70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz ne konuşuyoz len burda

Poğaça simit yok yok yoook

Hem miğden boş kalmış, hemde o yediğin 3-5 parça şeyde yasak olanlar

Küstüm ben sana

Selam

Süpersin Aslıcım
Bu hafta senden atılım bekliyorum
Dün biraz bozuk olsa da

tşkler dileğim
ama bişey diyimmi ben cumaki kilomdan artıdaydım bu sabah
haftasonu cozutmam kötü yansımış basküle
ama 3 gün böle dvm edersem 69 lu bişey olabilirim belki

Biz ne konuşuyoz len burda

Poğaça simit yok yok yoook

Hem miğden boş kalmış, hemde o yediğin 3-5 parça şeyde yasak olanlar

Küstüm ben sana

Poğçalarda susam da vardı.

Ama haklısın ya. Yediklerim çok değil ama hep yasak olan şeyler. Anneme dün bana sebze yemeği yap koy her gün beslenmeme dedim, ıspanak yapayım dedi. Sanırım bugün tamam yap dicem.

Son düzenleme:

Böyle bi şansın varsa hiç durma kuzu hakikaten eğer zayıflamak istiyorsan bütün fırsatları değerlendirmen laızm, yoksa biz boşa konuşuruz hata yaptığını bile bile yersen

Böyle bi şansın varsa hiç durma kuzu hakikaten eğer zayıflamak istiyorsan bütün fırsatları değerlendirmen laızm, yoksa biz boşa konuşuruz hata yaptığını bile bile yersen

Ama mümkün olmuyor. Okuldasın ve kantinden yesen fast food yiyeceksin. Evden götürsen de ancak bu tip şeyler götürebiliyorsun. Sebze yemeği götürmemde sakınca yok aslında. İşte daha ilk haftam ve okul yüzünden rayına oturtamadım. Ayarlamaya çalışıyorum ne daha iyi olur diye. Dün sandviç götürdüm mesela ama o da ekmek. O da sinmedi içime. Bugün de annem poğaça koymuş mecbur onu yedim.

ahhh canımmm ne kadar güzel anlatmışsın ..çok çok çok teşekkür edrim pisimmiktarlarını hesaplama dışında bi sorun yaşamadım şimdilik..

yeni bi foto yükledim kızlar az önce
eklede şu popoyu bizde görek kızzzz

tşkler dileğim
ama bişey diyimmi ben cumaki kilomdan artıdaydım bu sabah
haftasonu cozutmam kötü yansımış basküle
ama 3 gün böle dvm edersem 69 lu bişey olabilirim belki

Ahh ahhhhhh ahhhhhhhhhh Aslıııııııııııııııııııııı.
Güveniyodum hee sana toparlarsın diyeee.
H.sonunun faturası ağır oldu sanırım.

ahhh canımmm ne kadar güzel anlatmışsın ..çok çok çok teşekkür edrim pisimmiktarlarını hesaplama dışında bi sorun yaşamadım şimdilik..

eklede şu popoyu bizde görek kızzzz

ayy canım ekledim popomu yorumsuz bırakma ahaha

E canım bizde iş yerlerimie götürüyoruz okulda olmanla bi alakası yok ki, tam buğday ekmeği al demiştim sana kuzu...

O yediğin poğaçaların 3te 2si etmez hemde 2 dilimlik bi sandviçten bahsediyorum...

Bunlar bahane canım

Sen ne götürüyorsun iş yerine?

Merak ettim acaba şuan kaç kiloyum. Bekleyin tartılıp gelicem.

Sen ne götürüyorsun iş yerine?

Merak ettim acaba şuan kaç kiloyum. Bekleyin tartılıp gelicem.

Ben annemin hazırladığı sebze yemeğinden, yada kendi yaptığım salatadan getiriyorum..

Bazen hazır çorba getiriyorum, bazen nesfit ve yoğurt yiyorum, bazen sandviç yapıyorum

Bi de sen bizim gibi sabah 9 akşam 6 okulda değilsin ki canım , kaç saat okulun senin, bu duruma çözüm bulman lazım olmaz öyle :26:

Anneni al karşına konuş, ben öyle yaptım, sen destek olmazsan kim olcak bana dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…