70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkesler de burdaymış görüyorum aşağıdan...
bugün uzun süredir giyemediğim bir eteğimi giydim. oldu düğmeleri de kapandı ama acık sıkıyo oturunca. ah ah 2-3 kilocuk versem şahane olacak :KK52::KK52::KK52:
dün akşam eve gidince tartıldım 100 gr vermişim:KK76:valla bravo o kadar tatlıyı göürdüm ama eksideyim. he he cuma ya kadar bunu korusam yeter.
yani ayda 400 gr daaaaaaaaaan 8 ayda ancak 1 beden incelecem :KK60::KK60: bu hızla 2013 de çıtır olurum kesin:KK60::KK60: :KK60::KK60: :KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: yanı o yemelere karsı hala eksıdeysen :nazar::nazar::nazar: dıorum ben:KK1::KK1:
torun sahıbı oluruz hala buralarda dolanırız bız kesın:KK1::KK1:

evet cnm cızelgede kı gıbı kılom
200 gr cık eksıdeym ama ben 3 gundr protoın yapıorum ya:KK17:
bende proteinden sonra 200 gr eksideydim
aaaaayyy çatladınız meraklılaaar :KK52::KK52:

akşam gittim

4 yk nesfit ve 4 yk yoğurt yedim 7 gibi...

Sonra doymadım 1 kase çorba içtim 8 de fln :KK9::KK9:

Ve asıl şimdi başlıyor :KK9::KK9::KK9:

muhteşem yüzyıl izliyorduk Eti burçak vardı masada yarım paket onu yedim bi güzel :KK9::KK9:

Sonra da mısır patlattım anneme onu yedim :KK9::KK9:

Aslında evde cips fln da vardı da yok yemem onları çok mutluyum ahahahaha :KK8::KK8:

Ama kesin artılardayım yani, bu haftalık böyle :KK23:
afiyet bal şeker olsun canımmmmm
kızlar esek etınden yapılan sucuklar feln wardı ya
acıklamıslardı tw de feln bımde satılıolarmıs onlar
ben dha once almıstım o sucuktan
ayy cok mıgdemı kaldırdı bu haber yaa:KK30::KK30::KK30:
bimden hiçbişey almamak lazım
biz almıyoruz şahsen
bizamanlar kaşar almıştık çöp nasıl kokar öyle kokuyordu
geçenlerde turşu aldı eşim çöpe gitti
su böreği yufkasıda aynı şekilde
hep üstüste bizemi denk geldi ne almıyoruz artık
bide bulunduğumuz yerde öyle büyük marketler yok bimde adım başı
artık sadece migrostan alıyoruz, bide makromarketten başkada yok zaten
günaydın kızlar çok halsizizim
belim ağrıyor karnım ağrıyor
regl olacam bugün yarın heralde ondan
heryerim şiş
halada artıdayım bu hafta artı çıkacağım o kesin
içtiğim sular bile fazla çıkmıyor
kabızlık hat safada pöffff
eeeeeee
sizde ne var ne yok bakalım
tartıya bigün kaldı cıs yapmayın bugün:KK20:
günaydın canım :KK34:
günaydın minecikkkk pöfff ne güzel eksidesin ben artıdayım
ama ben bu hafta yedim dikkat etmedim
bide regl var şişlikde oldu
sana bişey olmasında nazar çıkmış oldu canım oku üfle kendini:KK1::KK1:
menülerin iyiydi sonradanmı bozdun canım ben bomba gibi geliyor pötüş diye düşünmüştüm
canım ben dün eksideydim ama yarın kesin artı çıkar
normaldede çarşamba falan tartılırım cuma günü hep daha fazla çıkar
çarşambaları tartılsak benim için daha iyi olacak yanii
regl olunca okuyup üfleyemedim yaaaa :KK31:

