70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz...
Kopmayin forumdan faydasini gorursunuz tecrubeyle sabittir

Uykum var uyuyamiyorum sinir bi durum

Kactim mjks

hıı tamam ben de yaptım o kürü faydasını gördüm gercekten..ye benim bebiş 5 aylık oldu ama kilo vermem lazım inşAllah kızımın besllemesi hususunda bir sorunla karsılasmam...

Hoşgeldinn diyen herkese teşekkürler kendi adıma

Burda sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama acıkmaya başlıyorum Yatsam iyi olacak sanırım..

Hepinize iyi geceler kızlar tekrar. Sabah görüşürüz

dilek cim cuma gününkü listeyi göremedim çok mu gerilerde kaldı acep.kacıncı olmuşum merak ettım...

dilek cim cuma gününkü listeyi göremedim çok mu gerilerde kaldı acep.kacıncı olmuşum merak ettım...

hıı tamam ben de yaptım o kürü faydasını gördüm gercekten..ye benim bebiş 5 aylık oldu ama kilo vermem lazım inşAllah kızımın besllemesi hususunda bir sorunla karsılasmam...

karşılaşmazsın çünkü bende emziriyorum
şuan 20 aylık temmuzda emzirmeyi bitiricem nasip olursa
ben kasmadan yediklerime dikkat ettim
istersen bu haftadan itibaren menüleri takip et
ben ocak 6 da buraya başladım
74 kiloyla şuan 62.9 kadar indim yani 3 ayda 11 kilo falan verdim
hiçde kasmadan cuma günleri cıslarımı da yaptım
ama spor da yaptım ben bu arada
aletli değil evde kendi başıma 1000-1500 adım 10dk yürüyüş ondan sonra 15 dkda mekik ve basen çalıştım
bu şekilde verdim

ben yatıyorum fıstıklar malum yarın iş var :)
sabah girerim ama akşam zor aile olunca yanlarında olmuyor girmek hepinizi öptüm rüyalarınızda incecik görün kendinizi emi

ortiiiiiiiiiii hiç slm vermiyon ne eden kııııııııııız ay bende senin gibiyim ya patlayana kadar yiyeceğim yada aç gezeceğim
ortiiiiiiiiii seni görmedim kızz yoksa yazardım..geçmişte takılıyodum..ama eskisi gibi hiç istikrarlı değilim artık.bitiremeden geldim..sen ne edin. gözün aydın buarada..annenler nasıl??keyfin nasıl??kahyan nasıl??

ben yatıyorum fıstıklar malum yarın iş var :)
sabah girerim ama akşam zor aile olunca yanlarında olmuyor girmek hepinizi öptüm rüyalarınızda incecik görün kendinizi emi
iyi geceler bebekim..sende yarın incecik olarak uyanırsın inşallah..ben hep öle hayal edrim kendimi..

hep konusuyorlar kulağıma gelliyor işte sinirleniyorum bendebenim 2 çocuğum var 6 yıllık evliyim canım

boşver kısçem.kafana tokadan başka bişe takma..sen kendi yolun da ilerlemeye devam et.bak ne güzel 11 kilo vermişsin.kıskanıyolar besbelliki.maşallah 6 yıla 2 çocuk sığdırmıişsın.yaş aralıkları az sanırım.çalışmıyorsan sorun değilde,çalışanlara gerçekten zor olmalı..

Son düzenleme:

ewet canım yaş aralıkları az:))evlendikten sonra calışmadım.eşimin işinden dolayı o şehir senin bu sehir benim geziyorum.lojmanda olunca buranın dedikosu hiççç bitmiyor.can sıkıntıısından herkes birbirine sarıyor.ben yürüyüş yapıyorum 2 arkadaşımla.diğerleride camdan bizi seyrediyor ondan sonra ver dedkodunun gözüne

bende gidiyorum kızlarrr..bidaha görüşünceye dek sevgiyle kalın.ince olarak uyanın.. iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…