BEN KAHWLTIDAN ONCE ICERSEM COK FAYDALI AMa kahwltıda ıctıgımde tık yok bendefayda etmez mi cnmmm bağırsaklarımı çok feci çalıştırıyo
tüm qün evde olduğum zamanlar içiorum sadece
benmkısıde cok etkılenır almaz ama ızlemedıkı onları
bende aramam hiç
eşimde sucuk salam sosis hastası
hep iyi markaları alıyordu ama iyi markalardada hile çıkmış bikaç gündür almıyor
artık haberlerin etkisimidir nedir
umarım almaz hiçbifaydası yok
babam alıyordu biara sucuğu bimden söylimde almasınlar bidaha
ay bende geçen tv de nuggetla ilgili birşey izledim. midem kalktı. dolapta duruyorlar yiyemiyorum bir daha.ya bende aslında haftada 3 kilo bilem veririm de şimdi öyle yaparsam. kızlar üzülür umutları kırılır. kıskanırlar diye vermiyorum
pardon cevabım umay'aydı bazen böyle karışıklıklar oluyor :26:
,Ayyy bebeğim hem regl için geçmiş olsun hemde nazar için
Dikkat et kız azcık
kabızlık başa bela bende çekiyorum aynı sıkıntıyı, ne kuru kayısı ne form çayı fln etki etmedi şu an bana :26:
Bu hafta bende artılardayım
Aaayyy bi de çekirge olcam diyorsun
Giden kilonun azı çoğu olmaz canım ama sen istesen 1 kilodan fazla verirsin biliyorsun
dün akşam yeterrr beee dedim ve 1 hafta boyunca almadığım kaloriyi aldım
Pişmanmıyım diye bi sorun
Yok valla kaç haftadır 1 cıss sürmedim ağzıma dün rahatladım, bu haftalık böyle olsun kusura bakmayın:26:
Ama gerçekten çok mutluyum yani yüzüm gülüyo
GÜÜÜÜNAAAAYYYDDDIIINNNN
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydın kızlar ya sık giremiyorum özledim sizi!
Nora'cığım ben de aynı hatayı yaptım 1 ayda verdiğim kiloları 1 haftada geri aldım aman ha ipin ucu kaçmasın, ufak ufak ama daha sık kaçamak yapmak, uzun ara verip de acısını çıkartırcasına yemekten daha iyidir bence
çünkü bir başladın mı yemeye gerisi geliyor hiç farkına varmadan bir de bakmışım ki eski beslenme düzenime geri dönmüşüm
ben de öyle oluyor yani...
günaydın kızlar ya sık giremiyorum özledim sizi!
Nora'cığım ben de aynı hatayı yaptım 1 ayda verdiğim kiloları 1 haftada geri aldım aman ha ipin ucu kaçmasın, ufak ufak ama daha sık kaçamak yapmak, uzun ara verip de acısını çıkartırcasına yemekten daha iyidir bence
çünkü bir başladın mı yemeye gerisi geliyor hiç farkına varmadan bir de bakmışım ki eski beslenme düzenime geri dönmüşüm
ben de öyle oluyor yani...
hoşgeldiiiiiiiiin. erken kalkmaya çaşıl çünkü metobolizmayı ne kadar erken uyandırırsan o kadar hızlı çalışıyor. kalkar kalkmaz kayısı kurusu ye ve su iç bu da meto hızlandırma da iyi.
ay bende geçen tv de nuggetla ilgili birşey izledim. midem kalktı. dolapta duruyorlar yiyemiyorum bir daha.ya bende aslında haftada 3 kilo bilem veririm de şimdi öyle yaparsam. kızlar üzülür umutları kırılır. kıskanırlar diye vermiyorum
yok yok sen iyisin canım. ayda 2 kilo aslında çok iyi bir rakam. çünkü sağlam veriyorsun almazsın kolay kolay.
benim durumum farklı suzi 1 ben 2 biz topiğin 300-500 leriyiz
canım bozuk çıkanları çöpe atacağınıza fişiyle birlikte geri verseydiniz ya!
Hoşgeldin bebeeeeğğiimm çok ayrı kalma topikten amaa
Valla merak etme canısı ben sanıyorum ki öyle bir hata yapmam, çünkü depresyondan yeni çıkmışım tekrar giremem yani..
Üstüne üstlük bu ay sonu için 6lar hedefim , kısa süreli hedefler daha da gaza getiriyo, şu an tamamiyle mayısın 1ine konsantre olmuş durumdayım..
Sen nasılsın bebiş bu arada , sağol canım ilgin için
kızlar yaa bilginiz varmı
çekilişler kampanyalar diye bir topik var
millet birbirine çek mek veriyor ne oluyor o merak ettim
anlayamadımda :44::44::44:
Herkes artida galiba bu hafta :/ ben de ne zaman protein yapsam mehteran takimi gibi 2 ileri bi geri oluyorum o yuzden biraktim o cabuk vereyim islerinignaydn kızlar nasılsınız
benım cok moralım bozuk hıc kacamak yapmadım dun feln bı tartıldm sabah 68 im
nolduda 68 oldu anlamadım kı ben
ıse de gec kaldım ewden duzgun s eler alamadım da yemeye
Doktorumdan aldin de mi cakaaaalKizlar benm cok isim var bugün hemennnnn menümü yazıp çıkcam...
