haklı olabilirsin ama ben kılolarımla hayatımı mahvettım bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırdım ona kızmaktan vakıt bıle ayırmadım kılolarımın ve eşimin benden uzaklaşmasının sebebı olarak bebeğimi suçladım( 90 gun oldu kullanıyorum bı sıkıntısını gormedım şukur bakalım 60 olabılırsem bırakacağım
ben doğumdan sonra 96 kıloydum suanda 70im bence iiinsan iisterse basarır, yınede sen bılırsın ıcmeye devam et ama saglını ıhmal etme
90 günde kaç kilo verdin merak ettim doğrusu
hem emziriyorum demişsin bebeğin var bilmediğin bir şeyi nasıl içebiliyorsun
ben yeşil çay bile en fazla günde 1 kupa oda sadece 1 hafta içip bırakırdım
çünkü emzirirken bitki çayları bebeğe geçiyor ve rahatsız ediyor
uykusuzluk, ishal, huysuzluk gibi belirtiler veriyor
açıııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
haklı olabilirsin ama ben kılolarımla hayatımı mahvettım bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırdım ona kızmaktan vakıt bıle ayırmadım kılolarımın ve eşimin benden uzaklaşmasının sebebı olarak bebeğimi suçladım( 90 gun oldu kullanıyorum bı sıkıntısını gormedım şukur bakalım 60 olabılırsem bırakacağım
90 günde kaç kilo verdin merak ettim doğrusu
hem emziriyorum demişsin bebeğin var bilmediğin bir şeyi nasıl içebiliyorsun
ben yeşil çay bile en fazla günde 1 kupa oda sadece 1 hafta içip bırakırdım
çünkü emzirirken bitki çayları bebeğe geçiyor ve rahatsız ediyor
uykusuzluk, ishal, huysuzluk gibi belirtiler veriyor
açıııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
anammmm paçiyide öğrenmiş
insanın en kıymetli varlığıdır evladı
kilo için suçlanırmı
çok garip geldi bu bana
kilo değilde kalıcı bişey olsaymış doğumda falan allah korusun ozaman neyapardın acaba o bebeği
ondan gelen herşey güzel bana bebeğim için çıktım 82 kiloya hiçte gocunmadım kısmadım kendimi onun beslenmesine zarar verirmiyim diye
emzirirken kilo vermeyi bile düşünmedim bırak bitki çayını yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim karnını ağrıtırmı diye
belki iyilik olsun diye geldin yazdın çok sağol ama kiloyu bebeğinden daha önemli görmen beni sinirlendirdi yazık o bebeye
bebeğim emmedi 6 ayda bıraktı emmeyı emzırmıyorum
su iiiiç cnm su ben acıktıkca su içiyorum saın seytana uyma
Öhhhh yawru kaldır tartıyı yoksa diyetten sıkılırsın abartma.
Vücut bu da makine değil ki.
Senin daha iyi bilmen gerek.
Gazın olur yeterli su içmezsin vs vs bi sebebi olabilir boşverrr
light yogurt alabilirm ama çorba olarak çabuk çorba içebilirim olur mu ki :26::26::26::26:
Bu topikde bütün kısçeler sağlıkla zayıflamanın peşindeler
kimse bilmediği birşeyi ne kullanır nede önerir
sağlığımız herşeyden kıymetlidir.
Zayıflama adı altında insanlara sundukları şeyler gerçekden akla sığmıcak derecede
insanlar iradelerine sahip olabilirlerse herşeyin üstesinden gelebilirler
bence sizde öncelikle sağlıklı zayıflamayı deneyin
spor yapın
başka şekli yoktur zayıflamanın
ben hiç duymadım yeye bilmediğin ilaçları iç zayıfla
oldu canım ya ne güzel hepimiz bunu yapalım sonra ne olsun ?????
Hayat bu kadar basit değil arkadaşım içtiğimiz yediğimiz kullandığımız herşeye dikkat etmemiz gerekir.
100 kilo olayım yinede kızımdan önemli değilcanım ben bebeğimi emzirmiyorum o zamanlar eskıde kaldı pişman olduğu için yazdım zaten çok psikolojim bozulmuştu
iyi geceler kızlar
hapşurmaktan ekrana bakamıyorum
yine kitap okumaya niyetliydim
buraya takılınca olmuyor valla
neyse görüşürüz kızlar
allah rahatlık versin tatlı rüyalar