- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
iyi akşamlar kızlar hepinize dicem ama topu topuna 3 kişiyiz topiktebugün maşallah 30 sayfa ilerlemiş kaynatmışsınız ben yokken biraz başladım ama baktım menüleri gördükçe acıkıyorum dedim bırakayım yoksa her an mutfağa koşuş olabilir benim tarafımdan
bugünkü menümüde paylaşayımda gelen kızlar olursa bicik beni kendime getirisn ya bu sıralar yeme krizleri var bende
sabah(11:30)
yarım domates,yarım slatalık ,1 yeşil soğan ,2 adet yeşil nane ,1kaşık zeytinyağı,azcık nar ekşisi,hepsinle karışık salata yaptım kendime ,1 yumurta (haşlama) ,1 dilim ekmek,1 bardak adaçayı az şekerli ,1kk peynir,4-5 siyaah zeytin
Öğlen(14:00)
yemek öncesi 1elmanın dilimli halinden 1dilim ve bitki çayı içtim
sonra sofrayı hazırladım kocişe
kendime balık(7-8 tane hamsi) salata (1 porselen tabak marul slatası doluydu)
sonra kociş köylü ekmeğinin arasına domates ,peynirli tostunu bitiremedi birazını bana verdi başta yemicem dedim ama o kalkınca sofradan dayanamadım yedim elimin yarısı kadar bişiydi ama eminim kalori fazladır+yarım bardak ta kolasından içtim
akşam(18:30)
dayamadım önce su içtim ama olmuoyr açlık yatışmıyor yatışmayınca dolapta duran etssiz sarma 4 tane yoğurtlu yedim
işte böylee şimdi açııımmmmmm napçamm yaaa nesfitmi yesemki daha kociş gelmesinede çok var (gece 12 de gelicek):26:
Ooooo naptın bacım sen.
Sofradan tıka basa da değil ama doymadan kalkma nacizane önerim.
Aç kalkarsan böyle her bulduğunu yersin.
herkese merhaba bende bugün çok yoğundum
şimdi bugünki menümü yazıyorum
sabah 1 haşlanmıs yumurta salatalık domates 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydonoz
10dk sonra 1 fincan yeşilçay
ara öğün 10 fındık
aerobik yaptım saat 13:20den sonra 45 dkka
2.ara öğün 2 grisini 1 bardak ayran
arkasından kayısı çayı
akşam yemeğinden önce 1tatlı kaşığı keten tohumu bol su
akşam17:00 kendime 1 kase çorba 7 kaşık karnıbahar yemeği koydum..ama yemekten önce yediğim bu keten tohumu beni inanılmaz rahatsız etti sanki yemek yemeden tıka basa doydum.o yüzden çorbamdan karnıbahardan 3 yemek kaşığı yiyebildim salata ve yoğurt
17:30da yürüyüş 1 saat
20:30da 1 yeşil elma
gün içinde3ltre su içtim
şuanda finalde kayısı çayı içiyorum
bu arada bugün çokkkk mutluyum kendime koşu bantı sipariş ettimyanında hediyeleride vardı twist.yağları ve seliütleri parçalayan koşu bantına bağlı bir alet birde mekik aleti artık beni tutabilene aşkolsun
Yemekler iyi güzelde form çayları fena bozar canım snei.
Zatenn keten tohumlu su içmişsinbu seni tuvalete çıkarır.
Bide üstüne 2 bardak kayısılı form çayı içmişsin.
Mideni bozacaksın. FOrm çaylarının içinde sinameki var 3-4 günde bi içsen kafi
böyle bir tartım olsa ancak motive olurum sanırım
anaaaam fil olcam deyip
Eki Görüntüle 392859
Süper
kızlar size bişe diyecem deneymli hatunlar....
ben 2 gündür cırcırım yaaa.neden acep???
Nerden bilek kız
Ne yedin ne içtin miden çalışıyo demek ki.
bugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi
sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt
iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı
Sabah ki arada fazla sanırım sadece.
Diğerleri gayet normal.
Benim beslenme tarzıma benziyor.
Ben bu şekilde beslenmeyle 3 ayda yaklasık 11 kilo verdim.
Dene derim.
Emin ol sonuçları süper oluyor