70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar 70-79 arası değilim ama 69 kilodayım ve 10 kg fazlam var 1,5 ay sonra tatile çıkacağım biraz geç kaldım ama biran önce vermeliyim önerilerinizi bekliyorum

canımbenım havucu corbadan 1 st sonra fılan yedımm okdr sekerlı odugunuda bılmıyordum ıyıoldu ogrendıgım:)))) bu arada su 3lt oldu su ıcınde oldugumuz stıtıbarılye de bu sferde surklıwc arasında gıdıppgelıyorum:)))

Cleopatra arkadaşım sen nekadar sürede verdin kilonu seni tebrik ediyorum
darısı bizlere inşallah

cnm benım banada 3 hafta oldu baslayalı ve gıden 3 kılo cok sukurrr normal seyrınde yanı hemen lupp dıye gıtmeyorrr ınsl.gerekmedıkcede gelmez yanıhamısolmadıkca:)))

ınanmıyorummmm supepppersın yaaaaaaaaaaaa nasılgeldın bu kıloyaaa hayran kaldım vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrık edıyorum banada soyle nasıl verdınbende 3 haftadır basladım3 kıloverdım de:) cevpını beklyrumbakk hee

iyi geceler kizlarmi desem iyi sabahlarmi desem arkadasim oturmaya geldi gelmede diyemedim agrim var dedim yinede geldi ara ara sancim tuttu migren tuttu halen var kafamin ici song song ediyor regl olamadim gece 12de arkadasim acikdim sarimsak yogurtlu makarna yapalim dedi yedimmi yedim ondan öncede birsürü sey yedim ama yeter artik bikdim herzaman iradesizim yarin dikkatli beslenecem ondan sonra diyetisyen bana liste vermisdin onu uygulayacam masemelerini alipda sali günü anca baslarim ama tam gaz verecem artik yeterrrrrrrr bana birsey giydimmi yanlardan pörtleyen yaglar ve göbek görmek istemiyorum artik cok mutsuzum ve suclusu tabiikide kendimim yani ben
sali gününden itibaren listede yaptiklarimida menümde sizlerle paylasacam kacamak olmasin artik diye

suzicim dilekcim şunu diyeyimm...hala 79 topiğind eolduğuma göre hamdolsun 80ni geçseydim 80lere kaydolurdum belki
ya eski kilomu unjtmamışındır seni onun üstüne 3ekle işte...:)))
kdrcim bosver gecmissi bak bende takildim ayni yerimde dönüp duruyorum bi bogazimi tutamiyorum sende yeter de baslayalim
yaa kızlar topik dışı bir konu sorucam sizlere aama çekiniyorum valla (ağda hakkında):18::18::18::18:
canim chosen1234 kuaför ona sor istersen yada bildigim birseyse banada özelden atabilirsin elimden geldigince yardim etmeye calisirim
Selamlar ben geldim Ne zamandir takip edemedim :85:
hosgeldin tekrar canim sen fransadaki kizcesin dimi unutmadiysam
hosgeldin canim
gel canim hosgeldin
ayy ben de öyleyim çok korkarım:18::18:
iyi olmuş beğenmediğin
ozaman biz hic bakmayalim
Maaaç var maaaç

Koyu bi galatasaraylı olaraktan çok heyecanlıyım hooleey
koyu bir fenerli oldugum icin macin ertelenmesine üzüldügümü söyleyemiycem bebis
bende bendee

ama ertelenmiş sanırım

evett oynamıoo oh bee
sen fenerliydin dimi canim
bosver ya ben artik öylelerine kulak asmiyorum kendilerine bakmadan konusan kisilere gülüp gececeksin ama bizde verelim de görsünler

hiç küçük gösteriyorsun dememişti kimse
gel suzi öpecem seni
canim cidden fotolarda 28 demesdim yani gel bende öpeyim seni
arkadaşlar 70-79 arası değilim ama 69 kilodayım ve 10 kg fazlam var 1,5 ay sonra tatile çıkacağım biraz geç kaldım ama biran önce vermeliyim önerilerinizi bekliyorum
hosgeldin canim

neyse kacayim siz kimbilir kacinci rüyadayken ben sizi düsünüp geldim rüyanizda beni görün emi

Son düzenleme:

yok kuzum ya ben takım falan tutmuorum
ailem trabzonsporlu, eşim gs li ben hiç biri

Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlaaarrrr
bu sabah tartıda eksileri qördümm çok mutluyumm...
ama kaç olduğumu sölemicem
cuma qünü sürpriz yapcam bende...
böyle qidersem bu haftanın birincisi ben olurum inşallahh
yeni kalktım sayılır, kocişimi yolcu ettim
1 bardak ılık su
1 bardakta maydonozlu limonlu su içtim...
başladım maydonoz kürüne valla sitede ayda 4 kilo verdiro yazıo ama bakalımmmm
4 kilo o verdirse 4 kiloda ben kendi yediklerimden versem 8 kg Allah bereket versin

bu sabaha karşı rüyamda yarım ekmeğin içine salam,kaşar koymuşum
yiyodum.. sonrada üzülüyorum yerken akşam üstü yiorum bütün qün diyet yaptım
of buqün veremicem kilo diye benim rüyalarım ters çıkar hep rüyamda üzüldüm
sabah uyanınca da tartıcım saolsun sevindirdi beni
şimcik kendime yumurta haşlıyorum maydonozlu pulbiberli salata şeklinde yapıp yumurtamı yicem

