70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ha kızlar bu arada spor yaparken karnınıza streç fılm sarın zayıflatmasada ınceltıo ben bu sayede ve platesle 8 cm belden 5 cm gobekten inceldim

fayda etmez mi cnmmm bağırsaklarımı çok feci çalıştırıyo
tüm qün evde olduğum zamanlar içiorum sadece
BEN KAHWLTIDAN ONCE ICERSEM COK FAYDALI AMa kahwltıda ıctıgımde tık yok bende
benmkısıde cok etkılenır almaz ama ızlemedıkı onları
dun kolyla ılgılı bısı okumus bıda kola ıcmıcm almayalm dıo
kı kola hastasıdır her alıswerste kolıyle alırdık
ıı artık kurtuldum ondan

en ıısı katkısız seler aslında
keske hıc tatmamıs olsaydık nugget dır sudur budur

kızlar yaa bilginiz varmı
çekilişler kampanyalar diye bir topik var
millet birbirine çek mek veriyor ne oluyor o merak ettim
anlayamadımda :44::44::44:

[h=3]Tatlı isteğini bastırmak için neler yapmalı?[/h]

Neden tatlı isteriz? Bunun nedeni uzun süreli açlıktan sonra boşalan depoları doldurmak için vücudun önce yüklü miktarda karbonhidrata ve şekere eğilim göstermesidir.

***Atlanan öğünlerde kan şekeri düşer ve ardından alınan ilk besinle kan şekerinin hızla yükselmesi görülür. Bu durumda tatlı krizleriyle karşılaşılır.

*** Sıvı alımı artırılmalı. Tatlı krizlerinde, ilk olarak su ve bitkisel çaylara yönelerek tatlı yemenin önüne geçilebilir.

*** Meyve şekeri beyaz şekerden farklıdır. Meyve şekeri olan fruktoz, vitamin ve minerallerle birlikte bulunur.

Beyaz şekerde bulunan sakkaroz vücuda yabancı bir maddedir emilimi çok hızlıdır. Bu hızlı emilim, kandaki şekerin düşmesine neden olur. Kan şekeri düşünce insan çabuk yorulur, tekrar yeme isteği oluşur. Kişi kendini halsiz hisseder

ama hafta sonu diye öle oldu tatlım hafta içi meyve dışında kaçamağım olmadı
hem sonra 1 saat spor yaptım

günaydın kızlar ya sık giremiyorum özledim sizi!

Nora'cığım ben de aynı hatayı yaptım 1 ayda verdiğim kiloları 1 haftada geri aldım aman ha ipin ucu kaçmasın, ufak ufak ama daha sık kaçamak yapmak, uzun ara verip de acısını çıkartırcasına yemekten daha iyidir bence

çünkü bir başladın mı yemeye gerisi geliyor hiç farkına varmadan bir de bakmışım ki eski beslenme düzenime geri dönmüşüm

ben de öyle oluyor yani...

Hoşgeldin bebeeeeğğiimm çok ayrı kalma topikten amaa

Valla merak etme canısı ben sanıyorum ki öyle bir hata yapmam, çünkü depresyondan yeni çıkmışım tekrar giremem yani..

Üstüne üstlük bu ay sonu için 6lar hedefim , kısa süreli hedefler daha da gaza getiriyo, şu an tamamiyle mayısın 1ine konsantre olmuş durumdayım..

Sen nasılsın bebiş bu arada , sağol canım ilgin için

slmmmmmmmm

kızlar ben kaçtım sizle vıdı vıdı ya daldım ama yapacak işim çok. gelirim yine öpüldünüz

o nutellayla ilgili izlediğin şey neydi biraz açar mısın canım bizim evden ihiç eksik olmaz da benim oğlan çok tüketiyor bilsem iyi olur!

canım bozuk çıkanları çöpe atacağınıza fişiyle birlikte geri verseydiniz ya!

