70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum, 30 Nisana kadaar 77 kilo olmak istiyorum.Benimle yarışa girmek isteyen var mı ?:13:

cnm 13 gun var ınsl.verırısın ama dıkkat et kı vucuduna zarar verme benhaftada 1dıye kendımı endeksledım yoksa zarar gerı şapp dıye alırız mazallah artı verırısemde suprızzolur

ben önemli bir problem olduğunu sanmıyorum eğer bilmediğimiz bişey varsa bizide bilgilendir yeni bişey öğrenmiş olalım
ileride problem olur diye düşünüyorsan eşinle onuda takma derim, erkekler takılmazlar bence öyle şeylere
ama estetik olarak seni rahatsız ediyorsa doktora git derim

Estetik olarak rahatsız etmesinin yanında,sürekli nemlilik,çamaşır değiştirme gibi sıkıntıları var.Mikrop kapma durumunu da artırıyormuş.İlişki sırasında ağrıya da sebep olabiliyormuş.:26:

çok haklısın aslında bukadar cıssı üstüste yemiyordum
artık sıkıldım diyet olayından
sıkı sıkı diyet yapamadım hiç ama yinede sıkıldım
kilo vermemin takılmış olması
dahada veremeyeceğim korkusu
ve regl sinyali
hepsi birarada, üstüste geldi
buaralar salıvermiş durumdayım
toparlarım umarım

sende benımgıbıcabuksıkılıyorsun heralde ama gunluk buraya gırıpmenunu yazmak caydırıyorben ılk defa kendımıbu kdr ıstıkrarlı goruyorumm cokskur gıdıyr kılolar bakalım benımde esım dıyo sen veremezzsın dıye ama ınsl.verecegımhatabır 65 oldılebenden ne dılersen dıyordu sımdı hatırlattım dedıgını de duymazlıktan gelıyor baktıkı verdıgımıgordu heheheyasasssınnnnnnnn

Süper süper süper o zaman:13::13:rakibem ismini bağışlar mısın:KK16::KK16:

ismim betül yarışmaya boludan katılıyorum:KK9::KK9:
ben de öğrenciyim canım yaşam şartlarımız benzer o yüzden adil bi yarış olabilir:KK52:
ama tabii senin daha fazla kilo vermen daha normal yeni başladığın için:KK34:

selam canlarım
sınavla uğraşıyorum pek giremiyorum kusuruma bakmayın..
diyetime dikkat etmeye çalışıyorum
bugün yediğim tek cıs biraz beyaz ekmek oldu :KK56:
öğle yemeğinde 5 kaşık kıymalı patlıcanın yanında yedim ama nasıl özlemişim yaa :KK52:
canım tatlı isteyince de kuru incir filan yiyorum bi kaç tane..
şimdilik eksilerdeyim bakalım:21:
inşallah cuma günü hem sınavı geçmiş olurum hem de güzel kilo vermiş olurum:26:
görüşürük:KK3::KK3::KK3:
Allah yardımcın olsun canımmm:KK3:gecersın ısallahhh:KK34:
Selamun aleykum, 30 Nisana kadaar 77 kilo olmak istiyorum.Benimle yarışa girmek isteyen var mı ?:13:

canım haftada 1 kılo vermeye calıs bence:KK34:

ismim betül yarışmaya boludan katılıyorum:KK9::KK9:
ben de öğrenciyim canım yaşam şartlarımız benzer o yüzden adil bi yarış olabilir:KK52:
ama tabii senin daha fazla kilo vermen daha normal yeni başladığın için:KK34:

Aslında yeni başlamadım,ama buraya geldiğimde 84 tüm o yüzden çizelgemi oradan başlatım.ilk başladığımda 87 idim.:KK53::KK53:
Ayşe ben de yarışmaya kütahyadan katılıyorm:KK52::KK52:yenilgiye hazır mısın :KK33::KK33:

Aklimi okumussun aynen oyle yaptim canim:KK39:

Supeeeerrrr halimden anlayacak birini buldum super :KK9:
Ben hemen hemen birebir yapiyorum ama mefesim kesiliyo
Bi kez durdurup nefesimi dengeleyip tekrar basladim
Ama bittim :)
Malum zamana girdim spordan sonra bakalim yarin nasil olcak zorlar gibi geliyo :/

Jillian sensore canim 30 gunde incel diye dvdsi var antrenor
Varil gibiymis afet olmus ablam
Biggest loser yarismasinda antrenor hatta bizde de var ya yeni bir hayat onun gercek versiyonu..
Tavsiye ederim Canim

Evet biliyorum o yarismayi peki ben o dvd ye nasil ulasicam cd marketlerde satilirmi yada netten indiriliyormu ismi nedir ?

Aslında yeni başlamadım,ama buraya geldiğimde 84 tüm o yüzden çizelgemi oradan başlatım.ilk başladığımda 87 idim.:KK53::KK53:
Ayşe ben de yarışmaya kütahyadan katılıyorm:KK52::KK52:yenilgiye hazır mısın :KK33::KK33:

cuma günkü kilon neydi canım? ona göre alalım.. 30 nisanda da son gelişmeleri aktarırız:KK51:

Sabah ( sabah dedigime bakmayin saat 12.30 da kahvalti yaptim)

Bir yumurta ve koy peynirli omlet-bir dilim eekmek
Yesilcay

Bi saat sonra
Salatalik-bir dilim ispanakli borek(borek yagsiz ve yufkasi cok azdi yuzde 80 i ispnank)

Bir saat sonra
Yogurt ve musli (toplam bir kase)

Aksam
6 kasik bezelye yemegi
Bir kase yogurt corbasi
Bir dilim bugday ekmeği

Yesil cay icerim birazdan

Yatarkende coook acikirsam yarim yygli bir brdk süt içerim

Nasil kizlar listem bu sekilde kiloverebilirmiyim cumaya kadar
Hic spor da yapmiyorum sporla basim dertte arkadaslar sporu sevdiricek bi yöntem varmi eglenceli hale getiricek cnm hic o totoyu kaldirip yurumek istemiyor halbuki kocaman kosu bandi bana bakıyor ama ben hic calistirmadim bile :KK43:

X