Son düzenleme:

aynen bende öle oluorum cnm yaa.. kimse bana gelmicek gitmicek anca o zaman sağlam duruyorum
yoksa ben de kaçırıyorum mecburen gittiğin yere veya gelen misafire uymak zorunda kalıyo insan
evimize qelenlerde diyette olsa ne qüzel olur dimi
inşallah bidaha kaçamaksız bir diyet yaparsın tatlım bu son olur :26:

Canım öncelikle şunu diyim ben dr değilim nihayetinde ama önerilerim olabilir.
Herkesin açlık - kıtlık oranı farklıdır tabi ki.

Ben 70den sonra diyetisyene gitmiştim 3-4 kere falan gittim yanlış hatırlamıyorsam.
Nasıl yemem gerektiğini öğrendim hemen.
Kaldı ki çoğumuz biliriz ama uygulamada işe yaramaz.

Bi kere öğünlerinde et, tavuk veya sebze olmalı.
İki kere iki dört bu gayet açık.
Öğünlerinin yanında yoğurt ve salata mutlaka öneririm.

Ben her sabah 6 da uyanıyorum metomun hızlanması buna ve yaşıma bağlı olabilir.
Kahvaltımı peynir, ekmek, zeytin, domates, salatalık, maydanoz vs tam yapıyorum yanında bitki çayı içiyorum.
Aralarımı muhakkak yapıyorum.
Yemek yememe 1 saat kalsa bile bi avuç beyaz leblebimi yerim.
Yemekten önce mutlaka 2 büyük bardak su içerim.
Günde zaten 3-3.5 litre su 3 kupa bitki çayı içiyorum.
Öğlen tavuk + salata + yoğurt
Akşam sebze + salata + yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum.

Benim dayanamadığım tatlılar onlarıda h.sonu yiyorum abarttım diyorum ama genelde aldığım kalori 300-400ü geçmez tatlılardan
Özellikle bu hfta çok kilo vermemin nedeni hem geciken regl olması hemde 3 gün tavuk 4 gün sebze yemeği yemiş olmam.
Menülerimi paylaşmaaya özen gösteriyorum zaten.

Hep diyorum diyette ne az ne çok yenmeli diye.
Yavaş yavaş yiyeceksin misal 5 yk sebze yemeği koydun bitti doymadın. Ben o zaman ya 1 dilim ekmek yiyorum yada 2 kaşık daha sebze yemeği dolduruyorum.
Bide dikkat etmeme rağmen az gidiyor diyorsan bi dra görünmeni tavsiye ederim:26:

Hoşgeldin aramıza
Yukarda da yazdım bi okursn.

Selam Suzan
Yukarda da açıkladım canım.
Bi okursun.
Ben Haziran dan beri dikkat ediyorum vücudumu anca anlıyorum bana ne iyi gelir ne iyi gelmez diye.
Zaman içinde çözüyor işte insan.

Sebze yemekleri yiyerek telafi edebilirsin bol su ve bitki çayı tabi

Günaydın topiğimizin çıtırdakları
Günden güne eriyorum sanırım.
Tartı bu güne kadar hiç bu kadar bonkör olmamıştı.
Sabahları kalkar kalkmaz tartıldığımdan ödem oluyor sanıırm malum Cuma günleri 6 da tartılıyorum
Pazar günü geç tartıldığım için rakam biraz daha düşüyor.:119:

Bugünde çozutmaya hakkım olmadığını düşünüyorum.
Cuma gününe kadar güzel bir rakam görürüm inşaallah.
P.tesi - Salı - Çrş günleri de protein diyetine başlıycam

Malum proteinle birlikte yağdan gidiyor kilolar.

Hepimize güzel bir gün olur inşaallah

Günaydın beybileeer

Kızlar dün elma sirkesi ve limon suyuyla cildime maske hazırladım, şişeye koydum , cildi bembeyaz yapıyo , sivilce lekelerim yok resmen şimdiden

Dün anneme verdim tartıyı "sakla bi anneeemm" dedim , sakladı cumaya kadar tartılamicam

Ayy bi de kızmayın da sabah sabah tavuk sote yedim
Dün gece yapmıştı annem, gece yiyemedim ama sabah çok iyi oldu valla, 2 dlm de buğday ekmeği ile yedim

Son düzenleme:

Mayıs gelmeden 55 olursan şaşırmam dilom

Günaydın çekirgeee
Sabah sabah tavık sote mi?
Midene sağlık bebeim
Ben bi banyoya gidiyim tekrar tartılıyım duş alıyım geliyorum hemen.

Günaydın kızlar

günaydın kızlarrrr
tavuk sote mi yedinn afiyet olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…