- 12 Nisan 2012
- 164
- 0
ayşecım hemşoymuşuz yaa
hmm doğru sen yeniydin dimi.. en son ne zaman tartıldın
Sabah ( sabah dedigime bakmayin saat 12.30 da kahvalti yaptim)
Bir yumurta ve koy peynirli omlet-bir dilim eekmek
Yesilcay
Bi saat sonra
Salatalik-bir dilim ispanakli borek(borek yagsiz ve yufkasi cok azdi yuzde 80 i ispnank)
Bir saat sonra
Yogurt ve musli (toplam bir kase)
Aksam
6 kasik bezelye yemegi
Bir kase yogurt corbasi
Bir dilim bugday ekmeği
Yesil cay icerim birazdan
Yatarkende coook acikirsam yarim yygli bir brdk süt içerim
Nasil kizlar listem bu sekilde kiloverebilirmiyim cumaya kadar
Hic spor da yapmiyorum sporla basim dertte arkadaslar sporu sevdiricek bi yöntem varmi eglenceli hale getiricek cnm hic o totoyu kaldirip yurumek istemiyor halbuki kocaman kosu bandi bana bakıyor ama ben hic calistirmadim bile
niye yüzüme vuruyosunçarşamba günü tartıldım 81 dim
nerdeyse 4 ay oldu ben hala 8 kilo vermiş olarak oturuyorum öylesende benımgıbıcabuksıkılıyorsun heralde ama gunluk buraya gırıpmenunu yazmak caydırıyorben ılk defa kendımıbu kdr ıstıkrarlı goruyorumm cokskur gıdıyr kılolar bakalım benımde esım dıyo sen veremezzsın dıye ama ınsl.verecegımhatabır 65 oldılebenden ne dılersen dıyordu sımdı hatırlattım dedıgını de duymazlıktan gelıyor baktıkı verdıgımıgordu heheheyasasssınnnnnnnn
herzaman öyle olmaz bence ama yinede sen bilirsinYarın tartılıcam tekrar ama normalde haftada 1,5 verebiliyorum.:44:
bende koşu bandında yürüyorumNasil kizlar listem bu sekilde kiloverebilirmiyim cumaya kadar
Hic spor da yapmiyorum sporla basim dertte arkadaslar sporu sevdiricek bi yöntem varmi eglenceli hale getiricek cnm hic o totoyu kaldirip yurumek istemiyor halbuki kocaman kosu bandi bana bakıyor ama ben hic calistirmadim bile
hmm... yok bebeğim ben ne zamandır çok girmiyorum o yüzden öyle dedim.. eee hangi kiloyu göz önüne alcaz
ben cuma günü 68.1 dim
canım sevdıgın bır dızıyı ızlerken koşu bandına çık,ben de koşu bandında bir kez akasya durağını izlemiştim 1 saat kalmıştım banttaSabah ( sabah dedigime bakmayin saat 12.30 da kahvalti yaptim)
Bir yumurta ve koy peynirli omlet-bir dilim eekmek
Yesilcay
Bi saat sonra
Salatalik-bir dilim ispanakli borek(borek yagsiz ve yufkasi cok azdi yuzde 80 i ispnank)
Bir saat sonra
Yogurt ve musli (toplam bir kase)
Aksam
6 kasik bezelye yemegi
Bir kase yogurt corbasi
Bir dilim bugday ekmeği
Yesil cay icerim birazdan
Yatarkende coook acikirsam yarim yygli bir brdk süt içerim
Nasil kizlar listem bu sekilde kiloverebilirmiyim cumaya kadar
ben de aslen kütahyalıyım,sinopta doğdum ve istanbulda yaşıyorummmAslen Sinopluyum,İstanbul doğumluyum orada yaşıyorum ve Kütahyada okuyorum
Ben yarın tartılıcam yazarım sana olur mu,sen de istersen 68,1 den al
canım sevdıgın bır dızıyı ızlerken koşu bandına çık,ben de koşu bandında bir kez akasya durağını izlemiştim 1 saat kalmıştım bantta
ben de aslen kütahyalıyım,sinopta doğdum ve istanbulda yaşıyorummmaynı üçgendeyizz [/QUOTE o da güzelmiş ya
rakibe yardım ve yataklık ediyorsun şekerim
Ama ayın 30 ında bu kadar iyi davranmam şekercim
tamamdır canım 30 nisanda görüşürüz
ben artık çıkmalıyım ders çalışmam lazım sonra görüşürüz
ben de rakıbe ıstıyorumm huhhhhhuuuuudıger turlu adam olmam bennn
uff yaa adriana lima mavinin reklamında oynamış,taş gibi hatunnnn
biz de öle olcekmiyizzz
Bence kesinlikle Leslie videolarıyla spor yapmalısın.
anacım sen dohtor hanımla eşleşmedin mi