Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balık ye ozaman akşama ben balık yapıcam
İyi yapmışsın canımkızlar bu konuda size başımdan geçen bir olayı anlatayım
bir ara bir firmanın isim vermicem reçelini aldım
şişesine aldanıp sürahiydi hoşuma gitti kullanırım diye
neyse ben onu nerdeyse sonuna kadar bitirdim
son dibinde biraz kalmıştı kase boşaltıyordum
bide ne göreyim ölmüş böcük öğğğğğğğğğğğğğğğ
allah ben nasıl ağlıyom sinirden
ben bunu hep yedim sonuna kadar şimdi mi görmem lazımdı diye kendimi suçlayıp durdum
neyse hemen o şirkete büyükde bir firma
mail attım durumu anlattım
ve bu reçeli çocuğumada yedirdiğimi anlattım
sağlığımızla oynandığını firmanızın denetimlerinin ve sağlık kontrollaerinin
teşekkülsüz yapıldığını falan herşey yazdım şikayet edeceğimi ilgili makamlara ve markanızı verip
kimsenin sizin ürününüzden almamasını elimden geldiğince teşfik edecem yazdım
ertesi gün mailin cevabı geldi
satın alma müdürü heralde cvp yazmış
ama ne kıvırmalar neler neler
sizden bu olaydan ötürü özür dileriz firmamız şuana kadar böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyor
bana hediye ürünler gönderip bu özrü bu şekilde bastırabileceklerini teklif ettiler
ben bunu duyunca tabi dahada sinirlendim
cevaben şöle yazdım
bide suçunuzu daha büyük suçmu ekliyorsunuz
bana göndereceğin,iz hediyelerle insanların sağlıklarına verdiğniz zarar düzelecekmi dedim
bunu duymamış olayım ben sizi şikayet edecem dedim ve ettim
önüme gelenede söylüyorum o markayı almamalarını
çekiliş değil canım burada bitopikte çek veriyorlar birbirlerinebende anlamadım ne çekilişi
bide sen kızına sandalet almışsın nerden aldın canım hangi siteki
bence bızede markayı solemelısın canm
İyi yapmışsın canım
hepimiz böyle duyarlı olsak aslında sorunlar çözülürde uğraşmak istemiyoruz sanırım
markayı bizede söylersen iyi olur alıyorsak almayız bizde
çekiliş değil canım burada bitopikte çek veriyorlar birbirlerine
inceliyorum topiği ama anlayamadım
sandaletide daybuyday sitesinden aldım pumanın 37lira erkek için olanı varmı bilmiyorum ama bak istersen
Canım nerden duydun bunu, doğru mu acaba gerçekten? Biz de bimden alışveriş yapıyoruz çünkü.
canım burdan olmazda isteyenlere özelinden atarım
belki sitede sorun olur
bilmiyorum canım şikayetin sonucu bana gelmedi ama orayı teftişe gitmişlerdir heraldeşikayetinin sonucunda bir şey oldu mu?
vallhi kimi kime şikayet edeceksin, insanın sinirlerinin bozulmasından başka bir işe yaramıyor
yıllar önce oğlum bebekken bir eczacıyı bana sattığı aşı yüzünden şikayet etmiştim, ham eczacılar odasına hem de il sağlık müdürlüğüne
eczacılar odası başkanı eczacının sınıf arkadaşı çıktı üstelik olayı reddetti, benim sözüme karşılık onun sözü, hiç birşey yapamadım yani, Allah'a havale ettim kendisini öbür tarafta iki elim yakasındA olacak!
bir de komik hikaye anlatıp kaçıyorum kızlar
yıllar önce çoook ünlü bir gazlı içecek firmasından annem 2.5 lt lik alıyor teyzemler falan gelmiş kalabalık tadı bir tuhaf geliyor herkese kimse içmek istemiyor nayse herkes gidince annem de çok sever o içeceği içmiş içmiş bitirmiş bir de ne görsün şişenin dibinde asitten erimiş bir hamamböceği!
annem o günden sonra bir daha o içecekten içmedi
bir de kuzenimin içtiği kutu olanının içinden de çıkmış
şimdilik hoşçakalın artık daha sık katılmaya başlıyacağım inşallah bye!
at canım cok ıı olur
az once ıcecekle alakalı yazan arkdsta atarsa cok mutlu olurum gercekten
bilmiyorum canım şikayetin sonucu bana gelmedi ama orayı teftişe gitmişlerdir heralde
inşallahda yapılmıştır
canım az evel umaya atıım 10 dk sonra sdiyo atarım birazdan tamam beybim
bimden gıda almamaya çalışın canımCanım nerden duydun bunu, doğru mu acaba gerçekten? Biz de bimden alışveriş yapıyoruz çünkü.
Nazarlar çıkmış derler hep yaHaftaya gidecek inşallah senden kilolar, sakın fazla cozutma
Öyle deme kız millet belli etmese de çatlıyor kıskannçlıktan, geçen ben 36 bedene girdim deyince, kız böyle oldu, kaç kere üstüste sordu, ben bile giremiyom, sen nasıl gircen diyo He he, göstercem ben ona iyice şöyle 58 falan olayım, iyice bi girem içine de, çatlatcam
İyi fikir, teşekkürler canım.
Ben de bilmiyorum canım, boşver bence fazla takılma oralara. Herşey para harcamak için bahane.
o nutellayla ilgili izlediğin şey neydi biraz açar mısın canım bizim evden ihiç eksik olmaz da benim oğlan çok tüketiyor bilsem iyi olur!
Gene selam kızlar
Biraz yoğunum biraz da canım sıkkın MineCim
Okuyorum ama cevap veremeyebilirim.
Haberiniz olsun.
ben her sabah o nutellayı yiyommmmnutella değil canım. nutella iyidir tadıda şahane ay bayılırım ona ama korkudan alamıyorum kaşık kaşık yerim diye.bak şimdi aklıma nutella soktun durduk yere
nutellaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyom beeeeeeeeeen
nuget benim dediğim. ya onu makinede çekiyorlarmış tavuğun her yeri varmış içinde bööö açmayayım mideniz bulanır.
Gene selam kızlar
Biraz yoğunum biraz da canım sıkkın MineCim
Okuyorum ama cevap veremeyebilirim.
Haberiniz olsun.
METABOLİZMA HIZLANDIRAN YOGA DURUŞLARI
Bende yoga yapan hatunlar neden zayıf hep merak ederdim , işte cevaplardan bi tanesi
Metabolizma Hızlandıran Yoga Duruşları |Pembe Ruj!