açılmadı sayfa beybi yaaaahttps://shop.tozlugiyim.com.tr/kadin/elbise/5030-omuz-zincirli-fyonklu-elbise?model=2İ13038.002.
ben bu elbiseyi giyip seksü seksü gezmek istiyorum
yok be bacım olacak okadar daaa
az kaldı şurda 55 gelince oda kalmıcak zaten bebeimmmmm
hoşgelmişsin kısçemmmm
ben soğan suyunu zayıflama amaçlı içmiyorum canım
hani ibrahim saraçoğlunun bahsettiği soğan suyu kadın hastalıkları regl düzensizlikleri falan ben onun için içiyorum
geçen ay başladım regle 15 gün kala içiyom içte böyle 3-4 ay için diyordu saraçoğlu
her senede kadınların en az yılda 15 gün içmesini öneriyor
açılmadı sayfa beybi yaaaa
hıı tamam ben de yaptım o kürü faydasını gördüm gercekten..ye benim bebiş 5 aylık oldu ama kilo vermem lazım inşAllah kızımın besllemesi hususunda bir sorunla karsılasmam...
linkin yarısı kaybolnuş. tozlu giyimdeydi dur resim yükleyem
ortiiiiiiiiii seni görmedim kızz yoksa yazardım..geçmişte takılıyodum..ama eskisi gibi hiç istikrarlı değilim artık.bitiremeden geldim..sen ne edin. gözün aydın buarada..annenler nasıl??keyfin nasıl??kahyan nasıl??ortiiiiiiiiiii hiç slm vermiyon ne eden kııııııııııız ay bende senin gibiyim ya patlayana kadar yiyeceğim yada aç gezeceğim
iyi geceler bebekim..sende yarın incecik olarak uyanırsın inşallah..ben hep öle hayal edrim kendimi..ben yatıyorum fıstıklar malum yarın iş var :)
sabah girerim ama akşam zor aile olunca yanlarında olmuyor girmek hepinizi öptüm rüyalarınızda incecik görün kendinizi emi
sende epey dertliymişsin kısçem ..boşver onları sen..kulağını tıka..herşeyi duyarsak nasıl yaşıcazz.senin diyet yapmanı istemezler tabii..ince hoş bir hatunu herkes kıskanır..senin yerinde olsam onları çatır çatır çatlatırım.senin kaç çocuğun var.kaç yıllık evlisin cnm..
hep konusuyorlar kulağıma gelliyor işte sinirleniyorum bendebenim 2 çocuğum var 6 yıllık evliyim canım
hep konusuyorlar kulağıma gelliyor işte sinirleniyorum bendebenim 2 çocuğum var 6 yıllık evliyim canım
boşver kısçem.kafana tokadan başka bişe takma..sen kendi yolun da ilerlemeye devam et.bak ne güzel 11 kilo vermişsin.kıskanıyolar besbelliki.maşallah 6 yıla 2 çocuk sığdırmıişsın.yaş aralıkları az sanırım.çalışmıyorsan sorun değilde,çalışanlara gerçekten zor olmalı..