kızlar bu konuda size başımdan geçen bir olayı anlatayım
bir ara bir firmanın isim vermicem reçelini aldım
şişesine aldanıp sürahiydi hoşuma gitti kullanırım diye
neyse ben onu nerdeyse sonuna kadar bitirdim
son dibinde biraz kalmıştı kase boşaltıyordum
bide ne göreyim ölmüş böcük öğğğğğğğğğğğğğğğ
allah ben nasıl ağlıyom sinirden
ben bunu hep yedim sonuna kadar şimdi mi görmem lazımdı diye kendimi suçlayıp durdum
neyse hemen o şirkete büyükde bir firma
mail attım durumu anlattım
ve bu reçeli çocuğumada yedirdiğimi anlattım
sağlığımızla oynandığını firmanızın denetimlerinin ve sağlık kontrollaerinin
teşekkülsüz yapıldığını falan herşey yazdım şikayet edeceğimi ilgili makamlara ve markanızı verip
kimsenin sizin ürününüzden almamasını elimden geldiğince teşfik edecem yazdım
ertesi gün mailin cevabı geldi
satın alma müdürü heralde cvp yazmış
ama ne kıvırmalar neler neler
sizden bu olaydan ötürü özür dileriz firmamız şuana kadar böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyor
bana hediye ürünler gönderip bu özrü bu şekilde bastırabileceklerini teklif ettiler
ben bunu duyunca tabi dahada sinirlendim
cevaben şöle yazdım
bide suçunuzu daha büyük suçmu ekliyorsunuz
bana göndereceğin,iz hediyelerle insanların sağlıklarına verdiğniz zarar düzelecekmi dedim
bunu duymamış olayım ben sizi şikayet edecem dedim ve ettim
önüme gelenede söylüyorum o markayı almamalarını

rica ederim canım valla protein dün bitti çok iyiyim işte ne zamandır artılardaydım bu hafta bomba gibi geri dönüyorum inşallah!

slm kızlarr
kaç gündür uğrayamıyorum
1 tane kaçamak yaptım demek isterdim ama 2 tane yaptım
gazoz içdim iki bardak hemde
arkadaşlar içiyolardı banda ısrar ettiler iç diye
hayır 1 bardak içdim hadi ikinciyi niye içdim anlam veremiyorum kendime
bi misafirliğe yada arkadaş ortamına girdiğinizde ısrar edilmesine rağmen nasıl hayır diyosunuzz

Yediklerimiz o kadar kötü mü?
Hepimiz biliyoruz ki hafif, taze ve şekersiz şeyler yemeliyiz; ama hiçbirimiz cam fanusta yaşamıyoruz. Size iyi bir haber: yediklerimiz o kadar da korkunç sonuçlar yaratmayabilir!
inShare0Yorum: 0

Peynire karşı koyamıyorum: Ne güzel! Çünkü Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre günde 30 gr peynir tüketen kadınların tüketmeyenlere oranla uzun vadede daha az kilo aldığı gözlemlenmiş. İçerdiği konjüge linoleik asit sayesinde peynir, yağ yakımını hızlandırır ve dengeler. Üstelik sizi kısıtlamıyoruz da; istediğiniz bir çeşit peynir yiyebilirsiniz.

Çikolata bağımlısıyım: Tek kötü alışkanlığınız bir parça çikolata veya çikolatalı kurabiye yemekse, kendinize çok da yüklenmeyin. Çünkü Amerika, New York State University’de yapılan bir araştırmaya göre, hafif kilolu kadınların atıştırdıkları birkaç parça çikolata, gün içinde gereksiz atıştırmalarını ve fazla yemelerini engelliyormuş.

İyi pişmiş bir bifteğe “hayır” diyemiyorum: Balık ya da tavuk değil de, tercihiniz hep kırmızı etse korkmayın. Dr Manny Noaakes’ın “The American Journal of Clinical Nutrition” dergisinde yayınladığı makalede “Kırmızı et tüketenler beyaz et veya balık tüketenlere göre gereksiz kilo alımından sakınıyorlar ve hatta daha çok kilo veriyorlar” diye açıklıyor. Sebebi basit: Kırmızı et, diyet esnasında kas kütlenizin korunmasına ve sadece yağların yanmasına izin veriyor; ayrıca içindeki demir yardımıyla vücudunuzun kendini yeniden organize etmesini sağlıyor. O zaman siz de yemekten kaçınmayın.

Dün akşam yemeği biraz fazla kaçırdım: Aperatifler, kırmızı şarap, ağır yemekler ve üstüne bir de tatlı… dün gece evde bir şenlik olmalı. Peki ne yapacaksınız? Üst üste ikinci kez aynı hataya düşmeyin. Çünkü metabolizmamızın hafızası çok iyidir ve ikinci kez hatta üçüncü kez aynı şeyi üst üste yaptığınızda vücudunuz daha az kalori yakmaya başlayacaktır. En iyisi o güne bir sünger çekip, ertesi gün daha hafif yemekler yemektir.

Bazen protein takviyesi alıyorum: 15 günde bir alınan protein takviyesi problem teşkil etmez. Dr. Laurence Benedetti’nin önerisine göre protein Takviyesi aldığınızda bir öğün atlanmalı. Ya da en azından bu takviye, sebzelerle birlikte lif alarak kullanılmalı.

Diyetim hiçbir işe yaramıyormuş gibi geliyor: Yanlış! Öncelikle bu tür olumsuz düşünceleri aklınızdan çıkarmalısınız. Kyoto’da Doshisha Üniversitesi’nde Hitoma Saito tarafından yürütülen ve 101 kişiyle yapılan bir araştırmaya göre, diyetlerine olumlu yaklaşan kişilerin olumsuz yaklaşan kişilere nazaran daha çok kilo kaybettiği gözlemlenmiş. Niçin mi? çünkü optimistler rejimlerini uygularlarken daha az hileye başvuruyorlarmış, böylece kaçamaklar azalıyormuş.

Kendimi hep şişman buluyorum: Objektif olalım, yanılıyorsunuz. Bu ülkemizdeki en yaygın inanışlardan biri gibi, herkes kendini şişman buluyor ve milletçe bitmek bilmeyen bir rejimin peşinden sürükleniyoruz. Bunu anlamanın en iyi yöntemi aslında vücut kitle endeksimizi ölçmektir. Kilonuzu boyunuzun metre cinsinden karesine böldüğünüzde elde edeceğiniz sayı size vücut kitle indeksinizi verir. Eğer değerleriniz 18.5 ile 24.9 arasıysa normal kilolu, 25 ile 29.9 arasındaysa kilolusunuz. Hadi bakalım şimdi kağıt ve kalemleri hazırlayın.

Kuruyemişe dayanamıyorum: Fındık, badem, fıstık, ceviz ve kuru meyveler… Neden olmasın? Yapılan bazı araştırmalara göre günde 5 ila 8 fındık yemenin kilonuza etki etmediği, üstelik omega 3 ihtiyacınızı da karşıladığı ortaya çıkmış. Neden kilo almadığınızı açıklarsak, yediğiniz yemişler tokluk hissini arttırır ve sizi tok tutarak, gereksiz atıştırmaları engeller. Bu nedenle aslında biraz kuru yemiş atıştırmak Zaralı değil, faydalıdır.

Elle

Günaydın kızlaaar :119:

Kahvaltım : Bi dilim kepekli ekmek , kk peynir, büyük çay bardağıyla multi meyve suyu

Bugün kesinlikle cıss yok

Alıntı yapamadım kimdi mesajı yazan onuda hatırlamıyorum da hormanal bozukluğum için biri geçmiş olsun demişti. Teşekkür ederim

Diane 35 kullanıyorum bu yüzden ve iştahım da inanılmaz. Kendimi zor tutuyorum. Ve kilo da zor veriyorum. Bi ayda 2 kilocuk verdiğimi biliyorum ya deli gibi spora rağmen.

bende anlamadım ne çekilişi
bide sen kızına sandalet almışsın nerden aldın canım hangi siteki

