70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz ben buralardayim sen yoksun:KK70:
Valla bilmiyorum ne olcak Yarin gorucz ama rgl doneminden arti cikabilirim arti derken 79.5 in ustunde manasinda

bende anlamadim :44:beni de tarti hic az göstermiyor :KK36:okdar cok kan kaybettim ki dedim kesin 4-5 kilo birden atiyor :KK53:ama nerde :KK14:

Desteksiz diyet yapmak çok zor :KK50::KK50::KK43:

Babadan yeşilçay istiyoruz uğraşamam diyo...

Bütün ev öğlen ekmek arası köfte yedi dışardan...

Şuan aklıma gelmiyo ve bir sürü şey daha...

bende artık bımden yapmıorum zaten ama onceden almıstım:KK37::KK37:
kıpa yada mıgros tan yapıorum
ama gecen gunde mıgrostan aldıgım nuggetlar bozuk cıkmıstı
ınan artık korkuorum yıyeceklerden ya
kendı basıma olsam hıc sosıs salam yemem ama ıste benımkısı ole sey hastası:KK25:

kızlar bu konuda size başımdan geçen bir olayı anlatayım
bir ara bir firmanın isim vermicem reçelini aldım
şişesine aldanıp sürahiydi hoşuma gitti kullanırım diye
neyse ben onu nerdeyse sonuna kadar bitirdim
son dibinde biraz kalmıştı kase boşaltıyordum
bide ne göreyim ölmüş böcük öğğğğğğğğğğğğğğğ
allah ben nasıl ağlıyom sinirden
ben bunu hep yedim sonuna kadar şimdi mi görmem lazımdı diye kendimi suçlayıp durdum
neyse hemen o şirkete büyükde bir firma
mail attım durumu anlattım
ve bu reçeli çocuğumada yedirdiğimi anlattım
sağlığımızla oynandığını firmanızın denetimlerinin ve sağlık kontrollaerinin
teşekkülsüz yapıldığını falan herşey yazdım şikayet edeceğimi ilgili makamlara ve markanızı verip
kimsenin sizin ürününüzden almamasını elimden geldiğince teşfik edecem yazdım
ertesi gün mailin cevabı geldi
satın alma müdürü heralde cvp yazmış
ama ne kıvırmalar neler neler
sizden bu olaydan ötürü özür dileriz firmamız şuana kadar böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyor
bana hediye ürünler gönderip bu özrü bu şekilde bastırabileceklerini teklif ettiler
ben bunu duyunca tabi dahada sinirlendim
cevaben şöle yazdım
bide suçunuzu daha büyük suçmu ekliyorsunuz
bana göndereceğin,iz hediyelerle insanların sağlıklarına verdiğniz zarar düzelecekmi dedim
bunu duymamış olayım ben sizi şikayet edecem dedim ve ettim
önüme gelenede söylüyorum o markayı almamalarını
kizlar! ne yazikki firmalar salam,sosisin icine ic organ,deri,kikirdak koyuyorlar:KK19::KK19::KK19::KK19:ucuz urunlerden kesinlikle yemegin firma ismi vermek istemiyorum ama yeditepe ya da lezette bu tur sorunlar var.Gida,Tarim ve Hayvancilik bakanliginin sitesinde artik Turk Gida Kodeksine uygun urun uretmeyen firmalar teshir ediliyor..surekli orayi takip edin..ayrica aldiginiz urunde bir sorun varsa,urunu acmazsaniz eger tarim il/ilce mudurluklerine basvurun..aldiginiz yeri soyleyin..eger aldiginiz yerde o urune ait ayni parti numarali 1 tane daha urun bulunursa numune alinir..cunku numune alinirken 1 asil,1 sahit numune aliniyor..ve ayni parti/seri numarasi olmasi gerekiyor..ayrica alo gida 174 hatti var,eger guvenli olmadigini dusundugunuz bir urun varsa bu numarayi arayip urunun analiz yapilmasini isteyebilirsiniz..piyasada milyonlarca cesit uretici ve isletme var,haliyle gida,tarim ve hayvancilik bakanligi heryerin uretimini takip edemiyo..eger sorunlu yerleri biliyorsaniz,lutfen 174 hattini arayip,sikayette bulunun..174 hattina yapilan sikayet resmi olarak cevaplandirilmasi gerekiyor..o yuzden cevap gelmez diye endiselnmeyin..bu arada etinizi kiyma yaptirin,sucugunuzu kendiniz yapin:KK34:

oh be yazdiniz sonunda:KK1: zaten kamis yarim saatim biraz laklak edip cikacam :KK9:

Desteksiz diyet yapmak çok zor :KK50::KK50::KK43:

Babadan yeşilçay istiyoruz uğraşamam diyo...

Bütün ev öğlen ekmek arası köfte yedi dışardan...

Şuan aklıma gelmiyo ve bir sürü şey daha...
cidden cok zor canim ya birde yemedinmi yesene nolcak sanki yok bugünlük ye birsey olmaz bunlarida duymak istemiyorum artik :KK36:
aleyküm selam rakipcik:KK52::KK52::KK52:
:KK33::KK33::KK33::KK33:

amin tatlım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur:KK54::KK54::KK54:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
insallah canim :KK16::KK16::KK16: saaat kac daydin canim sözlün :26:

oh be yazdiniz sonunda:KK1: zaten kamis yarim saatim biraz laklak edip cikacam :KK9:

cidden cok zor canim ya birde yemedinmi yesene nolcak sanki yok bugünlük ye birsey olmaz bunlarida duymak istemiyorum artik :KK36:

Yok yemedim zaten öğle yemeğimi yemiştim...Kendime ödül veericem zayıflayım görcek onlaar :KK19:

kizlar! ne yazikki firmalar salam,sosisin icine ic organ,deri,kikirdak koyuyorlar:KK19::KK19::KK19::KK19:ucuz urunlerden kesinlikle yemegin firma ismi vermek istemiyorum ama yeditepe ya da lezette bu tur sorunlar var.Gida,Tarim ve Hayvancilik bakanliginin sitesinde artik Turk Gida Kodeksine uygun urun uretmeyen firmalar teshir ediliyor..surekli orayi takip edin..ayrica aldiginiz urunde bir sorun varsa,urunu acmazsaniz eger tarim il/ilce mudurluklerine basvurun..aldiginiz yeri soyleyin..eger aldiginiz yerde o urune ait ayni parti numarali 1 tane daha urun bulunursa numune alinir..cunku numune alinirken 1 asil,1 sahit numune aliniyor..ve ayni parti/seri numarasi olmasi gerekiyor..ayrica alo gida 174 hatti var,eger guvenli olmadigini dusundugunuz bir urun varsa bu numarayi arayip urunun analiz yapilmasini isteyebilirsiniz..piyasada milyonlarca cesit uretici ve isletme var,haliyle gida,tarim ve hayvancilik bakanligi heryerin uretimini takip edemiyo..eger sorunlu yerleri biliyorsaniz,lutfen 174 hattini arayip,sikayette bulunun..174 hattina yapilan sikayet resmi olarak cevaplandirilmasi gerekiyor..o yuzden cevap gelmez diye endiselnmeyin..bu arada etinizi kiyma yaptirin,sucugunuzu kendiniz yapin:KK34:

nekadar kötü birsey ya ben haberlerde duydumda duyduklarima inanamadim türkiyemde at eti esek eti domuz eti bile koyup insanlara yediriyorlar yazik ya ne günlere kalmissiz biz valla :KK19:
ben yabanci ülkede korkarken yedigim seylerden acaba domuz eti varmidir diye kendi ülkemde böyle birsey olmazi gercekden cok üzücü bir durum..diyecek söz bulamiyorum :KK19:

X