Son düzenleme:

bugün uzun süredir giyemediğim bir eteğimi giydim. oldu düğmeleri de kapandı ama acık sıkıyo oturunca. ah ah 2-3 kilocuk versem şahane olacak :KK52::KK52::KK52:
dün akşam eve gidince tartıldım 100 gr vermişim:KK76:valla bravo o kadar tatlıyı göürdüm ama eksideyim. he he cuma ya kadar bunu korusam yeter.
yani ayda 400 gr daaaaaaaaaan 8 ayda ancak 1 beden incelecem :KK60::KK60: bu hızla 2013 de çıtır olurum kesin:KK60::KK60: :KK60::KK60: :KK60::KK60:
sık dişini be blackkkk haftada 200 versen yada 250 ayda 1 kilo yapar birde otarından düşün ona şartlandır bari kendiniii

nazar cıkmıs nazar:nazar::nazar::nazar::KK1::KK1:

gunaydn cnm
ahh ayda bıkere de olsa bu reglı tıyzemız maf edıo bızı:KK37:

canımcım biliyorsun aylardır dikkat ettim ben kilo verişimde iyiydi
son haftalarda biraz durdu şimdi bu hafta saldım fazla kaçırmadan şaşırmaca olsun oda
kilo verişim durmuştu
şimdi allah nasip ederse yarından itibaren cısmıs yok tamamen sağlıklı beslenecem inşallah:KK34:

alemsin kız ben ikinciyi doğurup gelcem sen hala burdamı olcan :KK52:
annenler gidince hızlancan sen ben biliyom

afiyet bal şeker olsun canımmmmm

biz almıyoruz şahsen

günaydın canım :KK34:

menülerin iyiydi sonradanmı bozdun canım ben bomba gibi geliyor pötüş diye düşünmüştüm
canım ben dün eksideydim ama yarın kesin artı çıkar
normaldede çarşamba falan tartılırım cuma günü hep daha fazla çıkar
çarşambaları tartılsak benim için daha iyi olacak yanii
regl olunca okuyup üfleyemedim yaaaa :KK31:

canım ben nazara çok inanırım bazı insanların gözleri kötüdür bu kurandada geçer
nazarları değer fesattırlar gözleri heryere değer
o yüzden herzaman evden çıkarken bildiğin duaları oku allaha sığın eşini çocuğnu ve kendini
öyle çık
ben önceden işe giderken evden erken çıkar yürüyüş yapardım o yol boyu içimden geçen bütün duaları okur
hem manen rahatlardım hemde nazara iyidir
biraz insan kendi kendinin doktoru olacak her konuda canımcımmmmm:KK54::KK54::KK54:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: yanı o yemelere karsı hala eksıdeysen :nazar::nazar::nazar: dıorum ben:KK1::KK1:
torun sahıbı oluruz hala buralarda dolanırız bız kesın:KK1::KK1:
kesin hasretim kesin. ben buranın ömür boyu üyesiyim zaten:KK52::KK52::KK52:sizi çok seviyom ayrılmamak için kilo vermiyom masuscuktan. yoksa boğazıma tös diyemediğim için değil :KK60: :KK60: :KK60:
geçmiş olsun umay totonu kaşı nazar değmiş sana:nazar::nazar::nazar:
ay neskuikim vallla ben kendimden umudu kestim. saldım çayıra... 3 gün tutsam boğazımı 4. gün bir kaçamak yapıyorum mutlaka.
spora başlamam lazım tekrar. annemler şimdi evde onlar gidince bir başlasam 2 gün zorlasom 3 gün kendiliğimden yapıyorumda ah ah o ilk 2 gün yapmak marifet.

Günaydın kızlar ben yenı uyandım ve sabah kahvaltımızı esımden dolayı saat 12 gıbı yapıyoruz ondanmı zayıflayamıyorum ben 3 aydır ınsan sadece 2 kılocukmu verır ya :2:

biz almıyoruz şahsen

bende artık bımden yapmıorum zaten ama onceden almıstım:KK37::KK37:
kıpa yada mıgros tan yapıorum
ama gecen gunde mıgrostan aldıgım nuggetlar bozuk cıkmıstı
ınan artık korkuorum yıyeceklerden ya
kendı basıma olsam hıc sosıs salam yemem ama ıste benımkısı ole sey hastası:KK25:

kesin hasretim kesin. ben buranın ömür boyu üyesiyim zaten:KK52::KK52::KK52:sizi çok seviyom ayrılmamak için kilo vermiyom masuscuktan. yoksa boğazıma tös diyemediğim için değil :KK60: :KK60: :KK60:
ay neskuikim vallla ben kendimden umudu kestim. saldım çayıra... 3 gün tutsam boğazımı 4. gün bir kaçamak yapıyorum mutlaka.
spora başlamam lazım tekrar. annemler şimdi evde onlar gidince bir başlasam 2 gün zorlasom 3 gün kendiliğimden yapıyorumda ah ah o ilk 2 gün yapmak marifet.

