günaydın kızlar herkesler de burdaymış görüyorum aşağıdan...
bugün uzun süredir giyemediğim bir eteğimi giydim. oldu düğmeleri de kapandı ama acık sıkıyo oturunca. ah ah 2-3 kilocuk versem şahane olacak
dün akşam eve gidince tartıldım 100 gr vermişimvalla bravo o kadar tatlıyı göürdüm ama eksideyim. he he cuma ya kadar bunu korusam yeter.
yani ayda 400 gr daaaaaaaaaan 8 ayda ancak 1 beden incelecembu hızla 2013 de çıtır olurum kesin
bende proteinden sonra 200 gr eksideydimevet cnm cızelgede kı gıbı kılom
200 gr cık eksıdeym ama ben 3 gundr protoın yapıorum ya
afiyet bal şeker olsun canımmmmmaaaaayyy çatladınız meraklılaaar
akşam gittim
4 yk nesfit ve 4 yk yoğurt yedim 7 gibi...
Sonra doymadım 1 kase çorba içtim 8 de fln
Ve asıl şimdi başlıyor
muhteşem yüzyıl izliyorduk Eti burçak vardı masada yarım paket onu yedim bi güzel
Sonra da mısır patlattım anneme onu yedim
Aslında evde cips fln da vardı da yok yemem onları çok mutluyum ahahahaha
Ama kesin artılardayım yani, bu haftalık böyle
bimden hiçbişey almamak lazımkızlar esek etınden yapılan sucuklar feln wardı ya
acıklamıslardı tw de feln bımde satılıolarmıs onlar
ben dha once almıstım o sucuktan
ayy cok mıgdemı kaldırdı bu haber yaa
günaydın canımgünaydın kızlar çok halsizizim
belim ağrıyor karnım ağrıyor
regl olacam bugün yarın heralde ondan
heryerim şiş
halada artıdayım bu hafta artı çıkacağım o kesin
içtiğim sular bile fazla çıkmıyor
kabızlık hat safada pöffff
eeeeeee
sizde ne var ne yok bakalım
tartıya bigün kaldı cıs yapmayın bugün
menülerin iyiydi sonradanmı bozdun canım ben bomba gibi geliyor pötüş diye düşünmüştümgünaydın minecikkkk pöfff ne güzel eksidesin ben artıdayım
ama ben bu hafta yedim dikkat etmedim
bide regl var şişlikde oldu
sana bişey olmasında nazar çıkmış oldu canım oku üfle kendini
sık dişini be blackkkk haftada 200 versen yada 250 ayda 1 kilo yapar birde otarından düşün ona şartlandır bari kendiniiigünaydın kızlar herkesler de burdaymış görüyorum aşağıdan...
bugün uzun süredir giyemediğim bir eteğimi giydim. oldu düğmeleri de kapandı ama acık sıkıyo oturunca. ah ah 2-3 kilocuk versem şahane olacak
dün akşam eve gidince tartıldım 100 gr vermişimvalla bravo o kadar tatlıyı göürdüm ama eksideyim. he he cuma ya kadar bunu korusam yeter.
