70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet biliyorum o yarismayi peki ben o dvd ye nasil ulasicam cd marketlerde satilirmi yada netten indiriliyormu ismi nedir ?

Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube

Bu videolar benim hoşuma gitti,belki sizinde işiniz yarar.:KK42::KK42:

Leisle nedir onuda bilmiyorum spor konsunda sıfırim sevmiyorum ve bilmiyorum gabliba

Canim leslienin 3 mili guzel bence
İnternetten indirebilirsin.

Benim bahsettigimi nette bulamadim
D&rdan aldim 15 e mi ne ama super deger.. İs sende bitiyo yapican.
30 gunde incel programi adi jillian kadinin adi

iyi akşamlar kızlar hepinize dicem ama topu topuna 3 kişiyiz topikte:KK14: bugün maşallah 30 sayfa ilerlemiş kaynatmışsınız ben yokken :KK1::KK1:biraz başladım ama baktım menüleri gördükçe acıkıyorum dedim bırakayım yoksa her an mutfağa koşuş olabilir benim tarafımdan :KK56:

bugünkü menümüde paylaşayımda gelen kızlar olursa bicik beni kendime getirisn ya bu sıralar yeme krizleri var bende

sabah(11:30)
yarım domates,yarım slatalık ,1 yeşil soğan ,2 adet yeşil nane ,1kaşık zeytinyağı,azcık nar ekşisi,hepsinle karışık salata yaptım kendime ,1 yumurta (haşlama) ,1 dilim ekmek,1 bardak adaçayı az şekerli ,1kk peynir,4-5 siyaah zeytin

Öğlen(14:00)
yemek öncesi 1elmanın dilimli halinden 1dilim ve bitki çayı içtim
sonra sofrayı hazırladım kocişe
kendime balık(7-8 tane hamsi) salata (1 porselen tabak marul slatası doluydu)

sonra kociş köylü ekmeğinin arasına domates ,peynirli tostunu bitiremedi birazını bana verdi başta yemicem dedim ama o kalkınca sofradan dayanamadım yedim elimin yarısı kadar bişiydi ama eminim kalori fazladır :KK43::KK43:+yarım bardak ta kolasından içtim:KK14:

akşam(18:30)
dayamadım önce su içtim ama olmuoyr açlık yatışmıyor yatışmayınca dolapta duran etssiz sarma 4 tane yoğurtlu yedim

işte böylee şimdi açııımmmmmm napçamm yaaa nesfitmi yesemki daha kociş gelmesinede çok var (gece 12 de gelicek):26:

aa benımmm diyetzedem:KK4::KK4::KK4::KK4: madem karnın acıktı,fındık,badem bişey atsaydın ağzınaa..niye gidip sarmaya saldırıyonnnn:KK4::KK4::KK4:seni o sarmalara sarıp camdan atmalıııı:KK57::KK57::KK57::KK57:kolA neydi işallah lıghttır:26:
bugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi

sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt

iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı
canım reçeli anlamadım ama 100 gram sade dondurma 180 kalorı,ara da tüketilebilir..hatta diyet olabilecek en az kalorili tatlı diyebilirizz:KK34:3 top dondurma da 100 gramı gecmez galıba:26:
Beni ister misin bebik:KK23::KK23:
$gadin.jpg
gadınların hasısınnn:KK23::KK23::KK23:
benimki 3hafta paşaya gitti yani 15te gidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildi:KK4:neyse işte bugün yine 1saat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım:KK47:,sen iddayı henüz kazanmadın:KK19: ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.:KK20:ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım:KK8: kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım:KK14:,ooh sen kazanmış gibi gez toz:KK19::KK20:olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durmadın:KK45: hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte:KK51: amaaan stresten kurtuldum:KK16: iddaa middaaa yoook:KK12:bidahada girmem zaten:KK37:,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda eşim evdeya yemek yaptım kıtlıktan çıkmış gibi yedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat:KK19:
kım kazandı yaa annamadım bennn:122::122::122::122:
sabah salata domates bibeer maydonoz yiyorum öğle yemeğim ara öğün şeklinde diyetisyenim öyle yaptı.ama akşam yemeklerinde mutlaka salata ve yoğurt yiyorum.ama tuvalet sorunum diyet yaptığımdan beri var:KK17::KK17:
kızlar bol ol maydonoz tuketın..hem c vıt. kaynagı hem de cıldı guzellestırır..yıyelım guzelleselımmm:21:

yağları selülitleri parçalayan alet titreşen bişeymi
bizimkindede var ama ben masaj aleti diye hiç kullanmıyorum

sen pek girmez oldun topiğe
onadnmı uzaklaştın diyet olayından
akşam su yerine adamakıllı bişeyler yeseydin keşke
sarma yerine tabiiii

çok azimlisin maşallah
keşke azıcık banada sürtünse belki banada geçer

bence metonu çalıştırmak için fazla verdi
aslında çokta fazla değil tatlı var sadece
önce hızlandırıp sonra düşürecektir bence sen güvenmeye devam et

sorma ablacım yaa azcık uzak kaldım topikten girdiğim zamnalarda sizler denk gelmiyorsunuz o yüzden motivasyon düştü sanırım :KK43::KK43::KK43::KK43:acilen kendime gelmem gerek :18:

bu arada bugün elbise denedim üstüme ki hayatta hiç daha elbise giymemiştim kendimi aynanın karşısında pek güzel hissettim ama biraz daha zayıflarsam fıstık gibi olacağım kesin kociş falan halime gül gül bayıldı :KK1::KK1::KK1::KK1:
bacaklar kalın biraz dedi onlar zayıflayınca çok süper durdu elbise falan yalakalık yapmaya başladı bizimki bende tabi hadi be ordan inanmıyorum tarzı nazlanma yaptm azcık ,dedim arkadaşının düğününe giderken böyle giyincem falan bizimki tmm falan dedi bakalım ama biraz daha zayıflamam şart o elbisede hoş durmam için ağustosa kadar zayıflarım inş. bayaaaa :18::18::18:benim bacaklar bir tuhaf ya inş. zayıfladıkça incelir tek isteğim bu ,diz kapağı kısmı böyle bayaa şiş anneminde öle acaba genetikmi diyorum ama eğer öle ise yanarım ben hiç hoş durmuyor çünkü :18::18::18:

popiler kültür hakkın.....!? normaldir, herkesin kültürü farklıdır, herkesin popüleri nıaaaa farklıdır, herkesin ieeeaa değişimlikleri farklıdır, herkesin bir..... popisi vardır, o popiden herkes, kendi memnun olması gerekiyor, senin veya benim değil tabi ki, herkes kendi düşüncelerini kendileri paylaşmalı
:KK33::KK33::KK33::KK33:
[video=youtube;xk5YfJOfbLI]http://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI&feature=related[/video]

Son düzenleme:
Ben salatayı kocaman bi tabak yiyorum.
Zararı yok ki canım mideni çalıştırıyor bol limonlu az yağlı ve tuzsuz olacak yalnız:KK34:
Ben sabahta öyle yedim içine peynir, zeytin falan attım süper oldu midem de çalıştı:KK53:

Lahananın icine kuşbaşı doğranmış tavkta atıyo ablam düdüklü tencerede yapıyor süper oluyo:KK56:
off güzel bir tarif deneyeceğim canım kesinlikle

aa benımmm diyetzedem:KK4::KK4::KK4::KK4: madem karnın acıktı,fındık,badem bişey atsaydın ağzınaa..niye gidip sarmaya saldırıyonnnn:KK4::KK4::KK4:seni o sarmalara sarıp camdan atmalıııı:KK57::KK57::KK57::KK57:kolA neydi işallah lıghttır:26:
fındık badem kalmadıydı evde canım benim ama onun yerine dediğin gibi salatalık yiyebilirdim hiç aklıma gelmedi demkki koymuşum kafaya artık sarmayı ama o da bana + olarak cuma koyacak kesin :KK43::KK43:kolada light değildi :KK43:light alıcaktık ama kalmamışki :18:

Ben kaçar kızlar.
İyi geceler:KK16:
iyi geceler canım sağol tavsiyeelerin için :KK34:

sorma ablacım yaa azcık uzak kaldım topikten girdiğim zamnalarda sizler denk gelmiyorsunuz o yüzden motivasyon düştü sanırım :KK43::KK43::KK43::KK43:acilen kendime gelmem gerek :18:

bu arada bugün elbise denedim üstüme ki hayatta hiç daha elbise giymemiştim kendimi aynanın karşısında pek güzel hissettim ama biraz daha zayıflarsam fıstık gibi olacağım kesin kociş falan halime gül gül bayıldı :KK1::KK1::KK1::KK1:
bacaklar kalın biraz dedi onlar zayıflayınca çok süper durdu elbise falan yalakalık yapmaya başladı bizimki bende tabi hadi be ordan inanmıyorum tarzı nazlanma yaptm azcık ,dedim arkadaşının düğününe giderken böyle giyincem falan bizimki tmm falan dedi bakalım ama biraz daha zayıflamam şart o elbisede hoş durmam için ağustosa kadar zayıflarım inş. bayaaaa :18::18::18:benim bacaklar bir tuhaf ya inş. zayıfladıkça incelir tek isteğim bu ,diz kapağı kısmı böyle bayaa şiş anneminde öle acaba genetikmi diyorum ama eğer öle ise yanarım ben hiç hoş durmuyor çünkü :18::18::18:

senin ismin neydi canım yazmışmıydın daha önce hatırlayamadım
buarada sen edremitteymişsin ben nedense seni adanadan, osmaniyeden falan sanıyordum
elbiseyle foto çekte bizde görelim belki senide motive eder bacak olayına gelincede genetik olabilir tabii ama
zayıflayınca incelecektir emin ol

bugünüde bitirdik
sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık marul

öğlen
3 tane köfte
çeyrek domates közlenmiş
2 köz biber küçük ve incecik
salata

ara
2 kuru incir

akşam
6 yemek kaşığı semizotu kavurması
salata

yağları selülitleri parçalayan alet titreşen bişeymi
bizimkindede var ama ben masaj aleti diye hiç kullanmıyorum

sen pek girmez oldun topiğe
onadnmı uzaklaştın diyet olayından
akşam su yerine adamakıllı bişeyler yeseydin keşke
sarma yerine tabiiii

çok azimlisin maşallah
keşke azıcık banada sürtünse belki banada geçer

bence metonu çalıştırmak için fazla verdi
aslında çokta fazla değil tatlı var sadece
önce hızlandırıp sonra düşürecektir bence sen güvenmeye devam et

kız 1 saat geç kaldı diyemi bağırdın okadar adama
annaaa sen fenasın heeee
neyse sonunda kurtuldun
bizi bırakacakmısın peki buraya devammı
gerçi pekte gelmiyorsun ama arada uğrarsın yine umarım
ewet bacak basen her yeri titretiyor o masaj aleti değil yani en azından benim sipariş ettiğim ben daha öncede kullanmıstım o aletten ama o tek basına kosu bantına bağlı değildi baya bi kaşıntı yağları yakma selilütleri yok etme özelliği vardı buda onun aynısı seninkide masaj aleti değildir canım.ben eskiden baya bi faydasını görmüştüm.benim kosu bandımda 7 iş günü içinde gelicek daha bende yakından tanısamadım:KK16::KK16::KK16:

herkese iyi gecelerrr..
geçmişe bakamıcam çok yorqunum yatıcam hemen
buqün piknikteydik biliosunuzz hemen o kötü menümü yazıp kaçıcam :KK9:

sabah
1 haşlanmış yumurta

ara yok

öğle 1 dilim börek

akşam üstü
saat 15:30 - 16:00 arası

1 dilim börek
2 adet sarma
1 kaşık patates salatası
4-5 adet ızgara köfte
2 bardak kola

ara
yok

akşam
17:30

1 dilim kek
yarım bardak çay..

bu kadarla sıyırdım.. karnımı hiç doyurmamaya çalıştım
zaten bu yediklerimide öle oturup bi seferde yemedim
sürekli ayakta bi yandan oğluşla uğraştım falan
öle.. neyse qitti buqün yarın ve ondan sonraki qünlerde kurtarmaya çalışcam inşş...
şuan yeşil çayımı içiorum bu arada buqünkü sporumuda piknikten döndüktn sonra yaptm
herkese tatlı rüyalarr :KK54:

bugünüde bitirdik
sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık marul

öğlen
3 tane köfte
çeyrek domates közlenmiş
2 köz biber küçük ve incecik
salata

ara
2 kuru incir

akşam
6 yemek kaşığı semizotu kavurması
salata

canım menün güzel olmus ama kahvaltıdan sonra bir ara öğün ekleyebilirsin mesala 10 fındık 1 porsiyon meyve yada 1 sb süt 3 ceviz:KK23::KK23::KK23:akşamda mutlaka yemeğinin yanındaözellikle sebze ve baklagilin yoğurt ye ama etin yanında değil diyetisyenim dedi.yoğurdun karın bölgesinde yağ yakma özelliği varmış:KK17::KK17:

arkadaşlar ben kaçar herkese iyigeceler.bu arada 8 saatten fazla uyumayın 2 gün önce tvde izledim 1 dilim pasta yemiş gibi oluyormussunuz :KK31::KK31:

ewet bacak basen her yeri titretiyor o masaj aleti değil yani en azından benim sipariş ettiğim ben daha öncede kullanmıstım o aletten ama o tek basına kosu bantına bağlı değildi baya bi kaşıntı yağları yakma selilütleri yok etme özelliği vardı buda onun aynısı seninkide masaj aleti değildir canım.ben eskiden baya bi faydasını görmüştüm.benim kosu bandımda 7 iş günü içinde gelicek daha bende yakından tanısamadım:KK16::KK16::KK16:

ben hiç kullanmıyorum onu demek işe yarıyor hee
bende çalıştırayım arada
$26093013262966823.jpg
benimki bu
altta görünen şey masaj motoru
senin aldığının aynısımı farklı birşeymii
masaj motoru olarak geçiyor nettede

X