- 12 Nisan 2012
- 164
- 0
Leisle nedir onuda bilmiyorum spor konsunda sıfırim sevmiyorum ve bilmiyorum gabliba
Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube
bu linke bi tıklarsan izlemiş olursun. Biraz daha eğlenceli bence yürüyüşe göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leisle nedir onuda bilmiyorum spor konsunda sıfırim sevmiyorum ve bilmiyorum gabliba
nerdeyse 4 ay oldu ben hala 8 kilo vermiş olarak oturuyorum öyle
üüüüüffff dank etti yenice
herzaman öyle olmaz bence ama yinede sen bilirsin
bende koşu bandında yürüyorum
6-6,5 da yarım saat yürüdüm bugün
ben bilgisayara bakıyorum yürürken zor oluyor elimle tutmak ama
netbook olunca bilgisayarım küçük onun için iyi oluyor yoksa yarım saat 1 gün gibi geçiyor yürürken
Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube
bu linke bi tıklarsan izlemiş olursun. Biraz daha eğlenceli bence yürüyüşe göre
Tesekku ederim cnm :)
kızlar size bişe diyecem deneymli hatunlar....
ben 2 gündür cırcırım yaaa.neden acep???
valla bugünkü kaçamaklarımdan sonra seni tebrik ediyorum canım vallahi hayran kaldım azmine spor falan maşallah yaniherkese merhaba bende bugün çok yoğundum
şimdi bugünki menümü yazıyorum
sabah 1 haşlanmıs yumurta salatalık domates 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydonoz
10dk sonra 1 fincan yeşilçay
ara öğün 10 fındık
aerobik yaptım saat 13:20den sonra 45 dkka
2.ara öğün 2 grisini 1 bardak ayran
arkasından kayısı çayı
akşam yemeğinden önce 1tatlı kaşığı keten tohumu bol su
akşam17:00 kendime 1 kase çorba 7 kaşık karnıbahar yemeği koydum..ama yemekten önce yediğim bu keten tohumu beni inanılmaz rahatsız etti sanki yemek yemeden tıka basa doydum.o yüzden çorbamdan karnıbahardan 3 yemek kaşığı yiyebildim salata ve yoğurt
17:30da yürüyüş 1 saat
20:30da 1 yeşil elma
gün içinde3ltre su içtim
şuanda finalde kayısı çayı içiyorum
bu arada bugün çokkkk mutluyum kendime koşu bantı sipariş ettimyanında hediyeleride vardı twist.yağları ve seliütleri parçalayan koşu bantına bağlı bir alet birde mekik aleti artık beni tutabilene aşkolsun
valla bugünkü kaçamaklarımdan sonra seni tebrik ediyorum canım vallahi hayran kaldım azmine spor falan maşallah yani
minderbob sen bari yardım et kızçene napçam ben bu akşam dilek nora olsaydı şimdi canımı okurdularya benim :18::18::18::18:
bu akşam serbestmi yani kociş gelince eğer bişiler isterse bende yiyim ya ama istemezse söz yemicem hiçbişi offff çok kötü oldum yaaadur ben onların yerine senin su sacını basını yolayım belki aklın basına gelir.yarın kendine yepyeni bir sayfa ac ve yeniden iradeli bir şekilde başla canım
bu akşam serbestmi yani kociş gelince eğer bişiler isterse bende yiyim ya ama istemezse söz yemicem hiçbişi offff çok kötü oldum yaaadur ben onların yerine senin su sacını basını yolayım belki aklın basına gelir.yarın kendine yepyeni bir sayfa ac ve yeniden iradeli bir şekilde başla canım
bu akşam serbestmi yani kociş gelince eğer bişiler isterse bende yiyim ya ama istemezse söz yemicem hiçbişi offff çok kötü oldum yaaa
bu arada kociş çiğ köfte sipariş vermiş yarına napçam yesem doğru olurmuki yoksa yasakmı :44:
sbh:09:30 kaktım 2 brdk su ıctımmm
10:00 kahvaltı 1 zeytın -2 dılım cavdar ekmegı -1form cay sekersız-1 kbrk kutusu buyuklugunde peynır-1kasıkmenemen
ev temıslıgı
st00 ark.pıknık yapmaya gıttık ve mangal(karısık)ızgara yedımm-az yufka ekmegı ıle 2 brdk cay ıctım-
1 lt su ıctım
yarım st yurüyüş ve 15 dk spro aletlerı ıle hareket yaptımcanlar....
