- 27 Aralık 2008
- 5.069
- 8
yok canım ben hakketen azmine hayranım. eski resimlerine bakıyorumda şuan ki halinle arada hiç bağlantı yok. sanki ablan yada annenin resimleri onlar. o kadar gençleştirmişki seni zayıflamak. ben geldiğimden beri sen çok güzel zayıfladın her hafta 1 kilo verdin vermediğin haftalarda pes etmedin.Vücudun su tutmuştur canım o yüzden 600 gram vermiş olarak tartıya yansımıştır.
süper bence 2 kilo regl geçtikten sonra tartıda da o rakam sana görünür zaten.
20 gün kaldı canım bitirdi neredeyse askerliği bekliyoruz bakalım
Sende ne var ne yok?
Umarım ilerde fitness hocası veya diyetisyenle evlenirsin.
Yok canım idol falan yaaa
Zamanla gidio sadece o.
Benimde depresif anlarım çok oldu.
Şimdi olduğu gibi.
Bakalım havalar düzelince bunlarda geçer insaallah.
canım et ye bol bol . etleri çok güzel. ama baklavadan uzak dur feci kalorili. ama eti yağsız yapıyorlar. salata yoğurtla götür valladilekcim bende iiym nolsun aynı hayat..bölümümle ilgili çalışmalara devam belge alıcma ya bisınavı çok şükür yükske puanla geçtim
darısı mülakata..biyandanda diyetisyenle zyaıflamaya çalışıyom kendim başaramadım..
ya şimdi yağı ayrı söyleyince yani veridğim az ama yağdna çok güzle azalmış dedi....
evet adetim yarın biityor ama ben antepe gidiyorum kızkardeşime annemler ankaradan gelicek bizde brdan inş..
yurtdışındaki öğretmen olan kardeşim öğrenci geziisi için türkiyeye geliyor bölge olarak oraya geliyorlar hep orda buluşcaz..
şerbetli şeylere düşkün değilim ama azda olsa kaçırırım oranın yemekleri çok meşhur bakalım inş. gerilemeden gelirim zaten 3gün kaLICAZ.
BOL bolda geizcez inş. bişey olmazz...:26:
suziiiiiiii gelince git bir künefe ye bacım. o tatdan mahrum kalma.
kusura bakmayin canlar okadar sIk bogaz yapiyorlar
he gelcem isallah türkiyeye 7inci ayda dügünümüz var topikdeki kizceleri bekliyorum ona göre
yaza kadar zayiflayalim da citir citir gidelim dügüne
noracim sogan suyunu bosverde ankaraya geldigimde beni kumbirciye götür icimde kaldi