Herkes artida galiba bu hafta :/ ben de ne zaman protein yapsam mehteran takimi gibi 2 ileri bi geri oluyorum o yuzden biraktim o cabuk vereyim islerini
Baktim 1 senedir acgozllugumdn hemen olsun cabuk olsun derdinden oldugum yerde sayiyorum...
En temizi az kalori almiyosun bari lop diye geri
Doktorumdan aldin de mi cakaaaal
Super canm afiyet olsun

Afiyt olsun canim arada bi oluyo herkese
Sn motivasyonunu koru devam et yeter
buyrun ıgrenc menum
sabah 1 sımıt cay
ara yesıl elma
oglen k flaks
ara yesıl elma
aksam bol salata corba:18::18:
Kotu degilmis menun bence
Tek besinli diyetlerde2 ileri 1 geri oluyo...

Ayol sen buna sapitmak mi diyosun ay Allah iyiligin versin

bence bızede markayı solemelısın canm

şikayetinin sonucunda bir şey oldu mu?

vallhi kimi kime şikayet edeceksin, insanın sinirlerinin bozulmasından başka bir işe yaramıyor

yıllar önce oğlum bebekken bir eczacıyı bana sattığı aşı yüzünden şikayet etmiştim, ham eczacılar odasına hem de il sağlık müdürlüğüne

eczacılar odası başkanı eczacının sınıf arkadaşı çıktı üstelik olayı reddetti, benim sözüme karşılık onun sözü, hiç birşey yapamadım yani, Allah'a havale ettim kendisini öbür tarafta iki elim yakasındA olacak!

bir de komik hikaye anlatıp kaçıyorum kızlar

yıllar önce çoook ünlü bir gazlı içecek firmasından annem 2.5 lt lik alıyor teyzemler falan gelmiş kalabalık tadı bir tuhaf geliyor herkese kimse içmek istemiyor nayse herkes gidince annem de çok sever o içeceği içmiş içmiş bitirmiş bir de ne görsün şişenin dibinde asitten erimiş bir hamamböceği!

annem o günden sonra bir daha o içecekten içmedi

bir de kuzenimin içtiği kutu olanının içinden de çıkmış

şimdilik hoşçakalın artık daha sık katılmaya başlıyacağım inşallah bye!

kızlar esek etınden yapılan sucuklar feln wardı ya
acıklamıslardı tw de feln bımde satılıolarmıs onlar
ben dha once almıstım o sucuktan
ayy cok mıgdemı kaldırdı bu haber yaa
Canım nerden duydun bunu, doğru mu acaba gerçekten? Biz de bimden alışveriş yapıyoruz çünkü.

Nazarlar çıkmış derler hep yaHaftaya gidecek inşallah senden kilolar, sakın fazla cozutma

Geçmiş olsun canım, suya kayısı ve ceviz koy akşamdan, sabah aç karnına iç, yarım saat sonra kahvaltı yap. Kabızlığa birebir.

E ne güzel işte, bir de depresyondaydın dün. Sakın gitme burdan bak, az az da olsa gidiyoç

Günaydın kızlar ben yenı uyandım ve sabah kahvaltımızı esımden dolayı saat 12 gıbı yapıyoruz ondanmı zayıflayamıyorum ben 3 aydır ınsan sadece 2 kılocukmu verır ya :2:
Sabah kalkınca 1 ceviz yiyebilirsin, metabolizmanı çalıştırman için. Saat 12 çok geç oluyor, ne zaman bişey yersen o zaman başlar metabolizma çalışmaya.
Jullian kesinlikle etkili canım.

Öyle deme kız millet belli etmese de çatlıyor kıskannçlıktan, geçen ben 36 bedene girdim deyince, kız böyle oldu, kaç kere üstüste sordu, ben bile giremiyom, sen nasıl gircen diyo He he, göstercem ben ona iyice şöyle 58 falan olayım, iyice bi girem içine de, çatlatcam
Ha kızlar bu arada spor yaparken karnınıza streç fılm sarın zayıflatmasada ınceltıo ben bu sayede ve platesle 8 cm belden 5 cm gobekten inceldim
İyi fikir, teşekkürler canım.

Ben de bilmiyorum canım, boşver bence fazla takılma oralara. Herşey para harcamak için bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…