Sabah
Bir bardak yeşil cay
Beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepekli Tost ekmegi
Az Maydonoz
Öğle
Büyük kase salata ve yogurt
Aksam
Büyük kase salata yogurt
2 l su
Afiyt olsun canim arada bi oluyo herkesedün akşam yeterrr beee dedim ve 1 hafta boyunca almadığım kaloriyi aldım
Pişmanmıyım diye bi sorun
Yok valla kaç haftadır 1 cıss sürmedim ağzıma dün rahatladım, bu haftalık böyle olsun kusura bakmayın:26:
Ama gerçekten çok mutluyum yani yüzüm gülüyo
GÜÜÜÜNAAAAYYYDDDIIINNNN
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Kotu degilmis menun bencebuyrun ıgrenc menum
sabah 1 sımıt cay
ara yesıl elma
oglen k flaks
ara yesıl elma
aksam bol salata corba:18::18:
Tek besinli diyetlerde2 ileri 1 geri oluyo...o kadr protoın yaptm hıc kacamaksız bugun yne 68 cıktm
ben aglamıımde kımler aglasın üüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
artık tawk tarzı seler gormek ıstemıorum 3 gun protoınden sonra
aaaaayyy çatladınız meraklılaaar
akşam gittim
4 yk nesfit ve 4 yk yoğurt yedim 7 gibi...
Sonra doymadım 1 kase çorba içtim 8 de fln
Ve asıl şimdi başlıyor
muhteşem yüzyıl izliyorduk Eti burçak vardı masada yarım paket onu yedim bi güzel
Sonra da mısır patlattım anneme onu yedim
Aslında evde cips fln da vardı da yok yemem onları çok mutluyum ahahahaha
Ama kesin artılardayım yani, bu haftalık böyle
kızlar bu konuda size başımdan geçen bir olayı anlatayım
bir ara bir firmanın isim vermicem reçelini aldım
şişesine aldanıp sürahiydi hoşuma gitti kullanırım diye
neyse ben onu nerdeyse sonuna kadar bitirdim
son dibinde biraz kalmıştı kase boşaltıyordum
bide ne göreyim ölmüş böcük öğğğğğğğğğğğğğğğ
allah ben nasıl ağlıyom sinirden
ben bunu hep yedim sonuna kadar şimdi mi görmem lazımdı diye kendimi suçlayıp durdum
neyse hemen o şirkete büyükde bir firma
mail attım durumu anlattım
ve bu reçeli çocuğumada yedirdiğimi anlattım
sağlığımızla oynandığını firmanızın denetimlerinin ve sağlık kontrollaerinin
teşekkülsüz yapıldığını falan herşey yazdım şikayet edeceğimi ilgili makamlara ve markanızı verip
kimsenin sizin ürününüzden almamasını elimden geldiğince teşfik edecem yazdım
ertesi gün mailin cevabı geldi
satın alma müdürü heralde cvp yazmış
ama ne kıvırmalar neler neler
sizden bu olaydan ötürü özür dileriz firmamız şuana kadar böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyor
bana hediye ürünler gönderip bu özrü bu şekilde bastırabileceklerini teklif ettiler
ben bunu duyunca tabi dahada sinirlendim
cevaben şöle yazdım
bide suçunuzu daha büyük suçmu ekliyorsunuz
bana göndereceğin,iz hediyelerle insanların sağlıklarına verdiğniz zarar düzelecekmi dedim
bunu duymamış olayım ben sizi şikayet edecem dedim ve ettim
önüme gelenede söylüyorum o markayı almamalarını
kızlar bu konuda size başımdan geçen bir olayı anlatayım
bir ara bir firmanın isim vermicem reçelini aldım
şişesine aldanıp sürahiydi hoşuma gitti kullanırım diye
neyse ben onu nerdeyse sonuna kadar bitirdim
son dibinde biraz kalmıştı kase boşaltıyordum
bide ne göreyim ölmüş böcük öğğğğğğğğğğğğğğğ
allah ben nasıl ağlıyom sinirden
ben bunu hep yedim sonuna kadar şimdi mi görmem lazımdı diye kendimi suçlayıp durdum
neyse hemen o şirkete büyükde bir firma
mail attım durumu anlattım
ve bu reçeli çocuğumada yedirdiğimi anlattım
sağlığımızla oynandığını firmanızın denetimlerinin ve sağlık kontrollaerinin
teşekkülsüz yapıldığını falan herşey yazdım şikayet edeceğimi ilgili makamlara ve markanızı verip
kimsenin sizin ürününüzden almamasını elimden geldiğince teşfik edecem yazdım
ertesi gün mailin cevabı geldi
satın alma müdürü heralde cvp yazmış
ama ne kıvırmalar neler neler
sizden bu olaydan ötürü özür dileriz firmamız şuana kadar böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyor
bana hediye ürünler gönderip bu özrü bu şekilde bastırabileceklerini teklif ettiler
ben bunu duyunca tabi dahada sinirlendim
cevaben şöle yazdım
bide suçunuzu daha büyük suçmu ekliyorsunuz
bana göndereceğin,iz hediyelerle insanların sağlıklarına verdiğniz zarar düzelecekmi dedim
bunu duymamış olayım ben sizi şikayet edecem dedim ve ettim
önüme gelenede söylüyorum o markayı almamalarını
Canım nerden duydun bunu, doğru mu acaba gerçekten? Biz de bimden alışveriş yapıyoruz çünkü.kızlar esek etınden yapılan sucuklar feln wardı ya
acıklamıslardı tw de feln bımde satılıolarmıs onlar
ben dha once almıstım o sucuktan
ayy cok mıgdemı kaldırdı bu haber yaa
Nazarlar çıkmış derler hep yagünaydın güzelleeeeeeeer
nasılsınız fıstıklar bugün?
