70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum, 30 Nisana kadaar 77 kilo olmak istiyorum.Benimle yarışa girmek isteyen var mı ?:13:

cnm 13 gun var ınsl.verırısın ama dıkkat et kı vucuduna zarar verme benhaftada 1dıye kendımı endeksledım yoksa zarar gerı şapp dıye alırız mazallah artı verırısemde suprızzolur

Estetik olarak rahatsız etmesinin yanında,sürekli nemlilik,çamaşır değiştirme gibi sıkıntıları var.Mikrop kapma durumunu da artırıyormuş.İlişki sırasında ağrıya da sebep olabiliyormuş.:26:

sende benımgıbıcabuksıkılıyorsun heralde ama gunluk buraya gırıpmenunu yazmak caydırıyorben ılk defa kendımıbu kdr ıstıkrarlı goruyorumm cokskur gıdıyr kılolar bakalım benımde esım dıyo sen veremezzsın dıye ama ınsl.verecegımhatabır 65 oldılebenden ne dılersen dıyordu sımdı hatırlattım dedıgını de duymazlıktan gelıyor baktıkı verdıgımıgordu heheheyasasssınnnnnnnn

Süper süper süper o zaman:13::13:rakibem ismini bağışlar mısın

ismim betül yarışmaya boludan katılıyorum
ben de öğrenciyim canım yaşam şartlarımız benzer o yüzden adil bi yarış olabilir
ama tabii senin daha fazla kilo vermen daha normal yeni başladığın için

Allah yardımcın olsun canımmmgecersın ısallahhh
Selamun aleykum, 30 Nisana kadaar 77 kilo olmak istiyorum.Benimle yarışa girmek isteyen var mı ?:13:

canım haftada 1 kılo vermeye calıs bence

Aslında yeni başlamadım,ama buraya geldiğimde 84 tüm o yüzden çizelgemi oradan başlatım.ilk başladığımda 87 idim.
Ayşe ben de yarışmaya kütahyadan katılıyormyenilgiye hazır mısın

Evet biliyorum o yarismayi peki ben o dvd ye nasil ulasicam cd marketlerde satilirmi yada netten indiriliyormu ismi nedir ?

Aslında yeni başlamadım,ama buraya geldiğimde 84 tüm o yüzden çizelgemi oradan başlatım.ilk başladığımda 87 idim.
Ayşe ben de yarışmaya kütahyadan katılıyormyenilgiye hazır mısın

cuma günkü kilon neydi canım? ona göre alalım.. 30 nisanda da son gelişmeleri aktarırız

Sabah ( sabah dedigime bakmayin saat 12.30 da kahvalti yaptim)

Bir yumurta ve koy peynirli omlet-bir dilim eekmek
Yesilcay

Bi saat sonra
Salatalik-bir dilim ispanakli borek(borek yagsiz ve yufkasi cok azdi yuzde 80 i ispnank)

Bir saat sonra
Yogurt ve musli (toplam bir kase)

Aksam
6 kasik bezelye yemegi
Bir kase yogurt corbasi
Bir dilim bugday ekmeği

Yesil cay icerim birazdan

Yatarkende coook acikirsam yarim yygli bir brdk süt içerim

Nasil kizlar listem bu sekilde kiloverebilirmiyim cumaya kadar
Hic spor da yapmiyorum sporla basim dertte arkadaslar sporu sevdiricek bi yöntem varmi eglenceli hale getiricek cnm hic o totoyu kaldirip yurumek istemiyor halbuki kocaman kosu bandi bana bakıyor ama ben hic calistirmadim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…