yani ayda 400 gr daaaaaaaaaan 8 ayda ancak 1 beden incelecembu hızla 2013 de çıtır olurum kesin
nazar cıkmıs nazar
gunaydn cnm
ahh ayda bıkere de olsa bu reglı tıyzemız maf edıo bızı
bende proteinden sonra 200 gr eksideydim
afiyet bal şeker olsun canımmmmm
bimden hiçbişey almamak lazım
biz almıyoruz şahsen
bizamanlar kaşar almıştık çöp nasıl kokar öyle kokuyordu
geçenlerde turşu aldı eşim çöpe gitti
su böreği yufkasıda aynı şekilde
hep üstüste bizemi denk geldi ne almıyoruz artık
bide bulunduğumuz yerde öyle büyük marketler yok bimde adım başı
artık sadece migrostan alıyoruz, bide makromarketten başkada yok zaten
günaydın canım
menülerin iyiydi sonradanmı bozdun canım ben bomba gibi geliyor pötüş diye düşünmüştüm
canım ben dün eksideydim ama yarın kesin artı çıkar
normaldede çarşamba falan tartılırım cuma günü hep daha fazla çıkar
çarşambaları tartılsak benim için daha iyi olacak yanii
regl olunca okuyup üfleyemedim yaaaa
kesin hasretim kesin. ben buranın ömür boyu üyesiyim zatenyanı o yemelere karsı hala eksıdeysen dıorum ben
torun sahıbı oluruz hala buralarda dolanırız bız kesın
bende artık bımden yapmıorum zaten ama onceden almıstım
bende proteinden sonra 200 gr eksideydim
bimden hiçbişey almamak lazım
biz almıyoruz şahsen
bizamanlar kaşar almıştık çöp nasıl kokar öyle kokuyordu
geçenlerde turşu aldı eşim çöpe gitti
su böreği yufkasıda aynı şekilde
hep üstüste bizemi denk geldi ne almıyoruz artık
bide bulunduğumuz yerde öyle büyük marketler yok bimde adım başı
artık sadece migrostan alıyoruz, bide makromarketten başkada yok zaten
kesin hasretim kesin. ben buranın ömür boyu üyesiyim zatensizi çok seviyom ayrılmamak için kilo vermiyom masuscuktan. yoksa boğazıma tös diyemediğim için değil
geçmiş olsun umay totonu kaşı nazar değmiş sana
ay neskuikim vallla ben kendimden umudu kestim. saldım çayıra... 3 gün tutsam boğazımı 4. gün bir kaçamak yapıyorum mutlaka.
spora başlamam lazım tekrar. annemler şimdi evde onlar gidince bir başlasam 2 gün zorlasom 3 gün kendiliğimden yapıyorumda ah ah o ilk 2 gün yapmak marifet.
evet cnm cızelgede kı gıbı kılom
200 gr cık eksıdeym ama ben 3 gundr protoın yapıorum ya
kahwltıda form cayı ıcınce fayda edıomu cnm
ben ıcıorum pek bı faydası yok bana
alemsin kız ben ikinciyi doğurup gelcem sen hala burdamı olcan
annenler gidince hızlancan sen ben biliyom
müdirede nazar çıktı dedi ama bilmiyorum tabiicanım ben nazara çok inanırım bazı insanların gözleri kötüdür bu kurandada geçer
nazarları değer fesattırlar gözleri heryere değer
o yüzden herzaman evden çıkarken bildiğin duaları oku allaha sığın eşini çocuğnu ve kendini
öyle çık
ben önceden işe giderken evden erken çıkar yürüyüş yapardım o yol boyu içimden geçen bütün duaları okur
hem manen rahatlardım hemde nazara iyidir
biraz insan kendi kendinin doktoru olacak her konuda canımcımmmmm
tamam canım kaşıdımkesin hasretim kesin. ben buranın ömür boyu üyesiyim zatensizi çok seviyom ayrılmamak için kilo vermiyom masuscuktan. yoksa boğazıma tös diyemediğim için değil
geçmiş olsun umay totonu kaşı nazar değmiş sana
ay neskuikim vallla ben kendimden umudu kestim. saldım çayıra... 3 gün tutsam boğazımı 4. gün bir kaçamak yapıyorum mutlaka.
spora başlamam lazım tekrar. annemler şimdi evde onlar gidince bir başlasam 2 gün zorlasom 3 gün kendiliğimden yapıyorumda ah ah o ilk 2 gün yapmak marifet.
günaydın güzelleeeeeeeer
nasılsınız fıstıklar bugün?
