rica ederim canım ne demek
balıkesir edremitteydin dimi canım sen:26:
bizim oralara yakın da öyle mi bakış açısı var bilmiyorum hiç:44:
ama bence zaten o şekilde davranmaması için en geçerli sebep karşısındaki erkeğin evli olması... olur da yanlış anlar diye bile düşünüp dikkatli davranması lazım sen bi kızsın yani bu ne ya... sanki sana kızıyomuş gibi oldum bende
eşin seni seviyor sen onu seviyorsun hiç kimsenin bu mutluluğu bozmasına izin verme canım sonuçta ülkemizde ne evlilikler var ne eşler var onları düşün şükret sen yapman gerekeni yap eşine de güveniyorsun zaten o zaman biraz rahat olmaya çalış
acil çıkmalıyım arkadaşa bilgisayarı vermem lazım hoşçakalııınnn
Nabıyonuz leen
Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..
Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii
Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen
noldu kızçem sana geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim :18:sana ihtiyacımız var toppikte sonra enseye şaplağı kim atacak bize hadi ley yeme diye kim sölenecek bizeeNabıyonuz leen
Nabıyonuz leen
Günaydın kızlar,
Kilo vermem öyle yavaşladı ki, ne kadar dikkat de etsem sabit kalıyorum.
Ben de geçen hafta koruma diyetindeki gibi 1 gün her istediğimi yedim sonra diyete devam ettim.
67.9 çıktım
Bu hafta tartılmadım bilhassa, yarın diyetisyene gideceğim randevu iptali olursa beni alacaklar.
Anladım ki diyetisyen beni görmeden, ölçüp biçmeden kilo veremeyeceğim ben
Hepinize iyi pazarlar diliyorummm
o yavaşladığın döneme gitmek için bir anda can attın dimii tabii ekmek elden su gölden götürecen mideye hepsinii uyanıkk senii amaaa zannettmiom biizm kızlar buna izin veirirmiGünaydın canımEvet bi türlü düzelmedi gerçekten! Geçmiş olsun canım iştahın kesilir belki hasta olunca benim öyle oldu bi kilo vermiştim
Günaydın, ben yanlış okumadım değil mi yavaşladığı için bi gün istediğini yedin sonra diyete devam ettin. Böyle mi yapmak gerekiyor yavaşlayınca? Bir gün bizde yavaşlayacağız öğrenmek lazım
Nabıyonuz leen
sorma canim sorma bi acildimi benim bogazda toparlaya bilirsen toparla reglde yaklasiyo canavar gibiyim inanayyyyyyyyyy bende çok yedim balım yaa :26::26:
Toparlamamız lazım 65lere inmemiz laazzzıımm
canimmmm bnde inaneline saglik dilegimgrafiti arkadasimi kutluyorum
hic küsermiyim sana ballimseni cok özledim biraz naz yapayim dedim sagol canim
gecmise baktinda benim yazdigimi görmedinmi :105:Selam kısçelerr.
Bi geçmişe bakayım.
bahane yok artik..evi yerlestirdin,sildin,supurdun yetivesin..simdi topik zamaniii
aleykumselam tatlimnasilsin?
kocisiyle film izliyodur
bence ara niyetine ic yawrumaslinda meyveyi direk tuketsen daha saglikli..liflerini daha cok alirsinn
gecmis olsun canimm yaa,isallah simdi daha iyisindir:94::94::94: ben dobicken disim cekildikten yarim saat sonra yemek yedigimi hatirliyom yaa
pizza demeyin banaademeyinnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk
noldu yawrum??:26:
oyyy oyyy tamam yawru bugun cislarini yemissin..cumaya kadar cis mis yok sanaa
kendin pisir kendin ye kendin sürü
gecmis olsun canimNabıyonuz leen
o yavaşladığın döneme gitmek için bir anda can attın dimii tabii ekmek elden su gölden götürecen mideye hepsinii uyanıkk senii amaaa zannettmiom biizm kızlar buna izin veirirmi
Günaydın canımEvet bi türlü düzelmedi gerçekten! Geçmiş olsun canım iştahın kesilir belki hasta olunca benim öyle oldu bi kilo vermiştim
Günaydın, ben yanlış okumadım değil mi yavaşladığı için bi gün istediğini yedin sonra diyete devam ettin. Böyle mi yapmak gerekiyor yavaşlayınca? Bir gün bizde yavaşlayacağız öğrenmek lazım
ballı kaymağım durma aşağıda öle gel şurda azcık çene yapakdiğer kızçeler gelince konuşmaları görünce sapıtsınlar pazar pazar
günaydiiiiiiiiiinn
nehabersiniz bakemm
ay yeni yeni kalin citirlar var hos geldiniiizz
Hayırrrrr, normalde diyetisyen bunu koruma diyetinde veriyor.
İstediğin kiloya inene kadar kaçamak yapmak yok bu diyette , istediğin kiloya inince de uygulattığı koruma diyetinin biri 1 gün serbest 6 gün diyet
Ama ben o kadar sıkıldım ki kaçamak yapmadığım halde sabit kalmaktan, yeter dedim ve yedim, sonra dikkat ettim tabi
Yarın gidip her şeyi soracağım kadına, fenalık geldi çünkü artık