burda şimdilik mis gibi bir hava var
ama benim havam pek iyi sayılmaz
sabahın köründe regl teyze geldi
cuma öncesi olacak işmi şimdi bu 2 gün daha bekleyemedi
dün 300grda olsa eksideydim demekki bu hafta yine artıda olacağım
ölee işteeee
yine anaokulundayım
cısslı bir gün olmaz umarım
okula geldim cam kupaya çay doldurdum
kupa ortadan 2ye ayrıldı hertaraf çay cam, elimide kesmiş azıcık
nazaramı geldim neee
nazar çıktı nazar
Geçmiş olsun canım, suya kayısı ve ceviz koy akşamdan, sabah aç karnına iç, yarım saat sonra kahvaltı yap. Kabızlığa birebir.günaydın kızlar çok halsizizim
belim ağrıyor karnım ağrıyor
regl olacam bugün yarın heralde ondan
heryerim şiş
halada artıdayım bu hafta artı çıkacağım o kesin
içtiğim sular bile fazla çıkmıyor
kabızlık hat safada pöffff
eeeeeee
sizde ne var ne yok bakalım
tartıya bigün kaldı cıs yapmayın bugün
E ne güzel işte, bir de depresyondaydın dün. Sakın gitme burdan bak, az az da olsa gidiyoçgünaydın kızlar herkesler de burdaymış görüyorum aşağıdan...
bugün uzun süredir giyemediğim bir eteğimi giydim. oldu düğmeleri de kapandı ama acık sıkıyo oturunca. ah ah 2-3 kilocuk versem şahane olacak
dün akşam eve gidince tartıldım 100 gr vermişimvalla bravo o kadar tatlıyı göürdüm ama eksideyim. he he cuma ya kadar bunu korusam yeter.
yani ayda 400 gr daaaaaaaaaan 8 ayda ancak 1 beden incelecembu hızla 2013 de çıtır olurum kesin
Sabah kalkınca 1 ceviz yiyebilirsin, metabolizmanı çalıştırman için. Saat 12 çok geç oluyor, ne zaman bişey yersen o zaman başlar metabolizma çalışmaya.Günaydın kızlar ben yenı uyandım ve sabah kahvaltımızı esımden dolayı saat 12 gıbı yapıyoruz ondanmı zayıflayamıyorum ben 3 aydır ınsan sadece 2 kılocukmu verır ya :2:
Jullian kesinlikle etkili canım.he he senin çocukların düğünü olacak sonra torun olacak sonra senin torunlarevlenecek yaşa gelecek. sen bir bakayım şu topiğe diyecen. ben hala burada olcam. o zaman da kızlar az kaldı çıtırlığa diye yazarım sende beğenirsin artık.
annemler gidince acık düzene gireceğim kesin. ama vücudum saldı kendini hissediyorum. jullianla çok güzel sıkılaşmıştım o bacıya tekrar başlamam lazım. o çok faydalı. şimdi onların yanında yapamıyorum. geçen ay tam gaza geldim spora başlayacaktım regl oldum. benmki de çok ağrılı olduğundan yapamadım. bitince de annemler gelecez dediler kaldı.
amaaaaaaaaaan hepsi bahane işte
Öyle deme kız millet belli etmese de çatlıyor kıskannçlıktan, geçen ben 36 bedene girdim deyince, kız
spor gerçekten faydalı ama bende yapamıyorum
2 gündür başlamıştım regl geldi
totomu zor kaldırırım artık
yok kız benim neyime nazar değecekte işte
regl her ay başımızın belası
olsa bi dert olmasa bidert
gidip iade etsem neolacakki
alıp gerimi gönderecekler onu başkasına satacaklar
hiç uğraşamam valla
İyi fikir, teşekkürler canım.Ha kızlar bu arada spor yaparken karnınıza streç fılm sarın zayıflatmasada ınceltıo ben bu sayede ve platesle 8 cm belden 5 cm gobekten inceldim
kızlar yaa bilginiz varmı
çekilişler kampanyalar diye bir topik var
millet birbirine çek mek veriyor ne oluyor o merak ettim
anlayamadımda :44::44::44: