70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet biliyorum o yarismayi peki ben o dvd ye nasil ulasicam cd marketlerde satilirmi yada netten indiriliyormu ismi nedir ?

Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube

Bu videolar benim hoşuma gitti,belki sizinde işiniz yarar.

Leisle nedir onuda bilmiyorum spor konsunda sıfırim sevmiyorum ve bilmiyorum gabliba

Canim leslienin 3 mili guzel bence
İnternetten indirebilirsin.

Benim bahsettigimi nette bulamadim
D&rdan aldim 15 e mi ne ama super deger.. İs sende bitiyo yapican.
30 gunde incel programi adi jillian kadinin adi

aa benımmm diyetzedem madem karnın acıktı,fındık,badem bişey atsaydın ağzınaa..niye gidip sarmaya saldırıyonnnnseni o sarmalara sarıp camdan atmalııııkolA neydi işallah lıghttır:26:
canım reçeli anlamadım ama 100 gram sade dondurma 180 kalorı,ara da tüketilebilir..hatta diyet olabilecek en az kalorili tatlı diyebilirizz3 top dondurma da 100 gramı gecmez galıba:26:
Beni ister misin bebik

gadınların hasısınnn
kım kazandı yaa annamadım bennn:122::122::122::122:
sabah salata domates bibeer maydonoz yiyorum öğle yemeğim ara öğün şeklinde diyetisyenim öyle yaptı.ama akşam yemeklerinde mutlaka salata ve yoğurt yiyorum.ama tuvalet sorunum diyet yaptığımdan beri var
kızlar bol ol maydonoz tuketın..hem c vıt. kaynagı hem de cıldı guzellestırır..yıyelım guzelleselımmm

sorma ablacım yaa azcık uzak kaldım topikten girdiğim zamnalarda sizler denk gelmiyorsunuz o yüzden motivasyon düştü sanırım acilen kendime gelmem gerek :18:

bu arada bugün elbise denedim üstüme ki hayatta hiç daha elbise giymemiştim kendimi aynanın karşısında pek güzel hissettim ama biraz daha zayıflarsam fıstık gibi olacağım kesin kociş falan halime gül gül bayıldı
bacaklar kalın biraz dedi onlar zayıflayınca çok süper durdu elbise falan yalakalık yapmaya başladı bizimki bende tabi hadi be ordan inanmıyorum tarzı nazlanma yaptm azcık ,dedim arkadaşının düğününe giderken böyle giyincem falan bizimki tmm falan dedi bakalım ama biraz daha zayıflamam şart o elbisede hoş durmam için ağustosa kadar zayıflarım inş. bayaaaa :18::18::18:benim bacaklar bir tuhaf ya inş. zayıfladıkça incelir tek isteğim bu ,diz kapağı kısmı böyle bayaa şiş anneminde öle acaba genetikmi diyorum ama eğer öle ise yanarım ben hiç hoş durmuyor çünkü :18::18::18:

popiler kültür hakkın.....!? normaldir, herkesin kültürü farklıdır, herkesin popüleri nıaaaa farklıdır, herkesin ieeeaa değişimlikleri farklıdır, herkesin bir..... popisi vardır, o popiden herkes, kendi memnun olması gerekiyor, senin veya benim değil tabi ki, herkes kendi düşüncelerini kendileri paylaşmalı

[video=youtube;xk5YfJOfbLI]http://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI&feature=related[/video]

Son düzenleme:
off güzel bir tarif deneyeceğim canım kesinlikle

aa benımmm diyetzedem madem karnın acıktı,fındık,badem bişey atsaydın ağzınaa..niye gidip sarmaya saldırıyonnnnseni o sarmalara sarıp camdan atmalııııkolA neydi işallah lıghttır:26:
fındık badem kalmadıydı evde canım benim ama onun yerine dediğin gibi salatalık yiyebilirdim hiç aklıma gelmedi demkki koymuşum kafaya artık sarmayı ama o da bana + olarak cuma koyacak kesin kolada light değildi light alıcaktık ama kalmamışki :18:

Ben kaçar kızlar.
İyi geceler
iyi geceler canım sağol tavsiyeelerin için

senin ismin neydi canım yazmışmıydın daha önce hatırlayamadım
buarada sen edremitteymişsin ben nedense seni adanadan, osmaniyeden falan sanıyordum
elbiseyle foto çekte bizde görelim belki senide motive eder bacak olayına gelincede genetik olabilir tabii ama
zayıflayınca incelecektir emin ol

bugünüde bitirdik
sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık marul

öğlen
3 tane köfte
çeyrek domates közlenmiş
2 köz biber küçük ve incecik
salata

ara
2 kuru incir

akşam
6 yemek kaşığı semizotu kavurması
salata

ewet bacak basen her yeri titretiyor o masaj aleti değil yani en azından benim sipariş ettiğim ben daha öncede kullanmıstım o aletten ama o tek basına kosu bantına bağlı değildi baya bi kaşıntı yağları yakma selilütleri yok etme özelliği vardı buda onun aynısı seninkide masaj aleti değildir canım.ben eskiden baya bi faydasını görmüştüm.benim kosu bandımda 7 iş günü içinde gelicek daha bende yakından tanısamadım

herkese iyi gecelerrr..
geçmişe bakamıcam çok yorqunum yatıcam hemen
buqün piknikteydik biliosunuzz hemen o kötü menümü yazıp kaçıcam

sabah
1 haşlanmış yumurta

ara yok

öğle 1 dilim börek

akşam üstü
saat 15:30 - 16:00 arası

1 dilim börek
2 adet sarma
1 kaşık patates salatası
4-5 adet ızgara köfte
2 bardak kola

ara
yok

akşam
17:30

1 dilim kek
yarım bardak çay..

bu kadarla sıyırdım.. karnımı hiç doyurmamaya çalıştım
zaten bu yediklerimide öle oturup bi seferde yemedim
sürekli ayakta bi yandan oğluşla uğraştım falan
öle.. neyse qitti buqün yarın ve ondan sonraki qünlerde kurtarmaya çalışcam inşş...
şuan yeşil çayımı içiorum bu arada buqünkü sporumuda piknikten döndüktn sonra yaptm
herkese tatlı rüyalarr

canım menün güzel olmus ama kahvaltıdan sonra bir ara öğün ekleyebilirsin mesala 10 fındık 1 porsiyon meyve yada 1 sb süt 3 cevizakşamda mutlaka yemeğinin yanındaözellikle sebze ve baklagilin yoğurt ye ama etin yanında değil diyetisyenim dedi.yoğurdun karın bölgesinde yağ yakma özelliği varmış

arkadaşlar ben kaçar herkese iyigeceler.bu arada 8 saatten fazla uyumayın 2 gün önce tvde izledim 1 dilim pasta yemiş gibi oluyormussunuz

ben hiç kullanmıyorum onu demek işe yarıyor hee
bende çalıştırayım arada

benimki bu
altta görünen şey masaj motoru
senin aldığının aynısımı farklı birşeymii
masaj motoru olarak geçiyor nettede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…