- 12 Nisan 2012
- 164
- 0
,Tedavi olursun canım dert etme bunu :26:
Benim bütçemi aşan bi ameliyat ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,Tedavi olursun canım dert etme bunu :26:
Ama bu bir ihtimal öyle değil mi? Emin değilsin ki daha.
senin boyun kaçtı kuzuuu.popodan ziyade acık göbiş var ama o bile beni rahatsız etmedi nedenseayy canım ekledim popomu yorumsuz bırakma ahaha
Ahh ahhhhhh ahhhhhhhhhh Aslıııııııııııııııııııııı.
Güveniyodum hee sana toparlarsın diyeee.
H.sonunun faturası ağır oldu sanırım.
senin boyun kaçtı kuzuuu.popodan ziyade acık göbiş var ama o bile beni rahatsız etmedi nedense
Ben annemin hazırladığı sebze yemeğinden, yada kendi yaptığım salatadan getiriyorum..
Bazen hazır çorba getiriyorum, bazen nesfit ve yoğurt yiyorum, bazen sandviç yapıyorum
Bi de sen bizim gibi sabah 9 akşam 6 okulda değilsin ki canım , kaç saat okulun senin, bu duruma çözüm bulman lazım olmaz öyle :26:
Anneni al karşına konuş, ben öyle yaptım, sen destek olmazsan kim olcak bana dedim
Aslında çok eminim çünkü bundan dolayı rahatsızlık duyduğum için araştırmaya başlamıştım ve bunun sağlık problemi olduğunu öğrendim.
Ben annemin hazırladığı sebze yemeğinden, yada kendi yaptığım salatadan getiriyorum..
Bazen hazır çorba getiriyorum, bazen nesfit ve yoğurt yiyorum, bazen sandviç yapıyorum
Bi de sen bizim gibi sabah 9 akşam 6 okulda değilsin ki canım , kaç saat okulun senin, bu duruma çözüm bulman lazım olmaz öyle :26:
Anneni al karşına konuş, ben öyle yaptım, sen destek olmazsan kim olcak bana dedim
Tatlım 1.69 boyum var, benim kilolar sonradan gelme vücud pek salmadı sıkı duruyor ama işte 36 beden giyerken 42 e zor sığar oldum..
36 a kadar durmayı düşünmüyorum ve mutlu değilim böyle ne deseler boş
bnm annem bana hiç destek olmuyor
pilava düşkünlüğümü bildiği halde hergün pilav pişiriyor
Şimdi tartıldım 75.5 görünüyorum. 1300 gram gitmiş.
Yarına patates salatası götüreyim mi sence?
Bir de saatler toplamı seninkiyle aynı sabah 7 de kalkıyorum akşam 4 te geliyorum eve. Dershanem olduğu günler akşam 8 civarı geliyorum.
Şimdi tartıldım 75.5 görünüyorum. 1300 gram gitmiş.
Yarına patates salatası götüreyim mi sence?
Bir de saatler toplamı seninkiyle aynı sabah 7 de kalkıyorum akşam 4 te geliyorum eve. Dershanem olduğu günler akşam 8 civarı geliyorum.
Gamzem onu benim annem de yapıyor bugün patates kızartmış mesela eve gelme istiyorsan diye mesaj atmış bi de ama aynı zaman da benim için patlican yemeği yapmış
,Ben valla geçtim karşısına nerdeyse ağlayacaktım gayet ciddi ciddi konuştum, o bi de kilo verdiğimi gördükçe benden çok ciddileşti, elime fln vuruyo bi parça bile cıs yedirmiyo ama yapıyo yani
Diyo ki sen ilerde anne olunca çocuklara da mı salata yedirceksin alış şimdiden diyo, ki haklı bence
patates salatası yerine karnabahar salatası deneyebilirsin.patateste nişasta var doktorlar önermiyor cnm.
patates salatası mı :26::26:
Bilemedim ben DİİİLOOOMM Bİ BAK KII
bak bak karnabahar güzel bir sebze ben çok seviyorumhiç yemedim karnabahar salatası dur bi bakayım netten.
noracım senn alt kısmın pek yokmuş üstlerde giderse tam çıtır olursun valla
Ihh patates salatasının faydası yok ki tatlım diyette.:26:
Unonun denge sandvic ekmekleri var onun içine marul, domates, peynir, zeytin koyup yiyebilirsin.
Veya denge dilim ekmekleriyle sandvic hazırlayabilirsin yanına da ayran falan.
1 dilimi 49 kalori zaten.