70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin boyun kaçtı kuzuuu.popodan ziyade acık göbiş var ama o bile beni rahatsız etmedi nedense:KK17:

Tatlım 1.69 boyum var, benim kilolar sonradan gelme vücud pek salmadı sıkı duruyor ama işte 36 beden giyerken 42 e zor sığar oldum..

36 a kadar durmayı düşünmüyorum ve mutlu değilim böyle ne deseler boş :KK14::KK14:

Ben annemin hazırladığı sebze yemeğinden, yada kendi yaptığım salatadan getiriyorum..

Bazen hazır çorba getiriyorum, bazen nesfit ve yoğurt yiyorum, bazen sandviç yapıyorum :KK8:

Bi de sen bizim gibi sabah 9 akşam 6 okulda değilsin ki canım , kaç saat okulun senin, bu duruma çözüm bulman lazım olmaz öyle :26:

Anneni al karşına konuş, ben öyle yaptım, sen destek olmazsan kim olcak bana dedim :KK19:

bnm annem bana hiç destek olmuyor:KK14:
pilava düşkünlüğümü bildiği halde hergün pilav pişiriyor:KK14:

Aslında çok eminim çünkü bundan dolayı rahatsızlık duyduğum için araştırmaya başlamıştım ve bunun sağlık problemi olduğunu öğrendim.:KK50:

tatlım bnm bi ark. aynı bu rahatsızlıktan vardı doktora gitti oda problem olmaz yaşantına devam et dedi
sende bi doktora git fikir al eğer sağlığını etkilerse zaten ameliyatı sgk karşılar

Ben annemin hazırladığı sebze yemeğinden, yada kendi yaptığım salatadan getiriyorum..

Bazen hazır çorba getiriyorum, bazen nesfit ve yoğurt yiyorum, bazen sandviç yapıyorum :KK8:

Bi de sen bizim gibi sabah 9 akşam 6 okulda değilsin ki canım , kaç saat okulun senin, bu duruma çözüm bulman lazım olmaz öyle :26:

Anneni al karşına konuş, ben öyle yaptım, sen destek olmazsan kim olcak bana dedim :KK19:

Şimdi tartıldım 75.5 görünüyorum. 1300 gram gitmiş.

Yarına patates salatası götüreyim mi sence?

Bir de saatler toplamı seninkiyle aynı sabah 7 de kalkıyorum akşam 4 te geliyorum eve. Dershanem olduğu günler akşam 8 civarı geliyorum.

Tatlım 1.69 boyum var, benim kilolar sonradan gelme vücud pek salmadı sıkı duruyor ama işte 36 beden giyerken 42 e zor sığar oldum..

36 a kadar durmayı düşünmüyorum ve mutlu değilim böyle ne deseler boş :KK14::KK14:

bende 36 ya kadar durmuycam :KK9::KK9::KK9:
durmak yok noram yola devam.sabahtan beri 2 lt. su içtim.4 kupa bitki çayı içtim
karnım lık lık ediyor:KK9::KK9::KK9:

bnm annem bana hiç destek olmuyor:KK14:
pilava düşkünlüğümü bildiği halde hergün pilav pişiriyor:KK14:

Gamzem onu benim annem de yapıyor bugün patates kızartmış mesela eve gelme istiyorsan diye mesaj atmış bi de ama aynı zaman da benim için patlican yemeği yapmış :KK23:

,Ben valla geçtim karşısına nerdeyse ağlayacaktım gayet ciddi ciddi konuştum, o bi de kilo verdiğimi gördükçe benden çok ciddileşti, elime fln vuruyo bi parça bile cıs yedirmiyo ama yapıyo yani :KK23:

Diyo ki sen ilerde anne olunca çocuklara da mı salata yedirceksin alış şimdiden diyo, ki haklı bence :21:

Bir de saatler toplamı seninkiyle aynı sabah 7 de kalkıyorum akşam 4 te geliyorum eve. Dershanem olduğu günler akşam 8 civarı geliyorum.

patates salatası yerine karnabahar salatası deneyebilirsin.patateste nişasta var doktorlar önermiyor cnm.

patates salatası mı :26::26:

Bilemedim ben DİİİLOOOMM Bİ BAK KII :KK3:

Gamzem onu benim annem de yapıyor bugün patates kızartmış mesela eve gelme istiyorsan diye mesaj atmış bi de ama aynı zaman da benim için patlican yemeği yapmış :KK23:

,Ben valla geçtim karşısına nerdeyse ağlayacaktım gayet ciddi ciddi konuştum, o bi de kilo verdiğimi gördükçe benden çok ciddileşti, elime fln vuruyo bi parça bile cıs yedirmiyo ama yapıyo yani :KK23:

Diyo ki sen ilerde anne olunca çocuklara da mı salata yedirceksin alış şimdiden diyo, ki haklı bence :21:

ay aynı bnm annem:KK9: bnmkide bugün makarna yapmış aradı biraz önce söyle ne istiyosan sanada onu yapım diyo bende sebze çorbasını yap dedim
bakalım akşam yapacakmı?
geçende mısır patlatmıştı bende tam yiycekken tabağı elimin altından aldı annemden hiç beklemediğim bi hareketti:KK9:yine bazen beni çok zorluyor.
dürüm ısmarlım sana diyo doktoruna söleme diyo anne yüreği yinede:KK9:

Dobiçler ben kaçar :KK55::KK55:

Yarın çarşamba, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz cuma olcak dikkat edin haa :KK52::KK52:

Öptüm herkesi kocaman :13:

:KK23:

noracım senn alt kısmın pek yokmuş üstlerde giderse tam çıtır olursun valla:nazar:

ayyyy inşallah bebeğim, o footoğraflarımı da koymak için elimden ne geliyorsa yapcam :KK23:

Alt kısım yok bende evet beli olmayan pantolonların bacakları bol geliyo bi garip :26:

Ihh patates salatasının faydası yok ki tatlım diyette.:26:
Unonun denge sandvic ekmekleri var onun içine marul, domates, peynir, zeytin koyup yiyebilirsin.
Veya denge dilim ekmekleriyle sandvic hazırlayabilirsin yanına da ayran falan.
1 dilimi 49 kalori zaten.:KK34:

39 kalori değilmi bnm ekmeğin üzerinde öyle yazıyodu:44:

X