hahahah bende ole hayatm bende ole
aslında ben ıstesem haftada 2 kg werırım :KK1::KK1:
ama dıorum kıscelere ayıp olmasın wermıım dıorum ondan wermıorum:KK76::KK76::KK76:

evet cnm cızelgede kı gıbı kılom
200 gr cık eksıdeym ama ben 3 gundr protoın yapıorum ya:KK17:

kahwltıda form cayı ıcınce fayda edıomu cnm
ben ıcıorum pek bı faydası yok bana

fayda etmez mi cnmmm bağırsaklarımı çok feci çalıştırıyo
tüm qün evde olduğum zamanlar içiorum sadece:KK34:

alemsin kız ben ikinciyi doğurup gelcem sen hala burdamı olcan :KK52:
annenler gidince hızlancan sen ben biliyom

he he senin çocukların düğünü olacak sonra torun olacak sonra senin torunlarevlenecek yaşa gelecek. sen bir bakayım şu topiğe diyecen. ben hala burada olcam. o zaman da kızlar az kaldı çıtırlığa diye yazarım sende beğenirsin artık.:KK52::KK52::KK52::KK52:
annemler gidince acık düzene gireceğim kesin. ama vücudum saldı kendini hissediyorum. jullianla çok güzel sıkılaşmıştım o bacıya tekrar başlamam lazım. o çok faydalı. şimdi onların yanında yapamıyorum. geçen ay tam gaza geldim spora başlayacaktım regl oldum. benmki de çok ağrılı olduğundan yapamadım. bitince de annemler gelecez dediler kaldı.
amaaaaaaaaaan hepsi bahane işte :KK33::KK33::KK33::KK33:

canım ben nazara çok inanırım bazı insanların gözleri kötüdür bu kurandada geçer
o yüzden herzaman evden çıkarken bildiğin duaları oku allaha sığın eşini çocuğnu ve kendini
öyle çık
ben önceden işe giderken evden erken çıkar yürüyüş yapardım o yol boyu içimden geçen bütün duaları okur
biraz insan kendi kendinin doktoru olacak her konuda canımcımmmmm:KK54::KK54::KK54:
müdirede nazar çıktı dedi ama bilmiyorum tabii
bayanlardan biri kötü kötü bakıyordu
artık kötü niyettenmi , iş çıkardın bize diye düşündüğündenmi bilmem
viledayı getirip ben silecektim ama sonra dedim onlar dururken ben yaparsam dahada ayıp olacak
ne bileyim yaaa
kızıma devamlı okuyorum zaten bebişlere nazar çabuk değiyor
tamam canım kaşıdım :KK9:
bende senin gibiyim ama ben fazla abartmıyorum sanırım ayda 2 kilo verdim bende
senden biraz daha iyi durumdayım yaniii
kötü örnekmi oluyoz kız yoksaaa

günaydın güzelleeeeeeeer
nasılsınız fıstıklar bugün?
burda şimdilik mis gibi bir hava var
ama benim havam pek iyi sayılmaz
sabahın köründe regl teyze geldi
cuma öncesi olacak işmi şimdi bu 2 gün daha bekleyemedi
dün 300grda olsa eksideydim demekki bu hafta yine artıda olacağım
ölee işteeee
yine anaokulundayım
cısslı bir gün olmaz umarım

okula geldim cam kupaya çay doldurdum
kupa ortadan 2ye ayrıldı hertaraf çay cam, elimide kesmiş azıcık
nazaramı geldim neee :KK52::KK52:
nazar çıktı nazar :KK51::KK51:

,Ayyy bebeğim hem regl için geçmiş olsun hemde nazar için :nazar::nazar::nazar:

Dikkat et kız azcık :KK19:

günaydın kızlar çok halsizizim
belim ağrıyor karnım ağrıyor
regl olacam bugün yarın heralde ondan
heryerim şiş
halada artıdayım bu hafta artı çıkacağım o kesin
içtiğim sular bile fazla çıkmıyor
kabızlık hat safada pöffff
eeeeeee
sizde ne var ne yok bakalım
tartıya bigün kaldı cıs yapmayın bugün:KK20:

kabızlık başa bela bende çekiyorum aynı sıkıntıyı, ne kuru kayısı ne form çayı fln etki etmedi şu an bana :26:

Bu hafta bende artılardayım :KK31:

:KK9::KK9::KK9:afiyet bal şeker olsun yinede kaçamak krizini ucuz atlatmışsın bence:KK9:
ben hafta sonu 1 tabak pirinç pilavı yedim:KK9::KK9:

Aaayyy bi de çekirge olcam diyorsun :KK36::KK36:
:KK9:

Giden kilonun azı çoğu olmaz canım ama sen istesen 1 kilodan fazla verirsin biliyorsun :KK23::KK23:

Son düzenleme:
kendı basıma olsam hıc sosıs salam yemem ama ıste benımkısı ole sey hastası:KK25:

bende aramam hiç
eşimde sucuk salam sosis hastası
hep iyi markaları alıyordu ama iyi markalardada hile çıkmış bikaç gündür almıyor
artık haberlerin etkisimidir nedir
umarım almaz hiçbifaydası yok
babam alıyordu biara sucuğu bimden söylimde almasınlar bidaha

Günaydın kızlar ben yenı uyandım ve sabah kahvaltımızı esımden dolayı saat 12 gıbı yapıyoruz ondanmı zayıflayamıyorum ben 3 aydır ınsan sadece 2 kılocukmu verır ya :2:

:KK20::KK20::KK20::KK20:

Sen eşin kalkana kadar en azından metabolizmayı miğdeyi çalıştırcak birşey at ağzına yada birşeyler iç... :KK8:

öyle çık

canım bozuk çıkanları çöpe atacağınıza fişiyle birlikte geri verseydiniz ya!

hoşgeldiiiiiiiiin. erken kalkmaya çaşıl çünkü metobolizmayı ne kadar erken uyandırırsan o kadar hızlı çalışıyor. kalkar kalkmaz kayısı kurusu ye ve su iç bu da meto hızlandırma da iyi.
ay bende geçen tv de nuggetla ilgili birşey izledim. midem kalktı. dolapta duruyorlar yiyemiyorum bir daha.ya bende aslında haftada 3 kilo bilem veririm de şimdi öyle yaparsam. kızlar üzülür umutları kırılır. kıskanırlar diye vermiyorum:KK60: :KK60:

müdirede nazar çıktı dedi ama bilmiyorum tabii
bayanlardan biri kötü kötü bakıyordu
artık kötü niyettenmi , iş çıkardın bize diye düşündüğündenmi bilmem
viledayı getirip ben silecektim ama sonra dedim onlar dururken ben yaparsam dahada ayıp olacak
ne bileyim yaaa
kızıma devamlı okuyorum zaten bebişlere nazar çabuk değiyor

tamam canım kaşıdım :KK9:
bende senin gibiyim ama ben fazla abartmıyorum sanırım ayda 2 kilo verdim bende
senden biraz daha iyi durumdayım yaniii
kötü örnekmi oluyoz kız yoksaaa

yok yok sen iyisin canım. ayda 2 kilo aslında çok iyi bir rakam. çünkü sağlam veriyorsun almazsın kolay kolay.
benim durumum farklı suzi 1 ben 2 biz topiğin 300-500 leriyiz:KK52::KK52::KK52:

he he senin çocukların düğünü olacak sonra torun olacak sonra senin torunlarevlenecek yaşa gelecek. sen bir bakayım şu topiğe diyecen. ben hala burada olcam. o zaman da kızlar az kaldı çıtırlığa diye yazarım sende beğenirsin artık.:KK52::KK52::KK52::KK52:
annemler gidince acık düzene gireceğim kesin. ama vücudum saldı kendini hissediyorum. jullianla çok güzel sıkılaşmıştım o bacıya tekrar başlamam lazım. o çok faydalı. şimdi onların yanında yapamıyorum. geçen ay tam gaza geldim spora başlayacaktım regl oldum. benmki de çok ağrılı olduğundan yapamadım. bitince de annemler gelecez dediler kaldı.
amaaaaaaaaaan hepsi bahane işte :KK33::KK33::KK33::KK33:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
spor gerçekten faydalı ama bende yapamıyorum
2 gündür başlamıştım regl geldi
totomu zor kaldırırım artık :KK31:
,Ayyy bebeğim hem regl için geçmiş olsun hemde nazar için :nazar::nazar::nazar:

Dikkat et kız azcık :KK19:
yok kız benim neyime nazar değecekte işte
regl her ay başımızın belası
olsa bi dert olmasa bidert
canım bozuk çıkanları çöpe atacağınıza fişiyle birlikte geri verseydiniz ya!
gidip iade etsem neolacakki
alıp gerimi gönderecekler onu başkasına satacaklar
hiç uğraşamam valla

X