĞIRDIĞIN ŞEKİLDE BEN GÜNDE KAÇ DEFA BAĞIRIYORUM BİRDE SESİMİ DUYAN OLSAAA AHHHHH AHHHHHHH SAF KOCAMM BENİMMM :KK53::KK37:pazar pazar senide kendi dertlerimle bunalttım canım kusura bakma ama paylaşmazsam daha kötü oluyorumm :KK43::KK43:

Nabıyonuz leen :KK52::KK52:

Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..
:KK14:
Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii:KK14::KK14::KK14:

Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen :KK53:

Günaydın kızlar,
Kilo vermem öyle yavaşladı ki, ne kadar dikkat de etsem sabit kalıyorum.
Ben de geçen hafta koruma diyetindeki gibi 1 gün her istediğimi yedim sonra diyete devam ettim.
67.9 çıktım :KK1:
Bu hafta tartılmadım bilhassa, yarın diyetisyene gideceğim randevu iptali olursa beni alacaklar.
Anladım ki diyetisyen beni görmeden, ölçüp biçmeden kilo veremeyeceğim ben

Hepinize iyi pazarlar diliyorummm

Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii:KK14::KK14::KK14:

noldu kızçem sana geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim :18:sana ihtiyacımız var toppikte sonra enseye şaplağı kim atacak bize hadi ley yeme diye kim sölenecek bizee :KK17:

ıhlamur,karabiberli bal,tuzlu limon suyu içmeni tavsiye ederim ,heemen önlüyor gribi falan :KK34:

bu arada kız sen hani doktorla yapıoduk aranı barışmışsın erkek arkadaşınla :KK1::KK1::KK1:şaka bir yana çok sevindim senin adına ben tamamen bitti herşey sanmıştım ama siz de sanırım 2 haftada bir rahatlıktan geliyor başınıza ayrılık kız birbirinizin kıymetini bilin doya doya yaşayın günleri nazlanın kızın barışın ama hemen hepp çok sevin birbiriniziii :KK16::KK16::KK16:

ahanda topiğin aşk böcüğü geldiii yinee başladım aşklı sözlere :KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydın canım :KK16: Evet bi türlü düzelmedi gerçekten! Geçmiş olsun canım iştahın kesilir belki hasta olunca benim öyle oldu bi kilo vermiştim :KK1:

Günaydın kızlar,
Kilo vermem öyle yavaşladı ki, ne kadar dikkat de etsem sabit kalıyorum.
Ben de geçen hafta koruma diyetindeki gibi 1 gün her istediğimi yedim sonra diyete devam ettim.
67.9 çıktım :KK1:
Bu hafta tartılmadım bilhassa, yarın diyetisyene gideceğim randevu iptali olursa beni alacaklar.
Anladım ki diyetisyen beni görmeden, ölçüp biçmeden kilo veremeyeceğim ben

Hepinize iyi pazarlar diliyorummm

Günaydın:KK16: , ben yanlış okumadım değil mi yavaşladığı için bi gün istediğini yedin sonra diyete devam ettin. Böyle mi yapmak gerekiyor yavaşlayınca? Bir gün bizde yavaşlayacağız öğrenmek lazım :KK1:

Günaydın canım :KK16: Evet bi türlü düzelmedi gerçekten! Geçmiş olsun canım iştahın kesilir belki hasta olunca benim öyle oldu bi kilo vermiştim :KK1:

Günaydın:KK16: , ben yanlış okumadım değil mi yavaşladığı için bi gün istediğini yedin sonra diyete devam ettin. Böyle mi yapmak gerekiyor yavaşlayınca? Bir gün bizde yavaşlayacağız öğrenmek lazım :KK1:
o yavaşladığın döneme gitmek için bir anda can attın dimii tabii ekmek elden su gölden götürecen mideye hepsinii uyanıkk senii amaaa zannettmiom biizm kızlar buna izin veirirmi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ballı kaymağım durma aşağıda öle gel şurda azcık çene yapak :KK1::KK1::KK1:diğer kızçeler gelince konuşmaları görünce sapıtsınlar pazar pazar:KK1::KK1::KK1:

Gecmis olsun canim....

Kiz petty sen gordun mu kizi y gozdagi vermedin mi hic konusmadi. Mi civik seyle
Anlattin da ben o kismini okumadim mi yoksa

Günaydın geleceğin çıtırları :KK16::KK16::KK16:

Bugün ki menümü yazayım...