aksmaada y.elma ve yesılcay dusunuyorummm
yaparsam bırasda salataaa
yoksa baska yok bugun tavuk etıyedım cunkuuu:)))
süpperızzz bızzz
:18:neymis ki canim bu? kotu bir sonucu mu varmis:26:gecmis olsun canim,Allah sifani versin..
selam yavrularr
dun ne yedigimi saymiyim:18:egitimde oldugumuz icin yemekhanede yedik,acik bufe gibiydi bugun kendime dur dedimmmmmenumu paylasiyim,ohomm ohoomm
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
maydonoz,2 dilim ince salam
yumurta
ara
2 minik kuru pasta
kac bardak kahve ictim bilmiyorum,sunumlar ninni gibi geldi
2 bardak su
ogle
1 kepce mercimek corbasi
1 kepce kuru fasulye
1 kucuk kase cacik
1 kucuk kase salata
ara
kahve ve su
aksam
1 kucuk karniyarik(firinda)
sarmisakli yogurt
salata
elma
yesilcay icicem simdi,yarin protein diyetine giricem,yoksa + cikarim alimallah:18::18::18:
Sabah ( sabah dedigime bakmayin saat 12.30 da kahvalti yaptim)
Bir yumurta ve koy peynirli omlet-bir dilim eekmek
Yesilcay
Bi saat sonra
Salatalik-bir dilim ispanakli borek(borek yagsiz ve yufkasi cok azdi yuzde 80 i ispnank)
Bir saat sonra
Yogurt ve musli (toplam bir kase)
Aksam
6 kasik bezelye yemegi
Bir kase yogurt corbasi
Bir dilim bugday ekmeği
Yesil cay icerim birazdan
Yatarkende coook acikirsam yarim yygli bir brdk süt içerim
Nasil kizlar listem bu sekilde kiloverebilirmiyim cumaya kadar
Hic spor da yapmiyorum sporla basim dertte arkadaslar sporu sevdiricek bi yöntem varmi eglenceli hale getiricek cnm hic o totoyu kaldirip yurumek istemiyor halbuki kocaman kosu bandi bana bakıyor ama ben hic calistirmadim bile
Aslen Sinopluyum,İstanbul doğumluyum orada yaşıyorum ve Kütahyada okuyorum
canım sevdıgın bır dızıyı ızlerken koşu bandına çık,ben de koşu bandında bir kez akasya durağını izlemiştim 1 saat kalmıştım bantta
ben de aslen kütahyalıyım,sinopta doğdum ve istanbulda yaşıyorummm aynı üçgendeyizz
Erkekler göbeği için "TÜRK KASI" diyebiliyorsa, kızlar da selülitleri için "BACAK GAMZESİ" diyebilmeli..
ben de rakıbe ıstıyorumm huhhhhhuuuuu dıger turlu adam olmam bennn
uff yaa adriana lima mavinin reklamında oynamış,taş gibi hatunnnn
biz de öle olcekmiyizzz
tamam yaaa pöff yemiycem iştee su içeyim bariiiiiii ayy canım çok tatlı şeyler istiyor bakkkkk pööfffff çok delü oldum bu akşam kendime sen çek saçımı daha istersen ben hissetmedim galiba tatlıları yemekleri düşünmektensaat kaç olmuş canım ya bu saatten sonra yemeçiğköfteyi benim eşim kendisi yapıyor yağsız ve etsiz akşam yemeği yerine biraz yiyorum ama sonra yürüyüş yapıyorum kiloma yansımıyor.şimdi ne diyim ben sana yaaaa.....saçını yoldum ama aklın basına gelmedi tut şu iradeni bak ne kadar güzel olacaksın o zaman istediğin kadar çiğköfte ye tost ye canın ne istiyorsa yeeee
benim bilgim yok fazla ama şimdi dileği altta gördüm kesin seni bilgilendirir konu hakkında baş tacımız o bizim kızz dileğim bana azcık sopa at valla çok kötüyüm bennnnnnbugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi
sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt
iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı
bugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi
sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt
iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı