70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm bacılar

niye bu havalar böyle ya amaaan içim kapandı havalarındamı piskoolojisi bozuk aceba
yarın cuma

Merhabalar herkese bugün evdeyim, yeni kalktım daha hiçbir şey yemedim ve yiyesim de yok şimdilik.

çabuık su ısıt bir bitki çayı yap 2-3 kayısı kurusu falan at ağzına bakim. uyansın metobolizman

dileeeeeeeeeeeeek ben seni çok sevdiğimi söylemişmiydim

çabuık su ısıt bir bitki çayı yap 2-3 kayısı kurusu falan at ağzına bakim. uyansın metobolizman

dileeeeeeeeeeeeek ben seni çok sevdiğimi söylemişmiydim

Ihh söylemedinnn arada söyle iyi geliyor.

dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :111::111::111::111::111::111::111::111:

uzak durma muhabbete katılki sıkıntını unut canım yaaa
nasılda anladım yazış tarzını çözdüm artık

Aynen canım sen hemen farkediyorsun zaten.
Havalardan sanırım biraz garibim.:100:

ben seni çok seviyom fıstık. sen idolümsün. günün birinde bende boğazıma tös demeyi öğrenip çıtır olucam sayende. o zaman bana bir mezuniyet belgesi verirsin artıkın

Kızlar bu metabolizma denen şeyin çalıştığını nerden anlayabilirim

Normalde çok yavaş çalıştığının farkındayım da diyet yaparken yeşilçay ve su içiyorum sürekli.

Nerden belli olur yani tuvalet durumundan faln mı?

sabah: 2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kaşık kadar domatesli sos(çemen gibi ama daha sulu birşey)
peynir
öğle: pırasa yemeği 3-4 kaşık
makarna 2 kaşık
yoğurt
akşam: tavuk ve mantarlı sote 3-4 kaşık yoğurt salata
ara sabah yapmadım ama öğlen ve akşam 1 meyve ile yapacağım inşallah

Yukarda yanlis alinti ymisim kizlar aslinda 59 kilo olup uzulen arkadasa yazmistim..
Nese bende bugun tartildim 500 gr vermisin 4 gunde 4 gun once 80.1 dim simdi 79.6 yim cok sevindim umarim boyle boyle tum kilolarimi veririm ve herkes verir insallah

Kahvati menum

Bir yumurtadan az kasarli omlet bir damla yag ile
Yarim dilim kepekekmegi
Yesil cay

Birazdan ara ogun yaparim heralde hepine kolay gelsin sizleri seviyorum güzel cıs siz günler diliyorum

Şu an ibrahim tatlısesle evlenip çiğ köfte yemek istiyorum

Çok güldum bu yorumuna ibrahim tatlisesleevlenmene gerek yok canim gir bi oses e yada tatlisese kap 2 liralik cigkofte ye bir oglen menunde cok zarar vermez diyete bol kivircik maydonozla ye lavassiz hem caninin cektigini yemis olursun hemde iboyla evlenmemis. :) nasil fikir :)

selam kızlar..
ya eskisi gibi giremiyorum 2gündürde net yoktu hem önceden herkes daha tanıdıktı ya çok kişiler kayboldu bende sıkı sıkı girmeyince
muhabbet kuramadım..
dilek dün dieytisyene gittim,adetliydim ödemde vardır dedi sadece 600 gr vermişim ama yağdan 2kilo gitmiş buna çok iyi dedi.
bu nasıl oluyor anlamadım..haftada 3gün yürüyüşe başla dedi,böyle canım....
sizden naber,nasılsınn az kaldı askere değilmii...

merhaba kızlar şimdi sporummu bıtırdım 30dk koşu 15dk bisiklet 10dk dambıl 20dk plates ama hala kahvaltı yapmadım sirkeli suyla duruyoru

hııı öyle yapiim de dilek beni keser sonra

ßu qünkü menümü yazıyorum.. şimdiden ayarladım ki ileri saatlerde kararsız kalmıyım :26:

sabah: 09:00
1 adet sucuklu yumurta.. (sucuklarnı yemedim)
1 kk peynir
1 minik domates
1 salatalık
yarım dilim çavdar ekmeği
1 fincan form çayı

ara:
12:00
6-7 tane minik grisini

öğle
15:00

haşlanmış brokoli
üzerine yoğurtlu sarımsak..
1 fincan yeşil çay

ara
yarım elma

akşam
spichal K

toplamda tükettiğim sıvı
15 bardak su
3 fincan bitki çayı..

Yok ya bisey olmaz benimablam diyetisyene gidyor aksam yemeginde 7 adet cigkofte yanina bol yesillikle vermisti indiryordu valla 8 kilo verdi hemde cibik gibi oldu hemde

bebeğim biliyorum da dün çok kaçamak yaptım ve yarın tartı günü o yüzden bugün pürr dikkat bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…