Kahvaltı : Speciel K (yoğurtla beraber)-Sonunda yoğurdu sabah öğününe de sokuşturdum :KK1:

Yeşilçay (şuan içiyorum)

Spor : 45 dk. Normalde bu arada yapıyorum ama gün içinde değişebilr belki :KK17:

Ara : Elma

Öğlen : Bi yumurta , bi dilim tahıllı ekmek , 3 yk yoğurt

Ara : Belli değiil ?? Önerilerinizi alabilirim

Akşam : Yemekten önce yeşilçay, yarım saat sonra : Mantar sote yada barbunya , bi dilim ekmek , yoğurt, belki salata

ayyyyyyyyyy bende çok yedim balım yaa :26::26:

Toparlamamız lazım 65lere inmemiz laazzzıımm :KK52::KK52:
sorma canim sorma bi acildimi benim bogazda toparlaya bilirsen toparla reglde yaklasiyo canavar gibiyim inan :KK14:

eline saglik dilegim :KK54: grafiti arkadasimi kutluyorum :KK9:

hic küsermiyim sana ballim :KK48::KK48:seni cok özledim biraz naz yapayim dedim :KK19:sagol canim :KK19:
canimmmm bnde inan :KK19:

Selam kısçelerr.:KK3:
Bi geçmişe bakayım.:KK55:
gecmise baktinda benim yazdigimi görmedinmi :105: :KK14:
:KK57::KK57::KK57: bahane yok artik..evi yerlestirdin,sildin,supurdun yetivesin..simdi topik zamaniiiEn Büyük KKEn Büyük KK

aleykumselam tatlim:KK3:nasilsin?

kocisiyle film izliyodur:KK9::KK9:

bence ara niyetine ic yawrum:KK34: aslinda meyveyi direk tuketsen daha saglikli..liflerini daha cok alirsinn:KK34::KK34:

gecmis olsun canimm yaa,isallah simdi daha iyisindir:94::94::94: ben dobicken disim cekildikten yarim saat sonra yemek yedigimi hatirliyom yaa:KK1::KK1:

pizza demeyin banaa:KK5::KK5::KK5: demeyinnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk:KK9::KK9::KK9:

noldu yawrum??:26:

oyyy oyyy tamam yawru bugun cislarini yemissin..cumaya kadar cis mis yok sanaa:KK20::KK20::KK20::KK20:

kendin pisir kendin ye kendin sürü:KK9::KK9::KK9:
:KK14::KK14: haklisin bacim ama yediklerim cok güzeldiii :KK31:

gecmis olsun canim :KK19:

o yavaşladığın döneme gitmek için bir anda can attın dimii tabii ekmek elden su gölden götürecen mideye hepsinii uyanıkk senii amaaa zannettmiom biizm kızlar buna izin veirirmi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Wuuuw hiç o açıdan bakmamıştım...:KK52:Ama daha yavaşlamama çoook var çok yeniyim daha :KK1:

Çözümünü öğreneyim dedim arkadaş öyle yapmış ama herşeyi de yememiştir yine canıııım

Hayırrrrr, normalde diyetisyen bunu koruma diyetinde veriyor.
İstediğin kiloya inene kadar kaçamak yapmak yok bu diyette , istediğin kiloya inince de uygulattığı koruma diyetinin biri 1 gün serbest 6 gün diyet
Ama ben o kadar sıkıldım ki kaçamak yapmadığım halde sabit kalmaktan, yeter dedim ve yedim, sonra dikkat ettim tabi
Yarın gidip her şeyi soracağım kadına, fenalık geldi çünkü artık

ballı kaymağım durma aşağıda öle gel şurda azcık çene yapak :KK1::KK1::KK1:diğer kızçeler gelince konuşmaları görünce sapıtsınlar pazar pazar:KK1::KK1::KK1:

gecmise baktim canim ya :111:

ay yapak valla özledim inan 3 haftadir ilk defa oturuyorum böyle rahat cook süküüürrr :21:

Hayırrrrr, normalde diyetisyen bunu koruma diyetinde veriyor.
İstediğin kiloya inene kadar kaçamak yapmak yok bu diyette , istediğin kiloya inince de uygulattığı koruma diyetinin biri 1 gün serbest 6 gün diyet
Ama ben o kadar sıkıldım ki kaçamak yapmadığım halde sabit kalmaktan, yeter dedim ve yedim, sonra dikkat ettim tabi
Yarın gidip her şeyi soracağım kadına, fenalık geldi çünkü artık

Hımmm daha çok var o zaman istediğim kiloya yaklaşmadım bile daha :KK43:

O günleri görelim çaresine bakarız artık.

Teşekkürler valla yoksa fırsattan istifade indircektim mideye herşeyi.:KK1:

Kızlar öğle-akşam yemeği arasında yapacağım ara öğün için öneriye ihtiyacım var bilemedim bi türlü ne yicemi

X