burda şimdilik mis gibi bir hava var
ama benim havam pek iyi sayılmaz
sabahın köründe regl teyze geldi
cuma öncesi olacak işmi şimdi bu 2 gün daha bekleyemedi
dün 300grda olsa eksideydim demekki bu hafta yine artıda olacağım
ölee işteeee
yine anaokulundayım
cısslı bir gün olmaz umarım
okula geldim cam kupaya çay doldurdum
kupa ortadan 2ye ayrıldı hertaraf çay cam, elimide kesmiş azıcık
nazaramı geldim neee
nazar çıktı nazar
günaydın kızlar çok halsizizim
belim ağrıyor karnım ağrıyor
regl olacam bugün yarın heralde ondan
heryerim şiş
halada artıdayım bu hafta artı çıkacağım o kesin
içtiğim sular bile fazla çıkmıyor
kabızlık hat safada pöffff
eeeeeee
sizde ne var ne yok bakalım
tartıya bigün kaldı cıs yapmayın bugün
afiyet bal şeker olsun yinede kaçamak krizini ucuz atlatmışsın bence
ben hafta sonu 1 tabak pirinç pilavı yedim
bende artık bımden yapmıorum zaten ama onceden almıstım
kıpa yada mıgros tan yapıorum
ama gecen gunde mıgrostan aldıgım nuggetlar bozuk cıkmıstı
ınan artık korkuorum yıyeceklerden ya
kendı basıma olsam hıc sosıs salam yemem ama ıste benımkısı ole sey hastası
Günaydın kızlar ben yenı uyandım ve sabah kahvaltımızı esımden dolayı saat 12 gıbı yapıyoruz ondanmı zayıflayamıyorum ben 3 aydır ınsan sadece 2 kılocukmu verır ya :2:
canım ben nazara çok inanırım bazı insanların gözleri kötüdür bu kurandada geçer
nazarları değer fesattırlar gözleri heryere değer
o yüzden herzaman evden çıkarken bildiğin duaları oku allaha sığın eşini çocuğnu ve kendini
öyle çık
ben önceden işe giderken evden erken çıkar yürüyüş yapardım o yol boyu içimden geçen bütün duaları okur
hem manen rahatlardım hemde nazara iyidir
biraz insan kendi kendinin doktoru olacak her konuda canımcımmmmm
hoşgeldiiiiiiiiin. erken kalkmaya çaşıl çünkü metobolizmayı ne kadar erken uyandırırsan o kadar hızlı çalışıyor. kalkar kalkmaz kayısı kurusu ye ve su iç bu da meto hızlandırma da iyi.Günaydın kızlar ben yenı uyandım ve sabah kahvaltımızı esımden dolayı saat 12 gıbı yapıyoruz ondanmı zayıflayamıyorum ben 3 aydır ınsan sadece 2 kılocukmu verır ya :2:
ay bende geçen tv de nuggetla ilgili birşey izledim. midem kalktı. dolapta duruyorlar yiyemiyorum bir daha.ya bende aslında haftada 3 kilo bilem veririm de şimdi öyle yaparsam. kızlar üzülür umutları kırılır. kıskanırlar diye vermiyorumbende artık bımden yapmıorum zaten ama onceden almıstım
kıpa yada mıgros tan yapıorum
ama gecen gunde mıgrostan aldıgım nuggetlar bozuk cıkmıstı
ınan artık korkuorum yıyeceklerden ya
kendı basıma olsam hıc sosıs salam yemem ama ıste benımkısı ole sey hastası
müdirede nazar çıktı dedi ama bilmiyorum tabii
bayanlardan biri kötü kötü bakıyordu
artık kötü niyettenmi , iş çıkardın bize diye düşündüğündenmi bilmem
viledayı getirip ben silecektim ama sonra dedim onlar dururken ben yaparsam dahada ayıp olacak
ne bileyim yaaa
kızıma devamlı okuyorum zaten bebişlere nazar çabuk değiyor
tamam canım kaşıdım
bende senin gibiyim ama ben fazla abartmıyorum sanırım ayda 2 kilo verdim bende
senden biraz daha iyi durumdayım yaniii
kötü örnekmi oluyoz kız yoksaaa
sen eşin kalkana kadar en azından metabolizmayı miğdeyi çalıştırcak birşey at ağzına yada birşeyler iç...
he he senin çocukların düğünü olacak sonra torun olacak sonra senin torunlarevlenecek yaşa gelecek. sen bir bakayım şu topiğe diyecen. ben hala burada olcam. o zaman da kızlar az kaldı çıtırlığa diye yazarım sende beğenirsin artık.
annemler gidince acık düzene gireceğim kesin. ama vücudum saldı kendini hissediyorum. jullianla çok güzel sıkılaşmıştım o bacıya tekrar başlamam lazım. o çok faydalı. şimdi onların yanında yapamıyorum. geçen ay tam gaza geldim spora başlayacaktım regl oldum. benmki de çok ağrılı olduğundan yapamadım. bitince de annemler gelecez dediler kaldı.
amaaaaaaaaaan hepsi bahane işte
yok kız benim neyime nazar değecekte işte,Ayyy bebeğim hem regl için geçmiş olsun hemde nazar için
Dikkat et kız azcık
gidip iade etsem neolacakkicanım bozuk çıkanları çöpe atacağınıza fişiyle birlikte geri verseydiniz ya!